Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

nihco

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 16:35

hamlet je napisao/la:
nihco je napisao/la:
hamlet je napisao/la:Strašan vezni red i napad imaju... Nasri, Diarra, Malouda, Ribery, Gomis i Benzema... :roll:

Čekaj, jel to on nije pozv'o Diabya?! Ma hajde, i Diarra mu isto dođe... Ne zna čovjek kojeg će... :mrgreen:
nije to nista, kad' pape izvede 7-8 sokolova, carobnjaka (nece mu vise ostat' ) , misimovica , ibricica,stilica, medunjanina.......pa kad pocne sitan vez, nece francuzi vidjeti loptu, dzaba im riberi.....
E o ovome sam ti ja govorio neki dan... Ljudi imaju višak igrača, dok mi nemamo... Jednostavno, ovo što je Pape pozvao je jedina kvalitetna ekipa za reprezentaciju, iako ih je pola kartonirano al džaba ti sve...
e jeb.i ga, ako su samo superkvalitetni igraci igraci, onda bjelorusija, litvanija......ne bi trebali igrati uopste !?
Sent from my Commodore 64

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:38

nihco je napisao/la:
hamlet je napisao/la:
E o ovome sam ti ja govorio neki dan... Ljudi imaju višak igrača, dok mi nemamo... Jednostavno, ovo što je Pape pozvao je jedina kvalitetna ekipa za reprezentaciju, iako ih je pola kartonirano al džaba ti sve...
e jeb.i ga, ako su samo superkvalitetni igraci igraci, onda bjelorusija, litvanija......ne bi trebali igrati uopste !?
Ne. Nego, ti si neki dan rek'o da bi Pape treb'o zvat ove nove igrače jer ima puno kartoniranih (tako nešto)...
Ja kažem da je Francuzima lahko i kad imaju kartonirane igrače, jer uvijek mogu naći dobru zamjenu, dok je kod nas i kod tih sličnih reprezentacija potpuno druga priča... Sad ako nam zafale dobre zamjene, u kome ćeš ih nać'?!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 29 sep 2011, 16:44

nihco je napisao/la: e jeb.i ga, ako su samo superkvalitetni igraci igraci, onda bjelorusija, litvanija......ne bi trebali igrati uopste !?

ma bravo druže...treba igrati srcem i dušom...Slovenija redovno ide na SP i EP a koje igrače oni imaju?....ja ne znam nijednog njihovog repezentativca
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:48

Ne bi ja Ibiševića u vatru odma'... Džeko tu ide!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 29 sep 2011, 16:51

hamlet je napisao/la:Strašan vezni red i napad imaju... Nasri, Diarra, Malouda, Ribery, Gomis i Benzema... :roll:

Čekaj, jel to on nije pozv'o Diabya?! Ma hajde, i Diarra mu isto dođe... Ne zna čovjek kojeg će... :mrgreen:
ama imali su oni uvijek imena, al cesto puta fulaju.... eto npr na zadnjem sp izgubili od juzne afrike, mexica i još neke repke slabije....IMENA NE IGRAJU I FUDBAL JE TIMSKI SPORT....eto npr jucer tekma bajern-m.city.....city je imao SVA ONA VELIKA IMENA I MULTIMILIONERE, a bayern ih satjerao u mišju rupu -pojeo ih!

zato dosta više šuplje priče kako su francuzi jaki! - pa nisu šansu stvorili protiv rumunije u zadnjoj tekmi sva ta VELIKA IMENA
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

nihco

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 16:52

hamlet je napisao/la: Ne. Nego, ti si neki dan rek'o da bi Pape treb'o zvat ove nove igrače jer ima puno kartoniranih (tako nešto)...
Ja kažem da je Francuzima lahko i kad imaju kartonirane igrače, jer uvijek mogu naći dobru zamjenu, dok je kod nas i kod tih sličnih reprezentacija potpuno druga priča... Sad ako nam zafale dobre zamjene, u kome ćeš ih nać'?!
ja sam rekao da bi trebao zvati nove jer, prije svega, moze doci u situaciju da u francusku putuje sa 13-14 igraca. pretpostavke da protiv luxa nece biti kartona i povreda su smijesne, kao i pretpostavka da ce ibisevic igrati.......uz papetovu tvrdnju da na muslimovica ne racuna ozbilhjno, vidi sta ostaje.......a govorimo li o kvalitetu zamijena, sto su zahirovic , mravac bolji od jahica,vranjesa, cocalica? sto su maletic i zec bolji od mahmutovica, sto nam na 6 defanzivnih pozicija konkurise 8 igraca? precudno......

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:57

nihco je napisao/la: ja sam rekao da bi trebao zvati nove jer, prije svega, moze doci u situaciju da u francusku putuje sa 13-14 igraca. pretpostavke da protiv luxa nece biti kartona i povreda su smijesne, kao i pretpostavka da ce ibisevic igrati.......uz papetovu tvrdnju da na muslimovica ne racuna ozbilhjno, vidi sta ostaje.......a govorimo li o kvalitetu zamijena, sto su zahirovic , mravac bolji od jahica,vranjesa, cocalica? sto su maletic i zec bolji od mahmutovica, sto nam na 6 defanzivnih pozicija konkurise 8 igraca? precudno......
Dobri su to igrači, ali ni za jednog ne znaš da ima kvaliteta za reprezentacije osim Jahića koji se dokazao... Meni lično su bolji svi ovi koji sada igraju... I nakon svega, selektor će odgovarati za takav slijed događaja ako ga uopšte bude ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 17:00

hamlet je napisao/la:
nihco je napisao/la: ja sam rekao da bi trebao zvati nove jer, prije svega, moze doci u situaciju da u francusku putuje sa 13-14 igraca. pretpostavke da protiv luxa nece biti kartona i povreda su smijesne, kao i pretpostavka da ce ibisevic igrati.......uz papetovu tvrdnju da na muslimovica ne racuna ozbilhjno, vidi sta ostaje.......a govorimo li o kvalitetu zamijena, sto su zahirovic , mravac bolji od jahica,vranjesa, cocalica? sto su maletic i zec bolji od mahmutovica, sto nam na 6 defanzivnih pozicija konkurise 8 igraca? precudno......
Dobri su to igrači, ali ni za jednog ne znaš da ima kvaliteta za reprezentacije osim Jahića koji se dokazao... Meni lično su bolji svi ovi koji sada igraju... I nakon svega, selektor će odgovarati za takav slijed događaja ako ga uopšte bude ;)
pa kako ce se dokazati ako im ne das sansu!? zahirovic je dobio i iskoristio, pa daj i cocalicu, vranjesu, mahmutovicu mozda budu pojacanje........

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 17:01

nihco je napisao/la: pa kako ce se dokazati ako im ne das sansu!? zahirovic je dobio i iskoristio, pa daj i cocalicu, vranjesu, mahmutovicu mozda budu pojacanje........
Eh biće vremena i za toga, sad to ne ide nikako ;) Već od iduće prijateljske može.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 sep 2011, 17:07

nihco je napisao/la:jahic,vranjes ,cocalic , ljevakovic , zukanovic je najbolje sto imamo u defanzivi , a sto nije u reprezentaciji. s obzirom da nam odbrana broji 6 igraca, ne vidim zasto bar dvojica ne bi dobili poziv? na koncu, ni jedan od njih nije losiji od mravca niti igra u puno losijoj ligi,cak sta vise......
Hvala bogu da je to jos neko primjetio za 4 pozicije u obrani on pozva 5 igraca pa to nema nigdje, i onda ce doci u situaciju da Lulic igra ljevog beka i tako gubmo pokretljivost i brzinu u napadu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:08

Ko se sjeca Kopenhagena i maksimalnog krpljenja ekipe,iz mlade ih tada preslo par igraca.I imali bas 13, 14 igraca.Tad Danci nisu znali ni sta ih je snaslo i pukose k'o guma.
Druga prica,Genk Supic doveden na gol,ljudi se ibretili.Svi se sjecamo te tekme,komentar suvisan.
Tako da to fali igraca ili ne,ponekad ne pokazuje pravu sliku.
Druga stvar zamjena sa prosjecnim igracima i nije neka zamjena.A alternative su nam takve.ma koliko neko udarao pricu treba ih isprobati.U ovim tekmama sigurno ne.
Francuska,Uefa,Fifa,Blatonja Platini itd ce sve uciniti da Francuska opet ne ode u baraz i desi im se Irska.
Blatonja voli velike igracine na prvenstvima to je i sam u proslom barazu javno rekao,u Francuskoj repci je taj broj kud ikamo veci.
Ciscenje kartona je isto mac sa dvije ostrice.Naime ovi su uveli pravilo da namjerni zuti u vidu ciscenja za naredne meceve mogu podleci puno vece sankcije od jednog meca.Nasi igraci bi bili pod sto lupa.Mi smo mali, a mali uvijek nayebu.
Bjelorusi imaju jednu od najacih mladih repki u poslednja dva Evropska prvenstva.Prosli put bili treci a mi jos slavimo onaj baraz protiv Ceske.Toliko o igracima Bjelorusije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 sep 2011, 17:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 sep 2011, 17:11

Goldy je napisao/la:
nihco je napisao/la: e jeb.i ga, ako su samo superkvalitetni igraci igraci, onda bjelorusija, litvanija......ne bi trebali igrati uopste !?

ma bravo druže...treba igrati srcem i dušom...Slovenija redovno ide na SP i EP a koje igrače oni imaju?....ja ne znam nijednog njihovog repezentativca
Ti onda ne pratis fudbal.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 sep 2011, 17:13

M A J S T O R je napisao/la:Protiv Luksemburga :
___________________________________Hasagić ___________________________________
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:24

Edin TM87 je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:Protiv Luksemburga :
___________________________________Hasagić ___________________________________
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 sep 2011, 17:33

harishp je napisao/la: Druga stvar zamjena sa prosjecnim igracima i nije neka zamjena.A alternative su nam takve.ma koliko neko udarao pricu treba ih isprobati.U ovim tekmama sigurno ne.
Pa kod na su svi igraci prosjecni nema tu mozda jedan koji je na momente svjetska klasa i to Dzeko. Evo naprimjer Vranjes, Cocalic i Subasic imaju 23 godine ili manje , pa Spahic je u njihovim godinama igrao u Shiniku, tako da je njih trojicu komotno mogao pozvati pa nek sjedne na klupi ili trebinama i samo u slucaju da se neko povrijedi ili dodje u pobleme sa kartonima on bih usli u igru a imali bi osam odbranbenih igraca na svakoj poziciji po dva ko sto ima svaka normalan reperezentacija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:37

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Druga stvar zamjena sa prosjecnim igracima i nije neka zamjena.A alternative su nam takve.ma koliko neko udarao pricu treba ih isprobati.U ovim tekmama sigurno ne.
Pa kod na su svi igraci prosjecni nema tu mozda jedan koji je na momente svjetska klasa i to Dzeko. Evo naprimjer Vranjes, Cocalic i Subasic imaju 23 godine ili manje , pa Spahic je u njihovim godinama igrao u Shiniku, tako da je njih trojicu komotno mogao pozvati pa nek sjedne na klupi ili trebinama i samo u slucaju da se neko povrijedi ili dodje u pobleme sa kartonima on bih usli u igru a imali bi osam odbranbenih igraca na svakoj poziciji po dva ko sto ima svaka normalan reperezentacija.
Znaci jos veci uspjeh selektora ako sa takvom ekipom dva kola prije kraja skoro osiguramo baraz.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 sep 2011, 17:41

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Znaci jos veci uspjeh selektora ako sa takvom ekipom dva kola prije kraja skoro osiguramo baraz.
Ma pusti slekotra pa u nasoj grupi su svi osmi francuza jad i cemer. Pa Rumuni nisu ona nekadasnja ekipa koja je iamala Hagija, POpescua itd. Ja samo tvrdim da treba pozivati tako igrace da na svakoj poziciji imamo po dvojicu tako da nemora igrac koji je po vokaciji krilo igrati beka i slicno. Ne moze me niko ubijediti da su Mravac i Maletic bolji igrac od Jahica, Subasica, Vranjesa ili Cocalica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:45

Taj cemer i jad je bio u drugom sesiru.Mi nikad od postanka,znaci nema smisla govoriti nekome nesto a ne gledati sebe.Sto se tice tih nabrojanih igraca sve je to u pet deka.Ni gore ni dole.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 sep 2011, 17:47

harishp je napisao/la:Taj cemer i jad je bio u drugom sesiru.Mi nikad od postanka,znaci nema smisla govoriti nekome nesto a ne gledati sebe.Sto se tice tih nabrojanih igraca sve je to u pet deka.Ni gore ni dole.
Pa da sve je to u par deka la su ovi maldji od Mravca i Maletica i mozemo se nadati da ce za koju godinu biti i dosta bolji, zato kazem da se oni trebaju forsirati. **** tako je bilo i sa Papcem i Spahicem a sad kada su sazrili kao igraci nemozemo ni zamisliti repku bez njih.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:53

I Vranjes i Subasic su bas dobijali sansu.Raja hoce Papca e pa eto Papca ali zato Subasic valja da priceka,Mujdza igra u kvalitetnijoj ligi i klubu od Vranjesa trenutno.
Jahic je tek od neki dan nakon godinu dana poceo ''malo ozbiljnije''igrati a nije ni mladji nesto previse od ovih nabrojanih.To jest nije nikako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.