RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovo više nema nikakvog smisla, sva klubska takmičenja u BiH treba odmah prekinuti. Ovdje se radi o direktnom napadu na IGRAČE, a to je ipak previše.
Čestitam Veležu na pobjedi.
Čestitam Veležu na pobjedi.
YNWA!
-
- Kontakt:
Ovo što je Pehar uradio je za zabrane do kraja sezone..ako je Torlak dobio 3 utakmice kazne za ono u Trebinju, onda je ovo bar 10 utakmica...znači bruka i sramota od igrača!!! Ovo Fifi prijaviti pod OBAVEZNO!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Fuj, strasno, zalosno !Edo_77 je napisao/la:Majmun je pozvan......Za susrete protiv Njemačke i Kipra pozvani su: Stefan Tomović, Semir Bukvić, Tino Divković, Slavko Brekalo, Senad Husić, Amer Dupovac, Mateo Sušić, Josip Kvesić, Toni Markić, Enes Sipović, Benjamin Čolić, Muhamed Bešić, Srđan Grahovac, Kenan Handžić, Eldar Hasanović, Goran Zakarić, Edin Višća, Mile Pehar, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović i Amer Bekić.
Cestitam Velezu na pobijedi i u revasu puno srece a i u Pl .
Ovo malo smece, ovog kera , iz Svinjskog, treba odstraniti sa terena PL . A navijaci , ovi ultra smetljari , posto znam da se ponose svojim djelom , ne vrijedi reci da se stide , nego docekati pa istuci , ali da valja . Kad se samo sjetim da sam se na Grbavici jezio kako ih je murija lesila , cak mi i zao bilo . Sada im halalim svaki udrac i malo je za gamad !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Slavlje na musali je bilo
Čak je bajro pjevao "bajro ubico bajro ubico hahah 

-
- Kontakt:
Ma ovo je da mu se zabrani da ikad vise zaigra !!Necromacer je napisao/la:Ovo što je Pehar uradio je za zabrane do kraja sezone..ako je Torlak dobio 3 utakmice kazne za ono u Trebinju, onda je ovo bar 10 utakmica...znači bruka i sramota od igrača!!! Ovo Fifi prijaviti pod OBAVEZNO!!!
Svaka čast Rođeni,nek ste spustili ove fašiste
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Uh, kako sam nasekiran bio kad sam sa kupljenom ulaznicom ostao bez mjesta u busu..ali, ja ne bih bio ja da nisam otisao, pa makar i biciklom, kako sam na kraju i sprasio
Isplatilo se. Hvala vam Rodjeni moji.
Znaci, tri sto posto sanse koje Melher brani u stilu Kahna iz najboljih dana, Zrinjski sredinom drugog poluvremena napadao, ali samo do 30 metara od naseg gola, gdje bi lopta bila ispucana sve do Rondoa, i tako unedogled, dok se nismo malo oslobodili, pa poceli i da igramo i stvaramo dobre sanse.
Onaaaaj... 3 (tri) veeelika razloga da se kazni ovo drasticno..prvo, ona zastava na pocetku, koju nisam vidio jer sam usao u 25.-oj (ne radi mi mjenjac na bajku, pa sam ga gulio u 10.-oj cijelo vrijeme
) ali su je slike odlicno uhvatile. Drugo, ubacivanje baklji u teren i prekid od oko 5 minuta i na kraju eskalacija, to ste svi vidjeli..
Pod hitno poceti lupati sestocifrene iznose kao kazne i po najmanje pet utakmica bez gledalaca. Dok se ovo ne desi, kad se dobar dio godisnjeg budzeta ne da za kazne, necemo se ni opametiti. Mi smo bili kaznjeni pet tekmi, i to je najvise dosad u ligi ako se ne varam, a bilo je i vecih ispada od onog naseg.
Nebitno, fasizam obavezno lijeciti sa stadiona, a Boga mi i iz glava pojedinih igraca, i najstrozije kaznjavati.
Za nedjelju samo zelim ovakav pristup i to je to.

Znaci, tri sto posto sanse koje Melher brani u stilu Kahna iz najboljih dana, Zrinjski sredinom drugog poluvremena napadao, ali samo do 30 metara od naseg gola, gdje bi lopta bila ispucana sve do Rondoa, i tako unedogled, dok se nismo malo oslobodili, pa poceli i da igramo i stvaramo dobre sanse.
Onaaaaj... 3 (tri) veeelika razloga da se kazni ovo drasticno..prvo, ona zastava na pocetku, koju nisam vidio jer sam usao u 25.-oj (ne radi mi mjenjac na bajku, pa sam ga gulio u 10.-oj cijelo vrijeme

Pod hitno poceti lupati sestocifrene iznose kao kazne i po najmanje pet utakmica bez gledalaca. Dok se ovo ne desi, kad se dobar dio godisnjeg budzeta ne da za kazne, necemo se ni opametiti. Mi smo bili kaznjeni pet tekmi, i to je najvise dosad u ligi ako se ne varam, a bilo je i vecih ispada od onog naseg.
Nebitno, fasizam obavezno lijeciti sa stadiona, a Boga mi i iz glava pojedinih igraca, i najstrozije kaznjavati.
Za nedjelju samo zelim ovakav pristup i to je to.
Support Velez, It's logical! ★
Sve što ću da kažem, bravo rođeni !
-
- Kontakt:
samo dostojanstveno u nedjelju i nikako ne nasjedati na provokacije, pokazati da niste isti kao ovi iz međugorje i inih novopečenih Mostaraca
MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
Totalno se slazem,samo mi je zao Bajre Spahica,sto je mor'o pretrpit ovo

-
- Kontakt:
Bajro, na srecu nije prosao lose - zastitili su ga igraci i ljudi na klupi Zrinjskog. Lijepo od njih - jer mogli su i oni degenek dobit od onih kretena. Bajro je ipak slavio veceras u gradu s rajom... cak su s njim pjevali Bajro ubicoalacious je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Bajro, na srecu nije prosao lose - zastitili su ga igraci i ljudi na klupi Zrinjskog. Lijepo od njih - jer mogli su i oni degenek dobit od onih kretena. Bajro je ipak slavio veceras u gradu s rajom... cak su s njim pjevali Bajro ubicoalacious je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
Hvala bogu...drago mi je pravo..znam covjeka(mislim nezna licno,al' sam gledo uzivo njegove nastupe ovdje u Varesu i to) i bilo bi mi pravo zao da mu se sta desilo zbog ovih fasista!
Al' fazon covjek dos'o u Velez i o'ma na prvm derbiju umal' da popije batine

Evo sestre mi imam nesto para za kazne cim dodje na pripreme odo pljunuti onog Pehara sestre mu se ja na.ebem eto kad bi mora kredite dizati za kazne ja cu mu licno hebati sve po spisku... mamu ti hebem dodji u vogoscu ili sarajevo itd ... sestre mi... koja je ono piz.a....
>>No body likes us but we dont care<<
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA !
Naprijed Rođeni !

Naprijed Rođeni !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Ceric iz Veleža porucio zrinjevcima da kazu peharu reci te mu ako dode u ilijaš da ce ga ubit , ty
iz tog grada su obadvojica.
iz tog grada su obadvojica.

-
- Kontakt:
Ma nek je njih velež pobjedio, naprijed rođeni!!!!!!
Ne smije nam Bajru niko dirat´ bola. A kraj mene stoji drot iz lištice, ono brato baš mu krivo, da može sve bi pojeo, počeo zajebavat nekog lika što nije htio da izađe sa tribine, počeo ga gurat ovo ono. Kaže mu tata aj ubico eno ti terena pa dole upadaj i protestuj ko i ovi tvoji 

cestitke,na pobjedi..
dogodila se greska ultrasi su trebali svoje igrace gonjat....
dogodila se greska ultrasi su trebali svoje igrace gonjat....
Nabacite koju sliku ili video sa slavlja , tako vam Boga . 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.