gavran je napisao/la:ko vam dade golove juce???????????????'
Oni sto su upali u stadion
gavran je napisao/la:ko vam dade golove juce???????????????'
prema ovoj odluci morat će se igrati izvan mostara, toliko znam...vm22 je napisao/la:Pa hoce li se onda u nedjelju igrati bez publike ??
Logicno da da.vm22 je napisao/la:Pa hoce li se onda u nedjelju igrati bez publike ??
Sutra se zasjeda u 14 sati, znaci sutra cemo znati kaznuAlemC85 je napisao/la:prema ovoj odluci morat će se igrati izvan mostara, toliko znam...vm22 je napisao/la:Pa hoce li se onda u nedjelju igrati bez publike ??
DA!vm22 je napisao/la:Sutra se zasjeda u 14 sati, znaci sutra cemo znati kaznuAlemC85 je napisao/la:prema ovoj odluci morat će se igrati izvan mostara, toliko znam...vm22 je napisao/la:Pa hoce li se onda u nedjelju igrati bez publike ??
shaman7 je napisao/la:Gdje god da bude, potrebna podrška navijača.. mada mislim da nece suspendovati stadion jer je prenos organizovan i sada da mostarski derbi bude na nekom divljem stadionu koji mozda cak i nema neke uslove za televizijski prenos.. Popustit ce savez sto se tice toga
a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
brochi28 je napisao/la:bilo gusto, bilo 0:3 (Demić 91, Nultrasi 92 ag., Pehar 93 ag)
Medoje Medoje iz Cima sljegoje sta je medoje jes iti jucer bio hrabar i gonjao nase igrace po terenu svaka cast nema sta 200 navijaca na 22 igraca fer pravo fermedoje je napisao/la:a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj
medoje je napisao/la:a jel Mr.Objektivni dostavio prosle godine sliku kada Gay Army pali hrvatsku zastavu?*p!p!t@* je napisao/la:Mislim da bi bilo pametno dostaviti onu sliku s fašističkom zastavom koja se pojavila juče među popularnim Nultrasima na adresu komiteta za normalizaciju....Da se malo pozabave s ovim fašistima
kralju nemoj se vrijedjat bezveze ako nisi u stanju normalno razgovarat, i ne generaliziraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.