Moj Seyo ne treba njima GRAS, oni se samo spuste sa kobilje glaveSeyo_TM je napisao/la:Pa ne radi ni linija Jagomir-Park, nece vas pola biti...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne prizivaj ih.pile87 je napisao/la: Moj Seyo ne treba njima GRAS, oni se samo spuste sa kobilje glave
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
zubizareta
- Kontakt:
kad ste toliki licemjeri sjetite se slucaj Gavaric,po svim mogucim pravilima 3-0 za nas,spamali ste nam temu i smijali se,pljuvali itd. i sad neko treba da kaze da je pravedno sto su vam nastelili tri boda,a nadam se da je ovaj dobro proslavio pobjedu Sirokoglisander je napisao/la:Boli nas ba **** za njih, kompleksi su gori od leukemijeSamoZeljo je napisao/la:Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Nisam htio tamo ali ovdje cu da kazem:
ONI SU NAM NAJVECI DUSMANI (SPORTSKI GLEDANO)
PRESRETAN SAM STO IH JE SIROKI POBIJEDIO!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
Fina Gradska sarajevska raja
Suspendovan bi bio da ti nije tate osima i njegovog autoriteta u evropskom fudbalu, a imate papeta glavu rumenu seljacku pa se u njega kunite p.icke pitarskezubizareta je napisao/la:kad ste toliki licemjeri sjetite se slucaj Gavaric,po svim mogucim pravilima 3-0 za nas,spamali ste nam temu i smijali se,pljuvali itd. i sad neko treba da kaze da je pravedno sto su vam nastelili tri boda,a nadam se da je ovaj dobro proslavio pobjedu Sirokoglisander je napisao/la:Boli nas ba **** za njih, kompleksi su gori od leukemijeSamoZeljo je napisao/la:Sto su se "komsije" okomile na Osima i njegovu familiju. Opet iste psovke i uvrede.
Nisam htio tamo ali ovdje cu da kazem:
ONI SU NAM NAJVECI DUSMANI (SPORTSKI GLEDANO)
PRESRETAN SAM STO IH JE SIROKI POBIJEDIO!
I NIKAD VISE U ZIVOTU NECU NI POMISLITI DA IM POZELIM SRECU, NEBITNO PROTIV KOGA IGRAJU!
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
"Amar Osim ima problema oko sastava mada bi večeras trebali istrčati: Gušo – Čolić B, Kvesić, Bogičević, Vasilić – Gerhardt, Svraka, Bešlija (c), Zeba, Jamak – Adilović, odnosno ekipa koja je u Banja Luci odigrala vrlo dobrih pola sata. Vasilić je trenirao s ekipom i spreman dočekuje utakmice i pored povrede mišića u posljednjem nastupu. Ukoliko ne bude spreman, mjesto u ekipi vjerovatno će zauzeti Vernes Selimović uz povratak Gerhardta na poziciju stopera i Jamaka u srce veznog reda."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Bit će danas tvrdo, oni su dobra ekipa, realno znaju igrati.
A ja ne mogu na tekmu, strašno, prestrašno.
Bilo kakva pobjeda, samo da se ne dobije gol.
A ja ne mogu na tekmu, strašno, prestrašno.
Bilo kakva pobjeda, samo da se ne dobije gol.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
danas vas uzima olimpic 100% cujemo se poslije tekme 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hoće li važiti godišnje karte danas? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
astra1922 je napisao/la:danas vas uzima olimpic 100% cujemo se poslije tekme
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Zakon velikih brojeva, jedno 5:0 za nasMU'MIN T.M. je napisao/la:Nastavak tradicije il' zakon velikih brojeva.....
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Da, po meni ja niti smijem pogađati, prognozirao sam 1:4 u Bluci, al' je završilo 0:3, bar sam razliku pogodio, da se nastavilo bilo bi i ovih današnjih , tvojih 5:0...toliko smo dominirali.Ali i ovako je rijetko da za pol sata zabiš 3 komada.
Ma ovo je bila samo zezancija, kao zakon velikih brojeva pa velik rezultatEngland je napisao/la:Da, po meni ja niti smijem pogađati, prognozirao sam 1:4 u Bluci, al' je završilo 0:3, bar sam razliku pogodio, da se nastavilo bilo bi i ovih današnjih , tvojih 5:0...toliko smo dominirali.Ali i ovako je rijetko da za pol sata zabiš 3 komada.
Iskreno, 2:0 puna šaka brade...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nema skole sutra, znaci da ima bruku Hordi na tekmi, nemoraju nista ucit za sutra 
vec tri godine govore o zakonu velikih brojeva kad je zeljo-olimpik u pitanju
olimpik ce nas tek pobjediti kada mi kazemo da nas mogu, mozda prijateljska u brezi tokom ljetnih priprema
olimpik ce nas tek pobjediti kada mi kazemo da nas mogu, mozda prijateljska u brezi tokom ljetnih priprema
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Al ja jesam pogodio 3 razlike, **** mislio sam da će imati priliku da daju gol, a ono kamenjarka, dobro je sada smo u nizu, ne dobijamo golove.Bilo bi dobro 3:0 da se odmah rješi..druga rekrativno.Hawking je napisao/la:Ma ovo je bila samo zezancija, kao zakon velikih brojeva pa velik rezultatEngland je napisao/la:Da, po meni ja niti smijem pogađati, prognozirao sam 1:4 u Bluci, al' je završilo 0:3, bar sam razliku pogodio, da se nastavilo bilo bi i ovih današnjih , tvojih 5:0...toliko smo dominirali.Ali i ovako je rijetko da za pol sata zabiš 3 komada.![]()
Iskreno, 2:0 puna šaka brade...
Pobjeda od 1-0 bi bila odlicna.
Kakva god pobjeda bez ijednog primljenog gola je super..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
jel to nekoga strah olimpika?
u dvije sam stvari siguran u zivotu, da cu umrijeti i da nas olimpika ni pod kojim uslovima u narednih 100 godina nece moci pobjediti
u dvije sam stvari siguran u zivotu, da cu umrijeti i da nas olimpika ni pod kojim uslovima u narednih 100 godina nece moci pobjediti
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Zasad smo bolji, oni već tri žuta... hajmo gol dat'!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
20’ Harba se našao sam pred Gušom, ali veteran na golu Želje brani
da im das prazan gol fulili bi
da im das prazan gol fulili bi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.