NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NFL
Nisam gledo tekmu chargersa nisam bio tu al ovo je prelose pa trebali smo polomiti ovu jadnu ekipu chiefsa nisu imali prvog downa u prvom poluvremenu. Jedina pozitiva ryan mathews sjajno igra u ovoj sezoni samo da ga zaobiđu povrede decko je postao allround rb trci sjajno postize td blokira drugi nam je prakticno najbolji reciever zasad (Iako se korsiti vecinom kod screen pasova). Rivers izgleda jos nije poceo sezonu jos se odmara bice on pravi kasnije u sezoni. Uvijek lose pocnemo i sada je to slucaj ali smo sad na omjeru 2 1 i nekako pobjeđujemo bice to valjda bolje steta ovolikog talenta moramo nesto postici ove sezone u plejoffu il leti turner.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nisam uspjeo gledati ... obaveze, obaveze. hhhh. ali, izgleda da je bolje sto i nisam, jer samo bi zivce svoje pojeo.
bit ce bolje, jer gore nemoze!
DA BEARS!!!
DA BEARS!!!
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate bolje sto nisi...ja sam gasio tv i paliokad_kako je napisao/la:Nisam uspjeo gledati ... obaveze, obaveze. hhhh. ali, izgleda da je bolje sto i nisam, jer samo bi zivce svoje pojeo.
DA BEARS!!!
Treba nam Harris na SS i Barber , jer juce smo samo imali 11 pokusaja za trcanjem to je premalo za Bearse
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Žao mi Bearsa isto onoliko koliko i Miamia
Ali Seahawksi su dobili na gu*ove i to je neka utjeha :S
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma vise mi Bearsa nije ni zao...ja kad znam da imamo 18m ispod salary capa i da nam treba kvalitetan CB i FS, kao i jos jedan reciver onda ne znam sta da kazem...umjesto da prave trade za jednog CB u Philli i da nadju to sto im treba navijaci ce onako uzdisat nakon svakog 3th downa...pa ne mozemo zaustaviti 3th down pass nikako...pa sinoc i u prosloj utkamici to nas je kostalo poraza....sinoc ebote Rogers skoro oboren ganjamo ga i opet lopta nekako dodje na 3th down od 7 yardi do covjeka gdje se produzava napad Packersa...trebam li spomenuti da smo na 3th down dobili 2 TD, da je i od ostlaiuh 13p samo onaj prvi TD za 7:0 bio da nije bilo 3th downa...sve ostalo i bilo je vis eputa gdje je bilo 5 i vise yardi na 3th downu, a mi nismo zaustavljali...doduse zaustavili smo par puta mora se priznat, ali zaustavljali su jedini Briggs i Urlacher...to je ono sto me najvise brine...OL nije dozvolila puno Packersima da diraju Cutlera i ne mogu im ja nesto prigovoriti i ako sma nezadovoljan kakav su blok pravili za Fortea(skoro pa nisu mu nista napravili)... pa covjek nije mogo uzeti loptu, odmah je bio oboren...Cutleru su svremena na vrijeme davlai vremena, a neka dje i brzo bacao...ali one dvije greske sto je napraivo uopste nije bilo zbog OL...on je bacio loptu kako nije smjeo..pokusao je Williamsu koji se oslobodio cuvara maestralnim trzajem tijela, ali lopta umjesto da je isla uz liniju, ona je otisla u ruke protivnickog igraca...steta ono je bila mat pozicija jer prosao je Williams odlicno...drugi put takodjer za Williamsa koji nije mogao ono uhvatiti bilo je previsoko...kazem Knox je jednu odlicnu za 40n yardi ispustio i tu bi dosli u red zonu...puno smo grijesili juce i nista drugo osim poraza nismo ni zasluzili
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Romo i Grossman, nadam se da neću zaspati baš odma, gledati ovu dvojicu kako dijele "genijalne" pasove je neprocjenjivo
Evo Grossman je već uvalio vruć krompir running backu koji ako sam dobro primijetio nije ni očekivao loptu, pa je oboren par yardi prije linije scrimmagea
Evo Grossman je već uvalio vruć krompir running backu koji ako sam dobro primijetio nije ni očekivao loptu, pa je oboren par yardi prije linije scrimmagea
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Onaj Grossman-ov interception me odmah posjetio na vrijeme kad je bio u Beras-ima ... jednostavno, kad odluci negdje baciti, moze 5rica protivnickih igraca stajati, on ce opet baciti. jednodimenzionalan je QB.Hawking je napisao/la:Romo i Grossman, nadam se da neću zaspati baš odma, gledati ovu dvojicu kako dijele "genijalne" pasove je neprocjenjivo![]()
![]()
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo brate i njega ebe ovaj OL
...bogami pa sad su mu trebali ovi reci da je skoro uhvacen, kad su vec pustili da ga ganjaju u zadnjem napadu kad je izgubio loptu...pa ebemu mater i kod njih ima vecih idiota nego u Bearsima 
Nego Dallas pobjedi utakmicu bez TD
... 6 FG i pobjeda od 18:16... svasta i ovo da dozivim majkemi
Nego Dallas pobjedi utakmicu bez TD
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Aferiim za Cowboyse, samo mi nije jasno da bez TD. dobiju tekmu 
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Željo 1921 <3
Nisam gledao drugo poluvrijeme, nakon šest FG-ova u prvom poluvremenu, zaključio sam da bi se i Vukovi iz Beograda bez problema razračunali sa ovim ekipama, 30 minuta i samo jedan jedini pas prema end zoni, naravno nekompletan... užas od utakmice... i kako vidim po rezultatu Redskinsi su uspjeli ugurat jedan TD, dok su Cowboysi pobijedili sa 6 FG-ova, šta reći nego OMGSaltCityAttack je napisao/la:Samo brate i njega ebe ovaj OL...bogami pa sad su mu trebali ovi reci da je skoro uhvacen, kad su vec pustili da ga ganjaju u zadnjem napadu kad je izgubio loptu...pa ebemu mater i kod njih ima vecih idiota nego u Bearsima
Nego Dallas pobjedi utakmicu bez TD... 6 FG i pobjeda od 18:16... svasta i ovo da dozivim majkemi
Dva zadnja MNF-a su vjerovatno najgori MNF-ovi još od '70, otkad postoje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Slozio bi se sa tobom, da su zadnja dva MNF, uzasni bili. Kad vidis kavih je utakmice bilo ovaj vikend, i onda ovo smece sinoc ... zapitas se kakve su to kriterije, kad biraju ko ce igrati MNF?!Hawking je napisao/la:Nisam gledao drugo poluvrijeme, nakon šest FG-ova u prvom poluvremenu, zaključio sam da bi se i Vukovi iz Beograda bez problema razračunali sa ovim ekipama, 30 minuta i samo jedan jedini pas prema end zoni, naravno nekompletan... užas od utakmice... i kako vidim po rezultatu Redskinsi su uspjeli ugurat jedan TD, dok su Cowboysi pobijedili sa 6 FG-ova, šta reći nego OMGSaltCityAttack je napisao/la:Samo brate i njega ebe ovaj OL...bogami pa sad su mu trebali ovi reci da je skoro uhvacen, kad su vec pustili da ga ganjaju u zadnjem napadu kad je izgubio loptu...pa ebemu mater i kod njih ima vecih idiota nego u Bearsima
Nego Dallas pobjedi utakmicu bez TD... 6 FG i pobjeda od 18:16... svasta i ovo da dozivim majkemi
![]()
Dva zadnja MNF-a su vjerovatno najgori MNF-ovi još od '70, otkad postoje...
Dallas sinoc ni manje ni vise je izgledao kao amaterski klub. 3 pogresna snap-a, kad Romo uopste nije ni gledao. Samo neznam kako Redskins nisu ni jednu loptu uspjeli pokupiti... WR Dallasa, nemaju pojma gdje trebaju biti vecinu vremena, pa ih Romo mora rasporedjivati kao nastavnik na fizickom.
Sreca po Dallas, na drugoj strani su imali strasnog Rex Grossmana, i amaterski klub iz Washingtona.
[youtube][/youtube]
Kako ovdje ljudi nisu vidjeli gdje lopta pada, svi krenuli desno a čovjek uhvati loptu tamo negdje, ne mogu da skontam šta je ovdje bilo, kolektivno ludilo, jel se lopta odbila od cube, šta
Kako ovdje ljudi nisu vidjeli gdje lopta pada, svi krenuli desno a čovjek uhvati loptu tamo negdje, ne mogu da skontam šta je ovdje bilo, kolektivno ludilo, jel se lopta odbila od cube, šta
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma gledali svi u Hestera on maho rukama
....svi na njega , a Knox trco
...samo nigdje penala ovdje ukrali su nam cist TD....samo ni ovo nije bitno, jer ranije nisu Psckersima penalty na Hesteru gdje umjesto da mi budemo na 30-40 yardi mi primamo nakon toga TD, jer nismo imali dobru field poziciju...ebiga dobro smo osteceni u ovoj utakmici,ali reko sam vec m nismo zasluzili pobjedu iz razloga sto smo previse grijesili u utakmici.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo sad baš pregledah ponovo, pa čovjek maše rukama a oni oko njeg ko budale, a lopta 40 metara lijevo :ugeek:SaltCityAttack je napisao/la:ma gledali svi u Hestera on maho rukama....svi na njega , a Knox trco
...samo nigdje penala ovdje ukrali su nam cist TD....samo ni ovo nije bitno, jer ranije nisu Psckersima penalty na Hesteru gdje umjesto da mi budemo na 30-40 yardi mi primamo nakon toga TD, jer nismo imali dobru field poziciju...ebiga dobro smo osteceni u ovoj utakmici,ali reko sam vec m nismo zasluzili pobjedu iz razloga sto smo previse grijesili u utakmici.
Pa jel ih ljudi plaćaju samo da iznose il da možda i razmišljaju malo, 11 ljudi zinulo u frajera umjesto u nebo, ovako se nebi navukli osnovnoškolci kod učiteljice na fizičkom, a svi odreda imaju milionske ugovore. I to je kao bolji tim. Njihovi mozgovi kolektivno ne vagaju ni dvije kile... Je li ravno ovo!
[youtube][/youtube]
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
znaci za ARIZONA CARDINALS vracaju nam se: Osi, Tuck, JPP and Kiwi, zelji igre. Ima da grizu 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eto Chargerse necete moci gledati ove sedmice na tv
....navodno nisu prodali tickete ostalo oko 7.000 ulaznica neprodanih
...kazu Chargersi da bi da se sele iz San Diega jer je ovo vec drugi put da im ostaje ovoliko ulaznica neprodatih...ovo se nikad nece desiti Bearsima,Packersima i td, odnosno gradovima gdje su fudbalske ekipe ikone grada
Sad hoce li pravo na uvu utakmicu imati NFL Network koji inace prenosi utakmice na onom sistemu kojeg sam objasnio preko takozvanog NFL Ticket paketa i da li ce neko odatle prebaciti nesto na internet da se gleda ja stvarno ne znam....samo znam da lokalni kanal vjerovatno Fox nece u njihovom podrucuju prenositi ovu utkamicu...barem su tako rekli, a vjerovatno da bi natijerali neke da dodju na utkamicu
Sad hoce li pravo na uvu utakmicu imati NFL Network koji inace prenosi utakmice na onom sistemu kojeg sam objasnio preko takozvanog NFL Ticket paketa i da li ce neko odatle prebaciti nesto na internet da se gleda ja stvarno ne znam....samo znam da lokalni kanal vjerovatno Fox nece u njihovom podrucuju prenositi ovu utkamicu...barem su tako rekli, a vjerovatno da bi natijerali neke da dodju na utkamicu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Supci nece da plate karte bolje mu iz fotelje gledat valjda ce prodat to sljedecu usput bob sanders se povrijedo po 6584 put u karijeri i nece igrati do kraja sezone al nema veze imamo gregorya.Mathews vec sada skupio 190 vise ukupnih jardi nego u prve 3 sedmice prosle sezone.SaltCityAttack je napisao/la:eto Chargerse necete moci gledati ove sedmice na tv....navodno nisu prodali tickete ostalo oko 7.000 ulaznica neprodanih
...kazu Chargersi da bi da se sele iz San Diega jer je ovo vec drugi put da im ostaje ovoliko ulaznica neprodatih...ovo se nikad nece desiti Bearsima,Packersima i td, odnosno gradovima gdje su fudbalske ekipe ikone grada
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa znas sta ima navijaca koji vise vole kuci gledati ovaj sport..evo ja cu ti reci bio sam 2 utkamice pred sezone i jedna utkamica regularnog dijela sezone, sto znaci da sma ukupno 3 utkamice odgledao kako sma u Chicagu...mogu ti reci da ti nista gore ne vidis i nije tako ugodno ebiga...nema da ti vidis ono ponovljeno i td, jos ako si daleko ebiga lose izgleda,a ja kad sam isao bio sam pri vrhu, tako da je bilo gore i hladno...mnogi znaci vise vole kuci, a ima covjeka neki dan mi rece kao ako tako volis Bearse kaze dacu ti ja ulaznicu kaze dobijem ja na poslu i to, ali kaze ja volim kuci da gledam i da cugam
...reko zasto i on kaze ovo sto sam ja sad napisao isto..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Ma jest i to **** al vidis sad nema prijenosa nemos ni kuci gledat.SaltCityAttack je napisao/la:Pa znas sta ima navijaca koji vise vole kuci gledati ovaj sport..evo ja cu ti reci bio sam 2 utkamice pred sezone i jedna utkamica regularnog dijela sezone, sto znaci da sma ukupno 3 utkamice odgledao kako sma u Chicagu...mogu ti reci da ti nista gore ne vidis i nije tako ugodno ebiga...nema da ti vidis ono ponovljeno i td, jos ako si daleko ebiga lose izgleda,a ja kad sam isao bio sam pri vrhu, tako da je bilo gore i hladno...mnogi znaci vise vole kuci, a ima covjeka neki dan mi rece kao ako tako volis Bearse kaze dacu ti ja ulaznicu kaze dobijem ja na poslu i to, ali kaze ja volim kuci da gledam i da cugam...reko zasto i on kaze ovo sto sam ja sad napisao isto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.