HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Nazovi "Ultrasi" mjenjajte ime brukate navijacki pokret !!!!

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Juzna_tribina
- Kontakt:
Rovcanin Damir jedan je od nas
Vidi se da je manijak
(Y)
Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
rekao sam ti ja da je Bajro haubica spor jedini on juće nije uspio pobjećiJuzna_tribina je napisao/la:Rovcanin Damir jedan je od nasVidi se da je manijak
(Y)
@napravljenje
Kad si ti napravljen, u olujnoj noći.Ti nisi bio u planu kod oca i matere.
Ti si jedna velika greška, šteta po tebe.Ti si nesporazum, potaknut strahom.
Definitivno si rođen protiv volje roditelja.To je najvažnije što ti mogu reći.
Sviđaš mi se, toliko si inspirativan.
Ima u Zrinjskom i normalnih ljudi i to je činjenica, svaka čast Musi i Džidiću, normalni momci, koji žive od sporta, a vi ugrožavate egzistenciju i svojih ljudi i što više razmišljam siguran sam da si stvarno VELIKA GREŠKA.
Ima u Zrinjskom i normalnih ljudi i to je činjenica, svaka čast Musi i Džidiću, normalni momci, koji žive od sporta, a vi ugrožavate egzistenciju i svojih ljudi i što više razmišljam siguran sam da si stvarno VELIKA GREŠKA.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ali je dobar tehnicar, jesi vidio umjetnosti sakrivanja iza klupice, ono neprimjetno u crvenoj majici 
Support Velez, It's logical! ★
- BH Patriot
- Kontakt:
Nek' vas je stid, vi sebe nazivate navijačkom grupom? NULTRASI!
Livin' La Vida Loca ;)
-
napravljenje
- Kontakt:
Baš sam se nasekirao radi vaših komentara 
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
šta pričaš ti? :/nidi je napisao/la:ima li šta novo čobane to smo znali ,što se ne vratite svojim korijenima pa tucite kamen.shaman7 je napisao/la:ispravljenonapravljenje je napisao/la:Mi smo kreteni za sebe radi svega što se dogodilo jučer ! ZRINJSKI MOSTAR !
neznam na cijoj si strani, ali nisi shvatio poentu.-.
Kad si se nasekirao hajde kod Marina nek ti ga vistanapravljenje je napisao/la:Baš sam se nasekirao radi vaših komentara
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ma nije on kriv nemojte ga napadati, krivi su ovi na sto su ovi "ULTRASI" sto su usli u teren. Njegovo je da brani svoje pa bilo kako.England je napisao/la:@napravljenje
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
hahha nezna nultras kako Sarajlija udara hahahhaha btw ovaj navijac koji je kao "uhvacen" je nakon sto igrac Veleza odlazi(nakon sto ga je izgazonapravljenje je napisao/la:Hajde veležovci kad ste se već nakotili na ovoj temi kažite kako se zove ovaj igrač vaš koji udara čovjeka na podu svladanog od osiguranja ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
I ne treba da se sekiras zbog komentara, ali bi se trebao sekirati i zabrinuti zbog svog razmisljanja gdje podrzavas divljastvo, sovinizam i mrznju. S obzirom da si, blago receno, nezreo (dal' zbog godina ili neceg drugog) da shvatis tezinu takvih devijacija covjeku ne preostaje nista drugo nego da te iskreno sazaljeva.napravljenje je napisao/la:Baš sam se nasekirao radi vaših komentara
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
tako sam i ja vidio....shaman7 je napisao/la:ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
Re: Olimpic Sarajevo
A ako ima petokraku jeli komunjarski,šta onda,to je u redu! :oKako će im oteti kada nije njihov?samadhi je napisao/la:Za mene je svaki klub vjestacki ako u prefiksu imena kluba nosi ono "hrvatski" "srpski" "muslimanski". Vjestacki je i po tom sto su oteli stadoin Velezu, Zrinjski i nema svog stadiona. Nisu komunjare dzaba ugasili taj klub vjeruj. A evo vidimo i sada, najveca bagra gotivi ovu ekipu. Skupili se svi hajvani, degeni, smrdljivi stozernici bojovnici Mostara i fole vole Zrinjski. A mame i tate im navijali za Velez. To su sve djeca koji nisu ni upamtili rata a vamo bi da kolju balije. E mamu vam **** nece moci.Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
U Mostaru postoji smao jedan klub a to je:
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 29 sep 2011, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cuj ogradzuju se.
Sto se nisu ogradili ogradom od ovih divljaka koje podrzava taj isti klub. Ono ko fol neznaju namjere tih zivotinja. Ma samo kaznjavati pa makar pokaznjavali citavu ligu. Jednom za svagda to zaustaviti kako bi iduce godine bilo sve OK. Makar svi istupili samo treba kaznjavat. Ostaviti klubove koji imaju snage i ljudskosti da aplauzom isprate pobjedu protivnicke ekipe. Sta imaju da u sevemu ovome da ucestvuju nacional/mrznjom zadojene grupacije i klubovi. Dosta vise - samo kaznjavat....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ma po pokretima nogu na kraju ove "fatacine" ,bi se reklo da ga je pokusavajuci da se oslobodi na kraju koji put udario nogo...ovaj scepo ko terijer ..ne pusta...shaman7 je napisao/la:ma nije ga udario ovdje, pretpostavljam jer treba pobjeći od ostalih, nema vremena za neku osvetu ili udaranje. Mislim da je ovdje ovaj igrač veleza cupao nogu jer ga je ovaj bio uhvatio..
samo neka mi neko objasni po kakvom zakonu,principu je onaj frajer pusten i to odmah nakon sto Rovcanin odlazi..jos mu i oni likovi pokazuju da se vrati na tribinu ccccccc....pa nama bi glavu nasi otkinuli..a kamoli nas pustili..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 sep 2011, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Problem su i jedni i drugi!bparena je napisao/la:Nek su komunisti jedini problem a ne ti divljaci.Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
pa okej ako je udario u samoobrani jer isto tako da neko tebe drzi za nogu, sta bi radio? čupao se, koprcao, opalio ga nogom.. ali sada da je bilo neke namjere da se vratio ili kad ga je pustio pa udario, nije..
Mancini je napisao/la:A ako ima petokraku jeli komunjarski,šta onda,to je u redu!samadhi je napisao/la:Za mene je svaki klub vjestacki ako u prefiksu imena kluba nosi ono "hrvatski" "srpski" "muslimanski". Vjestacki je i po tom sto su oteli stadoin Velezu, Zrinjski i nema svog stadiona. Nisu komunjare dzaba ugasili taj klub vjeruj. A evo vidimo i sada, najveca bagra gotivi ovu ekipu. Skupili se svi hajvani, degeni, smrdljivi stozernici bojovnici Mostara i fole vole Zrinjski. A mame i tate im navijali za Velez. To su sve djeca koji nisu ni upamtili rata a vamo bi da kolju balije. E mamu vam **** nece moci.Mancini je napisao/la:@samadhi Čuj vještački klub a osnovan 1905 godine.Nisu krivi što su komunisti ugasili klub!
U Mostaru postoji smao jedan klub a to je:
Da to je OK uvijek i bilo osim u nacional ociscenim glavama izroda BiH. Ne volim nikakva politicka obiljezja, ali draze su mi i petokrake od ostalih slova i oznaka. Zar su tebi najveci problemi u petokrakama. Ranije smetale petokrake pa ljiljani - koji ce vam kur.c sutra smetati. Sve vam smeta sto nas sve cini ljudima ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.