Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
daj sos molim te ne glupiraj se tu govoreci da barca ima malu sansu da osvoji primeru,svi znamo za barcin kvalitet i realove pare i historiju
eto recimo da je barcelona najbolje ekipa ali engleska liga je jaca i bolja od spanske
Istina, ali ne bi se kladio da ce tako biti na kraju sezone!Torres_9 je napisao/la:eto recimo da je barcelona najbolje ekipa ali engleska liga je jaca i bolja od spanske
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
nebi se ni ja kladio,mozda atletiko madrid bude 1.emir987 je napisao/la:Istina, ali ne bi se kladio da ce tako biti na kraju sezone!Torres_9 je napisao/la:eto recimo da je barcelona najbolje ekipa ali engleska liga je jaca i bolja od spanske

Real je inace danas odradio svoj prvi trening na Americkoj turneji danas je na treningu Reala prisustvovalo cak 22 hiljade gledalaca a plus se i ulaz placao mislim da bio 15 dolara..evo nekih slika

pogledajte djete iza

mislio sam da ovog covjeka ni u rodjenoj drzavi ne vole al eto nadju se izuzetci

http://www.as.com/recorte/20090807dasda ... oronto.jpg

pogledajte djete iza

mislio sam da ovog covjeka ni u rodjenoj drzavi ne vole al eto nadju se izuzetci

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Glupa vam je prica da Real ima vecu sansu od Barce za primeru .
Barca je osvjezila malo ekipu , nije nis izgubila .
Uigrani su s malim promjenama u ekipi dok Real ima dobre igrace al gledajuci kvalitetu , izgleda ovako :
Casillas>Valdes
Puyol>Pepe
Pique>Albiol
Alves>Ramos
Arbeloa=Abidal,Maxwell
Yaya>Diarra
Xavi>Xabi A.
Iniesta>Kaka
Messi>C.Ronaldo
Ibra>Benzema
Robben>Henry
Ovo je gledajuci proslu sezonu , i Barca i Real imaju sanse da osvoji primeru , po meni Barca ima vecu sansu jer su uigrani a i veliki je pritisak na Real Madridu .
Uigrani su s malim promjenama u ekipi dok Real ima dobre igrace al gledajuci kvalitetu , izgleda ovako :
Casillas>Valdes
Puyol>Pepe
Pique>Albiol
Alves>Ramos
Arbeloa=Abidal,Maxwell
Yaya>Diarra
Xavi>Xabi A.
Iniesta>Kaka
Messi>C.Ronaldo
Ibra>Benzema
Robben>Henry
Ovo je gledajuci proslu sezonu , i Barca i Real imaju sanse da osvoji primeru , po meni Barca ima vecu sansu jer su uigrani a i veliki je pritisak na Real Madridu .

jbg ova poredjenja igraca ti uopste nisu trebala toliko je mala razlika da bi ja najprije izmedju svih njih stavio(=)Furymaker je napisao/la:Glupa vam je prica da Real ima vecu sansu od Barce za primeru .
Casillas>Valdes
Puyol>Pepe
Pique>Albiol
Alves>Ramos
Arbeloa=Abidal,Maxwell
Yaya>Diarra
Xavi>Xabi A.
Iniesta>Kaka
Messi>C.Ronaldo
Ibra>Benzema
Robben>Henry
Barca je blagi favorit opet za osvajanje La Lige uigranost im je dosla do savrsenstva,a nama to tek treba da postane

Ako si stavio da je Puyol bolji od Pepea idi odma uzmi ubij pa se pistolj!Furymaker je napisao/la:Glupa vam je prica da Real ima vecu sansu od Barce za primeru .
Casillas>Valdes
Puyol>Pepe
Pique>Albiol
Alves>Ramos
Arbeloa=Abidal,Maxwell
Yaya>Diarra
Xavi>Xabi A.
Iniesta>Kaka
Messi>C.Ronaldo
Ibra>Benzema
Robben>Henry

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
3:0, raul, ronaldo, raul - zasad
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
ovaj mali gore na slikama sa dresom barse je najjačiJameS je napisao/la:Real je inace danas odradio svoj prvi trening na Americkoj turneji danas je na treningu Reala prisustvovalo cak 22 hiljade gledalaca a plus se i ulaz placao mislim da bio 15 dolara..evo nekih slika
pogledajte djete iza![]()
![]()
mislio sam da ovog covjeka ni u rodjenoj drzavi ne vole al eto nadju se izuzetci![]()
![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ovaj mali gore na slikama sa dresom barse je najjačijuventus 0244 je napisao/la:
pogledajte djete iza![]()
![]()
mislio sam da ovog covjeka ni u rodjenoj drzavi ne vole al eto nadju se izuzetci![]()
![]()

edit: nisam vidio da je to james već napisao sory...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ljudi moji, kad vam nije jasno ko je favorit, posjetite neku od kladionica i razjasnite nejsnoće. Možemo mi razmišljati na sto načina, ali ipak su klade najmjerodavnije i mnogo su veći stručnjaci od nas.
PINNACLE
Real Madrid 1.990
FC Barcelona 1.862
GAMEBOOKERS
FC Barcelona 1.90
Real Madrid 2.10
BETFAIR
FC Barcelona 1.87
Real Madrid 2.38
Eto, tako razmišljaju neke od najvećih svjetskih kladionica. Znači, Barca blagi favorit.
PINNACLE
Real Madrid 1.990
FC Barcelona 1.862
GAMEBOOKERS
FC Barcelona 1.90
Real Madrid 2.10
BETFAIR
FC Barcelona 1.87
Real Madrid 2.38
Eto, tako razmišljaju neke od najvećih svjetskih kladionica. Znači, Barca blagi favorit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Real Madrid pobjedio toronto s rezultatom 1:5. Golove zabili: raul (x2), Ronaldo, Benzema i Robben, a za Toronto Gala.
Kaka odigrao odlicno, imao je i sjajnu priliku, ali je vjerovao instinktu ali na kraju nije bilo penala
imao je i kasnije jos jednu sansu, no nazalost opta imala previse felsa...
Negredo i Robben su imali po dvije prilike pred kraj utakmice, a u prvom dijelu je Ronaldo briljirao. Danas Benz dvije asistencije, jedan gol...
svi su dobro igrali, samo mi lass nije bio priseban, a pepe je izgleda ponovo na bolovima
Kaka odigrao odlicno, imao je i sjajnu priliku, ali je vjerovao instinktu ali na kraju nije bilo penala

Negredo i Robben su imali po dvije prilike pred kraj utakmice, a u prvom dijelu je Ronaldo briljirao. Danas Benz dvije asistencije, jedan gol...
svi su dobro igrali, samo mi lass nije bio priseban, a pepe je izgleda ponovo na bolovima
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Kazes da se za titulu bori 6 ekipa, ali zna se ko na kraju uvjek osvoji. I u primeri se moze boriti i Atl.Madrid, Deportivo, Valencia, ali se zna se kako ce njihovi pokusaji osvajanja titule na kraju zavrsiti.Trasimaco je napisao/la:E drug, vidis kako ti to plitko gledas. Pogledaj te igrace koje si nabrojao. Reci mi u koliko klubova oni igraju? I zna se ko ce da bude glavni u Spaniji. Barceloni i mozda Realuniko nista nece moci. A pogledaj Englesku. Znas li ti koja je to konkurencija? Za titulu se bori oko 6 ekipa. Naravno neki imaju vece, neki manje sanse, ali ipak svi mogu da udare na taj izazov. A kad pocnu da udaraju po Evropi... e pa to si mogao da gledas zadnjih godina. Jedan Arsenal koji se po tim zvijezdama ne moze mjeriti sa Realom je igrao polufinale LP. A Real je kraljevski isprasen od drugog engleskog kluba... Bez obzira sto se toliko zvijezda okupilo u Spaniji, zna se koja je liga najjaca i jos dugo ce to da bude. Pa samo prati Championship i vidjeces kako se tamo igra. A za Premiership ne treba ni trositi rijeci.
![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
eto konacno ste dobili riberiya,ali od sljedeceg ljeta
Da, tek od sljedec ljeta Ribery je nas. Steta sto nije presao ovog prijelaznog roka, jer bi sa njim bili puno jaci. Ja ne kontam bavarce nikako, mogli su nam ga prodati za 55 miliona eura, a sljedece godine ce dobiti "samo" 25 miliona. Steta je zaista sto nam se nece pridruziti ovog ljeta, ali bolje i naredne godine nego nikad.eno-barca je napisao/la:eto konacno ste dobili riberiya,ali od sljedeceg ljeta
RIBRY, CEKAMO TE U REALU ! ! !
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
ma Ribery je tu sljdece sezone i boli nas briga...
sto se tice utakmice sa Torontom odlicno smo igrali,nek je i nas konacno krenulo samo treba nastaviti ovako sve do pocetka sezone
sto se tice utakmice sa Torontom odlicno smo igrali,nek je i nas konacno krenulo samo treba nastaviti ovako sve do pocetka sezone

- adnan_nanda
- Kontakt:
bas tako sve DO pocetka sezone a kad krene sezona nek krenu i vasi poraziJameS je napisao/la:ma Ribery je tu sljdece sezone i boli nas briga...

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ako u Madridu imaju imalo mozga nece pustiti Robbena dok Ribery ne dodje, cini mi se da je sa ovim sve rijeseno, nema igraca koji bi nam vise trebao!
- raul-zakon
- Kontakt:
Sinoc je Raul odradio odlican posao i ujedno zacepio usta svim kriticarima,na ovom forumu i sire
HALA RAUL

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.