Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2011, 22:45

Prava steta sto nemamo desno krilo da valja. Jer ovakav Evra je najslabija karika Francuske. U to budite sigurni. Neka se Dzeko proba izvlacit na tu stranu, i neka Mujdza ide cesto naprijed. Lik igra ko da pusi travu prije tekme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 23:32

Cartman je napisao/la:Prava steta sto nemamo desno krilo da valja. Jer ovakav Evra je najslabija karika Francuske. U to budite sigurni. Neka se Dzeko proba izvlacit na tu stranu, i neka Mujdza ide cesto naprijed. Lik igra ko da pusi travu prije tekme.
Ma stavice strucnjak Silvu na tu poziciju sta se sekiras :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 23:41

Za_raju je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Prava steta sto nemamo desno krilo da valja. Jer ovakav Evra je najslabija karika Francuske. U to budite sigurni. Neka se Dzeko proba izvlacit na tu stranu, i neka Mujdza ide cesto naprijed. Lik igra ko da pusi travu prije tekme.
Znaci nista od Ljevkanovica :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 sep 2011, 23:42

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Znaci nista od Ljevkanovica :mrgreen:
Ma i bolje je nego da ga "Mancini" stavlja u napad :lol: :lol:

Dali je moguce nesto tipa Kemal Monteno otac talijanski vojnik itd.
Moze li biti da je kakav Talijanski vojnik opalio u Vozuci na igranaci kakvu pa mi dobismo istog strucnaka samo za malo manje para ali u vecoj svetinji...???
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 27 sep 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 23:44

Stavit ce i Mahmutovica umjesto Teveza. :lol:
Mancini obozava bivse i sadasnje igrace Teplica. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 sep 2011, 00:42

Sa onakvim Riberijem nemamo sta trazit u Parizu,ako tome dodamo jos par francuskih-engleza ima da nas nema...napravit lijepu atmosferu proslavit baraz,lijepo se provest i to je to..Ne trebamo srljat sa prekrsajima pa da u barazu izgubimo pola ekipe

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 sep 2011, 00:53

zgembo89 je napisao/la:Sa onakvim Riberijem nemamo sta trazit u Parizu,ako tome dodamo jos par francuskih-engleza ima da nas nema...napravit lijepu atmosferu proslavit baraz,lijepo se provest i to je to..Ne trebamo srljat sa prekrsajima pa da u barazu izgubimo pola ekipe
Ma ja sam tako razmisljao kada su igrali protiv albanaca. Sa Nasrijem i Riberijem u formi ima da ih pregaze... Ali na kraju se jedva provukose. Poslije toga rumune nisu mogli pobjediti.
Imaju strasne igrace ali nisu nepobjedivi. ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 28 sep 2011, 02:33

Ne mogu da vjerujem da neki misle da treba igrati rekreativno protiv Francuza ako se dobije Luksemburg.Treba se cuvati zutih kartona hahaha.Ja budalastine majko mila.Pa ko ti garantuje da ces proci u Barazu i da niko ne zaradi suspenziju.To ko treba se cuvati pa ako ne dobijemo suspenziju prolazimo 100 % u barazu.E razmisljanja cudnog.Evo jedan primjer kako bi ja to uporedio.Recimo Nurnberg iz Njemacke lige se bori za opstanak i prije posljednjeg kola je 16 na tabeli i ima osigurano razigravanje sa trecim iz Druge Lige za ostanak u ligi.Par kljucnih igraca ima opasnost od dobijanja parnih zutih kartona sto bi ih sprijecilo da igraju u tom barazu a u zadnjem kolu gostuju Dortmundu.Sta vi mislite da li bi Nurnberg istrcao sa prvom ekipom protiv Dortmunda i pokusao se spasit bez baraza ili bi igrao onako rekreativno i cekao npr Eintracht u barazu.Ja mislim da bi pokusali pobijedit.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

nihco

Post Postao/la nihco » 28 sep 2011, 04:31

pape je usao u sfere fudbalske metafizike, vise niko ne moze pretpostaviti sta je njegova takta, u tom ga segmentu postujem,pod uslovom da on ima pojma cemu sve to? meni nije nista jasno......da li se cistimo od kartona protiv francuske, ko ce igrati tamo, ?
Sent from my Commodore 64

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 28 sep 2011, 06:54

harishp je napisao/la:Stavit ce i Mahmutovica umjesto Teveza. :lol:
Mancini obozava bivse i sadasnje igrace Teplica. :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 sep 2011, 08:52

RKO je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa onda se treba razglasiti da ova raja ne putuje uzalud u Francusku i izlaze se trosku, pa bolje da jim je **** mater nego sto im to tako radi cuj on ce eksperimenisati,pa ako misli eksperimentisati sto nije pozvao neke nove igrace pa da hi isproba sta se kurci i filozofira stalno, ma dabogda izgubili od Luksemburga i ispali i iz baraza. Cuj igrati za raju pa za koga se igra aako ne za raju (navijace) za moj kuraz.

Ti navijac :roll: :roll: :roll: sta bi ti majke ti da ti odredjujes ko ce igrat.....skola-fax-raznorazni kursevi-polaganja-licence......pokazi se dokazi se pa za 10 ak godina mozda budes selektor pa ti buides birao igrace do tad se zatrpaj u rupu i navijaj za Luxemburg i Francusku
Nek ste vi svi navijaci ja vam samo kazem da gubimo i od Francuza i ispadamo u barazu jer za selektora imamo idiota koji poziva 5 igraca koji igraju na istoj poziciji i koji su trkacki nule, od kojih dvojica u svojim klubovima griju klupe, od koji samo jedan moze mozda odgirati na drugoj poziciji i tako dalje nas ce ti Playmajkeri stjerati u grob.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 sep 2011, 08:57

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Grdne rane pa eto @Vendeta pravac u Jablanicu na kurs za trenera.Da i ti postanes nekom ljubimac.......
Ma ja misli da ti imas neku psihicki problem kad je Pape u pitanju tako da te ne uzmam za normalnog covjeka sto se tice ovih komentara o njemu.
Psihicki problem je jarane tvoj i to ozbiljan cim napises ''dabogda izgubili i protiv Luxemburga i Francuske''. :evil:
To ne moze normalan uciniti.
Sto se tice uzimanja jedino me mozes uzeti,ma ne uzeti vec povuci za nesto drugo.
Ma nema se kod tebe sta povuci da si ti neko i nesto nebi po cio dan sjedio pred racunarom i svadjao se s ljudima braneci svog ljubimca, da nisi **** pa se zaljubio u Papeta?

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 28 sep 2011, 08:58

nihco je napisao/la:pape je usao u sfere fudbalske metafizike, vise niko ne moze pretpostaviti sta je njegova takta, u tom ga segmentu postujem,pod uslovom da on ima pojma cemu sve to? meni nije nista jasno......da li se cistimo od kartona protiv francuske, ko ce igrati tamo, ?
e tu i jeste problem, sto on nema pojma cemu sve to!! ja se stvarno kajem sto nisam cuvao sve njegove silne debilne izjave, najcesce kontradiktorne.. ali, do sada je imao srece, pa mozda je bude imao i u francuskoj, cuda su moguca..
Volim te Bosno!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 sep 2011, 09:01

xavi26 je napisao/la:
nihco je napisao/la:pape je usao u sfere fudbalske metafizike, vise niko ne moze pretpostaviti sta je njegova takta, u tom ga segmentu postujem,pod uslovom da on ima pojma cemu sve to? meni nije nista jasno......da li se cistimo od kartona protiv francuske, ko ce igrati tamo, ?
e tu i jeste problem, sto on nema pojma cemu sve to!! ja se stvarno kajem sto nisam cuvao sve njegove silne debilne izjave, najcesce kontradiktorne.. ali, do sada je imao srece, pa mozda je bude imao i u francuskoj, cuda su moguca..
Ma do sada su ga cupali igraci, a nisam nikada cuo da je da normalnu izjavu cojvek stvarno nezna sta govori.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 sep 2011, 09:07

Nek ste vi svi navijaci ja vam samo kazem da gubimo i od Francuza i ispadamo u barazu jer za selektora imamo idiota koji poziva 5 igraca koji igraju na istoj poziciji i koji su trkacki nule, od kojih dvojica u svojim klubovima griju klupe, od koji samo jedan moze mozda odgirati na drugoj poziciji i tako dalje nas ce ti Playmajkeri stjerati u grob.
A jesi pametan ko da te Tesla pravio u p.m, ti ćeš nama reći kako smo mi već izgubili od Francuza i kako nemamo šta tražit tamo, e pa dobro je da te niko ne sluša ovdje, za selektora imaš idiota ?? U utakmici protiv Francuza odlučujemo da li ćemo direktno na EP ili kroz baraž (uz pobjedu protiv Luxa) i ti i dalje nazivaš svog selektora idotom ? Pa nisu bolan onih 22 igrača sami došli na okupljanja, sami trenirali, sami istrčali na teren pred svaku tekmu, nisu oni sami taktizirali u svlačionici i dobijali 2-1 poslije minusa na poluvremenu. Sušić je imao loše postavljenih utakmica, al čovječe ti nemaš pravo pričat jednu priču kako je lik idiot a nalazimo se tu gdje se nalazimo, ubjedljivo na drugoj poziciji, iza FRANCUSKE ! E jel ti znaš ko su francuzi uopšte ? Ekipa kojoj se sviraju razni faulovi, igranja rukom, penali u posljednjim minutama. Sjeti se samo Henrya i Irske. Ne možeš ti završit ispred njih i da hoćeš bolan. I kad bi vodio u Parizu 2-0 u 90 minutu, svirali bi nam dva penala i kome ćeš da se žališ, kome ćeš da pričaš spiku "pokradeni smo !" Zato budi zadovoljan, budi prezadovoljan ovim što je repka postigla do sad i aBd da odemo na to EP. Red je više.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 09:08

Vi sve uzimate zdravo za gotovo....

Masa izjava su ironicne, cesto da smire euforiju, prebace teziste sa uzarene tacke na nesto nebitno. Kod glupih Bosanaca to pali zato se i mora tako komunicirati...

Nije Pape budala da prica o nekakvoj pobjediti u Francuskoj u medijima..

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 sep 2011, 09:12

E svaka čast na ovome, potpuno se slažem. Pametan čovjek, šta sad treba da izlazi u medije sa izjavom "Idemo po pobjedu u Parizu" a još nismo ni Lux riješili. Nego jedno po jedno, a Boga mi previše potcjenjujete ove Luxemburžane. Mogli bi nam doći glave. :?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 sep 2011, 09:15

Edo_77 je napisao/la:Vi sve uzimate zdravo za gotovo....

Masa izjava su ironicne, cesto da smire euforiju, prebace teziste sa uzarene tacke na nesto nebitno. Kod glupih Bosanaca to pali zato se i mora tako komunicirati...

Pa nekaze niko da je trebao izjaviti da cemo pobijediti, trebaop je samo reci da cemo odigrati najbolje sto mozemo pa sta bude nek bude, a ne govorit da ce nesto eksperimentisati.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 09:18

vendeta87 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Vi sve uzimate zdravo za gotovo....

Pa nekaze niko da je trebao izjaviti da cemo pobijediti, trebaop je samo reci da cemo odigrati najbolje sto mozemo pa sta bude nek bude, a ne govorit da ce nesto eksperimentisati.
A ti stvarno mislis da ce mo eksperimentisati. Zato rekoh ne uzimaj tu izjavu zdravo za gotovo....Budi siguran da ce mo igrati u najjacem sastavu i da ce dati sve da pobjedimo.
E drugi je par carapa sto je vrlo tesko i sto su nam male sanse.

Pape u Francuskim medjima hinjski to odradjuje. Prebacuje se Francuzima vruci krompir i apsolutna uloga favorita....

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 sep 2011, 09:20

Stivi_Dzi je napisao/la:
A jesi pametan ko da te Tesla pravio u p.m, ti ćeš nama reći kako smo mi već izgubili od Francuza i kako nemamo šta tražit tamo, e pa dobro je da te niko ne sluša ovdje, za selektora imaš idiota ?? U utakmici protiv Francuza odlučujemo da li ćemo direktno na EP ili kroz baraž (uz pobjedu protiv Luxa) i ti i dalje nazivaš svog selektora idotom ? Pa nisu bolan onih 22 igrača sami došli na okupljanja, sami trenirali, sami istrčali na teren pred svaku tekmu, nisu oni sami taktizirali u svlačionici i dobijali 2-1 poslije minusa na poluvremenu. Sušić je imao loše postavljenih utakmica, al čovječe ti nemaš pravo pričat jednu priču kako je lik idiot a nalazimo se tu gdje se nalazimo, ubjedljivo na drugoj poziciji, iza FRANCUSKE ! E jel ti znaš ko su francuzi uopšte ? Ekipa kojoj se sviraju razni faulovi, igranja rukom, penali u posljednjim minutama. Sjeti se samo Henrya i Irske. Ne možeš ti završit ispred njih i da hoćeš bolan. I kad bi vodio u Parizu 2-0 u 90 minutu, svirali bi nam dva penala i kome ćeš da se žališ, kome ćeš da pričaš spiku "pokradeni smo !" Zato budi zadovoljan, budi prezadovoljan ovim što je repka postigla do sad i aBd da odemo na to EP. Red je više.
HAHAAHAh pa u ovakvoj grupi bi i neki trener iz premier lige BIH odveo nasu repku u baraz pa njalosija grupa u citavim kvalifikacijama sta je tebi, ovo nije uspjeh ovo je ostvarivanje minimalnog cilja. A ja bi navise volio da grijesim i da dobijemo francuza 5:0 ili ako ne to da prodjemo makar u barazu al necemo jer nas selektor pojma nema. Pa pogledaj samo jednu stvar on pozove 5 igraca koji igraju na istoj poziciji a istovremeno pozove samo 5 igraca koji igraju na na sve 4 pozicije u odbrai pa gdje je to normalno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.