FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la T-MAC » 27 sep 2011, 21:52

Romariooo je napisao/la: cuj ovoga, pa pokazao je hart koja je klasa, covjek je imao nevjerovatne odbrane,neuer nije imao nikakvog posla.

sto se tice marija i njegovog njuha, hebes mi sve ako je ovo njuh, ovo je cista sreca, da ti onako lopte dolaze, kakav njuh, isto ono nedavno kad je dao 4 gola na utakmici, od ta 4 gola najteze mu je bilo dati penal, hoce mu se, sreca cista

sto se tice riberija, dobra utakmica, dobro otvaranje sezone, vidjecemo ga tamo oko maja kad je najbitnije
jbg-a romario...i ti ga pretjera..mo's volit il nevolit nekog igraca ali reci da je ovo sreca je glupost.. :roll:

pa sam inzagi je uvalj'o desetine i desetine ovakvih golova,oni su ga proslavili,pa mu niko nista ne govori...ha ya..

k'o sto neko napisa,moze biti sreca jednom ili dva puta,ali davati mnogo golova na ovaj nacin,onda to vise nije sreca
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 sep 2011, 21:58

T-MAC je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: cuj ovoga, pa pokazao je hart koja je klasa, covjek je imao nevjerovatne odbrane,neuer nije imao nikakvog posla.

sto se tice marija i njegovog njuha, hebes mi sve ako je ovo njuh, ovo je cista sreca, da ti onako lopte dolaze, kakav njuh, isto ono nedavno kad je dao 4 gola na utakmici, od ta 4 gola najteze mu je bilo dati penal, hoce mu se, sreca cista

sto se tice riberija, dobra utakmica, dobro otvaranje sezone, vidjecemo ga tamo oko maja kad je najbitnije
jbg-a romario...i ti ga pretjera..mo's volit il nevolit nekog igraca ali reci da je ovo sreca je glupost.. :roll:

pa sam inzagi je uvalj'o desetine i desetine ovakvih golova,oni su ga proslavili,pa mu niko nista ne govori...ha ya..

k'o sto neko napisa,moze biti sreca jednom ili dva puta,ali davati mnogo golova na ovaj nacin,onda to vise nije sreca
ma nije da ga nesto ne volim, nemam nista protiv covjeka, al vidio si lijepo, kod prvog gola jedan odbijanac, lopta dolai mileru koji mora dati gol, hart nevjerovatno brani i onda opet odbijanac i lopta ide gomezu, sreca na kvadrat, preseravaju se ljudi s tim njuhom, kakav njuh, to je izmosljotina, cuj njuh, to gomez pretpostavio jel da ce biti odbijanac, pa da ce miler profulati, pa da ce se opet onda njemu odbiti, manite te price, osim srece tu nema nista drugo, a sretan je bio i pipo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 sep 2011, 22:05

Satra ih Bajern, igraju se sa njima kao sa djecom :lol:
Volim te Zeljo!!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 sep 2011, 22:10

ma bayern je institucija za city, mancini dokazao da je prosječan trener. što se gomeza tiče ima nos za gol, nije to samo sreća.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 sep 2011, 22:12

baresi#6 je napisao/la:ma bayern je institucija za city, mancini dokazao da je prosječan trener. što se gomeza tiče ima nos za gol, nije to samo sreća.
Treba jos puno halve jesti City da bi bio elita.
Volim te Zeljo!!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 sep 2011, 22:37

demonstracija sile. da li je to dovoljno ili treba tražiti novi termin? :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 sep 2011, 22:39

Europo, pokloni se. 8-)

Rastavljanje jedinjenja na manje jedinke.

Uskoro opsirnije... :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 sep 2011, 22:41

Apsolutna dominacija Bayerna nad plastičnim klubom iz Manchestera , Bayern je toliko dobro večeras igrao da je od Citya napravio da izgleda kao prosječna ekipa.

A šta reći o RIBERYU majstor je opet pokazao svoju klasu i za nas neprocjenjiv ne bi ga dali ni za pola Emirata :D

MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 sep 2011, 22:42

Ti si Romario nekad bio dobar , normalan forumas imao si ispada ali . I ja sam smatrao Gomeza klocom kad je igrao vjeruj mi . Ali s vremenom je zabijao golove i dalje ga nisam smtrao toliko dobrim . Ali večeras sam tek vidio kako čovjek ima filing za gol to je nevjerovatno tako da se ne prosipaš dalje molim te .

- Dalje , mogu samo reči u ovom trenutku . Demonstracija i dominacija Bavarskog Diva !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 sep 2011, 22:44

JetSet_Hantraga je napisao/la:Crven dresic naaaanoooo,
crven dresic joj naniceee,
crven dresic u Maria Gomeza,
jooooj nano naniceee...

Da ga hoce naaanoooo,
da ga hoce joj naniceeee,
da ga hoce zabit Gomo,
jooooj nano naniceee...
Zabio ga naaanooooo,
zabio ga joj naniceeeee,
zabio ga Gomo Manchi,
joooooj nano naniceeeee!!!

JetSet_Hantraga je napisao/la:U mojoj obradi cuvene sevdalinke dajem svoju prognozu o tome ko ce biti kljucni covjek veceras.
Ko zna zna...neki ce reci: ko ne zna, da dva. :lol:

Shity samo dokazao ono sto smo mi veliki poznavaoci nogometa i govorili: nisu nista posebno i minorni su u usporedbi sa bavarskim GIGANTOM!

Haj' sto mi pobijedismo, haj' sto mi dokazasmo velicinu, al' ljudi moji pa seco prizna da dr. Mario ima osjecaj za gol. Kakva noc! 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 27 sep 2011, 22:44

Ne bih želio da opišem Riberya i njegovu igru,to bi bilo previše superlativa u jednom postu.Izdvojio bih još Bastiana koji je odigrao blizu savršenstvu za jednu "šesticu" i Boatenga koji je doktor za Tourea i Kompanya.

ps:Lijepo je što je Robben pošteđen,ipak slijede ozbiljnije tekme u bundesligi. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 27 sep 2011, 22:46

Silva,nemoj vise nikakvih izjava molim te,postedi nas :P :P :P
Gomez objasnio kako se igra,u drugom poluvremenu ako nije bilo 90%-10% posjed lopte.............. :D :D :D
Kako sam i ocekivao,u prva 3 kola bi se moglo rijesiti pitanje prolaza u 1/8 finala. :D
Ribery se poigravao sa njima pogotovo u drugom poluvremenu,pokazuje da je u odlicnoj formi ove sezone ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 sep 2011, 22:50

Ljubomorne duse,...,haj cao :lol:

Dajte tu Barcelonu da i njih pobijedimo da nemate vise sta pricat',dokazali smo se protiv svih mogucih ekipa i stilova igre :D

@Omere,a sto se mi zabrojasmo :D
10 utakmica u nizu bez primljenog gola :D
Padali su Wolfsburg,HSV,Zurich 2 puta,Kaiserslautern,Freiburg,Schalke,Leverkusen,Villarreal,pa sad i taj "veliki" City.
Niko ne zna formulu za postizanje gola Bavarskom granitu :D

Ribery i Schweinsteiger...masine !
MIA SAN MIA
#miasanmia

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 27 sep 2011, 22:50

FC BAYERN je napisao/la:
Ako Neuer bude pruzao dobre partije kao sto je to radio predhodnih sezona onda ocekujem i dalje netaknutu mrezu i pobjedu Bayerna bez primljenog gola :lol: 2:0 za gigante iz Munchena

Ali onaj Dzekson zakuhava ima simpaticne izjave, jako duhovit momak inace moj dobar drugar ali mislim da ce na kraju otici iz Munchena pognute glave i skrivenim suzama u ocima :mrgreen:
Izvolite :mrgreen:

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 27 sep 2011, 22:55

schweinsteiger je napisao/la:Ljubomorne duse,...,haj cao :lol:

Dajte tu Barcelonu da i njih pobijedimo da nemate vise sta pricat',dokazali smo se protiv svih mogucih ekipa i stilova igre :D

@Omere,a sto se mi zabrojasmo :D
10 utakmica u nizu bez primljenog gola :D
Padali su Wolfsburg,HSV,Zurich 2 puta,Kaiserslautern,Freiburg,Schalke,Leverkusen,Villarreal,pa sad i taj "veliki" City.
Niko ne zna formulu za postizanje gola Bavarskom granitu :D

Ribery i Schweinsteiger...masine !
MIA SAN MIA

Hahahahahahaha. E da hoćete i tu "veliku" Barcelonu i odao bih vam poačst ;) U svakom slučaju, Bayern mi je posliej Arsenala najdraži klub i fkt. mi je drago zbog večerašnje pobjede. MIA SAN MIA
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 27 sep 2011, 22:58

mnogo za'eban ovaj Bayern :))

Romario sad eto i Gomezu sve sreca :)

40 golova po sezoni sreca... kako da ne :)

Bayern trebao prodati Ribery-ja. City ima bolje igrace od Bayern-a. Hart bolji od Neuer-a. Sta cemo jos procitati od tebe? :P

Ne vidjeh ja te zvijezde "gradjane" nigdje na terenu xD
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 sep 2011, 23:00

Sve cestitke na zasluzenoj pobjedi i kao sto sam rekao don Jupp ce Manciniju u ova dva duela ocitati trenersku lekciju. Bayern se doslovno poigravao sa City-em i dosao do rutinske pobjede. Drago mi je sto je Neuer nastavio svoj niz bez primljenog gola i nadam se da ce u duelima sa Napolitancima osigurati prolaz i prvu poziciju u grupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 sep 2011, 23:01

Bayern@heart je napisao/la:VOLIM TE BAYERN
POBJEDA ALEEEE ALEEEE
VOLIM TE BAYERN
POBJEDA ALEEE ALEEEEEE

MIA SAN MIA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 23:03

Razmontiranje protivnika. :mrgreen:

Moram priznati da sam očekiv'o prekidanje niza bez primljenog pogotka, a City nije ozbiljnije zaprijetio Bayernu. :mrgreen: Yebem ti više "oba tima daju gol". :mrgreen: No, danas to nisam uplatio (da se pohvalim), već čistog keca. :mrgreen:

Inače, jedini koji je odigrao nešto slabije od ostalih je Rafinha. :mrgreen: Ostali su bili odlični. Posebno Ribery i Schweinsteiger. Kako je Bilal špart'o po desnoj strani City-jeve odbrane, to je čudo. :mrgreen:

Šteta što Muller nije zabio iz 2 izgledne prilike (yebem ga, imam ga na fantasy-ju :mrgreen: ). Al' zato je tu kralj otpadaka - Gomez. Kad smo već kod njega, je l' neko bolje gled'o 2. gol? Da l' je bio u offside-u kod šuta glavom Van Buytena? Samo jednom vidjeh iz tog ugla, i meni se čini da je bio 10-ak cm u offsideu. No, bilo kako bilo, vjerujem da bi Bayo zabio još koji gol da taj kojim slučajem nije priznat. :mrgreen: Jednostavno, City može biti zadovoljan što kući idu sa samo 2 gola u svojoj mreži. Kako su samo amaterski djelovali u poređenju sa Bavarcima. Ne znam. Ovo što Bayo iz utakmice u utakmicu pokazuje je klasična nadmoć. Sada još smješnije djeluju rečenice "kad dođe neki ozbiljniji protivnik, znaćemo kako je jak Bayern". Eto ga. Doš'o je drugoplasirani tim Premiershipa i djelov'o k'o raštimani orkestar. Mancini bi mog'o puno toga naučiti od Jupp-a (no znam da neće). :mrgreen: Jednostavno, ovaj Bayern je jedan od favorita za najviši plasman. Izdvojio bih Barcelonu u ovom trenutku kao favorita broj 1. a onda Real, Manchester, Bayern i Chelsea u isti ravan. Ne vidim neki 6. tim kako diže Klempu. Ne vidim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 27 sep 2011, 23:03

Bayern ih rutinski raskovao na terenu i tu nema puno price...brži, konkretniji, precizniji u pas igri, borbeniji - ti faktori kad se poslože onda je pobjeda zagarantovana...jedno su želje navijaca Citya,a drugo realnost.
Tako to bude kad zine guzica, pa se podcijeni jedan fudbalski div kakav je Bayern...ko god je podcijenio švabe, uvijek je fasovao po guzovima - vazda bilo i ostalo ;)
Nisam ni ja neki ljubitelj Gomeza, ali covjek trpa konstantno...jbg to se ne može nikako poreci i to ne može biti sreca ili slucajnost.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []