Pa šta jarane da radimo da neplaćamo više pretplatu ftv-u ali smo kako je onaj Ahmetović u zadnjoj utakmici prošle sezone govorio na sa glas da ćemo i u buduće uzivati u utakmicama bundeslige. Koji mazlumcappy je napisao/la:Bez_komentara je napisao/la:Ma kakvi!bayernovac je napisao/la:ja sam već poslao ovima iz Bh cabel neta E-mail da uvrste eurosport2 sa prenosima bundeslige.
E mail [email protected]
I ja sam jutros vise mailova i na nijedan stoka nije odgovorila.Zvali,kaze nemamo mi stim nikakve veze.Kaze mi pustamo samo ono sto nam oni daju.Ma aaaaaaaaaa?!!?!?!
A taj Ard izgleda samo veceras pustio tekmu,vise nece.
Jedino srpska verzija eurosporta 2.A citajuci danasnje postove na forumu,raja ima jedno 4 verzije eurosporta 2.Neko se ovde zestoko zajebava, i naravno izludjuje me![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaa
!!!
ja sam vec izludio![]()
![]()
![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayernovac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
4-IN-A-ROW
to moram stvarno kupiti inace nista od ove nase us ra ne kablovskeemir_ je napisao/la:Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
nisam bio kod kuce ,bio sam u gradu ,al evo mi sad otac kaze da je bila bundesliga na eurosport2 kod nas :DD kablovska elkatel (isti paket programa kao kod elta-mt)
:DDD tuzla je pokrivenaaaa

Re: TSG 1899 Hoffenheim
Vrijeme da bajern dobije po brnjici
Malo salihaga,Vedo i onda Obasi da malo vidim semafor zvani Ulli
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dajte ba hoce li biti na ovom engleskom eurosportu 2 bundesliga. Nije mi jasno eurosport 2 otkupio prava, a ne prenosi. Zapravo kako na ovom nema, a na srpskom eurosportu 2 ima. I JOS NESTO ZASTO MI NEMOZEMO IMATI BOSANSKI EUROSPORT PA DA NA MIRU KO LJUDI GLEDAMO. ZA OVO SVE STO NAM SE DESAVA JE KRIVA ****** SRBIJA
Prestanite vise sa tim kablovskim, satelitskim, eurosport ovaj, eurosport onaj, radio prenos, ard....
Kukanja i moljakanja na vrh glave, umjesto da se snalazite vi upropastavate teme sa tim stvarima.
Ko ima ima, ko nema nek' grebe ili na kraju ostaje dobri stari (novi
) internet.
Nastavite o fudbalu pricati (u ovom slucaju bundesliga), o kanalima otvorite posebnu temu.
Na kraju da se pridruzim vecini...da kazem, to Miskeeee
Svaka cast majstoru, bio je nevidljiv, teske noge, dobro pokrivanje...ali onu jednu zavrnu sa felsom bas kako treba.
Lehmann obosio po glavi jos vise, hebo ga Dino Zoff i 40-te
Kukanja i moljakanja na vrh glave, umjesto da se snalazite vi upropastavate teme sa tim stvarima.
Ko ima ima, ko nema nek' grebe ili na kraju ostaje dobri stari (novi
Nastavite o fudbalu pricati (u ovom slucaju bundesliga), o kanalima otvorite posebnu temu.
Na kraju da se pridruzim vecini...da kazem, to Miskeeee
Svaka cast majstoru, bio je nevidljiv, teske noge, dobro pokrivanje...ali onu jednu zavrnu sa felsom bas kako treba.
Vom Jäger zum Gejagten
Je li iko ima Elob sa ES2 da je bio prijenos utakmice. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Miske se sto puta vratio u svoj sesnaesterac i pomagao odbrani.Inace u napadu jedan napad majstorski potez i....cao dzaci.geronimo je napisao/la:Prestanite vise sa tim kablovskim, satelitskim, eurosport ovaj, eurosport onaj, radio prenos, ard....
Ko ima ima, ko nema nek' grebe ili na kraju ostaje dobri stari (novi) internet.
Na kraju da se pridruzim vecini...da kazem, to Miskeeee![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa ne bi me cudilo, sto uostalom? Lopta je okrugla, ne ova nasa, sto je na srecu nema...nego inaceharishp je napisao/la:Vrijeme da bajern dobije po brnjici![]()
Radujem se Vedinom povratku kao malo dijete
Vom Jäger zum Gejagten
jel martins ulazio ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj k'o da radi za merhamet 
Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.
Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve je otvoreno, biti će inšAllah dosta golova.
Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenuVirtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisu guzili vec ****, joj kako se vlgarno izrazavasharishp je napisao/la:Nesto kao Zeljo svi ih guzili u pripremama.Otoku dobise,ja kad ih onda krenuVirtu4l je napisao/la:Ovaj k'o da radi za merhamet
Hoff ništa posebno u pripremama, jedna dobra utakmica protiv grka, kasnije veoma loše. Vidjet ćemo ih.![]()
Zvjezdani studio i Južnjačka dinastija
Nakon što putem malih ekrana nisu imali priliku pratiti (ne)uspjehe naših klubova u europskim takmičenjima, gledatelji u BiH ostati će i bez direktnih prijenosa Bundeslige na Federalnoj televiziji.
Kao što je od prije poznato Eurosport je otkupio prava za emitiranje Bundeslige za 22 države u Europi, među kojima je i BiH.
Iako su iz Federalne televizije najavljivali da će učiniti sve kako bi svojim gledateljima ponovno mogli omogućiti prijenos utakmica njemačke lige u kojoj značajnu ulogu igraju naši reprezentativci, od toga nažalost neće biti ništa.
Na ovaj problem ukazao je i drugi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni, naš Edin Džeko, koji je putem svoje službene web stranice apelirao na vlasnike TV prava da se FTV-u izađe u susret i omogući praćenje igara Wolfsburga, Hoffenheima, Bayerna… Niti njegov apel nije naišao na plodno tlo.
Tako ćemo u subotu i nedjelju, u terminima kada smo navikli gledati majstorije Misimovića, Džeke, Salihovića, Ibiševića i drugih, gledati Zvjezdani studio i Južnjačku dinastija. Žalosno!
Bas dobro napisano...
Inace kod mene je HS kablovska u Sarajevu i nema eurosporta, tako da moram pratiti tekme na netu ili samo preglede utakmica na ARD-u... naravno sve zahvaljujuci nesposobnjakovicima iz TV kuca.
Nakon što putem malih ekrana nisu imali priliku pratiti (ne)uspjehe naših klubova u europskim takmičenjima, gledatelji u BiH ostati će i bez direktnih prijenosa Bundeslige na Federalnoj televiziji.
Kao što je od prije poznato Eurosport je otkupio prava za emitiranje Bundeslige za 22 države u Europi, među kojima je i BiH.
Iako su iz Federalne televizije najavljivali da će učiniti sve kako bi svojim gledateljima ponovno mogli omogućiti prijenos utakmica njemačke lige u kojoj značajnu ulogu igraju naši reprezentativci, od toga nažalost neće biti ništa.
Na ovaj problem ukazao je i drugi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni, naš Edin Džeko, koji je putem svoje službene web stranice apelirao na vlasnike TV prava da se FTV-u izađe u susret i omogući praćenje igara Wolfsburga, Hoffenheima, Bayerna… Niti njegov apel nije naišao na plodno tlo.
Tako ćemo u subotu i nedjelju, u terminima kada smo navikli gledati majstorije Misimovića, Džeke, Salihovića, Ibiševića i drugih, gledati Zvjezdani studio i Južnjačku dinastija. Žalosno!
Bas dobro napisano...
Inace kod mene je HS kablovska u Sarajevu i nema eurosporta, tako da moram pratiti tekme na netu ili samo preglede utakmica na ARD-u... naravno sve zahvaljujuci nesposobnjakovicima iz TV kuca.
momak je vam lijepo rekao, i pored njemacke mozete gledati i ostale lige petice,te holandsku, belgijsku, njemacku 2, rusku, i koju vise ne, postoji oko 15 sportova koji nema sta ne prenose, sve na jednom mjestu, samo morate kupiti resiver koji kosta oko 70 KM i tanjir, i kasnije kao sto emir rece na internetu mozete naci kodove kad budu trebaliemir_ je napisao/la:Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ali isto tako ja sam dao da mi u resiver ugrade neki dio, nemam pojma koji, i sam odključava, tako da nemam pojma kad padnu kodovi, sto je extra, priznat će te.YNWA je napisao/la:momak je vam lijepo rekao, i pored njemacke mozete gledati i ostale lige petice,te holandsku, belgijsku, njemacku 2, rusku, i koju vise ne, postoji oko 15 sportova koji nema sta ne prenose, sve na jednom mjestu, samo morate kupiti resiver koji kosta oko 70 KM i tanjir, i kasnije kao sto emir rece na internetu mozete naci kodove kad budu trebaliemir_ je napisao/la:Znači ovako, pravo za prenos bundeslige ima samo Eurosport2, imate ga na digitalnoj Digi Tv na češkom i srpskom jeziku... Ja sam gledao večeras na srpskom i super je, komentator hvali naše i stvarno me oduševio, Bosanci ovo, Bosanci ono... Znači, sutra lagano kupite resiver i tanjir, zovnite stručnjake da srede, imate kodove kad zaključaju samo kucajte "codes Digi tv" na googlu i to je to... inače, prenositi će, 4 tekme svake sezone, petak, dvije u subotu i nedjelja... sutra u 18.30h Hoffenheim... Priije svake tekme emisija od pola sata o Bundesligi, izjave i to... Strašna stvar... eto
Inače, sinoć sam bio jedan od srečkovića, i mogao sam gledati utakmicu na 2 eurosporta, srpskom i rumunskom.