HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

seven
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la seven » 28 sep 2011, 22:39

kelner je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
seven je napisao/la:ovo je samo nastavak scenarija iz Banjaluke, treba očekivati još ovakvih stvari, predviđam prijedor kao sljeedeću destinaciju za izvršavanje zadatka

žalosno kako se ti mladi ljudi stavljaju u službu određenih političkih interesa
ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT.. :?: :?:
Ma kakvih politickih interesa?
Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!
:cry:

nemaju ta utrčavanja nikakve veze sa primljenim golovima, a uvijek je moguće naći 50 budala i izmanipulirati ih malo počastiti alkoholom i podmititi dopunama za mobitel ili u kešu i još pronađeš jednog redara koji će za 200 KM otključati kapiju i unijeti kamenje, to isto je, moraš priznati, moguće odraditi i u Zenici i bilo gdje

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:39

Politika gospodo politika, mislite da bi 50 narkomana moglo orgijati da im stane kordon pravih policajaca ispred, bi ali u kurcu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:41

FCS je napisao/la:Politika gospodo politika, mislite da bi 50 narkomana moglo orgijati da im stane kordon pravih policajaca ispred, bi ali u kurcu.
il dva kordona na tartan stazi a jedna na stepenicama tribine.. :? :?
kao kod nekih.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 sep 2011, 22:45

Kakva dva kordona pa nema ih 30000 već 400 paćenika.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2011, 22:46

FCS je napisao/la:Kakva dva kordona pa nema ih 30000 već 400 paćenika.
govorim brate kako je bilo kod nas protiv sirokog.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 28 sep 2011, 22:49

seven je napisao/la:
kelner je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: ISTO RAZMISLJAMO VALA..SAMO JE PITANJE KAD CE STAT.. :?: :?:
Ma kakvih politickih interesa?
Pa zar ja kao normalan momak,koji odem povremeno na utakmicu Celika,jer mi je eto najblize,mogu biti toliki majmun i dati sebi za pravo da uletim na teren,i ganjam protivnicke igrace,jer su eto,zabili gol ''mom''Celiku!
Alo ba ljudi,pa zar nisu i porazi sastavni dio,i u jednu ruku draz sporta,ali kod nas je takav mentalitet,ne mozemo podnijeti da je neko bolji,vec,ako si bolji na terenu,ajde da te ja nalemam,pa ces vidjeti kome ces ti gol davati...
I mi trazimo neko veliko reprezentativno takmicenje,trazimo neke uspjehe nasih klubova u Europi,pa i ja da sam bog,stavio bih nas na cekanje kad smo ovako pogani,zivimo u vremenu 1992-1995!
:cry:
nemaju ta utrčavanja nikakve veze sa primljenim golovima, a uvijek je moguće naći 50 budala i izmanipulirati ih malo počastiti alkoholom i podmititi dopunama za mobitel ili u kešu i još pronađeš jednog redara koji će za 200 KM otključati kapiju i unijeti kamenje, to isto je, moraš priznati, moguće odraditi i u Zenici i bilo gdje
Moguce je,ali od strane vjestackih navijaca,ja nekako ne mogu zamisliti 200 Robijasa,Fukara,Rodjenih pa i Manijaka kako ganjaju igrace Banjaluckog Borca,Zrinjskog itd...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2011, 22:50

Blago nani svi smo huligani.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 sep 2011, 22:53

Al kako će da bude dobra ova liga . Kako će ovo da bukne auu a vama se sigurno dobro ne piše .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 28 sep 2011, 22:54

ko vas išta pita , zaslužena pobjeda veleža . trebalo se trčati na igrače zrinjskog. a i budala provocira protivničke navijače nakon gola .

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 sep 2011, 22:56

ja igraca i go.vana,mile huligan jos lafo ko kreno bi on al nesto mu se nije dalo :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 28 sep 2011, 22:57

um94 je napisao/la:ko vas išta pita , zaslužena pobjeda veleža . trebalo se trčati na igrače zrinjskog. a i budala provocira protivničke navijače nakon gola .
svaka cast na ovom komentaru... al mislim da je ovo politika a na navijaci... kad skonat bl pa sad mo... ne treba biti horatio da se to skonta...
>>No body likes us but we dont care<<

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 sep 2011, 22:57

um94 je napisao/la:ko vas išta pita , zaslužena pobjeda veleža . trebalo se trčati na igrače zrinjskog. a i budala provocira protivničke navijače nakon gola .
I to je razlog da ulete u teren.Kako vam se da svako sranje Ultrasa, Škripara... opravdavati.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 sep 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 sep 2011, 22:57

hahahahahahahhahahahahahahh
Jok eto plakace nakon gola, nece dignut ruke u zrak. hahahahah

A usha kerino nazad na Chule.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 sep 2011, 22:59

koja je razlike izmedju ultrasa, robijasa i pitara?

memic provocira pitare na grbavici nakon gola, pitari ostali mirni
savic provocira robiju na bilinom polju, uleti jedan kreten
demic provocira ultrase pod bijelim brijegom, uleti 50-100 kretena

e to je razlika... :lol:

ako ne mozete kontrolisati svoje navijace onda vas mi je zao... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 28 sep 2011, 23:00

MostaracVelezovac je napisao/la:
hahahahahahahhahahahahahahh
Jok eto plakace nakon gola, nece dignut ruke u zrak. hahahahah

A usha kerino nazad na Chule.
jedan je bajević

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 sep 2011, 23:01

Zabolio vas onaj gol aa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 28 sep 2011, 23:02

Edo_77 je napisao/la:
Zabolio vas onaj gol aa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pare su pare ?????? normalno da je zabolio

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 28 sep 2011, 23:04

pa iserem vam se u usta provokatorska, receno je da je velez bio bolji, i da se ne opravdava ovo danas, i dalje serete. Bola sanjate li vi zrinjskog, sta ste se svezali ove teme sada, komisija ce odlucivati o kazni

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 28 sep 2011, 23:05

Lagano nadam se da ce ovaj klub tzv. Zrinjski biti drasticnije kaznjen jer su meta bili igraci ne navijaci. Procjena kazne na osnovu Borca 0-3, sest utakmica bez publike i bar jedno 20000 km.

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 sep 2011, 23:06

ovo što je se desilo večeras je sramota i ovakvim događajima nije mjesto na nogometnim terenima.Musi predviđam kratak boravak na klupi svetog kluba
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.