FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 sep 2011, 22:07

Sarajlijc@ je napisao/la:Hahaha desila se 2 cuda danas : Plisek nije bio u odjelu i ona krampa Dzafic postigao gol :mrgreen: PS ko je ona 15-ka ?
Cizmic, bas je prijatno iznenadio.
Trenutno je krampa kao sto kazes Dzafic definitivno bolji izbor od Haskica, danas Jiri nije pogrijesio sto ga je ostavio na klupi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:15

dr.van nostrand je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Hahaha desila se 2 cuda danas : Plisek nije bio u odjelu i ona krampa Dzafic postigao gol :mrgreen: PS ko je ona 15-ka ?
Cizmic, bas je prijatno iznenadio.
Trenutno je krampa kao sto kazes Dzafic definitivno bolji izbor od Haskica, danas Jiri nije pogrijesio sto ga je ostavio na klupi.
Dzafic ,dosta fizicki nadmocniji igrac o haskica, sto nam je i potrebno u ovoj formaciji u kojoj imamo samo jednog skroz isturenog spica... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:23

Ma **** Haskica je grad "pojeo" momak dosao u veliku sredinu pa se malo izgubio ali je kvalitetan i nadam se da ce biti nas najbolji strijelac 8-) Cizmic stvarno masina nadam se da ce on igrati beka sljedeci put samo sto je Plisani morao da ubaci i Djakovca i Smigalovica al haj...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:26

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma **** Haskica je grad "pojeo" momak dosao u veliku sredinu pa se malo izgubio ali je kvalitetan i nadam se da ce biti nas najbolji strijelac 8-) Cizmic stvarno masina nadam se da ce on igrati beka sljedeci put samo sto je Plisani morao da ubaci i Djakovca i Smigalovica al haj...
nisam brate rekao da nije kvalitetan...samo kazem da se po mom misljenu u ovoj formaciji bolje snalazi Dzafic... ;)
a nadam se da ce to pokazati u narednim utakmicama, sto se mene tice dabogda se obadvojica takmicila za najboljeg strijelca lige .hehehe 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:36

Nije ga pojeo grad nego istok sa svojim prozivanjima. Ista stvar kao kod željinog adilovića, pljuju li pljuju sve sami stručnjaci

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 sep 2011, 22:48

FCS je napisao/la:Nije ga pojeo grad nego istok sa svojim prozivanjima. Ista stvar kao kod željinog adilovića, pljuju li pljuju sve sami stručnjaci
evo adil je poceo zabijati iako sam ja prvi bio protiv njega :) valjda ce i haskica krenuti, al nadam se poslije grbavice :D
Za zivot cijeli!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:50

Zabijo je i haskić ali stručnjaci mu našli mane, **** oni su gledali haseta, papeta, možda i Franju Lovrića

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 sep 2011, 22:53

Ma zabice ga Haskic opet,laganini u iducoj :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:56

Istok nekad zna usrat stvar al bas...

Nego onaj Cizmic za Comora je desni bek.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 sep 2011, 22:58

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Pricao sam sa plisekom, kaze da je koliko-toliko zadovoljan i da ce mjenjati comora sad u prijedoru ;)
ma dobar je plisek, inace je susretljiv jako kada su djeca u pitanju, nije umisljen nimalo, voli popricati sa njima
Aha, hoces da te preporucim? Zanimljiv sagovornik :D

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 sep 2011, 14:05

Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !
U novi boj ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 15:50

hz033 je napisao/la:Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !
ma brate mislim da je sa njim gotovo za ovu polusezonu.. kad se vrati bice totalno fizicki nespreman a naravno tu je i psihicka barijera nakon ovakve povrede... :( :( tako da se od njega aBd tek u drugom djelu sezone ocekuju prave partije..nakon sto prodze pripreme sa ekipom i vrati se u formu..kako psihicki tako i fizicki...
klasicni primjer psihicke krize ti je Haskic,i ja djelim misljenje da je njega istok unistio...sta se sve tom momku skandira i govori za vrijeme tekme(pgt Siroki) to je sramota...
FK SARAJEVO.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 sep 2011, 17:01

Pehlić već trenira sa 2. timom , još samo da se vrati u željenu fizičku spremu. :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 17:04

dzenan01 je napisao/la:Pehlić već trenira sa 2. timom , još samo da se vrati u željenu fizičku spremu. :D
ma znam to brate--moze on sada igrati nije problem..problem je ono sto mi od njega ocekujemo i ono sto on trenutno moze pruziti... ;) ;)
FK SARAJEVO.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 sep 2011, 17:30

mma_hz je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Brate sve OK, ali nam fali Limun to je scena ! Kad se on vrati sve će to biti drugačije !
ma brate mislim da je sa njim gotovo za ovu polusezonu.. kad se vrati bice totalno fizicki nespreman a naravno tu je i psihicka barijera nakon ovakve povrede... :( :( tako da se od njega aBd tek u drugom djelu sezone ocekuju prave partije..nakon sto prodze pripreme sa ekipom i vrati se u formu..kako psihicki tako i fizicki...
klasicni primjer psihicke krize ti je Haskic,i ja djelim misljenje da je njega istok unistio...sta se sve tom momku skandira i govori za vrijeme tekme(pgt Siroki) to je sramota...
Uništio? Grubo rečeno!
Ne možete reći za jednog talentovanog napadača,pri tome izuzetno mlad fudbaler,da mu je nekolicina
histeričnih navijača zapečatila sudbinu...Slažem se da je Haskić u krizi,potrebna mu je podrška
u svakom slučaju...Ostaje pitanje,da li on može zadovoljiti ukuse ambicioznih navijača,možda?!
P.S. Ne podržavam psovke sa tribina,na račun onoga što je obojeno u bordo boju,mislim da znaš
šta hoću da kažem.
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 17:32

molotovljev je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Uništio? Grubo rečeno!
Ne možete reći za jednog talentovanog napadača,pri tome izuzetno mlad fudbaler,da mu je nekolicina
histeričnih navijača zapečatila sudbinu...Slažem se da je Haskić u krizi,potrebna mu je podrška
u svakom slučaju...Ostaje pitanje,da li on može zadovoljiti ukuse ambicioznih navijača,možda?!
P.S. Ne podržavam psovke sa tribina,na račun onoga što je obojeno u bordo boju,mislim da znaš
šta hoću da kažem.
pregrubo ... al shvatio si ugl sta zelim da kazem... ;)
FK SARAJEVO.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 29 sep 2011, 17:47

Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga
u zvijezde, eh sada kada ga ne ide treba mu psovati i otjerati ga! Kakvi su to majmuni od ljudi!!!! To za mene nisu niti ce ikad biti navijaci!!! Niti zelim razumijeti takve psihopate!!!!

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 29 sep 2011, 18:14

bordo je napisao/la:Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga
u zvijezde, eh sada kada ga ne ide treba mu psovati i otjerati ga! Kakvi su to majmuni od ljudi!!!! To za mene nisu niti ce ikad biti navijaci!!! Niti zelim razumijeti takve psihopate!!!!
potpis!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 sep 2011, 18:57

bordo je napisao/la:Dodu nadrkani od zene pa pravac istok i ispucaj se!!! Kada je momak zabio dva gola protiv Orebra dizali su ga
a brate i ti volis da generalizujes stvari...ja sam sada bio na istoku..i imas 10 standardnih pljuvaca koji su u kons svadzi sa standardnom rajom...i kada tih 10 u jednom trenutku povede neko pogrdno skandiranje ovi sto dolaze samo poneku utakmicu ih prate(lafo ljuti,izrevoltirani :roll: ) ,a vjeruj da ova standarddna raja tj.ne pljuvaci ih brzo usutkaju.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 29 sep 2011, 20:03

Nije bitno koliko ima tih kloceva na istoku,ali ih ima!!
Nigdje nisam napisao da je citav istok pljuvacki,ali
uz te mahalce dodu i oni sto neznaju kako se koji igrac zove
i sto je najgore takvi sebi daju zapravo da uz te mahalce
najvise pljuju i psuju!! Kada se prije sjetim istoka ma spica!!
A sada ga svako od one raje sto je prije isao na istok,
uveliko izbjegava!!! Barem je to moje misljenje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, juka55, Turo i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []