AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 26 sep 2011, 16:53

evo ibra trenira sa ekipom,u LP u srijedu na klupi, možda i uđe koji minut, a u nedelju u torinu u prvih 11 8-)
KPB možda za nedelju bude spreman :?: ,
a poslije reprezentativne pauze u punom pogonu su i on i binjo i mexes, e onda kreće gaženje, nešto kao i lani kad smo ušli u seriju, a srećom već je par teških utakmica iza nas :mrgreen:
sad protv plzena ako ne krene ibra možda od prve minute uz casana zaigra i mali ganz, od maurizija mali znate ga vjerovatno svi, mislim seniora :D, sad se tek vidi kako je alegri pogriješio sa neprijavljivanjem el sharawya i pipa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 sep 2011, 19:18

juventus 0244 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma ja se nadam oporavku igrača, hajd biću skroman pa neću reći svih igrača, eto bonera i antonini ne moraju, a barem ibra KPB, robinjo i mexes da što prije budu spremni i ne treba nam nikakva druga sreća :mrgreen:
:D :D :mrgreen: :mrgreen:

Bas si skroman :P

Nadam se da će biti dobra utakmica, jer ovo je za Juve prva prava provjera sa novom ekipom. A Milan je desetkovan, ali najgore je igrati protiv takvi ekipa, isto tako smo vas prošle sezone prvu uzeli, a bili smo koliko se sjećam pogođeni suspenzija i povredama :D. Znači biće gusto, biće 2:0 :D!
hehe, nije mi se želja ispunila ipak su se i bonera i antonini oporavili i danas kao i zlatan normalno odradili trening :roll:
al barem se mogu nadati da neće biti u sastavu, al kako me krenulo sa željama nebi me čudilo da oba budu u prvih 11 :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 sep 2011, 20:05

Montolivo: "I can not see that Nocerino played at the Nou Camp while I'm here."

nego nigdje nema info o boatengu hoće li se vratiti za juventus. ko bi rekao da će se ovako dobro snaći i da je jedan od fundamentalnih igrača bez kojeg teško ide.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 sep 2011, 20:11

ma negdje sam ja naletio za njega da možda bude za nedelju u sastavu-klupa vjerovatno, a nakon pauze je sigurno, na mm čini mi se bilo.
kpb je igračina nema tu šta u premier ligi igrao dobro, tamo sa onim mesarima se borio i to dero ih, balak zna najbolje :lol: , u reprezentaciji gane isto vrlo bitan, s njim sam prezadovoljan, nije neki super tehničar, al snagom, trkom, brzinom, zalaganjem me oduševio, e da nam je još jedan takav u veznom redu

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 sep 2011, 20:32

tony-mortale je napisao/la:evo ibra trenira sa ekipom,u LP u srijedu na klupi, možda i uđe koji minut, a u nedelju u torinu u prvih 11 8-)
KPB možda za nedelju bude spreman :?: ,
a poslije reprezentativne pauze u punom pogonu su i on i binjo i mexes, e onda kreće gaženje, nešto kao i lani kad smo ušli u seriju, a srećom već je par teških utakmica iza nas :mrgreen:
sad protv plzena ako ne krene ibra možda od prve minute uz casana zaigra i mali ganz, od maurizija mali znate ga vjerovatno svi, mislim seniora :D, sad se tek vidi kako je alegri pogriješio sa neprijavljivanjem el sharawya i pipa
el sharawy ima 18 godina, ja mislim da je on na onoj U21 listi igraca koji se ne moraju prijavit kao ovi ostali.

(barem je tako na FM)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2011, 00:43

otkud vama te ideje da el sharawy može igrati u grupnoj fazi LP, to je već ranije neko spominjao???
nemože čovjek igrati, nemaju godine veze s tim.

na A listi mora biti 8 domaćih igrača tj. homegrown, od toga 4 moraju biti club trained, tj. igrači ponikli u klubu-od 15-21 godine života moraju bti 3 godine neprekidno u klubu, a 4 mogu biti i association-trained tj igrači koji su od 15-21 godine života 3 proveli u nekom drugom klubu u istom savezu(u slučaju milana dakle u nekom drugom talijanskom klubu)-e el sharawy je mogao upasti u ovu drugu grupu association-trained, ali ga nisu prijavili tu, a sad ovo što neki misle da svaki mladi igrač može ući preko B liste se varaju,

na B listu se može staviti neograničen broj igrača mlađih od 21 godine i to do ponoći dana prije same utakmice, ali koji su u klubu neprekidno najmanje 2 godine-e to mali faron nije jer je tek stigao i nema ni teoretske šanse da on zaigra u LP prije januara slika
ali zato može skoro cijela primavera, pa se tako očekuje mali ganz iako nije prijavljen na A listi, mogao bi i mali boateng kingsley da nije ozljeđen itd.(nacionalnost igrača ovdje nije bitna, znači ne mora se raditi o domaćem državljaninu).
nadam se da je nešto jasnije, jbg neznam jednostavnije :mrgreen:

Juventus Fans
Kontakt:

AC Milan

Post Postao/la Juventus Fans » 27 sep 2011, 08:36

Pozdrav Milanezi.

Što očekujete od utakmice.

Buffon vs Abbiati

Lichsteiner - Abate
Barzagli - Nesta
Chiellini - Thiago Silva
De Ceglie - Taiwo

Krasić - Seedorf
Pirlo - Aquilani
Vidal - Van Bommel

Elia - Boateng
Matri - Cassano
Vučinić - Ibrahimović

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2011, 09:55

ma polako ima još dosta do nedelje, da je nekako dobiti u LP sutra, sam casano u napadu, ne vjerujem da će ibra početi nakon samo 2 dana treninga, a plzen koliko god zvučao neatraktivan je ipak češki šampion i ne smije se olako shvatiti, a onda od četvrtka razmišljati o juventusu,
taman će biti bolja situacija sa igračkim kadrom, šteta što nema gatuza lanjskog krvnika juventusa :mrgreen:
ma nek bude nešto između prošle i pretprošle godine i svi zadovoljni :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 sep 2011, 11:32

Juventus Fans je napisao/la:Pozdrav Milanezi.

Što očekujete od utakmice.

Buffon vs Abbiati

Lichsteiner - Abate
Barzagli - Nesta
Chiellini - Thiago Silva
De Ceglie - Taiwo

Krasić - Seedorf
Pirlo - Aquilani
Vidal - Van Bommel

Elia - Boateng
Matri - Cassano
Vučinić - Ibrahimović
Ovako gledajuci Milan je sigurno bolji na vecini pozicija ali kao sto je to bilo prosle godine, kvalitet ne znaci dosta jer smo ih pobjedili na njihovom stadionu bez tada najboljeg igraca(Krasica koji je bio u strasnij formi)... Ali nema veze treba opet malo proanalizirati....
JUVE je sigurno jaci od Milana na poziciji golmana... Buffon>>Abbiati
A sad dalje
Lichsteiner<Abate
De Ceglie<Taiwo Samo jedna crtica iz razloga jer se Taiwo jos nije prilagodio na ital. fudbal
Barzagli<Nesta
Kjelini<Silva Da je bilo koji dr. stoper JUVETA osim Kjele ovdje bi isle 2 crte u korist Silve a posto i on posjeduje veliki kvalitet onda samo jedna
Krasic >Sedorf Jbg Sedorf u godinama a i Milos se poceo buditi pa sve pruza bolje i bolje partije
Pirlo>>Akvilani Akvilani je dobar fudbaler al jbg Pirlo je uz Xavia, Gerrarda, Iniestu i Sneijdera najbolji vezni fudbaler na svijetu...
Vidal>Van Bomel Potpuno isti tip igraca s tim sto je Vidal mladji i zato njemu prednost jer moze vise trcati
Elia<Boateng Elia je kvalitetan fudbaler al je jos nedokazan u ital. u odnosu na KPB stoga prednost Ganciju
Vucinic > Kasano Vucinic je klasa samo takva da moze igrati bilo gdje ali je i Kasano takodjer dobar... Al jbg mozda je ovo malo subjektivno stoga Vuk bolji
Matri<<<< Ibra Ibra je uz Etoa i Persia najbolji napadac svijeta.... Svaki dr. komentar je suvisan... Mada je i Matri dobar... Al jbg...

Mada ovako nece sigurno izgledati sastav JUVETA jer se mora naci mjesto za ital. kurvicu Marchisia.... Svaki igrac Milana ima ovoliku prednost nad njim >>>>>>>>>>>>>>>> Jer jednostavno: MRZIM GA, MRZIM GA, MRZIM GA,
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 13:18

van Persija? :? dje njega nadje?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 sep 2011, 16:37

adointer je napisao/la:van Persija? :? dje njega nadje?
ja ba :lol: :lol:

Niđe Ville i Rooneya ... :lol: :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 sep 2011, 18:28

i meni prvi bili dosli u glavu Villa i Rooney :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 sep 2011, 19:10

manje više realno poređenje igrača, samo bi ja još išao u korist juventusa i rekao da abate i lihtšatjenr su jednaki, ne vidim tu neku prednost ignazia.
ali nema to veze nikakve, real je nekad imao najbolje igrače svijeta na svakoj poziciji pa nije osvajao trofeje, ipak je ovo kolektivni sport.
milan da je kompletan bio bi sigurno favorit, ovako će biti li-la, pogotovo što se juve nabrije protiv jačih timova, i ovih godina kad su skroz slabi bili tukli su i intera i milana i romu a od malih gubili, mada zadnja 2 puta je milan pobjeđivao u torinu, ali na starom stadionu naravno.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 sep 2011, 20:17

Pozz !

1. Šabane de promijeni anketu paučina se ufatila na njoj :roll: moji prijedlozi
a) Koliko daleko očekujete Milan u LP ?
b) Koliko golova ove sezone očekujete od Pata/Ibrahimovica
c) Od kojeg pojačanja očekujete najvise Taiwo,Aquilani,El-Shaarawy,Nocerino,Mexes

Dalje ...

Evo liste od 20 fudbalera Milana, na koje trener Max Allegri računa za meč Milan-Viktoria Plzen:

Golmani: Abbiati, Amelia, Roma;

Odbrana: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes;

Sredina: Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel;

Napad: Cassano, Ibrahimovic, Ganz.

Konferencija za novinare u Milanellu

- Allegri: Sutra uveče neće biti jednostavno. Ipak je to meč u Ligi Šampiona, protiv jedne ekipe koja je uspela da prođe kvalifikacije. Da bi i bod iz Barselone imao svoju vrednost, potrebna nam je pobeda.

- Seedorf: Suze iz Londona, posle Tottenhama su se osušile. Sada, nakon dobrog početka, moramo da nastavimo sa osvajanjem bodova i kod kuće.

- Allegri: Ako se bude dobro osećao, Ibra će igrati sutra. Videćemo večeras posle treninga.

- Allegri: I Seedorf zna dobro da nema odmora, ali njemu i nije potreban. Rekao sam da bi ga trebalo klonirati i zbog njegovog profesionalizma. Biti u takvoj kondiciji sa 35 godina, kada je on u pitanju, nije slučajnost. On može svima da služi kao primer.

- Seedorf: Bez obzira na scudetto prethodne sezone, jasno nam je da u Evropi moramo mnogo bolje. Ovaj tim ima visoke ciljeve: želi da dođe do finala, i da pobedi u njemu. Uz rad i veliko požrtvovanje možemo i moramo bolje nego prošle godine.

- Seedorf: Cassano? Kada stigne nov igrač, svi se mi trudimo da mu pomognemo da se što bolje uklopi u ekipu, a Antonio je pokazao da zna kako se treba ponašati i šta znači biti u Milanu.

- Allegri: Osim onih za koje već znate da su povređeni, ostali su ok. Jedini koji će se možda oporaviti za sutra je Ibra.

- Allegri: Taiwo? Malo je do sada igrao i treba mu još vremena da se uklopi u italijanski fudbal. Potrebno je strpljenja. U subotu je ofanzivni deo dobro odradio, dok u fazi odbrane mora malo bolje da se uklopi u mehanizme.

- Allegri: Mi prvi u grupi? Pa, to bi nam omogućilo da kasnije dobijemo neku ekipu koja je bila druga u svojoj grupi. Naravno da imamo svoje šanse da budemo prvi. Biće odlučujuće tri naredne utakmice, počevši od sutrašnje, da bi u meč sa Bacelonom ušli sa istim brojem bodova. Ali, sad razmišljamo o Viktoriji, jer neće biti lako. Ali, ekipa je motivisana i subotnja pobeda nam je donela potrebno samopouzdanje.

- Seedorf: Energiju crpem od osoba koje su oko mene, iz svakodnevnog rada i zahvaljujući želji da dam svoj doprinos. Odnos prema navijačima? Ja radim svoj posao najbolje što mogu i trudim se da dam sve od sebe. Problema sa navijačima Milana nikada nisam imao.

- Allegri: O Viktoriji smo se informisali, gledali smo njihove utakmice iz kvalifikacija. Igraju organizovano, imaju dobar kontranapad i dobre individualce, tako da moramo biti pažljivi u odbranbenoj fazi. Ne volim kada se protivnik potcenjuje. U današnje vreme nema lakih utakmica.

- Seedorf: Zahvaljujem Horvathu (kapiten Viktorije) za lepe reči. Razgovarao sam i sa Jankulovskim o ovoj utakmici, ali ono što mi je rakao ne mogu da vam kažem, jer nam te informacije mogu biti od koristi (smeje se).

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 sep 2011, 20:33

Naši barbari :mrgreen: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 sep 2011, 07:08

:lol: :lol: sto Abbiatiju i Yepesu fino stoji :lol: :lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 sep 2011, 14:00

slika
-RIVALDO-

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 14:01

Dokle više da Taiwo sjedi na klupi :?: :!: :?: :!: :roll:

na milannews piše da će Taiwo od prve :)

BTW : Večeras 'ganjamo' 2000-ti gol od početka Berlusconijeve ere 8-) a do sad ih ima 1998

Shevchenko 175

Inzaghi 125

Van Basten 125

Kaka 95

Simeone 75

70 Massaro

Seedorf 60

Pato 58

Weah 58

Gullit 56

Virdis 47

Bierhoff 45

Gilardino 44
...

Ibra večeras neka uvali 2 i ja najsretniji 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 sep 2011, 14:47

Novosti sa milannews.it

Milan na domaćem terenu nikada nije izgubio od Cesene u Serie A: 9 pobeda i 3 remija. Poslednji gol Cesena je na "San Siru" postigla 14.12.1980. (igralo se u Serie B).

Alessandra Bocci,novinarka "Gazzette dello Sport": "Sada je u modi da se govori da su problemi koje ima Milan nastali zbog odlaska Pirla, ali podesećam da su Rosssoneri osvojili Scudetto praktično bez njega, jer je dugo bio van terena zbog povrede."

Berlusconi:"Cassano je ponovo onaj stari. Mazili smo ga i pazili, i on nam sada uzvraća dobrim partijama."

Alberto Paloschi, napadač Milana na pozajmici u Chievo Veroni: "Ibra je najjači od svih, Inzaghi je legenda, Pato je misterija."

Allegri: "Često se čujem sa Predsednikom Berlusconijem pre i posle utakmica. Razume se u fudbal, ali ne sugeriše mi nikada sastav tima."

Aurelio De Laurentis, vlasnik Napolija kaže da je Berlusconi "opljačkao italijanske klubove", jer su TV prava za italijansku Serie A prodata ispod cene da bi se favorizovao Mediaset Premium (prenosi utakmice preko zemaljske digitalne mreže), kompanija u vlasništvu porodice Berlusconi.

Giancarlo Padovan, novinar: "Rossoneri su slabo igrali protiv Cesene i pobedili su samo zahvaljujući loše izvedenom centaršutu Seedorfa."

Nema više karata! Sve su već prodate. 41.000 gledalaca će u nedelju, na novom "Juventus Stadium"-u, posmatrati big-meč 6. kola Serie A, Juventus-Milan.

Roberto Maroni , ministar unutrašnjih poslova Italije i veliki navijač Milana: "Mnogo puta sam podsticao Predsednika Berlusconija da inicira gradnju Milanovog stadiona. Po njemu bi zauvek ostao upamćen. Igrajući na tu kartu, verujem da ću ga na kraju i ubediti. San Siro je San Siro, ali moramo da ga delimo sa 'rođacima'. Dovoljno je otići na Camp Nou ili Bernabeu da bi se videlo šta znači osećati se delom kluba, biti kod svoje kuće..."

Kladioničarske kvote za Milan-Viktoria: 1,25 (1), 5,50 (X), 10,00 (2).

http://www.fcviktoria.cz" onclick="window.open(this.href);return false; , zvanični sajt Viktorie Plzen, obavestio je svoje navijače da ulaznice za meč sa Milanom koštaju 500 kruna (20 evra).

Milan, Juventus i Fiorentina se zalažu za uvođenje mogućnosti posedovanja B tima (već postoji u Španiji). Drugi, B tim, takmičio bi se u nižim rangovima i bio bi sastavljen od mladih fudbalera, što bi pomoglo njihovom bržem sazrevanju, a koristi od toga bi imala i reprezentacija Italije.

Simone Andrea Ganz , bio bi treći najmlađi Rossonero koji je nastupio u Ligi Šampiona, ako bi večeras ušao u igru. On danas ima tačno 18 godina i 7 dana. Trenutno je prvi Abate, koji je igrao u Milan-Celta Vigo (09.12.2003.) kada je imao 17 godina i 27 dana. Drugi je Massimiliano Cappellini (Milan-Vitocha, 06.10.1988. kada je imao je 17 godina, 8 meseci i 15 dana), a na trećem mestu je Pato (Arsenal-Milan, 20.02.2008. kada je imao je 18 godina, 5 meseci i 18 dana).

Njegov otac, Maurizio Ganz, bivši fudbaler Milana: "Predivni trenuci. Najpre je bio na klupi u šampionatu, a sada će biti i u Champions-u. Iako je vrlo uzbuđen, Simone se ne plaši i spreman je. Ja sam sa Milanom igrao u Ligi Šampiona sa 31 godinom , a on će možda već sa 18."

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 sep 2011, 16:39

slikaslikaslika
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.