AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 27 sep 2011, 20:33

Naši barbari :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 sep 2011, 07:08

:lol: :lol: sto Abbiatiju i Yepesu fino stoji :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 sep 2011, 14:00

slika
-RIVALDO-

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 14:01

Dokle više da Taiwo sjedi na klupi :?: :!: :?: :!: :roll:

na milannews piše da će Taiwo od prve :)

BTW : Večeras 'ganjamo' 2000-ti gol od početka Berlusconijeve ere 8-) a do sad ih ima 1998

Shevchenko 175

Inzaghi 125

Van Basten 125

Kaka 95

Simeone 75

70 Massaro

Seedorf 60

Pato 58

Weah 58

Gullit 56

Virdis 47

Bierhoff 45

Gilardino 44
...

Ibra večeras neka uvali 2 i ja najsretniji 8-)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 14:47

Novosti sa milannews.it

Milan na domaćem terenu nikada nije izgubio od Cesene u Serie A: 9 pobeda i 3 remija. Poslednji gol Cesena je na "San Siru" postigla 14.12.1980. (igralo se u Serie B).

Alessandra Bocci,novinarka "Gazzette dello Sport": "Sada je u modi da se govori da su problemi koje ima Milan nastali zbog odlaska Pirla, ali podesećam da su Rosssoneri osvojili Scudetto praktično bez njega, jer je dugo bio van terena zbog povrede."

Berlusconi:"Cassano je ponovo onaj stari. Mazili smo ga i pazili, i on nam sada uzvraća dobrim partijama."

Alberto Paloschi, napadač Milana na pozajmici u Chievo Veroni: "Ibra je najjači od svih, Inzaghi je legenda, Pato je misterija."

Allegri: "Često se čujem sa Predsednikom Berlusconijem pre i posle utakmica. Razume se u fudbal, ali ne sugeriše mi nikada sastav tima."

Aurelio De Laurentis, vlasnik Napolija kaže da je Berlusconi "opljačkao italijanske klubove", jer su TV prava za italijansku Serie A prodata ispod cene da bi se favorizovao Mediaset Premium (prenosi utakmice preko zemaljske digitalne mreže), kompanija u vlasništvu porodice Berlusconi.

Giancarlo Padovan, novinar: "Rossoneri su slabo igrali protiv Cesene i pobedili su samo zahvaljujući loše izvedenom centaršutu Seedorfa."

Nema više karata! Sve su već prodate. 41.000 gledalaca će u nedelju, na novom "Juventus Stadium"-u, posmatrati big-meč 6. kola Serie A, Juventus-Milan.

Roberto Maroni , ministar unutrašnjih poslova Italije i veliki navijač Milana: "Mnogo puta sam podsticao Predsednika Berlusconija da inicira gradnju Milanovog stadiona. Po njemu bi zauvek ostao upamćen. Igrajući na tu kartu, verujem da ću ga na kraju i ubediti. San Siro je San Siro, ali moramo da ga delimo sa 'rođacima'. Dovoljno je otići na Camp Nou ili Bernabeu da bi se videlo šta znači osećati se delom kluba, biti kod svoje kuće..."

Kladioničarske kvote za Milan-Viktoria: 1,25 (1), 5,50 (X), 10,00 (2).

http://www.fcviktoria.cz" onclick="window.open(this.href);return false; , zvanični sajt Viktorie Plzen, obavestio je svoje navijače da ulaznice za meč sa Milanom koštaju 500 kruna (20 evra).

Milan, Juventus i Fiorentina se zalažu za uvođenje mogućnosti posedovanja B tima (već postoji u Španiji). Drugi, B tim, takmičio bi se u nižim rangovima i bio bi sastavljen od mladih fudbalera, što bi pomoglo njihovom bržem sazrevanju, a koristi od toga bi imala i reprezentacija Italije.

Simone Andrea Ganz , bio bi treći najmlađi Rossonero koji je nastupio u Ligi Šampiona, ako bi večeras ušao u igru. On danas ima tačno 18 godina i 7 dana. Trenutno je prvi Abate, koji je igrao u Milan-Celta Vigo (09.12.2003.) kada je imao 17 godina i 27 dana. Drugi je Massimiliano Cappellini (Milan-Vitocha, 06.10.1988. kada je imao je 17 godina, 8 meseci i 15 dana), a na trećem mestu je Pato (Arsenal-Milan, 20.02.2008. kada je imao je 18 godina, 5 meseci i 18 dana).

Njegov otac, Maurizio Ganz, bivši fudbaler Milana: "Predivni trenuci. Najpre je bio na klupi u šampionatu, a sada će biti i u Champions-u. Iako je vrlo uzbuđen, Simone se ne plaši i spreman je. Ja sam sa Milanom igrao u Ligi Šampiona sa 31 godinom , a on će možda već sa 18."

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 sep 2011, 16:39

slikaslikaslika
-RIVALDO-

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 20:03

Friške 8-)

Da meni bi ovako s trebom na tekmu pa život bi dao :( 8-)

slika

slika

Hadžija je tu 8-)

slika

slika

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 20:06

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson, Cassano, Zlatan Ibrahimovic.

VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky, Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2011, 20:06

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.
ibraga igra ipak, žao mi samo što taiwo ne igra, nije ni dobio pravu šansu a već ga otpisao max, a bolji je od lukice duplo.
hajmo dobiti ovo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 sep 2011, 20:08

tony-mortale je napisao/la:MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.
ibraga igra ipak, žao mi samo što taiwo ne igra, nije ni dobio pravu šansu a već ga otpisao max, a bolji je od lukice duplo.
hajmo dobiti ovo

pa **** me ako je Allegri normalan da fiskiju glupu forsira pored Taiwa pa on nije normalan cccccccccccccccccccccccccc

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 20:41

Neko stream link ??? ili ima negdje na TV-u ?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 sep 2011, 20:44

Boateng_27 je napisao/la:Neko stream link ??? ili ima negdje na TV-u ?
evo ovdje mozes pratiti utakmicu http://www.acmilan-serbia.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ili
http://www.rojadirecta.me/goto/www.dimafoot.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 sep 2011, 20:51

http://www.hqfooty.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 sep 2011, 20:56

http://real-tv-sport.com/channel-6.php" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 21:31

Niđe veze, nemožemo slabašnoj Viktoriji dat gol pihh :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 sep 2011, 21:32

na ovim linkovima koje postavljate puno baja :)...gdje ih samo isskopaste?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 sep 2011, 21:41

**** meni šteka svaki stream koj qrc???
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 sep 2011, 21:43

baresi#6 je napisao/la:**** meni šteka svaki stream koj qrc???
Nikad vise grijeha nisam zaradio nego veceras... ni 10 sekundi da link radi :evil:

Ne znam je li ostalo sta da nisam opsovao :evil:
-RIVALDO-

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 sep 2011, 21:46

Jel neko čuo Alispahića i Šuku :lol: .
Elem bez golova, slabo to ide, ko obično Milan, biće u 90 gol od Inzaghija :roll: .
Dobro smo igrali, ali previše fulamo šansi. Jednostavno neće. A bogami i ovi grizu imali su jednu, dvije dobre šanse.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 22:01

Ibra 8-)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []