Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 23:23

Adinjo je napisao/la:Tevkan zavrsio sa Citijem. Pametan.
Da hoce i Edin sto prije otici, nema njemu srece u ovoj cirkus ekipi.
Gdje ce Dzeko? U Wolfsburg?
U Engleskoj mislim da nikom ne treba napadac, u Italiji mozda u Inter, Spaniju moze zaboraviti, makar ove vece klubove...
Znaci Inter ili Wolfsburg...

ili da ostane u Citiju i bori se za titulu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 23:24

Cartman je napisao/la:Mancini o Dzeki: He had a poor game. In terms of being unhappy, it should be me, not him. This is the last time with me a player will do this

Molim ozbiljan odgovor, sta je uradio Dzeko?
Mnogo vise nego Aguero!

P.S. Ako si mislio na belaj, onda se bunio, bacio kopacke i tako to. :)
Tek sma kasnije procitao ovaj tekst i skontam da ovaj put pitas nesto normalno. :D
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 27 sep 2011, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 sep 2011, 23:26

Brale, gdje sam ja napisao da je Dzeko najlosiji tj. losiji od drugih na terenu? Ja sam samo konstatovao da je bio los, dok se neki ne slazu i govore da je bio dobar. :) Necu da odabijem sta je? :D :P[/quote]
Ma drug u redu je,naravno da nije bio najlosiji,ako nije bio bolji od drugih losiji nije sigurno.U taktickom smislu njegovo vadjenje samo Manciniju je jasno,ako je htio vaditi napadaca trebao je Aguera koji je bio nevidljiv.Dzekina reakcija razumljiva,vidjecemo kako ce se zavrsiti,ali kod ovog krelca se ionako ne zna ko igra medju 11.Mislio sam da Edin nece imati problema jer je stvarno dobro usao u sezonu,ali vise nisam siguran.Kod mancinija je samo sigurno da nista nije sigurno.
On kao da pokusava da ima sto vise nezadovoljnih igraca,a sigurno da i Edin polako pocinje biti jedan od njih....poz

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 23:26

Golman i trener su 80% ekipe!!!
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 27 sep 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 23:27

SamoZeljo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:ovaj drimer pise ko da je pokupio svu pamet svjeta. Zar se ne mozes slozit sa 2141254125125 ljudi koji su napisali da je apsulutna glupost sto je izvadio dzeku, a ne neke tamo taktike cuj jaja da igra iza napadaca
_dreamer_ je napisao/la:Naravno, izmjena je beskonacno glupa, no to u neku ruku pokazuje koliko je Mancini nezadovoljan Dzekinim prvim poluvremenom... Iskreno, ocekivao sam vise od njega. Od utakmice s Napolijem nesto nije ok.
za ovog ahmada_tz

Komsija, imas u gradu u pasazu na spratu kod pasica povoljno naocale da uzmes. Mogu ti srediti i popust, nije frka. sve za komsiju.
A vidi kako sad izgleda?!
Ti si najveci negativac ovdje i nije ti prvi put da po MNOGO puta ponavljas iste stvari.
Kao da prizeljkujes neku crnu sudbinu Dzeki. Ili se bar nadas.
Zar to nije kimbo? :D Posto vidim da si preuzeo ulogu advokata, da ti u duhu struke odgovorim. ja sam napisao brdo komentara o Dzeki gdje sam sipao komplimente na racun tog momka. Ti nisi svjestan sta pises, covjece. Ako hoces, mogu ti nasumice izvaditi sad jedno 30-40 komada, samo reci ako treba.

Sta si zakljucio iz mog posta? Da MANCINI nije zadovoljan njegovom igrom. Naravno, nisam bio ni ja, jer sam ocekivao vise. I od njega, ali i od kompletnog tima. Kritikovao sam i jedne i druge. Ni na jednom mjestu nisam napisao da je dzeko najgori na terenu, ni na jednom mjestu ga pljuvao, ponizavao. Zato, druze moj, nemoj da letis pred rudu. Ti imas pogresne predstave o mom misljenju. Uzmi i procitaj komentare neutralnih posmatraca, engleskih forumasa, pa ces vidjeti kako su oni vidjeli Dzeku u zadnje dvije utakmice.

Ja od srece skacem kad da gol, ali isto tako imam legitimno pravo da kazem da nije odigrao dobro, kada je to po mom misljenju slucaj. Ti ako imas drugo misljenje, to je tvoja stvar. Ako mislis da ja ovdje gatam i bacam sihre Dzeki ili da moji komentari donose nesrecu, onda sam stvarno ostao bez teksta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 27 sep 2011, 23:27

slika

Džeki je malo falilo da ga zabije večeras. :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 27 sep 2011, 23:27

calcio je napisao/la:
U Engleskoj mislim da nikom ne treba napadac, u Italiji mozda u Inter, Spaniju moze zaboraviti, makar ove vece klubove...

Titulu čega bolan?????? :lol:
YNWA!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 sep 2011, 23:27

Mirise na otkaz Manciniju to je ono sto sam mogao generalno zakljuciti iz Engleskog studija.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 23:28

Mancini je u pravu. Da se razumijemo, izmjene su katastrofalne, al' ne mogu se igrači onako ponašati. Pa koliko su samo osuđivali Balotelija što je bacio dres (dobio je i šamarčinu od Materazzija). :mrgreen: Da Mancini nije taktičar i trenerski mag - to smo već znali kao i to da je Tevez egoista i da ne mari ni za koga već za svoju statistiku. Trebali su ga šeici pustiti u ljetnom prelaznom roku, a ne ganjati tih 45 miliona Eura. Pa ko će sad dati te pare za njega? Ko? :mrgreen:

Džeko je bio i iznenađen i iznerviran izmjenom. Kakvu je samo facijalnu ekspresiju napravio prilikom izmjene. :mrgreen: Ono je stvarno za deset. :mrgreen: No, to mu ne daje za pravo svađati se onako sa Mancinijem i praviti scenu na AA. Šuti i trpi, igrač si. Ako te trener odluči izvesti sa terena, izađi i to riješi s njim u 4 oka.

Vjerujem da mu se ovo neće ponoviti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

No1
Kontakt:

Post Postao/la No1 » 27 sep 2011, 23:29

kimbo je napisao/la:Obratite paznju na ovu sliku !!!! Pomoćni trener drži za ruku Manchinia da ovaj ne pođe za Edinom :lol: :lol:

A Kolarov ispada lafčina sa ovim tapšanjem

rogeRF je napisao/la:slika
Hahaha...priceless. :) :D :D :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 23:29

roy_makaay je napisao/la:slika

Džeki je malo falilo da ga zabije večeras. :D
Najbolji komentar noćas :D Ili što reče onaj Čorsović noćas u uvodu, Džeko je na dobrom putu da postane najbolji igrač lopte u BiH :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 23:30

HOPLIT je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Titulu čega bolan?????? :lol:
Pa dobro ih ide u ligi, bice sigurno u top 3

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2011, 23:31

SamoZeljo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mancini o Dzeki: He had a poor game. In terms of being unhappy, it should be me, not him. This is the last time with me a player will do this

Mnogo vise nego Aguero!

P.S. Ako si mislio na belaj, onda se bunio, bacio kopacke i tako to. :)
Tek sma kasnije procitao ovaj tekst i skontam da ovaj put pitas nesto normalno. :D
Pa to pitam. Citam da mu je i dao ironicni "palac gore". Takve gluposti se ne tolerisu u Engleskoj. Na kraju od ovih napadaca Balotelli postade najposlusniji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 23:31

calcio je napisao/la:

daj bolan covjece nemoj biti smijesan i ne minimiziraj....svaka ekipa uvijek treba kvalitetnog igraca,ako je moguce relativno lako doci do njega,sto bi bio slucaj,ako bi se odlucilo na taj korak...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 23:31

Denizmare je napisao/la: Ma drug u redu je,naravno da nije bio najlosiji,ako nije bio bolji od drugih losiji nije sigurno.U taktickom smislu njegovo vadjenje samo Manciniju je jasno,ako je htio vaditi napadaca trebao je Aguera koji je bio nevidljiv.Dzekina reakcija razumljiva,vidjecemo kako ce se zavrsiti,ali kod ovog krelca se ionako ne zna ko igra medju 11.Mislio sam da Edin nece imati problema jer je stvarno dobro usao u sezonu,ali vise nisam siguran.Kod mancinija je samo sigurno da nista nije sigurno.
On kao da pokusava da ima sto vise nezadovoljnih igraca,a sigurno da i Edin polako pocinje biti jedan od njih....poz
Sve 5.

Mislim da je sreca u neseci u vezi sa ovim incidentom to sto je i Tevez napravio isto njesra. Dakle, posto se Mancini vec javno odrekao Teveza (cekamo jos samo potvrdu sutra iz Avaza), ne moze si dopustiti isti luksuz i sa Dzekom. No svakako mislim da ce Balonji dati sansu u ligaskoj utakmici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 27 sep 2011, 23:32

“Tonight, in this game, we had a problem. Before we never had a problem - we started the season very well - all the players played but I can’t accept that one player refuses to go in.

“I cannot accept this.

"Edin Dzeko was disappointed to come off, but I believe the manager can do what he thinks is right.

“I thought it was important to do this - we play every three days - one player cannot play well every time so I thought it would be better to make this change.

“So with Edin [Dzeko], I need to speak with him.”

In his post-match press conference, Mancini’s comments all but spelt the end for Tevez and his time in Manchester as the former Inter seems to have finally lost all patience for the striker.

He added: "He is finished for me. If I had my way he’d be out of the club.”

Zakuhava se u city , necija ce glava otici , cija ? Sacekajmo par dana :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 23:34

Mančini reče da će o ovome sutra sa Edin malo promuhabetiti :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 sep 2011, 23:34

Ma, Edin kad se malo ohladi fino prvo privatno onda i javno u medijima izvinjenje, i njemu i navijačima. Dosad se ponašao besprijekorno i to mu je adut, može se opravdati malo i lošim reulzazom tekme i ljutnjom zbog toga, emociej folovi...
Ako je pametan to će uraditi, ako nije, jbg...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 23:35

Jao komentara Manciniju...pokusava sebe 'oprati'....ako je dzeko imao losz noc,kakvi su onda bili nasri,silva aguerro????? :o

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 sep 2011, 23:36

Veoma ružno se ponio Džeko. Nisam to očekivao od njega. :oops:
Ma kako čudno (najblaže rečeno) izgledala ova odluka da se ubaci De Jong, to je trenerova odluka i ti je moraš poštovati. Nema priče, nema palac gore-dole. Nije ni odigrao Bogznašta ... :|
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalbr1, Imajednabrigada i 33 gosta.