Jako lijepa igra Bayerna.
Davno sam rek'o (i taj post mogu naći), da mi se svidja ovakav Bayern i stvarno igraju prelijep fudbal, a evo sad dolaze i rente.
Meni je Muller jako drag igrač, al' sam nakon što sam vidio njega i Kroosa rek'o da je Toni daleko veći talenat. Momku svaka čast, igra za deset.
Inače, navij'o sam samo za dobru igru i da Džeko da gol, nevezano za konačni rezultat, al' kad sam vidio kako Manchini se**, onda sam digo ruke od toga. Drago mi je da je ona gnjida otišla pognute glave kući.
Ribery je igrač tekme (po predstavi), al' mi se nikad nije svidj'o njegov stil. Sebičan je previše, a malo toga uradi, po drugoj strani (i što se mene tiče 2 najbolja igrača danas) Muller i Kroos. Mlade uzdanice Bayerna pred kojima su tek vrhunske partije. Oba ogromno trče, imaju jako dobru tehniku,dobru kontrolu lopte, posebno Muller jako dobro kontrolira loptu sa svojim dugim (i spretnim ) nogama.
Luiz Gustavo mi se svidja kao igrač. Jednostavno, čovjek je zid na sredini terena. Koliko sam uspio uočiti na (
malom 
) ekranu, on je tip nekakvog visokog DMF-a (nešto kao njegov sunardonjak Silva) sa odličnim pregledom igre i kontrolom lopte.
Uistinu, sa ovakvim majstorima (Kroos,Muller,Gustavo) Bayern se može svakoj ekipi suprostaviti.
Gomeza ne volim ,niti volim takve napadače, al' je bio odličan danas. Pored toga, Muller je
Pipo, majstor za prostor, jednostavno je na svakoj lopti, na svakom
odbijancu, vrlo inteligentan igrač.
Za Rafinu sam još dok je igr'o u Schalke-u rek'o ad bi trebao dobiti priliku u Brazilu (makar na klupu, a Alves na krilo). Sjajan bek i dobra kupovina, jer sada Lahm može igrati svoju poziciju i poziciju na kojoj ga uživam gledati. Za mene lično najbolji bočni igrač na svijetu, al' samo kad je lijevo, na desnoj strani mi
nije to to.
Jedva čekam i Robbena da vidim. On je majstor svog zanata, daleko najbolji igrač Bayerna.