Thiago me nije zadovoljio njegovom igrom danas .. .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
prvo ne znam kolk'o se igraca moze prijaviti za ligu prvaka.ne znam kako to hoda..ZELJO DO GROBA je napisao/la:
@T-MAC
pito si zasto bi davali sansu mladjima
pa zato sto smo igrali protiv BATE-a, mogo je Fontas poceti, a jos ovi mladji tipa Bartre i Montoye ako se oporavio, mozda i Muniesa...
Nije odmahnuo vec mu palcom pokazao na ulaz u svlacionicu.....Ad0 je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli ali me Messi malo razocarao kad mu je prisao igrac Batea i trazio dres,samo je odmahnuo ljutito rukom,tu me malo iznenadio![]()
![]()
![]()
To mozda trener barcelone...Ad0 je napisao/la:Pep Guardiola je postao trener s najviše pobjeda u Ligi prvaka, njih 23 u 40 nastupa. Tu su još 13 remija i 4 poraza. Prije njega je Rijkaard imao 22 pobjede.
Kako sam ja razumio covjek je govorio o Barceloni. No ne brini uskoro ce to biti i izvan Barce.Edin TM87 je napisao/la:To mozda trener barcelone...Ad0 je napisao/la:Pep Guardiola je postao trener s najviše pobjeda u Ligi prvaka, njih 23 u 40 nastupa. Tu su još 13 remija i 4 poraza. Prije njega je Rijkaard imao 22 pobjede.
Pa logično da je čovjek mislio na Barcu jer je spomenuo Rijkaarda u postu.Edin TM87 je napisao/la:To mozda trener barcelone...Ad0 je napisao/la:Pep Guardiola je postao trener s najviše pobjeda u Ligi prvaka, njih 23 u 40 nastupa. Tu su još 13 remija i 4 poraza. Prije njega je Rijkaard imao 22 pobjede.
Ono što je Kubala uradio za 11god. , Messi je za 7juznjak> je napisao/la:Messi sa 24 god, prestigao legendarnog Kubalu![]()
ako ovako nastavi cini se da bi mogao prestici i najveceg Telmu Zarru kao najbolji strijelac Primere.
da, ali svejedno je messiju trebalo vise utakmicamessilla je napisao/la:Ono što je Kubala uradio za 11god. , Messi je za 7juznjak> je napisao/la:Messi sa 24 god, prestigao legendarnog Kubalu![]()
ako ovako nastavi cini se da bi mogao prestici i najveceg Telmu Zarru kao najbolji strijelac Primere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.