HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Brcak
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Brcak » 29 sep 2011, 01:31

Edo_77 je napisao/la:
alo_bola je napisao/la:kada je Zrinjski osnovan 1905 i igrao utakmice neki nisu znali šta je nogomet...
I sto ste vrijedno postigli od 1905 do danas nemoze stati ni u pola recenice. :lol:

Jeli sinula strijelica kroz stomak kad vam ga Demic metnu, ha? :lol:

Kakvi ste vi indijanci to nema ni u kaubojskim filmovima.
Zasto vrijedjat citav jedan narod radi sake balavaca,a ovo se sutra moze desiti i na stadionu Veleza,sarajeva ili Celika i hoces li onda sve zvat indijancima...ohladite malo,sranje se desilo idemo dalje sa nadom da je zadnje..

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 01:36

"Izuzmu li se verbalna 'prepucavanja' između navijača i povremeno paljenje baklji i ubacivanje petardi, većim dijelom utakmice na terenu i tribinama stadiona 'Pod Bijelim brijegom' sve je bilo poprilično korektno. U sudijskoj nadoknadi grupa navijača je preskočila ogradu, uslijedio je prekid od nekih desetak minuta i više, a onda je sudija Skakić označio da se utakmica neće nastaviti. To znači da ova utakmica neće biti registrovana rezultatom 0:1, već vjerovatno 0:3. Desio se već viđeni scenario na našim terenima i nešto se mora mijenjeti. Prije svega, činjenica je da zaštitari ne mogu osiguravati meč, već isključivo policija. U Mostaru su i sami zaštitari bježali od huligana. Sa druge strane, mora se prekinuti praksa prekida. Utakmica se mora nastavljati. To se mora definisati. U Mostaru su već nakon 15 minuta bili stvoreni uslovi za nastavak, ali se to nije desilo. Ako tome ne stanemo ukraj, postaće onda praksa koju će koristiti mnoge ekipe u BiH. Slično kao u Banjaluci", rekao je juče Novak Damjanović, predsjednik Komiteta za bezbjednost N/FS BiH, koji je bio na utakmici u Mostaru.

Ovim jajarama iz manjeg entiteta očito je normalna atomsfera rata na terenu, neko te ganja po terenu s ciljem da se fizički obračuna s tobom i ti bi za 15 minuta trebao kao da nastaviš utakmicu... i ovaj je mutant predsjednik Komiteta za bezbjednost... pu
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 sep 2011, 01:39

Ma dajte momci smirite se. Idite spavati, ujutro ćete pisati hladnije glave i razumnije. Ne kažu džaba da je jutro pametnije od večeri
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ultrazrinja
Kontakt:

Post Postao/la ultrazrinja » 29 sep 2011, 01:42

Ted Mosby je napisao/la:Ma dajte momci smirite se. Idite spavati, ujutro ćete pisati hladnije glave i razumnije. Ne kažu džaba da je jutro pametnije od večeri
I ujutro ću biti realan kao i sada. Crno je crno a bijelo je bijelo i uvijek će biti!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 sep 2011, 01:44

ultrazrinja je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ma dajte momci smirite se. Idite spavati, ujutro ćete pisati hladnije glave i razumnije. Ne kažu džaba da je jutro pametnije od večeri
I ujutro ću biti realan kao i sada. Crno je crno a bijelo je bijelo i uvijek će biti!
nekom treba noc da se opameti a neko magarac citav zivot
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 29 sep 2011, 07:17

Gdje vam je Mile Pehar?? Recite mu da vise ne igra nogomet(fudbal) ...bolje mu je da sam odustane jer u protivnom noge ce mu neko polomit pa da mu nemorate skupljati donaciju za kolica. :evil:

A sta vam bi mocni Ultrasi nemozete podnijeti poraza jer smo bili bolji??
Pa dobro ako vam vec odgovara 0:3 i demoliranje u Vrapcicima samo nastavite se kurcit....i gurnite zrinju niz provaliju gdje mu je i mjesto!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 sep 2011, 08:29

Sta reci nego Cigan od covjeka.
-RIVALDO-

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2011, 08:35

senad_flamin je napisao/la:Sta reci nego Cigan od covjeka.
nemoj vrijedat cigane napisi nesto gore :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 08:50

Za ovo juče što sam vidio nemam riječi stvarno...
Neki ljudi stvarno ne znaju podnijeti poraz, ali ganjati igrače protivničkog tima onako :shock:
Od danas, i vi i Borac BL (od subote) ste jedna obična 0! To više nisu klubovi za mene.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 29 sep 2011, 08:52

i u Nedelju cemo vas DOBITI
RASPADATE SE!
0:2 ;)

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 29 sep 2011, 08:56

I onda neko kaže reakcija policije na Grbavici bila pretjerana i nepotrebna?
Dočepali se kamenjari stadiona pa trče po njemu misle livada.
il je to bilo samo desetak huligana koji brukaju ugled Zrinjskog. :D
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 sep 2011, 09:12

astra1922 je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Sta reci nego Cigan od covjeka.
nemoj vrijedat cigane napisi nesto gore :D
Samo da jednom budem faca...ima li sličnosti bar?

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 29 sep 2011, 09:40

i onda ce na kraju ovaj Pehar dobiti istu ili manju kaznu od Torlaka koji nista nije uradio osim sto je htio da smiri situaciju.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 29 sep 2011, 10:07

Blueone je napisao/la:I onda neko kaže reakcija policije na Grbavici bila pretjerana i nepotrebna?
Dočepali se kamenjari stadiona pa trče po njemu misle livada.
il je to bilo samo desetak huligana koji brukaju ugled Zrinjskog. :D
Nema sanse da ih je bilo vise od deset! Kao sto ni Lesinara nije bilo preko pet na terenu!
Svako ko je, bar malo pogledao video, znat ce o cemu govorim.. Stvarno su Ultrasi pokazali danas kako se navija za voljeni klub, i kako pravi ultrasi to rade..

Al u kurcu...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 sep 2011, 13:10

cuj ovog zao mu joj treba ga suspendovati jedno 2 godine pa nek se zaposli u nekom gradskom preduzecu tipa odrzavanja parkova i slicno ha ja bice ponos ultrasa a moci ce ga svaki dan gledati ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 sep 2011, 13:14

Džidić: Tužno je da Zrinjski ispašta zbog 200 budala!

Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.

"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:

"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."

Džidić nije mogao a da se ne osvrne i na gest svog saigrača Mile Pehara:

"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 29 sep 2011, 13:19

Odavno ja govorim da ovaj vjestacki fukarski klub treba ugasiti a njegove pristalice na Goli otok poslati. Nije Tito budala bio.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 sep 2011, 13:21

VanBasten je napisao/la:Džidić: Tužno je da Zrinjski ispašta zbog 200 budala!

Kao da je kapiten Zrinjskog Damir Džidić predvidio jučašnji mostarski gradski derbi. Apelovao je na pressici dan uoči meča Pod Bijelim brijegom na navijače oba kluba da derbi bude fer i korektan, da se ne dese scene kakve su se na kraju na žalost desile. Rekao je kapieten Zrinjskog toga dana okupljenim mostarskim novinarima da poraz njegovog kluba ne bi bio tragedija jer to je samo sport, podcrtavši da bi tragedija bili samo neredi i divljanje navijača. Slično stvari rekao je razočarani Džidić i danas, dan nakon derbija.

"Mene je stid vjerujte mi, neugodno mi je, ne znam kako sutra pogledati u oči igračima Veleža. Danas ću kontaktirati neke od njih i uputiti riječi izvinjenja u svoje lično, ali i ime ostalih saigrača. Na terenu je do gola bilo sve maksimalno korektno, igrao se derbi u kojemu je ovaj put bolji i sretniji bio Velež na čemu im samo možemo čestitati. Ja sam nakon meča ušao u Veležovu svlačionicu i momcima čestitao na zasluženoj pobjedi. Ja sam sportista i uvijek ću biti," kazao je Džidić, a potom prokomentarisao ulazak navijača sa "Stajanja" u teren:

"Ko su ti momci, šta oni žele, koga predstavljaju? Ljudi ovo je sport, rat je završen prije dvadeset godina, to je iza nas. Tužno je da nijedan od tih mladića vjerovatno i ne pamti ratna dejstva. Tužno je da Zrinjski kao klub sa reputacijom ispašta zbog 200 budala koje su pokvarile sve. Umjesto 1:0 što se moglo nadoknaditi, mi ćemo sad vjerovatno u Vrapčiće morati ići sa nemogućom misijom stizanja rezultata 3:0, klub će uz sve to biti novčano kažnjen i igrat ćemo pred praznim tribinama. Svakog poštenog, istinskog Zrinjevca jučašnji događaji su istinski potresli i svi mi osjećamo na neki način stid i nelagodu. Jer ja sutra trebm doći u Vrapčiće i igrati novi derbi, a ne vinovnici jučašnjih nereda."

Džidić nije mogao a da se ne osvrne i na gest svog saigrača Mile Pehara:

"Ja se samo pitam šta je u tom momentu bilo u njegovoj glavi? Svojom gestom nas je vratio deset godina unazad. Vjerovatno je htio ispasti frajer pred Ultrasima, ali je napravio samo kontraefekat i obrukao i sebe i Zrinjski. Možda bi bolje bilo da je uzeo loptu i zabio dva pogotka, vjerovatno sportisti na taj način postaju frajeri, a ne na onakav," kazao je susretljivi kapiten Zrinjskog.
Džida je sportaš i vidi se da je gradska raja kao i Musa, a ovi huligani marš u p.m., hablečine jedne......

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 29 sep 2011, 13:22

samadhi je napisao/la:Odavno ja govorim da ovaj vjestacki fukarski klub treba ugasiti a njegove pristalice na Goli otok poslati. Nije Tito budala bio.
Nemoj i ti sad s..t. Pogledaj malo sta im je kapiten reako i kako je nazvao te navijace i sta su uradili klubu. Covjek je bar imao m..a rec sta misli i kako je zaista stanje i svaka mu cast na tome!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 13:23

Treba dodati tome da je Džidić bio jedan od onih koji su pomogli Bajri Spahiću da se sakrije od rulje, a vrlo vjerovatno da mu je on dao dres da ga idioti ne prepoznaju. Istinski sportista, primjer svima, a pogotovo jajarama iz Borca koji su se ušutili, niko ni da pisne ni da osudi nerede...

Damir Džidić je dokazao da je gospodin i da u Zrinjskom ipak ima makar malo dostojanstva... šta čekaju ostali?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.