SamoZeljo je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:ovaj drimer pise ko da je pokupio svu pamet svjeta. Zar se ne mozes slozit sa 2141254125125 ljudi koji su napisali da je apsulutna glupost sto je izvadio dzeku, a ne neke tamo taktike cuj jaja da igra iza napadaca
_dreamer_ je napisao/la:Naravno, izmjena je beskonacno glupa, no to u neku ruku pokazuje koliko je Mancini nezadovoljan Dzekinim prvim poluvremenom... Iskreno, ocekivao sam vise od njega. Od utakmice s Napolijem nesto nije ok.
za ovog ahmada_tz
Komsija, imas u gradu u pasazu na spratu kod pasica povoljno naocale da uzmes. Mogu ti srediti i popust, nije frka. sve za komsiju.
A vidi kako sad izgleda?!
Ti si najveci negativac ovdje i nije ti prvi put da po MNOGO puta ponavljas iste stvari.
Kao da prizeljkujes neku crnu sudbinu Dzeki. Ili se bar nadas.
Zar to nije kimbo?

Posto vidim da si preuzeo ulogu advokata, da ti u duhu struke odgovorim. ja sam napisao brdo komentara o Dzeki gdje sam sipao komplimente na racun tog momka. Ti nisi svjestan sta pises, covjece. Ako hoces, mogu ti nasumice izvaditi sad jedno 30-40 komada, samo reci ako treba.
Sta si zakljucio iz mog posta? Da MANCINI nije zadovoljan njegovom igrom. Naravno, nisam bio ni ja, jer sam ocekivao vise. I od njega, ali i od kompletnog tima. Kritikovao sam i jedne i druge. Ni na jednom mjestu nisam napisao da je dzeko najgori na terenu, ni na jednom mjestu ga pljuvao, ponizavao. Zato, druze moj, nemoj da letis pred rudu. Ti imas pogresne predstave o mom misljenju. Uzmi i procitaj komentare neutralnih posmatraca, engleskih forumasa, pa ces vidjeti kako su oni vidjeli Dzeku u zadnje dvije utakmice.
Ja od srece skacem kad da gol, ali isto tako imam legitimno pravo da kazem da nije odigrao dobro, kada je to po mom misljenju slucaj. Ti ako imas drugo misljenje, to je tvoja stvar. Ako mislis da ja ovdje gatam i bacam sihre Dzeki ili da moji komentari donose nesrecu, onda sam stvarno ostao bez teksta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)