MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
Totalno se slazem,samo mi je zao Bajre Spahica,sto je mor'o pretrpit ovo
MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
Bajro, na srecu nije prosao lose - zastitili su ga igraci i ljudi na klupi Zrinjskog. Lijepo od njih - jer mogli su i oni degenek dobit od onih kretena. Bajro je ipak slavio veceras u gradu s rajom... cak su s njim pjevali Bajro ubicoalacious je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
MostaracVelezovac je napisao/la:Bajro, na srecu nije prosao lose - zastitili su ga igraci i ljudi na klupi Zrinjskog. Lijepo od njih - jer mogli su i oni degenek dobit od onih kretena. Bajro je ipak slavio veceras u gradu s rajom... cak su s njim pjevali Bajro ubicoalacious je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hvala Bogu da niko nije glavu izgubio.
Radni dan , a doci iz Travnika , tesko je ostvarivo . :/P.S. Jao Adine, pojma nemas sta si propustio. Ne daj Boze da osvojimo nekad nesto, u Mostaru bi bilo preko 1000 srcanih udara.
0.39 Igrac presao u kontranapad izgleda i nasamarao navijaca svinjskogEmir ZENICA je napisao/la:[youtube][/youtube]
0.39 pa nadalje sto su ga poceli udarati pa onda on nastavio udarati nekog navijaca![]()
0.34 lik se samo stade pored klupa za igrace,kako li je on prosao ?
ZALOSNO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.