Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Fantasy Liga Prvaka
38 bodova i veceras imam jos 7 igraca
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- majestic24
- Kontakt:
Ja jucer skroz slab...samo 22 boda. Izvukao me Casillas s 8 bodova i donekle Nani. Veceras ocekujem od napadaca Shaktara da me izvuce...jos sam stavio da bude kapiten.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Solidan nastup s moje strane (trenutno sam 25. u sportsport.ba ligi). Za ovo kolo sam osvoji 31 bod, ali još uvijek čekam Bosingwu, Soldada, Thiaga i Fabregasa, kao svoje skrivene karte u rukavu. 
- bosnacazin
- Kontakt:
Kako se iskoristi ovaj wild card?
- Marseille84
- Kontakt:
Slabo, 48 bodova a sve sam iskoristio
ja 60 bodova osvojio, najviše su mi donijeli Messi (10*2=20), Kone (12) i Mandanda (7), dvojica su mi donijela 4, trojica 3, a jedan nije ništa.
60 bodova
pomakao sam se sa dna ljestvice za jedno mjesto

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
43 boda.
Odlično za početak.
Odlično za početak.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Rybka 2p (
)
Srna 3p (
) - Castro 7p (
) - Jones 4p (
) - Cissokho 7p (
)
Nani 5p (
) - Seedorf 4p (
) - Xabi Alonso 4p (
)
Messi 20p (
) - Gomis 6p (
) - Cristiano Ronaldo 9p (
)
Ukupno 71 poen znaci! Fantastican pocetak, sad se kajem sto se nisam sjetio yebiga da igram i prvo kolo al sta je tu je... Ali sto me zayebase ukraincii u p* !! Iziso bi na najmanje 85 da je bilo 1-0 ili 0-0 ali eto morali si oni primit gol. PUU!
Slucajno sam vidio ovdje da je neko napiso da ima nekakva SportSport liga? Tako da ako ima sanse da se "upane" bilo bi super.. Nisam znao
) Srna 3p (
) - Castro 7p (
) - Jones 4p (
) - Cissokho 7p (
)Nani 5p (
) - Seedorf 4p (
) - Xabi Alonso 4p (
)Messi 20p (
) - Gomis 6p (
) - Cristiano Ronaldo 9p (
)Ukupno 71 poen znaci! Fantastican pocetak, sad se kajem sto se nisam sjetio yebiga da igram i prvo kolo al sta je tu je... Ali sto me zayebase ukraincii u p* !! Iziso bi na najmanje 85 da je bilo 1-0 ili 0-0 ali eto morali si oni primit gol. PUU!
Slucajno sam vidio ovdje da je neko napiso da ima nekakva SportSport liga? Tako da ako ima sanse da se "upane" bilo bi super.. Nisam znao
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
72 boda. Skok na 4. mjesto ss.ba lige. A, vodeći sam u drugoj ligi gdje pobjednik dobija po peticu od svih ostalih učesnika (liga broji 25 članova). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sjajna 74 boda sam nabrao, da sam znao za ovaj wildcar prije da ne trosim pare na transfere, bio bi ubjedljivo prvi u ovoj sportsport ba lig
loris 7
dani alves 9
jones 4
tiago silva 9
srna 3
song 7
hazard 5
bastos 4
xabi alonso 4
bakos 2
mesi kapitenskih 20 bodova
maestralno
loris 7
dani alves 9
jones 4
tiago silva 9
srna 3
song 7
hazard 5
bastos 4
xabi alonso 4
bakos 2
mesi kapitenskih 20 bodova
maestralno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta ces iduce kolo? Opet odigrati WC?
Meni su Messi i Welbeck donijeli vecinu bodova. Casillas i Diawara isto nisu bili losi. Ostalo je mizerija. Odigrao sam WC i malo promijesao tim dok su cijene jos kakve jesu. Za 3 sedmice se svasta moze desiti. A sto se tice tabele, sve je to tu negdje. Jedno predobro kolo moze bilo koga iz top15 staviti na prvo mjesto.
Meni su Messi i Welbeck donijeli vecinu bodova. Casillas i Diawara isto nisu bili losi. Ostalo je mizerija. Odigrao sam WC i malo promijesao tim dok su cijene jos kakve jesu. Za 3 sedmice se svasta moze desiti. A sto se tice tabele, sve je to tu negdje. Jedno predobro kolo moze bilo koga iz top15 staviti na prvo mjesto.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma zamijenio sam 6 igraca i izgubio 8 bodova na te transfere, nisam znao za taj wc da ga iskoristim, sad cu ga vjerovatno iskoristiti, prvo kolo sam isto bio dobar iako nisam ni kontao ovu igru u potpunosti, ja gledao da imam lijevog i desnog beka, zadnjeg veznog itd heh, nisam odma onako na brzinu ni skontao sta je najbitnije u igri.Trasimaco je napisao/la:Sta ces iduce kolo? Opet odigrati WC?![]()
a jel to se mijenjaju cijene igraca tokom sezone, ja konto uvijek ostaju iste?
i kako se ovaj wc uopste i koristi, jel izminjenjam sve sto trebam i onda kliknem da je iskoristim, pa onda sve te promjene budu dzabe, jel to mora sve odjednom da se odradi ili mogu pomalo nekoliko dana mijenjati igrace sve do pocetka treceg kola, a da bude opet dzaba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
U drugom kolu: 57 poena
Casillas 8
Diawara 7
Maxi Pereira 7
Zambrotta 0
Srna 3
Xavi H. 3
Nasri 2
Hazard 5
S. de Jong 2
Joao Moutinho 2
C. Ronaldo 18 (c)
Casillas 8
Diawara 7
Maxi Pereira 7
Zambrotta 0
Srna 3
Xavi H. 3
Nasri 2
Hazard 5
S. de Jong 2
Joao Moutinho 2
C. Ronaldo 18 (c)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Naravno da se cijene mijenjaju. Malo, ali se ipak mijenjaju. Nekad mi je i 0.1 ogroman problem i zato sam sad odmah odradio transfere. Ako naprimjer Kaka bude u dobroj formi u ligi, njegova cijena ce drasticno skociti (moze cak i do 0.5 u tom periodu), jer su u igri najisplativiji veznjaci koji redovno postizu golove i asistiraju. Zato mene nervira sto Fabregas i Nani ostaju na klupi. Oni su najbolji. Dok Xabi Alonso redovno donosi bodove, on nikad ne moze imati ucinak kao ova dvojica. Takve igrace trazi.
WC je validan do pocetka iduceg kola. U naredne 3 sedmice radi sta ti je volja. Gore iznad tima ti pise Activate Wild Card i kad to aktiviras, onda mozes odraditi transfera koliko hoces bez oduzimanja bodova. Bilo kad.
WC je validan do pocetka iduceg kola. U naredne 3 sedmice radi sta ti je volja. Gore iznad tima ti pise Activate Wild Card i kad to aktiviras, onda mozes odraditi transfera koliko hoces bez oduzimanja bodova. Bilo kad.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
e hvala ti na ovom lijepom objasnjenju, sad cu ga odmah aktiviratiTrasimaco je napisao/la:Naravno da se cijene mijenjaju. Malo, ali se ipak mijenjaju. Nekad mi je i 0.1 ogroman problem i zato sam sad odmah odradio transfere. Ako naprimjer Kaka bude u dobroj formi u ligi, njegova cijena ce drasticno skociti (moze cak i do 0.5 u tom periodu), jer su u igri najisplativiji veznjaci koji redovno postizu golove i asistiraju. Zato mene nervira sto Fabregas i Nani ostaju na klupi. Oni su najbolji. Dok Xabi Alonso redovno donosi bodove, on nikad ne moze imati ucinak kao ova dvojica. Takve igrace trazi.
a sto se tice fabregasa i nanija, ja sam skonto da ih ne treba uzimati, barem ne u ovoj fazi, ferguson i pep vole puno rotirati i cesto ostaju na klupi, ja sam nanija isto konto, al opet nekako koliko kontam united vidim da je nani tu za premierlige, a da u ligi prvaka vise igraju valencija i giggs, isto ti je i u barci, zato sam se je opredijelio za mesija i alvesa koji su nezamjenjivi i donose dosta bodova, oni su sjajan tandem, vidjelo se i sinoc, steta samo sto onaj bajsuz iz batea dade sam sebi gol, jer onaj centarsut alvesa isao je messiju na nogu, vjerovatno bio bio jos jedangol za mesija i asistencija za alvesa, al jbg.
ja sam pretpostavio da ce welbek igrati i dati koji gol, al opet odlucim se za cardoza i zajeb napravim, kod uniteda je tesko znati ko ce od prve, u ovoj grupnoj fazi bolje je cini mi se uzimati igrace iz malo slabijih klubova koji ce sto posto igrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- adas_barca
- Kontakt:
Neuer 7
Sagna 2
Cissokho 7
Thiago Silva 9
Rami 3
Arteta 3
Hazard 5
Nani 5
Willian 3
Messi 20
Soldado 6
70 bodova ,inace ovo mi je 1. kolo
Sagna 2
Cissokho 7
Thiago Silva 9
Rami 3
Arteta 3
Hazard 5
Nani 5
Willian 3
Messi 20
Soldado 6
70 bodova ,inace ovo mi je 1. kolo
Može li mi neko odgovoriti?Prije nekoliko dana napravim izmjene u ekipi i umjesto da pritisnem wildcard ja pritisnem confirm transfers.Piše mi da će mi uzeti 24poena za transfere.Ako sad aktiviram wildcard da li će mi poništiti te negativne poene ili će mi opet oduzeti te poene.Ako neko zna nek napiše....
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
http://en.uclfantasy.uefa.com/M/table.mc?id=2903" onclick="window.open(this.href);return false;
cetvrto mjesto za sad
ko je ovaj modrica maxima
cetvrto mjesto za sad
ko je ovaj modrica maxima
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.