Zimicu prije svega svaka cast za tih 11 poena. Od njega se prvenstveno ocekuje dobar posao u odbrani. Takodjer stoji i to da je Vukosavljevic u zadnje tri utakmice dao 81 poen protiv KKBosne, te da je sinoc zabio 35. Nama treba jedan centar ako zelimo da uradimo nesto ove sezone u NLB ligi. Pritom mislim na dobijanje josh jednog ucesnika NLB lige iz ove drzave, sljedece sezone. Ostvarivanje toga bez novog centra bi bilo zaista velik uspjeh.
Sto se tice poredjenja "Zimic-Sehovic", ko iole poznaje kosarku zna da je to gotovo nemoguce porediti. Pogotovo jer je Zimic centar, a Sehovic bek. Volio bih da Zimic svaku utakmicu igra kao sinoc, a da Sehovic svaku igra kao protiv Heliosa, ali normalno je ocekivati oscilacije u igri obojice. S ovom ekipom ipak moramo ocekivati domace pobjede gotovo protiv svih ekipa, pogotovo jer se ocekuje da Ikonic "namjesti ruku", kao i Vucurevic. Sto se tice Pasalica, treniran kao playmaker, ima dobar sut, zavidnu tehniku, mada mora raditi na brzini, a pogotovo na snazi. To je presudno kod ulaza. Tehnika je faktor u danasnjoj kosarci, pri igri 1 na 1 ili pri gradnji pozicije sa sut.
Inace, malo dodatnih informacija nece biti na odmet:
Zimic je 86'to godiste, a Sehovic 87'o. Sehovic je bio kapiten kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore. Zimic je tad bio u Rin-u. Tada je u kadetskoj reprezentaciji BiH bio Kikanovic (Sloboda Dita), Sestic (Zenica Celik), Dronjic (Livno, nisam siguran, kasnije je dosao u Bosnu a zavrsio u Virtus Bolonji, te Sirokom, Ciboni), Palata (KK. Play off), te jedan momak iz Mrkonjic Grada, ( ne sjecam se kako se prezivao, ali znam da je igrao na poziciji post centra. Takodjer ne znam sta je s njim bilo kasnije) To su bili tada najtalentovaniji kadeti.
Kao kadet je stigao u omladinski pogon KKBosne, i odmah zaigrao za juniore. Negdje u isto vrijeme i Zimic je presao u juniore KKBosne. Ko je isao na te utakmice (tzv. derbije

) juniorskih ekipa u Sarajevu, zna da su mnogo manji centri zabijali redovno preko 20tak poena protiv Zimica. Istina, Zimic je i tad lijepio blokade, ali je u napadu bio slab.
Suma sumarum:
Od Hemofarma sramota nije izgubiti, a sljedecu utakmicu igramo protiv Zadra. Sretno!

Sport je lijek za tijelo i duh.