[youtube][/youtube]
Moderator/ica: rio_Ferdy88
biće bolje iduće sezoneHawking je napisao/la:Hajd, makar smo se svi složili da je Ferrari kanta...
Nije ovdje do pravca...Plivadon je napisao/la:A evo dokaza da je McL brži na pravcu
[youtube][/youtube]
ako pređemo i toBianconeri1988 je napisao/la:Nije ovdje do pravca...Plivadon je napisao/la:A evo dokaza da je McL brži na pravcu
[youtube][/youtube]
U ovoj situaciji Hamilton je imao bolje gume od Vettela, a samim tim i bolji grip zato ga je ovako olako i prestigao...
Koliko se sjećam tu trku su ušli svi vozači po 3 puta u boks izuzev Vettela koji je išao 2 puta...
da je McL konkurentan redBulu što neki pobijajuBianconeri1988 je napisao/la:Ne sjećam se, nađi video isječak ako postoji...
Uostalom ovdje niko nikad nije tvrdio da Mclaren nema brži bolid na pravcu, normalno da će imati jer ima bolji KERS sistem od Red Bulla, ali i ta prednost na pravcu je mizerna i u današnjim okolnostima ne predstavlja nikakvu prednost...
Ali opet ne kontam šta je poenta tvog posta i šta hoćeš da kažeš tim da je Mclaren brži na pravcu?
ja ti kazemBianconeri1988 je napisao/la:Kako je bolan konkurentan kad Red Bull ima pola sekunde po krugu prednosti!?
Ako to tebi predstavlja konkurentnost, svaka ti čast!
Kao mjerilo se uzima čitav krug, a ne samo jedan pravac!
Prvo: Red Bull je bio ubjedljiv na pocetku sezone i tada su osvajali prvo-drugo na kvalifikacijama. Kasnije je Mclaren bio ravnopravan, a samo je Vettel svojim znanjem izvlacio prva mjesta, dok je Webber uglavnom startao dosta nize.Bianconeri1988 je napisao/la:Ostavi po strani jednom te vozačke kvalitete, vrlo je tu jasna slika, Vettel je bolji vozač od Webbera, da imaju najbolji bolid pokazuju i kvalifikacije kad se treba odvesti jedan super krug, obično to bude one-two, Webber ima katastrofalan start na svakoj utrci zato ima i lošiji plasman...Koncentracija mu je 0 bodova...
Elem nejse, svako ko prati F1 zna da je Red Bullov bolid bez konkurencije i da ima ogrmnu prednost po krugu, to je najbolje pokazala utrka u Singapuru, kad je Vettel pobjegao Buttonu u jednom krugu 6 sekundi, prosto je nemoguće da je Button toliko loš vozač, jasno se vidi da je do bolida...ali ti to sebi ne želiš da priznaš i meni je to jasno, zato ne želim da vodim s tobom beskonačnu i suludu diskusiju...
Druze, ako stvarno mislis da su namjeravali da mu uniste trku tako da mu razbiju bolid, onda ti treba lijecnicka pomoc.sead_f1 je napisao/la:Pojavila se jedna interesantna vijest. Nebih bas optuzivao, ali kad pogledamo sve okolnosti, postoji nesto malo prostora za razlicite interpretacije.
Radi se o borbi Masse i Hamiltona u Singapuru, koja je zavrsila onako kako je zavrsila. Probijena guma, ostecen spojler, kazna...
Navodno Rob Smedley je prije ulaska u Boks Massi javio: "Hold Hamilton as much as we can. Destroy his race as much as we can. Come on, boy..."
("Zadrzi Hamiltona koliko mozes iza sebe. Unisti mu trku koliko mozes.")
Naravno nekome unistiti trku, to se moze i na "legalan" nacin, ukoliko se legitimno i fer branis. Zato sam na pocetku i napisao da ne zelim optuzivati. Ali "unisti mu trku koliko mozes" i nakon toga se stvarno nesto desi...hmm![]()
Ferrari je i sam priznao da su upotrebljene rijeci bile "politicki" nekorektne, ali tvrde da se to nemoze povezati sa dogadajima koja su se desila nakon upucene poruke. Ali sada mi nekako zvuci smjesno kada Massa kaze "he destroyed my race". Zvuci kao "on je uradio meni ono sto sam ja trebao uraditi njemu"...
hahahahaha kakav debil..Ted Mosby je napisao/la:U posljednje vrijeme naveliko se priča o povratku Kimija Raikkonena u Formulu 1, a kao momčad u kojoj bi ga sljedeće sezone mogli gledati najčešće se spominje Williams. No, sadašnji vozač te momčadi Rubens Barrichello ne misli da je Finac najbolji izbor.
Kako se bliži kraj sezone priče o povratku Kimija Raikkonena u Formulu 1 dobivaju sve veću težinu, a posljednje informacije govore da bi sljedeće godine Finca mogli gledati u bolidu Williamsa. Brazilac Rubens Barrichello, sadašnji član spomenute momčadi, ne misli da je angažman Kimija idealno rješenje.
"Mislim da nitko drugi, pa tako ni Kimi, ne može ponuditi više od mene. Oni već znaju što ja mogu", mišljenje je Brazilca koje je obrazložio: "Mladi vozači mogu tražiti više novca, ali i mogu uzrokovati niz loših stvari u prvom zavoju. Na kraju, Williams zna koliko želje ja još uvijek imam, unatoč tome što vozim slabiji bolid."
Ovaj 39-godišnjak dodao je da spreman potražiti sponzore ukoliko je to uvjet da ostane u momčadi. Vezan je za Williams što potvrđuje riječima: "Znaju koliko sam uložio u momčad i koliko želim ostati i u narednoj godini."
Također, Brazilac traži angažman i u drugim momčadima, a u kombinacijama je za Renault ukoliko Robert Kubica ne bude spreman za sljedeću sezonu. Ipak, želi voziti samo za kompetitivnu momčad i neće ostati u Formuli 1 pod svaku cijenu.
"Postoje opcije s drugim momčadima. Volio bih voziti brz bolid, a zasigurno postoji nekoliko momčadi koje će to u narednoj sezoni moći osigurati", završio je Rubens, iskusni vozač koji očito još uvijek ne pomišlja na kraj karijere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.