FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2:0, Kojašević.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ima li penala komšije
haj prosetaj...imas svoj klub i prati..i svoju stocnu pijacunidi je napisao/la:ima li penala komšije
- Giallorossi
- Kontakt:
3:0, Cipelic ..Jel mu ovo 95 gol u bordo dresu

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- molotovljev
Na svaki moguci nacin "drumski razbojnici" pokusavaju unistiti sve sto je bosansko...
Sve ono sto bi moglo Bosnu i Hercegovinu predstavljati u pozitivnom smislu sirom Evrope,pa i Svijeta...
Zbog cega?
Pa dragi moji bosanci i hercegovci,zbog toga kako bi ostvarili svoje ciljeve...
Nevjerovatno je,da o nasem generalno sportu odlucuju ljudi,koji zapravo nemaju nikakve veze sa sportom.
Mozete pomisliti da ovo nema nikakve veze sa temom FKS...varate se...
Ovo sto rade..ovo je bruka,lakrdija,nema nikakve veze sa fudbalom...ponizavanje cjelokupne bh javnosti.
NEMA PREDAJE
Sve ono sto bi moglo Bosnu i Hercegovinu predstavljati u pozitivnom smislu sirom Evrope,pa i Svijeta...
Zbog cega?
Pa dragi moji bosanci i hercegovci,zbog toga kako bi ostvarili svoje ciljeve...
Nevjerovatno je,da o nasem generalno sportu odlucuju ljudi,koji zapravo nemaju nikakve veze sa sportom.
Mozete pomisliti da ovo nema nikakve veze sa temom FKS...varate se...
Ovo sto rade..ovo je bruka,lakrdija,nema nikakve veze sa fudbalom...ponizavanje cjelokupne bh javnosti.
NEMA PREDAJE
F.K.SARAJEVO
Bice veceras bar 2nidi je napisao/la:ima li penala komšije
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
vi malo dignete frku u savezu i odmah penalPenaltik je napisao/la:Bice veceras bar 2nidi je napisao/la:ima li penala komšije![]()
![]()
Da i to tri.Prvo moras pogledati utakmicu ili taj dosudeni penal da bi se pametovalo.nidi je napisao/la:vi malo dignete frku u savezu i odmah penalPenaltik je napisao/la:Bice veceras bar 2nidi je napisao/la:ima li penala komšije![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rutinska pobjeda.
P.S. Pravo dobro ispade ovo ulijetanje za nas, pod BB pred praznim tribinama.
P.S. Pravo dobro ispade ovo ulijetanje za nas, pod BB pred praznim tribinama.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Rutinski...prvo poluvrijeme nesto bolje, kada smo i ostvarili veliku prednost. U nastavku igrali onoliko koliko treba.
Imali smo srece, gol postigli iz prvog napada, nakon greske odbrane gostiju i odmah je lakse bilo igrati...Nastavili sa blagim pritiskom, bilo je nekih prilika i poluprilika, a i gosti su imali jednu dobru sansu, gdje je Adilovic odlicno intervenisao...da bi iz penala povecali vodstvo za sigurnih 2-0...
U drugom poluvremenu smo iz jedne greske golmana, zabili i 3. gol i to je bilo to. Do kraja bez vecih uzbudjenja...
Samo bih pohvalio Adilovica(ne urekao se
), pokazuje iz utakmice u utakmicu da je dobar golman, iako sam bio skeptik...samo da nastavi ovako aBd...
O
buca pokazao da ne zasluzuje kritike i zvizduke. Jedan od rijetkih koji se uvijek bori i igra koliko moze...majstor....
Gosti su igrali rastereceno i bez vecih ambicija, pa nam je i posao dodatno bio olaksan zbog toga. Ovom ubjedljivom pobjedom smo obezbjedili prolazak u ¼ finale, a sada nas ceka prvenstveni mec u Prijedoru, gdje moramo ici po tri boda, kako bi ostali u borbi za najvisi plasman. Rudar je jedna od najslabijih ekipa u PL i bez obzira sto ce faliti neki kljucni igraci, Sarajevo mora ici po pobjedu....
Imali smo srece, gol postigli iz prvog napada, nakon greske odbrane gostiju i odmah je lakse bilo igrati...Nastavili sa blagim pritiskom, bilo je nekih prilika i poluprilika, a i gosti su imali jednu dobru sansu, gdje je Adilovic odlicno intervenisao...da bi iz penala povecali vodstvo za sigurnih 2-0...
U drugom poluvremenu smo iz jedne greske golmana, zabili i 3. gol i to je bilo to. Do kraja bez vecih uzbudjenja...
Samo bih pohvalio Adilovica(ne urekao se
O
buca pokazao da ne zasluzuje kritike i zvizduke. Jedan od rijetkih koji se uvijek bori i igra koliko moze...majstor....
Gosti su igrali rastereceno i bez vecih ambicija, pa nam je i posao dodatno bio olaksan zbog toga. Ovom ubjedljivom pobjedom smo obezbjedili prolazak u ¼ finale, a sada nas ceka prvenstveni mec u Prijedoru, gdje moramo ici po tri boda, kako bi ostali u borbi za najvisi plasman. Rudar je jedna od najslabijih ekipa u PL i bez obzira sto ce faliti neki kljucni igraci, Sarajevo mora ici po pobjedu....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ove suspenzije Suljicu i Torlaku jel to vec ide i u kup tekmama?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Daharishp je napisao/la:Ove suspenzije Suljicu i Torlaku jel to vec ide i u kup tekmama?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa onda nije toliko strasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
Da, nisu danas igrali...harishp je napisao/la:Ove suspenzije Suljicu i Torlaku jel to vec ide i u kup tekmama?
Sa naseg foruma :
Sarajevo nema boljeg napadaca od Obuce, za one koji milsle da je vrijeme da se oprostiEmir Obuća se svojim 83. golom u bordo dresu izjednačio sa velikim Vahidinom Musemićem, na četvrtom mjestu liste najboljih strijelaca Sarajeva, svih vremena.
Revans sa Rudarom je 19. oktobra, tako da...samo ce po jednu utakmicu u kupu odradit...puno je kako god, jer su kazne nezasluzene i jer neko sebi za pravo daje, da nad Sarajevom trenira strogocu, dok vidimo sta se sve desava.harishp je napisao/la:Pa onda nije toliko strasno.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
mrtva rutina sto bi se reklo...onaj Rudar je kanta od ekipe,za njih je Kozara Barsa...
igraci su u globalu odigrali zadovoljavajuce mada sam primjetio da smo htjeli mogli smo im da ti jos 3 gola najmanje ...sve u svemu zadovoljan sam posebno dvojcem Zrnanovic Dupovac koji su odigrali odlicno ...u Prijedoru mislim da ,ako sve bude regularno naravno da cemo ih u najmanju ruku nabusiti..
igraci su u globalu odigrali zadovoljavajuce mada sam primjetio da smo htjeli mogli smo im da ti jos 3 gola najmanje ...sve u svemu zadovoljan sam posebno dvojcem Zrnanovic Dupovac koji su odigrali odlicno ...u Prijedoru mislim da ,ako sve bude regularno naravno da cemo ih u najmanju ruku nabusiti..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo ko god misli da ce lahko biti sad za vikend u prijedoru debelo se vara ,a to treba i da igraci znaju ,ovi danas su bez ikakvog motiva i sa skoro drugim timom igrali zato ovo nije prava slika ekipe rudara,imamo solidan "roster" gdje se svak moze pokazat i dokazat 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ma kvalitetom smo bruku iznad njih,to se i danas vidjelo.neznam da koliko budu motivisani ako bude presudan kvalitet a ne "sudijsko ubjedzenje" mi cemo uzeti 3 boda..adnanhz je napisao/la:Samo ko god misli da ce lahko biti sad za vikend u prijedoru debelo se vara ,a to treba i da igraci znaju ,ovi danas su bez ikakvog motiva i sa skoro drugim timom igrali zato ovo nije prava slika ekipe rudara,imamo solidan "roster" gdje se svak moze pokazat i dokazat
ako neko treba biti motivisan to su nasi igraci koji moraju prekinuti seriju od 2 poraza..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 sep 2011, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nama prijeko trebaju 3 boda. Poraz ne smije biti....ni remi nije dobar.
2 zaredom zijanili, nedo bog i trecu
PP POBJEDU
2 zaredom zijanili, nedo bog i trecu
PP POBJEDU
ne zanosite se, 6 prvotimaca im nije igralo od toga sva cetvorica iz zadnje linije. Povreda njihovog drugog golmana je za anale, kao i fizioterapeut
Sto se tice torlaka i suljica, mislim da ce vec sutra uslijediti zalba da se 'kazne' smanje. Kad je stumfovski kloc mogao dobiti 'pomilovanje', mogu i oni. Doduse.....
Sto se tice torlaka i suljica, mislim da ce vec sutra uslijediti zalba da se 'kazne' smanje. Kad je stumfovski kloc mogao dobiti 'pomilovanje', mogu i oni. Doduse.....
kakav je danas bio čizmić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.