kelner je napisao/la:Ma kakvih politickih interesa?mma_hz je napisao/la:ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT..seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka
žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa![]()
Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!
nemaju ta utrčavanja nikakve veze sa primljenim golovima, a uvijek je moguće naći 50 budala i izmanipulirati ih malo počastiti alkoholom i podmititi dopunama za mobitel ili u kešu i još pronađeš jednog redara koji će za 200 KM otključati kapiju i unijeti kamenje, to isto je, moraš priznati, moguće odraditi i u Zenici i bilo gdje