lako ga je uocitJe li ja ovo vidim dobro 98. 202

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
lako ga je uocitJe li ja ovo vidim dobro 98. 202

Sorry druze, al najblaze receno glupo ti je pitanje...nerminh74 je napisao/la:i kakve veze on ima sa Mladim reprezentativcima/potencijalnim reprezentativcima BiH, ako ce on igrati ili za sloveniju ili za srbiju?!
ja koliko sam shvatio iz ove price da je momak non stop insistirao na olimpiji gdje je i zavrsio i ti stvarno mislis da ce slovenci stvoriti nekog novog begica, a da ga nece zadrzati za sebe kao sve ostale do sadaKuko je napisao/la:Sorry druze, al najblaze receno glupo ti je pitanje...nerminh74 je napisao/la:i kakve veze on ima sa Mladim reprezentativcima/potencijalnim reprezentativcima BiH, ako ce on igrati ili za sloveniju ili za srbiju?!
I pticama na grani je jasno da ukoliko neko zeli igrati za ovu drzavu to su Harisi, Dzenisi, Emiri (ima jedan izroda boga mi i jedan jedini kapiten koji takodjer nije rodjen u BiH)-posljednja dva primjer "skandinavaca" sto je albiongate naveo.. Ovaj momak je jos mlad, u tim godinama tesko je reci da li ce imati neku zavidnu karijeru, isto tako i nigdje nismo procitali da se definisao gdje, sta i kako..
Kome nije jasno da ce uvijek Haris iz Srbije prije igrat za BiH vec Stanko, Ante i bla bla bla iz Sirokog onda ne znam o cemu pricamo..
Haman da ne znas o cemu pricas jer Haris iz Srbije nema BiH drzavljanstvo niti ce ga ikad imat' ...Kuko je napisao/la:Kome nije jasno da ce uvijek Haris iz Srbije prije igrat za BiH vec Stanko, Ante i bla bla bla iz Sirokog onda ne znam o cemu pricamo..nerminh74 je napisao/la:i kakve veze on ima sa Mladim reprezentativcima/potencijalnim reprezentativcima BiH, ako ce on igrati ili za sloveniju ili za srbiju?!
Ja hocu reci da je veca sansa da ce Haris iz Srbije kojeg ce Slovenci napraviti igracem igrati za nas, vec svi oni igraci o kojima se prica, Planinic, Suton... dug je red znas vec na sto mislim.. Ako njima posvecujemo paznju zasto ne bi i ovom malom koji ima tek 13. godina. A to sto zeli u Olimpiju ne mora znaciti da zeli igrati i za Sloveniju. Pa nece svakako doci u Bosnu da propadanerminh74 je napisao/la:ja koliko sam shvatio iz ove price da je momak non stop insistirao na olimpiji gdje je i zavrsio i ti stvarno mislis da ce slovenci stvoriti nekog novog begica, a da ga nece zadrzati za sebe kao sve ostale do sadaKuko je napisao/la:Sorry druze, al najblaze receno glupo ti je pitanje...nerminh74 je napisao/la:i kakve veze on ima sa Mladim reprezentativcima/potencijalnim reprezentativcima BiH, ako ce on igrati ili za sloveniju ili za srbiju?!
I pticama na grani je jasno da ukoliko neko zeli igrati za ovu drzavu to su Harisi, Dzenisi, Emiri (ima jedan izroda boga mi i jedan jedini kapiten koji takodjer nije rodjen u BiH)-posljednja dva primjer "skandinavaca" sto je albiongate naveo.. Ovaj momak je jos mlad, u tim godinama tesko je reci da li ce imati neku zavidnu karijeru, isto tako i nigdje nismo procitali da se definisao gdje, sta i kako..
Kome nije jasno da ce uvijek Haris iz Srbije prije igrat za BiH vec Stanko, Ante i bla bla bla iz Sirokog onda ne znam o cemu pricamo..
Kako ti kazesbandit je napisao/la:Kuko je napisao/la:
Haman da ne znas o cemu pricas jer Haris iz Srbije nema BiH drzavljanstvo niti ce ga ikad imat' ...
sve se nadam da zaigra za nas, on mi je kao bolja verzija sutona, ali kako sam puno ranije pisao o sutonu racunajuci da ce zaigrati za nas, kontam mozda se desi obrnuta situacija sa kravicem, bas je igrac kakav bi nama dobro dosaoalbiongate je napisao/la:Kravic i Kuzmic su NBA potencijali.santos je napisao/la:Moze li biti sta od ovog Dejana Kravica,90 godiste,oko 208 cm,igra za Texas Tech University
sa Kuzmicem u Unikahi je i neki Dejan Todorovic,94 godiste sa BH drzavljanstvom
koliko sam ukapirao Maljkovic kaze da su veliki potencijal
Pero el legado de Maljkovic no ha terminado. «Ahora le di al club dos nuevos regalos, como son Ognjen Kuzmic y Dejan Todorovic, los querían todos los grandes clubes de la ACB, pero les dije que se vinieran a Málaga. Los dos serán muy buenos jugadores a nivel de Euroliga y NBA. El club debe trabajar con los jóvenes, porque mire cuanto dura un jugador como Berni y, además, a gran nivel»
Kravic inace nece igrati ove sezone zbog pravila vezana za prelazak iz jednog koledza u drugog. Prosle godine, bio je najbolji centar kanadske univerzitetske lige CIS. Igrace najverovatnije za Kanadu.
Todorovic je 2009 bio na spisku kadetske repke BiH. Prosle sezone je igrao u Srbiji za Sport Kej. Inace, nece nastupati za mladi tim Malage u trecoj ligi zbog broj stranaca u timu.
Ali bi trebao biti medju boljima u juniorskom timu.
Kuko je napisao/la:Sorry druze, al najblaze receno glupo ti je pitanje...nerminh74 je napisao/la:i kakve veze on ima sa Mladim reprezentativcima/potencijalnim reprezentativcima BiH, ako ce on igrati ili za sloveniju ili za srbiju?!
Malo si fulokakavdanakneiskustvu je napisao/la:
kao npr. rizvić,sinanović,preldžić,begić
Kuko je napisao/la:Malo si fulokakavdanakneiskustvu je napisao/la:
kao npr. rizvić,sinanović,preldžić,begićpricamo o Bosnjacima koji nisu iz BiH.
Samir..albiongate je napisao/la:Buduci clan kadetske repke BIH Semir Sehic.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.