Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- bosanac723
- Kontakt:
Evo sad govore da se povrijedio(!?)...nemam pojma sta se desava, nije on bas brazzo da se povrijedi na zagrijavanjububreg je napisao/la:kaze komentator jos je se nezna sto dzeke nema ni na klupi![]()
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
miske, miske asistira za đeksona i gogogogogogo EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO
pa ja gledao pocetne sastave (na tv-u, ono pred pocetak utakmice, zvanicni sastavi lol) i tamo miske i grafite u napadu? ko ovde koga ebe ;D aj super ako igrafifa09 je napisao/la:evo ima na ard.u prenos i dzeko i miske igraju
Miske nevidjliv.
- NoName
- Kontakt:
EDIT: Sta li ja bezveze lupam, još da jednom provjerim kad ono: IMA TEKMA NA EUROSPORTU2
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
sreckovicuNoName je napisao/la:Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dosta izjednačeno. Džeko najopasniji, čini mi se da je još bolji nego prošle godine, 4 prilike koje je uglavnom sam i stvorio. Miske prilično nevidljiv. Eurosport2 sve ti na kamaru!
EDIT: Sta li ja bezveze lupam, još da jednom provjerim kad ono: IMA TEKMA NA EUROSPORTU2![]()
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jos su nesto pricali o repci i kako nije cudo da nas dobro ide kad imamo tako dobre igrace
jos su nesto pricali o repci i kako nije cudo da nas dobro ide kad imamo tako dobre igrace
Pa i kod mene eurosport 2 engleska verzija a fudbal na pijesku. Svasta,
- bayernovac
- Kontakt:
Misimovic strijelac jednog gola
super
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na Eurosportu svake sedmice 5 utakmica Bundeslige Live.
joj j***** ti fudbal na pjesku..i oni prenose kuglanje sa LBJ i Durantom umjesto nase dijamantebayernovac je napisao/la:evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večerasna ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.
- Principatus
- Kontakt:
Misimovic super, ocekivao sam gol od njega nakon proslih utakmica. Zijani je dobra investicija Wolfsburga, Benaglio danas siguran. Inace je Wolfsburg dobro kontrolisao loptu u centru.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, Alucard, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, antibot, Appollon, Atlanta, atomac123, BarbareZeljin, bavariapivo, BelajBoy, bh22, Boltsna, Bosna2026, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, dark44, darker10, delko, dena24, denza, Drum, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, ELDIABLO20, Enigmaa, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, Hardzavi, HariTz, Helsinki, hz1987, Iceplayer, Imamkarbarum, invincible1921, Jadnimi, jasmin10, Jurica95, karajlo, Kaunas, kenanktkt, KockarVicin007, Kylian, lakilone, LeCoq, linethreader, LoveFootball1987, Majstorinho, Markinhio, mercurial, miguelramos, Muumii, NazorUso, Nebeski, nerkolfc, NKZ199207, PeppermintSA, Principatus, prisonbreak, RacioEmocionalan, RaZuti, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, rossonero85, Rule_hz, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Sensei, Shevko, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, thulkazal, Trifunov, unavita, Venom, VensanKasel, visarionovich, Wilshere10, zemuntrg, ZmajOdBosne33, ZmajTuzla i 853 gosta.