Momak ja već 20 godina detaljno pratim sport, a o pojedinim ligama doktorate mogu pisati pa mi tvoja rečenica zvuči komično.Nisi me htio vređati osim što si me nazvao ružnim majmunom itd.Ja to ne radim i također želim diskutovati na civilizovanom nivou, ali ako kreneš sa uvredma onda će biti žestoko, bar to znaju neki forumaši.Ništa protiv Zrinjskog kao kluba već protiv huligana koji ga blate među kojima su i igrači nažalost.ultrazrinja je napisao/la:Zato ti o nogometu mogu predavanje držati,a u tome je bit ovog foruma, raspravljanje o nogometu a ne quotanje postova! Gledaj,ne želim se prepirati s tobom. Želim samo raspravljati na normalan način potkrepljen činjenicama o sportu kojeg obožavam. Nisam te želio ničim uvrijediti,ni tebe niti nekog drugog na ovom forumu!FRANK RIBERY je napisao/la:ultrazrinja je napisao/la: Ne pravdam ja nikoga,samo činjenice iznosim! To što ste vi ograničeni,kao i svi ostali koji rade nerede kako na terenu tako i izvan njega,to je vaš problem. Markić igra konstanto zadnje dvi sezone u najjačim BiH klubovima, a Pehar je pokazao potencijal. Sami za sebe govore. I neka svaki igrač priča na terenu a ne van njega.FRANK RIBERY je napisao/la:Ko je Pehar? Taj momak je potpuni anonimus. Zrinjski se prošle godine dugo borio za opstanak.A tebi je quotanje postova anonimus.Nauči se koristit alatima.Inače ti momci su hamelj i dno ovog društva.ultrazrinja je napisao/la:Tebi je i Džeko anonimus kao i nogomet općenito!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
[/quote]Momak ja već 20 godina detaljno pratim sport, a o pojedinim ligama doktorate mogu pisati pa mi tvoja rečenica zvuči komično.Nisi me htio vređati osim što si me nazvao ružnim majmunom itd.Ja to ne radim i također želim diskutovati na civilizovanom nivou, ali ako kreneš sa uvredma onda će biti žestoko, bar to znaju neki forumaši.Ništa protiv Zrinjskog kao kluba već protiv huligana koji ga blate među kojima su i igrači nažalost.
Za to oprosti! Nisam trebao,ali izbacio si me iz takta! Neznam jesi li ikad igrao nogomet profesionalno i na kojem nivou ali ogromna je razlika između praćenja nogometa i da se tako izrazim, življenja nogometa. Nadam se da me shvaćaš.
Mile Pehar - igrač koji nikad ne smije zaigrati za reprezentaciju BiH! Jagodiću reaguj!
A što sluša.
A što sluša.

Zadnja izmjena: hamlet, dana/u 29 sep 2011, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Megamon
- Kontakt:
Evo Jagodic izbacio onoga debilcica iz reprezentacije.Kaze za njega nema vise mjesta u drzavnom timu!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vlado Jagodić izbacio Mileta Pehara iz reprezentacije! 

-
- Kontakt:
Vlado ljudino!!naklon do poda 

bravo jagoda!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Onaj potez pehara je za "krivicnog suda" !!!
Jagodicu cestitke na ovom brzom reagovanju!!!
Jagodicu cestitke na ovom brzom reagovanju!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Loicna i neophodna odluka, ipak veliki aplauz za Vladu sto je odma reagovao.
Jagodic"
Bojim se da ce onakav talenat ostati samo na tom zbog ove situacije...
Au jest mi zao Suljica ,mislim da je sam sebi otezao put za neki veci uspijeh u karijeri!!!"Pored Pehara odlučio sam da za ove akcije ne pozivam ni Asmira Suljića, koji je bio među kandidatima. Jednostavno, i on se nije sportski ponio u Trebinju, tako da neću računati ni na njegove usluge. Pozvat ću još tri fudbalera, ali ću sačekati ponedjeljak jer vidite kakva je situacije, ko zna šta se može desiti u narednom kolu", zaključio je Jagodić"
Bojim se da ce onakav talenat ostati samo na tom zbog ove situacije...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nije Suljić ubio čovjeka pa da mu to utiče na karijeru.Suspendovan je ove dvije utakmice a za nastavak kvalifikacija Jagodić računa na njega.
FEDERER= KLOC
Nije ubio, ali ovo će im biti škola, ne samo njemu, nego svim tim mladićima, da prvo moraju biti sportisti, i da im je sport na prvom mjestu. Ne možeš igrati u reprezentaciji ako se ne ponašaš sportski. Bravo Vlado!Iker C je napisao/la:Nije Suljić ubio čovjeka pa da mu to utiče na karijeru.Suspendovan je ove dvije utakmice a za nastavak kvalifikacija Jagodić računa na njega.
- BH Patriot
- Kontakt:
Naš izbornik U-21, Vlado Jagodić postupio je najpravilnije. I Pehar i Suljić su veliki talenti, ali njihovo nekorektno ponašanje se moralo kazniti. Ovaj incident Pehara bi mogao utjecati na njegovu karijeru, jer i ovako Jagodić više ne računa na njega. Što se tiče Suljića njegovo ponašanje je također bilo nekorektno, ali ipak je u pitanju bio dosta manji incident.
- Da se mene pita Pehar bi trebao biti zauvijek suspendovan iz BH nogometa !
- Da se mene pita Pehar bi trebao biti zauvijek suspendovan iz BH nogometa !
Livin' La Vida Loca ;)
Sere Vlado za Suljica k'o grlica.Nije ga zvao ni prije Trebinja,tako da mu ovo samo doslo k'o kec na desetku.
Ono sto je k'o fol igrao protiv Musemiceve olimpijske repke je nista drugo nego farsa.
Mali ima znanje,brzinu,drskost vec sad.Nebih se iznenadio kad bi Plisek opet pogodio sa njim kao i sa Dzekom.
Ono sto je k'o fol igrao protiv Musemiceve olimpijske repke je nista drugo nego farsa.
Mali ima znanje,brzinu,drskost vec sad.Nebih se iznenadio kad bi Plisek opet pogodio sa njim kao i sa Dzekom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja bih želio vidjeti to zašto je Suljić kažnjen,ako ima ko taj snimak.Ako je stvarno istina onda momka pod hitno treba spustiti na zelju ,a živi primjer su naš Husejnović ,koji je imao odjednom kao sad Suljić svu pažnju,a onda u inostransvu isto mislio ko je on, i eto šta mu se sad desi.
Ovi nasi novinari fuuuujjjj pogotovo u Sportu. Sad neprestano blate mladog Travancica , koji kako sam selektor kaze stub nase U19 reprezentacije. Samo zato sto je raskinuo ugovor sa bivsim menadzerom , sve to krivo sto nece vise sa njim.... FUJ AVAZ SPORT FUJJ!!!
>>No body likes us but we dont care<<
To je uoci tekme,imali sta nakon*p!p!t@* je napisao/la:@Cartman poslušaj dobro ovog' čiku šta ti poručuje[youtube][/youtube],i opet nastavi da se praviš kako su nam oni mehlem na rani...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto se tice Suljica ,Jagodicu je ovo doslo ko naruceno da se opravda zasto ga nece pozvati,jer uopste nije ni ozbiljnije racunao na njega.voltron30 je napisao/la:Nije ubio, ali ovo će im biti škola, ne samo njemu, nego svim tim mladićima, da prvo moraju biti sportisti, i da im je sport na prvom mjestu. Ne možeš igrati u reprezentaciji ako se ne ponašaš sportski. Bravo Vlado!Iker C je napisao/la:Nije Suljić ubio čovjeka pa da mu to utiče na karijeru.Suspendovan je ove dvije utakmice a za nastavak kvalifikacija Jagodić računa na njega.
U svakom slucaju nadam se da imamo 20 boljih od Suljica pa nam ne treba,ali cisto sumnjam.Ne kontam tu logiku,ali selektor odlucuje.Npr. pozove Colica iz Zelje ili K. Handjica,a obojica su standardni ali na klupi...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Zna li neko kako je igrala U-17 reprezentacija? I ako može napisati sastav i strijelce, bio bih jako zahvalan.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ethel, Goalgetter, kakarut, Skojevska, torbica i 64 gosta.