HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nema smisla da napisem - SRAMOTA. Poslije Borca i kazne koju su oni dobili mislio sam da se zadugo nece desiti nesto slicno. Zar to Bosanski timovi nemogu da pobijede na gostovanju u Bosanskoj ligi. Kad Zrinjski i Borac pobjedi u gostima aplauzi ih cekaju sto se mozes sjetiti nakon vase pobjede u Zenici. Nazalost po vas vama mrznja ne dozvoljava da budete civilizovani i pokazete ljudsko lice. Kao da su se iste zivotinje preseliele iz BL vama u avliju. Nema smisla da napisem - SRAMOTA. DNo dna beskarakterni krkani.... veliki pozdrav iz Zenice ....
p.s. imamo mi sad LUX - to je nas put .... naprijed Dzeko, Miske, Maletic
p.s. imamo mi sad LUX - to je nas put .... naprijed Dzeko, Miske, Maletic
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 sep 2011, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Upravo tako!Tito je to rijesavo po kratkom postupku....samadhi je napisao/la:Odavno ja govorim da ovaj vjestacki fukarski klub treba ugasiti a njegove pristalice na Goli otok poslati. Nije Tito budala bio.
Posten ovaj kapiten Zrinjskog Dzidic. Kamo srece da su svi ovakvi a ne vagoni stoke.
Ku*ac nas čeka od mnogo jakih ultrasa, nesmijemo prići oni će nas ubiti.
Koji debilizam napast igrače, ja bi vam isključio klub iz lige na ovu godinu, ili makar da igrate sa praznim tribinama. Mislim koji degen moraš biti da napadneš igrača.
Kada jedna navijačka skupina napadne drugu to je donekle OK, ali igrača.
Koji debilizam napast igrače, ja bi vam isključio klub iz lige na ovu godinu, ili makar da igrate sa praznim tribinama. Mislim koji degen moraš biti da napadneš igrača.
Kada jedna navijačka skupina napadne drugu to je donekle OK, ali igrača.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Re: Olimpic Sarajevo
@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nek su komunisti jedini problem a ne ti divljaci.Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 sep 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Za mene je svaki klub vjestacki ako u prefiksu imena kluba nosi ono "hrvatski" "srpski" "muslimanski". Vjestacki je i po tom sto su oteli stadoin Velezu, Zrinjski i nema svog stadiona. Nisu komunjare dzaba ugasili taj klub vjeruj. A evo vidimo i sada, najveca bagra gotivi ovu ekipu. Skupili se svi hajvani, degeni, smrdljivi stozernici bojovnici Mostara i fole vole Zrinjski. A mame i tate im navijali za Velez. To su sve djeca koji nisu ni upamtili rata a vamo bi da kolju balije. E mamu vam **** nece moci.Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
U Mostaru postoji smao jedan klub a to je:
-
bekrija1990
napravljenje je napisao/la:Imate vi još pure pojesti da dostignete veličinu HŠK Zrinjskog...NABIJAMO KOMPLEKSE !
Sta pusis ti?!
Koji ti je ba,kakvu velicinu Zrinnskog??
Pa Velez je uvjek bio institucija za vas,a vi se sad nesta digli..vi kofol neka ekipa...
Nabijate komplekse-jest al' atleticarima,jer vam svi zavide kojom se brzinom vracate na trebinu poslije seljackog izgreda,kojim se samo vi mozete ponosit..ja da navijam za Zrinjski ja bi se poklopio i nebi iz kuce izas'o p'o godine od stida..
koji je zamjenski stadion? u gabeli?
DAMIR DŽIDIĆ!napravljenje je napisao/la:Mi smo ponosni na sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
ti si bolestan lik....
napravljenje je napisao/la:Mi smo ponosni na sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
Tesko vam majci sto moraju zivit s takvim moronima koji su ponosni na to
Namjerno napisah majci,jer se podrazumijeva da niko nije stariji od 18
-
napravljenje
- Kontakt:
Vareš ? Barcelona ? Tema HŠK Zrinjski ?alacious je napisao/la:napravljenje je napisao/la:Mi smo ponosni na sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
Tesko vam majci sto moraju zivit s takvim moronima koji su ponosni na to
Namjerno napisah majci,jer se podrazumijeva da niko nije stariji od 18
WTF !?
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
ispravljenonapravljenje je napisao/la:Mi smo kreteni za sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
-
al_akhisari
- Kontakt:
...inace nemam naviku pisati na temi drugih klubova, izuzev zelje, ali ovo je ipak neka druga prica i dogadjanje
ne bih sad o dogadjanjima na terenu, postupcima rulje ili onog necovjeka ( igrac koji je pokusao oboriti igraca veleza ), vec zelim pozdraviti postupak kapitena zrinjskog damira dzidica; svaka cast sportisto; nazalost zivimo u vrijeme i u zemlji u kojoj se iznenadjujemo ovakvim: normalnim, ljudskim gestima i postupcima...
ne bih sad o dogadjanjima na terenu, postupcima rulje ili onog necovjeka ( igrac koji je pokusao oboriti igraca veleza ), vec zelim pozdraviti postupak kapitena zrinjskog damira dzidica; svaka cast sportisto; nazalost zivimo u vrijeme i u zemlji u kojoj se iznenadjujemo ovakvim: normalnim, ljudskim gestima i postupcima...
-
napravljenje
- Kontakt:
I još nešto, naš trener Musa i naš kapetan Džidić nek mi se napuše debele **** !
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
- Robijas007
- Kontakt:
ti si jedna budala,i svi ste vi budale,eto vidis koliko volite klub,kako ste mislili pomoći klubu s tim utrčavanjem na teren,koliko ste pomogli svom klubu???sad cete igrat Bog zna gdje,da vas hoce poslat u Brčko ili u Bihać da igrate domaće utakmice,što dalje od tog vašeg,pardon Veležovog stadiona....napravljenje je napisao/la:Mi smo ponosni na sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
hvala bogu pa nisu svi navijači Zrinjskog isti kao ti...napravljenje je napisao/la:I još nešto, naš trener Musa i naš kapetan Džidić nek mi se napuše debele **** !
Ovaj @napravljenje je totalno nebitan lik, nema potrebe da ga uzimate za ozbiljno...
HŠK Zrinjski je ipak pokazao da je tim u kojem se poštuju neki osnovni principi. Za razliku od jajarskog kluba Borac, Zrinjski je bez uvijanja osudio divljanje kvazinavijača, Slaven Musa je poručio da ga je stid radi toga, kapiten Džidić je direktno prozvao huligane i Pehara, kojeg je klub suspendovao do okončanja disciplinskog postupka. To pokazuje da u tom klubu ozbiljno rade na svom dignitetu, za razliku od njihovih tzv. navijača, koji rade isključivo na blaćenju i sramoćenju svog kluba, svog grada, kao i samih sebe. Zrinjski je valjda jedini klub na svijetu koji bi radije da nema navijače, i ja ih razumijem, onakve "navijače" ne želi niko...
HŠK Zrinjski je ipak pokazao da je tim u kojem se poštuju neki osnovni principi. Za razliku od jajarskog kluba Borac, Zrinjski je bez uvijanja osudio divljanje kvazinavijača, Slaven Musa je poručio da ga je stid radi toga, kapiten Džidić je direktno prozvao huligane i Pehara, kojeg je klub suspendovao do okončanja disciplinskog postupka. To pokazuje da u tom klubu ozbiljno rade na svom dignitetu, za razliku od njihovih tzv. navijača, koji rade isključivo na blaćenju i sramoćenju svog kluba, svog grada, kao i samih sebe. Zrinjski je valjda jedini klub na svijetu koji bi radije da nema navijače, i ja ih razumijem, onakve "navijače" ne želi niko...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Naš Savez kao nešto radi?! Bravo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.