Na kraju cemo imat sastav kadeta kao prvi tim ...classic je napisao/la:Joj bombi majko mojaTaRgEt_ je napisao/la:Jasmin Mesanovic odlazi iz Slobode navodno u Rusiju ...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kad nestane i kadeta ima pionira, haj ba ne treba se sikirati!Fkr.87 je napisao/la:Na kraju cemo imat sastav kadeta kao prvi tim ...classic je napisao/la:Joj bombi majko mojaTaRgEt_ je napisao/la:Jasmin Mesanovic odlazi iz Slobode navodno u Rusiju ...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Da, da Radnicki Lukavac, kao u stara vremena pjeske dole da idemo. Joj to bi bile furke.fukara87 je napisao/la:Radnik LukavacVolimTz je napisao/la:Ja bih volio da mi ispadnemo u drugu ligu, a da Radnik Lukavac uđe u prvu. Ionako se brukamo džaba ovdje.
, zar nije Radnicki Lukavac ? a ovo za Jasmina Mesanovica je neka provala vjerovatnoo.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma jaProbisvjet je napisao/la:Kad nestane i kadeta ima pionira, haj ba ne treba se sikirati!Fkr.87 je napisao/la:Na kraju cemo imat sastav kadeta kao prvi tim ...classic je napisao/la: Joj bombi majko moja

Vojvodic ce biti imenovan kada nam se predsjednik vrati iz Austrije.
Ocekuje nas tezak mec na Grbavici protiv Zelje,ne nadam se nicemu,samo da izbjegnemo katastrofu
Ocekuje nas tezak mec na Grbavici protiv Zelje,ne nadam se nicemu,samo da izbjegnemo katastrofu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda je znala iznenaditi Zelju kada smo bili i gori. ali realno je ne nadati se dobrom rezultatu.harry_90 je napisao/la:Vojvodic ce biti imenovan kada nam se predsjednik vrati iz Austrije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Poraz zaboli sreca utihne a vjera u tb nikad ne prestaje .♥ SLOBODA ♥
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
cestitam vam na novom treneru mlad je i perspektivan a i hrabar,mislim da bi slabo ko u ovako teskim trenucima preuzeo klub,sve najbolje u nastavku. 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vojvoda kralju sretno.Nikad necu zaboravit kad Vojvoda jos dok je igrao mislim njegova zadnja il prezadnja sezona na tekmi Sloboda - Celik zadnjicu Robijasima pokazo,oni se ko zalili nesto zvizdali zbog neke sudiske odluke a Vojvoda im pokazo sta mislim o tome.Zna da su Robijasi davali neki izvjestaj u javnost ko sramotno ponasanje tuzlanskog igraca koji je i nosi dres Celika prije
- Probisvjet
- Kontakt:
Žalosna vijest!
THE END: Večeras je ugašena KK Sloboda
Jebote poslije 65 sahraniše je lopovi!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kao sto napisah na temi o Diti, pitanje za ove Fukare koje su smatrale da nema potrebe za proteste , i nisu bile spsobne organizovati nase proteste, ali su sposbni napisat saopcenje i sabotirati nekog ko je pokusao bilo sta da uradi. ZA KOGA CETE SADA NAVIJATI? Nas klub vise ne postoji. Ne vidim razliku u navijanju za taj novi klub ili navijati za Cibonu, Bosnu, Olimpiju, Tau, Barcelonu itd itd kako god navijas za drugi klub.
pod uslovom da je sve ovo istina, a jos cekam potvrdu jer vidoviti portal iako rijetko grijesi cesto preuvelica pa cemo jos da vidimo. Ako se ovo ispostavi da jeste istina, bolji ce mi biti oni ljudi koji su POKUSALI uraditi nesto koliko god to ispolitizirano bilo, ljudi su bar nesto pokusali, od ovih takozvanih Fukara koji nisu pokusali NISTA. Dozvolit da nam se ugasi klub bez da smo ista pokusali. Pa nismo ni zasluzili bolje.
kazem , jos cekam da vidim , i nadam se, da su ovi malo pretjerali, jer ako je istina nemam komentara.
pod uslovom da je sve ovo istina, a jos cekam potvrdu jer vidoviti portal iako rijetko grijesi cesto preuvelica pa cemo jos da vidimo. Ako se ovo ispostavi da jeste istina, bolji ce mi biti oni ljudi koji su POKUSALI uraditi nesto koliko god to ispolitizirano bilo, ljudi su bar nesto pokusali, od ovih takozvanih Fukara koji nisu pokusali NISTA. Dozvolit da nam se ugasi klub bez da smo ista pokusali. Pa nismo ni zasluzili bolje.
kazem , jos cekam da vidim , i nadam se, da su ovi malo pretjerali, jer ako je istina nemam komentara.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zalosno i sramotno za grad kakav je Tuzla, za sport za cijelu BiH, ipak je to bio klub sa tradicijomProbisvjet je napisao/la:Žalosna vijest!

SAMO ČELIK!!!
- molotovljev
Fakat,ako je to istina,iskreno se nadam da nije,jer KK Sloboda je veliki sportski kolektiv.
Mislim da bi se pored vas tuzlaka,trebali ukljuciti u akciju spasavanja cijela bh javnost.
Sigurno da postoji nacin da do toga ne dođe.
MIRZA DELIBASIC ako se ne varam je poceo karijeru u Slobodi?
Mislim da bi se pored vas tuzlaka,trebali ukljuciti u akciju spasavanja cijela bh javnost.
F.K.SARAJEVO
- Probisvjet
- Kontakt:
Da igrao je u Slobodi i tu je i poceo.molotovljev je napisao/la:Fakat,ako je to istina,iskreno se nadam da nije,jer KK Sloboda je veliki sportski kolektiv.
Ma ko ce brate, moglo se spasit al niko nista ne poduzima... jbm ti ovakvu drzavu gdje je sve pa cak i sport povezano s politikomRugby je napisao/la:Zalosno i sramotno za grad kakav je Tuzla, za sport za cijelu BiH, ipak je to bio klub sa tradicijomProbisvjet je napisao/la:Žalosna vijest!

Drug nam poznati novi direktor novog kluba
, a nasa Sloboda je stavljena u hibernaciju prakticki zamrznuta na neodređeno , pa nekada ako se neko pojavi vratice je u zivot , Do tada ce cekati neka bolja vremena nasa SLOBODA .

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
e žao mi KK , ako propadne KK Slobodapropašće i BH košarka, jer je to bila jedina škola košarke u BIH koja nešto vrijedi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije to bila zadnja utkamica Vojvodica za nas..on je nakon toga jos otisao i igrao za Celik, pa se onda ponovo vratio u TuzluTRUST je napisao/la:Vojvoda kralju sretno.Nikad necu zaboravit kad Vojvoda jos dok je igrao mislim njegova zadnja il prezadnja sezona na tekmi Sloboda - Celik zadnjicu Robijasima pokazo,oni se ko zalili nesto zvizdali zbog neke sudiske odluke a Vojvoda im pokazo sta mislim o tome.Zna da su Robijasi davali neki izvjestaj u javnost ko sramotno ponasanje tuzlanskog igraca koji je i nosi dres Celika prije

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
neka su....nista mi bolje nismo ni zasluzili....j.e.b.a.l.i su nam mater gdje god su stigli...likovi koji godinama ruse sve sto je decenijama zidano a mi smo mirno stojali sa strane....na kafi...i ja prvi....Probisvjet je napisao/la:Žalosna vijest!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987