FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 sep 2011, 22:06

Definitivno najbolja stvar sto bi se mogla desiti za ovu nasu ligu je udruzenje premijerligasa!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2011, 22:18

Najbolje bi se desilo da Sarajevo istupi iz lige vjerujte mi ne bi se sekirali ima timova koji igraju pa gledajte ovaj jad i ćemer ako vam se gleda a derby nek bude Željo:Olimpik uz dužno poštovanje a ovo je fakat od lopova previše jadna je uprava Sarajeva ako prečuti a hoče ovo a ja bi volio da sutra odemo na kup a igrači Sarajeva ne izađu ali jedan je Baka samo jedan
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 27 sep 2011, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 22:18

hz033 je napisao/la: Sad bi potpisao istupanje iz lige pa kud puklo !
Kolko pričate o tom istupanju, bio bi red da se skupite i pred upravu banete i tražite istupanje. Nikom neće nedostajat vaše plakanje. :geek:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2011, 22:25

Imp je napisao/la:
Kolko pričate o tom istupanju, bio bi red da se skupite i pred upravu banete i tražite istupanje. Nikom neće nedostajat vaše plakanje. :geek:
ne treba niko da nas žali ili podržava ti si zaboravio da je naše "sami protiv svih" a to ako bi dao Bog istupili zaboli me koliko bi kome ili ne bi nedostajali dosta je, treba se presiječi vjeruj nije furka nije sranje ali fakat previše je ovo. Umiruju srbe time što kažnjavaju Sarajevo umjesto da kazne i Trebinje i sudije oni kontra ,aferim eto sad nema pola tima pa igrajte protiv sakatog Sarajeva valjda vam neče trebati i sudije ali znaj da su tu ako vam zapne a ako nešto pogrešno krene tu je savez za normalizaciju da sredi 3:0 ne brini
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 22:26

Imp je napisao/la:
Pa naravno vi mi domah kupili sve naše bodove do kraja. Pa bolje ne igrati ništa nego igrati nešto što je već unaprijed izrežirano!
U novi boj ...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 sep 2011, 22:27

Kakve su ovo odluke ???haha daj vise ugasite tu kupus ligu dosta je vise...za ovo nemam vise rijeci kakav skandal...a lige i drzave ovo svijet nije vidio...BRUKA !!!! dokle vise ...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2011, 22:29

The Maniacs '87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Balon je napisao/la:nije uopste poenta u kazni (mada je i ona prevelika), fazon je u tome sto su se godinama igraci drzali za kite, ponasali se kao najveci primitivci, gestikulirali nesto prema domacim navijacima pa nikad nikom nista, sad ODJEDNOM krenuse sa kaznama, popisam se ja nas fudbal, FK Sarajevo ove godine izgleda nesmije biti sampion i to je to
UPRAVO TO!

HAHA Cuj nemogu bit prvaci! Pa logicno, sudija vam nije dao cist crveni karton i onda pjevate nesta onaj majmun je digo nogu visoko i zbog toga se gol nije pikao! To sto ste vi naucili da sudija sudi za vas to je druga prica, cim normalno sudi sudija znaci da silji protivnicima ! ccc
Dobro je poštenje penal za zvijezdu sad na Grbavici jedan najmanje ako ne oba nismo ni mi čoravi
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 22:33

Ima ovih manijaka stvarno realnih i OK likova, ali ima ovih sitnih duša kojima sa tri boda tako zamažu oči da je njima sve tada super realno i u perfektnom stanju. De malo djeco umi te se, nemojte da vas sitnišom kupuju. Uključite malo mozak !
U novi boj ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2011, 22:34

upravo o tome govorim đaba trošimo novce živce murija nas gazi sad počeli igrače udarati krade ko stigne bolje je ne igrati kad se sve zna nisu nas mogli drugačije zaustaviti,samo mi nemojte one partizanske što te ne ubije to te ojača ma hmmm graha nek malo kažnjavaju druge kao nas pa da vidimo reakciju ami na miru negdje na kafi-kahvi-kavi sjedimo i gledamo kako se nekom šteli penal il offside a nekom tuku igrača ili nekom igra igrač sa tri žuta pa kad kazne ovog što je oštečen a mi u smijeh a volio bi da to budu timovi poput ovih naših dušebrižnika
Sarajevo ljubavi moja!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 22:35

sekac je napisao/la:
Imp je napisao/la:
ne treba niko da nas žali ili podržava ti si zaboravio da je naše "sami protiv svih" a to ako bi dao Bog istupili zaboli me koliko bi kome ili ne bi nedostajali dosta je, treba se presiječi vjeruj nije furka nije sranje ali fakat previše je ovo. Umiruju srbe time što kažnjavaju Sarajevo umjesto da kazne i Trebinje i sudije oni kontra ,aferim eto sad nema pola tima pa igrajte protiv sakatog Sarajeva valjda vam neče trebati i sudije ali znaj da su tu ako vam zapne a ako nešto pogrešno krene tu je savez za normalizaciju da sredi 3:0 ne brini
Gol protiv širokog regularno poništen.
Igrači vam regularno dobili kazne.
Borite se s vjetrenjačama. :idea:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 sep 2011, 22:37

kao i tvoj stari... slicna situacija ;)

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 22:39

UPS je napisao/la:kao i tvoj stari... slicna situacija ;)
Jel to najbolje što znaš ? :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 sep 2011, 22:41

stvarno moram priznati vidiš kako znaš fakat si u pravu borimo se protiv vjetrenjača zato i treba da napustimo ligu nečemo vam smetati na putu do titule ali pogledaj mnalo Evropske utakmice i ko je najbolji kako li ?A samo ovde ne možemo čudo nema snimaka golova nema nigdje ništa sudija sa 30 metara vidi faul a pomoćni sa 3 ne vidi šta če čorav majka ga ubila a Zrilić je inače vunderkind vidi ko supermen kroz zid .A imali smo mi poraz od sparte pa smo aplauzom ispratili ljude koi su klasa bolji od nas ali ovo u Trebinju i na AFH je smiješno S M I J E Š N O
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 27 sep 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 27 sep 2011, 22:53

Imp je napisao/la:

cuj gmizavca sto se javlja :lol: :lol: jel to pokusaj provakacije papcicu ? de potrudi se malo, bar budi orginalan :mrgreen: npr. bio sam na tekmi u Sa, sudija je odlican :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pi*ic maleni

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 22:55

Samo žalosno je da te vjetrenjače znaju nekad i život da oduzmu !!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 27 sep 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 27 sep 2011, 22:56

Nemas potrebe ti jednom primitivcu objasnjavati! Dzabe im sve vjestacke titule,kada bi oni sve
na svijetu dali da odigraju jednu veliku tekmu u Evropi. Ali o tome mogu samo sanjati jer nema
u evropskim tekmama namjestanja! Tako da ce oni uvijek ostati mali provincijski klub!
Sa nekim malim brojem jadnih kockastih glava!! Nego mi trebamo ganjati Evropu kada na posten
nacin nemozemo osvojiti prvenstvo,pa tamo pokusati napraviti neki veliki rezultat!
Uzeti dobre love i jacati iz sezone u sezonu!!! A ovi seoski klubovi ce pasti kurcu za usi!
Posto se nece moci cijeli zivot samo finansirati kupovina tekmi i prvenstva!!!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 22:56

xcoberx je napisao/la:
Imp je napisao/la:

cuj gmizavca sto se javlja :lol: :lol: jel to pokusaj provakacije papcicu ? de potrudi se malo, bar budi orginalan :mrgreen: npr. bio sam na tekmi u Sa, sudija je odlican :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pi*ic maleni
Nisi ni ti puno bolji od njega :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 sep 2011, 23:00

ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 23:05

nidi je napisao/la:ovo za suljića i torlaka je stvarno smiješno ali je sreča što će odraditi kazne protiv realno slabih timova,ali je kazna za borac realna tri utakmice i 10 000 KM.
ma brate kako je krenulo izgleda da ce nas ove godine max sjeci...nije mi jasno..niko ne pogleda dva ponistena gola,al se zna da je torlak napao policajca iako se vidi nakon sto biva udaren od jednog i odgurnut od drugog da odlazi...sto se tice suljica nigdje dokaza da je digao srednji prst,ako je to uradio treba biti kaznjen al to se svugdje desava...smijesno je da je samo Sarajevo na tapeti iako su sve greske na njihovu stetu. :? :? ovo nije vise slucajno..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 27 sep 2011, 23:06

Imp je napisao/la: Nisi ni ti puno bolji od njega :lol:
hvala gmizavac, ja sam sretan ako sam kao i on ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []