FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2009, 18:42

Vugrinec ima 30-tak nastupa za repku Hrvatske ako takav igrac mora doci na probu onda smo veci od Manchestera,daj boze da potpise ja bih bio presretan,takvog tehnicara nasa liga vidjela nije 8-)

Pogledajte malo njegove statistike i historiju,mislim da bio odjeknulo k'o bomba kad bi potpisao :!:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 07 avg 2009, 18:44

bistrikboy je napisao/la:Vugrinec ima 30-tak nastupa za repku Hrvatske ako takav igrac mora doci na probu onda smo veci od Manchestera,daj boze da potpise ja bih bio presretan,takvog tehnicara nasa liga vidjela nije 8-)

Pogledajte malo njegove statistike i historiju,mislim da bio odjeknulo k'o bomba kad bi potpisao :!:
Igrac za svaki respekt ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 19:11

bistrikboy je napisao/la:Vugrinec ima 30-tak nastupa za repku Hrvatske ako takav igrac mora doci na probu onda smo veci od Manchestera,daj boze da potpise ja bih bio presretan,takvog tehnicara nasa liga vidjela nije 8-)

Ma naravno, ja sam ga gledao bezbroj puta i bio bi Zidane za ovu našu ligu i sigurno jedno od najvećih pojačanja koja su ikada došla u Premier Ligu. Koliko bi nam valjao o tome ne treba ni diskutovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 07 avg 2009, 21:04

Žu¬jo: Upitan TV prijenos sa Grbavice

U ne­dje­lju se na Grba­vi­ci igra der­bi 2. ko­la no­go­me­tne Pre­mi­jer li­ge BiH. Sas­ta­ju se Že­lje­zni­čar i Ši­ro­ki Bri­jeg. Meč je tre­bao bi­ti odi­gran pred ka­me­ra­ma BHT, ali pred­sje­dnik Že­lje Sa­ba­hu­din Žu­jo tvrdi da si­gna­la sa Grba­vi­ce mo­žda i ne­će bi­ti. - Ugo­vor sa agen­ci­jom Euro­me­dia je is­te­kao. Ka­ko stva­ri sto­je di­rek­tnog pri­je­no­sa uta­kmi­ce Že­lje­zni­čar - Ši­ro­ki Bri­jeg ne­će bi­ti. Ne že­li­mo da da­mo pri­je­nos za ma­le pa­re - ka­zao je Žu­jo. Pred­sje­dnik «pla­vih» po­slje­dnjih je da­na an­ga­ži­ran oko pro­na­las­ka no­vih spon­zo­ra klu­ba. - Po­sla ima pu­no, sa­da je naj­bi­tni­je da pro­na­đe­mo spon­zo­re ko­ji će omo­gu­ći­ti fi­nan­sij­ska sred­stva za nor­mal­no fun­kci­oni­sa­nje klu­ba. Ni­je la­ko, zna se ka­kva je si­tu­aci­ja, ali pos­to­je fir­me i lju­di ko­ji vo­le Že­lju i ko­ji pre­po­zna­ju da pra­vi­mo ozbi­ljan klub - Žu­ji­ne su ri­je­či. Što se eki­pe ti­če, svi igra­či su zdra­vi i spre­mni za meč sa Ši­ro­kim. U kon­ku­ren­ci­ji za meč bit će i Ne­džad Ser­da­re­vić. Eki­pa je ju­čer tre­ni­ra­la u Vo­goš­ći, a da­nas će ra­di­ti na Grba­vi­ci.
Izvor:San

ma ovo je nemoguće :D :D

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 07 avg 2009, 21:49

Eto virtual,sta ces sad reci oko prenosa?!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 07 avg 2009, 21:56

ehh ovakoo! Iso ja da kupim polugodisnju za jug,kad dole lik kae imaju,kofo samo godisnje a ja ponio 30 km sjebo se.. Kasnije otiso na trening,osim im zadao Jak tempoo Pravoo,akcije najvise uvjezbavaju i ukrstavanja Supic nece potpisat.! Licno ga pito ! A sa golmanima smo slabi! Zamalo neki covjek nije ubio Sehica ! On mu reko Dobro i to odbrani , Seha njemu: napusise KuRrca,Vugrinec je dolazio da se dogovore,al nisu uspjeli trazi veliku platu! et ukratko
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2009, 22:26

Polugodisnjih za jug vise nema 100 ih je stampano 100 je prodano(danas otisla ova 100-ta),godisnjih za jug je prodano najmanje 686(to je najveci serijski broj koji je prodan danas a da znam za njega),sjever je blizi broja 300(280 je vec pregazilo),ako se uzme u obzir da su određene firme/sponzori te prijatelji kluba vec pokupovali zapad,imamo super cifru,a i sami znate da ce se vecina prodati uoci utakmice sa ŠB 8-)

Na treningu se dosta radilo na probijanju po strani pa centarsut,ono sto smo prosle godine mogli vijdeti samo u dokumentarnim filmovima o fudbalu ali ne i u dolini,bio je i neki novi decko i bio je katastrofa,sve u svemu radno na Grbavici ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 07 avg 2009, 22:32

Ne znas ko je novi decko i sta igra? Nisam stigao danas na trening...al rece mi jedan kolega da je bio neki novi visok i mrsav.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 22:39

roki... je napisao/la:Eto virtual,sta ces sad reci oko prenosa?!
Problem nije ni sličan problemu koji su imali FK Sarajevo i BHT. Ovaj problem je sasvim druge prirode, ali ovo nije ni mjesto ni vrijeme da ti i ja o tome razgovaramo.
Voli te tvoje Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2009, 22:46

Kako da je ugovor sa Euromediom istekao ne razumijem,kad su ugovori sa svima potpisani unaprijed godinu dana zar ne? a i ovi su je vec najavili da ce je prenositi pa ne kontam,mislim ok mi je da nedate za male pare al ne razumijem zasto se prica da je istekao ugovor,nesto slicno ko sa Celikom sto su i oni rekli da je istekao?

Uostalom mislim da je ovaj text iz Sana pa neznam bas kolko mu je vjerovat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 avg 2009, 22:48

Nema više nikome gledati guzovace Želju...pljuni keš na sunce pa prenosi i gledaj buduceg šampiona.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2009, 22:48

Ugovor je potpisan za sezonu 2008/2009 i taj ugovor je istekao,po utakmici se dobija 5000km i derbi 20000km,ugovorom se euromedia obavezala na 3 domace tekme svih klubova s kojim je potpisan ugovor :!:

Oni sada nude da rade prenos a da lovu daju kad se potpise novi ugovor,pregovori sa euromediom su zapoceli vidjecemo sta ce da bude :arrow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 22:53

@miky_hz

Ugovor je istekao, a novi još uvijek nije završen. Jednostavno, ljudi su počeli reklamirati prijenos, a ugovor još uvijek nije finaliziran. Ne može to tako...
Voli te tvoje Sarajevo.

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 07 avg 2009, 23:38

ma prenosili ne prenosili grbavica ce biti puna..i treba svi da dodjemo da bodrimo svoga zelju...nego,zna li neko moze li se sutra kupiti godisnja i od koliko do koliko oni rade??i ima li salovaa??
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 23:44

el_ninjo je napisao/la:ma prenosili ne prenosili grbavica ce biti puna..i treba svi da dodjemo da bodrimo svoga zelju...nego,zna li neko moze li se sutra kupiti godisnja i od koliko do koliko oni rade??i ima li salovaa??
Mislim da je radno vrijeme od 09:00 do 19:00h. Salovi su takodjer stigli, kao i dresovi, trebali bi biti pusteni u prodaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 08 avg 2009, 00:21

Nekoliko slika sa vecerasnjeg treninga:
slika
slika
slika
Amar je bio posebno inspirisan, pored dreke i psovanja balerinama izdvojicu dvije situacije:
Bucan u 1na1 situaciji, Osim se dere go,go,GO! a Bucan promasi, na sta mu Amar kaze:" Zabij taj go, sta se treses?! "
Culumu objasnjava nesto na centru i doda mu loptu da krene sa vjezbom ovaj pogresno opet, drugi put mu doda njemu lopta ispod noge prodje, Amar ga pogleda, mahne rukom i okrene se :mrgreen:
Zadnja izmjena: Diavolo, dana/u 08 avg 2009, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Il regno del Diavolo!

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 08 avg 2009, 00:28

Virtu4l je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:ma prenosili ne prenosili grbavica ce biti puna..i treba svi da dodjemo da bodrimo svoga zelju...nego,zna li neko moze li se sutra kupiti godisnja i od koliko do koliko oni rade??i ima li salovaa??
Mislim da je radno vrijeme od 09:00 do 19:00h. Salovi su takodjer stigli, kao i dresovi, trebali bi biti pusteni u prodaju.
a koliko su im salovi?negdje sam procitao oko 10KM,jel istina?
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2009, 00:33

Da, 10 KM.
Voli te tvoje Sarajevo.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 08 avg 2009, 11:07

Samo 8.ooo karata u prodaju, uz 1500 sezonskih i polusezonskih, manje od 10.ooo. Očekivao sam više, iskreno, i idalje sam ubijeđen da će morati biti više ljudi u Dolini...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2009, 11:08

partibrejker1921 je napisao/la:Samo 8.ooo karata u prodaju, uz 1500 sezonskih i polusezonskih, manje od 10.ooo. Očekivao sam više, iskreno, i idalje sam ubijeđen da će morati biti više ljudi u Dolini...
Ma i to je super brojka, na tekmi ce biti vise ljudi nego sto u Sirokom ima stanovnika :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, kontra, ristagrad, tiagofaria25 i 59 gostiju.