jeste ..Knele je napisao/la:Ma primijetim, nema frke, samo polako. Bitno da smo svi informisani o našim draguljimaanlayan je napisao/la:
hh jbg amateri smo ..
Jeli ovo Zlatanov Frankfurt danas igrao ili...?
Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
- el-fighter
- Kontakt:
Nešto mi neće ovaj gore link, a vidim da je riječ o Zlatanu, moželi mi neko reći šta je u pitanju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- miralem444
- Kontakt:
iz tvojih usta u bozije usi...BiH-TiTo je napisao/la:Info iz "provjerenog" izvora
Zlaja ce se vratiti na teren i mozda bolji nego ikada!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
aBdBiH-TiTo je napisao/la:Info iz "provjerenog" izvora

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
aBd, aBd...BiH-TiTo je napisao/la:Info iz "provjerenog" izvora
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Novi povratak Zlatana Bajramovića
Naš reprezentativac, Zlatan Bajramović nakon posljednje povrede, uskoro bi se trebao vratiti na teren.
Ćirin Pele, još jednu povredu je ostavio iza sebe.
Prije dvije godine od kako su počeli problemi sa nožnim palcem, Bajramović se nije mnogo naigrao, predprošle 12 a prošle tek 6 utakmica, povratak u reprezentaciju bio je u Genku protiv Belgije kada je Zlatan u stilu velikih majstora pogodio mrežu belgijskog golmana i tako najavio povratak na velika vrata.
Zlatan se osjeća dobro. Odradio je dva treninga pod punim opterećenjem i nije osjećao bolove u stopalu - izjavio je trener frankfurtske momčadi Michael Skibbe.
Bajramović neće konkurisati za nastup u prvom kolu protiv Werdera ali bi gotovo sigurno trebao biti u momčadi protiv Nurnberga u drugom kolu koju Frankfurth igra na domaćem terenu.
Nadamo se da će sezona koja je pred našim reprezentativcem biti uspješna i da će se sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine plasirati na svjetsko prvenstvo.
izuzetno mi je drago da se zlatan rijesio onih problema i imam veliku zelju da ga vidim u utakmicama protiv armenije i turske,cak mislim da ce upravo on biti ta prevaga na sredini kad ne bude misimovica gore u armeniji!
i bas iz tih razloga nekako ne bi volio da ga ciro puno forsira u ovoj tekmi protiv irana,nek trenira sa nama i nek odigra poluvrijeme,a mozda i manje....jer bila bi tragedija da se desi nesto lose po njega u toj utakmici.....dovoljno se zahebavao pa mu jos samo fali da se povrijedi u prijateljskoj utakmici reprezentacije,al aBd neće.
Naš reprezentativac, Zlatan Bajramović nakon posljednje povrede, uskoro bi se trebao vratiti na teren.
Ćirin Pele, još jednu povredu je ostavio iza sebe.
Prije dvije godine od kako su počeli problemi sa nožnim palcem, Bajramović se nije mnogo naigrao, predprošle 12 a prošle tek 6 utakmica, povratak u reprezentaciju bio je u Genku protiv Belgije kada je Zlatan u stilu velikih majstora pogodio mrežu belgijskog golmana i tako najavio povratak na velika vrata.
Zlatan se osjeća dobro. Odradio je dva treninga pod punim opterećenjem i nije osjećao bolove u stopalu - izjavio je trener frankfurtske momčadi Michael Skibbe.
Bajramović neće konkurisati za nastup u prvom kolu protiv Werdera ali bi gotovo sigurno trebao biti u momčadi protiv Nurnberga u drugom kolu koju Frankfurth igra na domaćem terenu.
Nadamo se da će sezona koja je pred našim reprezentativcem biti uspješna i da će se sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine plasirati na svjetsko prvenstvo.
izuzetno mi je drago da se zlatan rijesio onih problema i imam veliku zelju da ga vidim u utakmicama protiv armenije i turske,cak mislim da ce upravo on biti ta prevaga na sredini kad ne bude misimovica gore u armeniji!
i bas iz tih razloga nekako ne bi volio da ga ciro puno forsira u ovoj tekmi protiv irana,nek trenira sa nama i nek odigra poluvrijeme,a mozda i manje....jer bila bi tragedija da se desi nesto lose po njega u toj utakmici.....dovoljno se zahebavao pa mu jos samo fali da se povrijedi u prijateljskoj utakmici reprezentacije,al aBd neće.
- miralem444
- Kontakt:
odlicno konacno jedna pozitivna vijest.....zlatane trebas nam.....jos samo da begovic dode.....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ustati na noge kada se spomene Bajramovic!
Malo mu bolje i trci da se odazove selektoru bez obzira sto mu je trener bio protiv.
Legenda!
Malo mu bolje i trci da se odazove selektoru bez obzira sto mu je trener bio protiv.
Legenda!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
ma nema covjek je stvarno legenda kolko je puta bio povrijedzen i opet se uspio vratit,kapa dole svaka ti cast nasa LEGENDO 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad kad si se oporavio zelim ti sve najbolje, i da abd zabijes Irancima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ziv i zdrav bio Zlatane...
Definitivnosecer je napisao/la:Ustati na noge kada se spomene Bajramovic!
Legenda!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da nam je vise ovakvih!secer je napisao/la:Ustati na noge kada se spomene Bajramovic!
Legenda!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
izgleda da ipak nije u ekipi danas, nema ga na kickeru.SINE je napisao/la:Evo u konkurenciji je za današnji liga meč, znaći da je sve uredu.
ja sam gledao na web stranici od Frankurta i uz pomoc online prevodioca nesto pokusao skontati.
izgleda da ce Zlatan igrati danas za U-23 ekipu, to je on licno trazio jer mu treba utakmica u nogama prije nego se vrati na teren. znaci ipak je na dobrom putu, mozda ga mozemo ocekivati u sljedecem kolu.
TO ZLATANE ZLATNI SINE BOSANSKI samo polako pa idemo naredne godine u JAR......
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
upravu si, igraju sa Furthom II, počeli u 14h.. nema na livescore... uglavnom, bitno je da Zlatan igra...calcio je napisao/la:izgleda da ipak nije u ekipi danas, nema ga na kickeru.SINE je napisao/la:Evo u konkurenciji je za današnji liga meč, znaći da je sve uredu.
ja sam gledao na web stranici od Frankurta i uz pomoc online prevodioca nesto pokusao skontati.
izgleda da ce Zlatan igrati danas za U-23 ekipu, to je on licno trazio jer mu treba utakmica u nogama prije nego se vrati na teren. znaci ipak je na dobrom putu, mozda ga mozemo ocekivati u sljedecem kolu.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Kako je igrao Zlatan?
Ovo je ljudina i po
samo da se rijesi tih povreda
samo da se rijesi tih povreda
SpVgg Greuther Fürth II - Eintracht Frankfurt II 1:0
Eintracht Frankfurt II: Rössl - Jung, Fiedler (68. Tsoumon), Haben, Mössmer - Halke, Bayramovic (82. Fachat), Hess, Titsch-Rivero, Toski (68. Ehser) - Heller - Trainer: Frank Leicht
Evo ga drugovi, igrao do 82. minute za U23 ekipu Frankfurta.
http://www.greuther-fuerth.de/v3/saison ... 010&team=2
Eintracht Frankfurt II: Rössl - Jung, Fiedler (68. Tsoumon), Haben, Mössmer - Halke, Bayramovic (82. Fachat), Hess, Titsch-Rivero, Toski (68. Ehser) - Heller - Trainer: Frank Leicht
Evo ga drugovi, igrao do 82. minute za U23 ekipu Frankfurta.
http://www.greuther-fuerth.de/v3/saison ... 010&team=2
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.