Sportski komentatori

jocker123
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la jocker123 » 07 avg 2009, 22:57

ahmic je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:zamislite Bahu i Marjana na komentatorskoj poziciji...ja mislim da bi nam pukao TV od njihovog deranja :D :D
Al im dat BiH- Turska :-)
auuuu to bi se moglo uraditi auuu

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 avg 2009, 23:12

rob do bagro je napisao/la:zamislite Bahu i Marjana na komentatorskoj poziciji...ja mislim da bi nam pukao TV od njihovog deranja :D :D
nemij mi bahu molim te više bi puta spomeno riječ hrvatska i bilić nego bosna, i u po frke bi reko joj hrvatska dobi engleze valjda će mo i mi, ebo mu i modrić i srna djete glavato

BAHO, BAHO KRME DEBELO, KRME DEBELO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2009, 23:18

Nema Marjan glas ko Baho,Marjanu svako malo puca glas neznam sto je ono onako ali puno bolje je zvucao kad je vodio na SportKlubu nego sad..kod njega mi se svidja sto opsirno opisuje i objasnjava sve,sto barata podatcima onako dobro,ali opet on mora on puno pure da jede da bude u pola ko Baho da zagrmi kad padne gol ko Baho da se sav najezis kad cujes ono njegovo gol gol gol toliko se covjek uzivi uz njegov prenos da imas osjecaj da si na stadionu...nikad se vise takav komentator nece roditi

P.S. zamolio bi da se obrise ovaj post iznad moga jedan onakav covjek nije zasluzio da svakojaki balavci pljuju po njemu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 23:27

Jedini komentator od kojeg se 'naježim' je Baho Topalbećirević, jest' zakleti pitar, jest' da redovno navlači na jednu stranu (npr. na koju se kladio), ali reprezentativni prenosi su nešto neponovljivo i sve se bojim da zadugo nećemo imati njegovog nasljednika.

Neki od prenosa koje ću pamtiti do kraja života jesu košarkaški mečevi sa Litvanijom, Hrvatskom, fudbalski protiv Danske, Norveške, Španije u Zenici...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 23:40

Danska, to je posebna priča, to se pamti. Možda se malo sječam ali se ipak sječam utakmice BiH-Danska rukomet pred oko 12.000 hiljada gledaoca ko je onda komenirao ne znam tačno.....samo se sječam Šuman , odličan gol.

Dobro protiv Španije u Zenice je posebna, sada u Belgiji, onda u Belgiji kada smo izgubili 4:1, u Norveškoj (Saša i Adis, ali sada je bojkot od mene za te haj....) :mrgreen:

Baho je legenda, Marjan je odličan.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 08 avg 2009, 09:47

Ako je Baho dobar komentator,ja sam bio na mjesecu.Pa taj lik veze nema,lupa bezveze.Ne može se reći da je najbolji jer može najjače vrisnuti,utakmica traje 90 minuta(nekad i 120) a ne 30 sekundi.Nije samo fazon vrisnuti kad da neko gol,valjda gledaocima treba malo stručnije dočarati ono što se dešava na terenu.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2009, 11:05

Šta bi mi bez vas :P

Emocije kolega, emocije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 avg 2009, 14:15

Log Out je napisao/la:Ako je Baho dobar komentator,ja sam bio na mjesecu.Pa taj lik veze nema,lupa bezveze.Ne može se reći da je najbolji jer može najjače vrisnuti,utakmica traje 90 minuta(nekad i 120) a ne 30 sekundi.Nije samo fazon vrisnuti kad da neko gol,valjda gledaocima treba malo stručnije dočarati ono što se dešava na terenu.
Ma da,trebao bi tiho , p ne cita oglase...Kao sto rece ,emocije emocijeee..................

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 09 avg 2009, 14:26

Ama dovedi i mene na TV bit ću u stanju da vrištim kod gola.
90.minuta traje utakmica,toliko minuta on nama treba biti na nivou,a ne samo kod golova kojih rijetko kad padne preko 3-4 !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 09 avg 2009, 15:07

kako god bolji su od onih na HTV2,tamo su komentatori ko da prenose bilijar a ne fudbal

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 avg 2009, 15:38

je li iko cuo za sofranca? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 10 avg 2009, 23:12

Meni je Marjan BOG..............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

sju
Kontakt:

Post Postao/la sju » 17 avg 2009, 22:46

Marjan Mihajlovic najbolji ocam
FUKARE TZ

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 avg 2009, 15:35

Joj Vela svaki dan napreduje, prejak je .... jucer prenosili neku atletiku i sad u trcanju ( 200 metara) prica kako je bila suspendovana zbog dopinga a najbolji rezultat karijere joj oko 24 sekunde ( sto je nekoliko sekundi gore od rezultata za medalju)... i sad na sve to komentar - STETA DOPINGA
A kasnije u drugoj utrci (kvalifikacionoj) spominje kako ce ova jedna biti konkurencija, i sad prelazi kamera na ovu jednu losu (gora od one "steta dopinga") i kaze: Ona nece biti nikome konkurencija, ona ce biti zadnja XD. I bila je zadnja XD. A kralj je.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 avg 2009, 15:40

mali ofsajd, al jeb* ga :mrgreen: (komentator na utakmici panathinaikos -atletico madrid - bht)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 20 avg 2009, 15:44

"Dragi slusaoci, dok ne uzmu Hasetu loptu, vi slusajte muziku iz naseg studija".. Legendarno hahahahah
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 avg 2009, 20:34

nakon nestanka svabske lige na ftv evo sada utorkom moramo gledati ligu prvaka na novoj tv i gledati senilnoga ota barica. deset minuta pred pocetak utakmice umjesto uvoda i sastava ekipa gledamo prilog o ronaldu i njegovom oblačenju i da li je džerard htjeo biti svećenik, katastrofa

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 25 avg 2009, 20:36

mi ne moramo.. mi gledamo ligu prvaka na bht i ftv...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 avg 2009, 20:37

ahmetovic je bio strasan kada je komentarisao celtic - arsenal, em sto je prepricao citav razgovor izmedju wengera i nekog igraca,i to citirao ih :lol: jos je imao bezbroj bisera " arsenal je strpljivom igrom uspio smiriti strasti domacina koji su bili izuzetno napaljeni "
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 avg 2009, 20:38

adnan_hz je napisao/la:mi ne moramo.. mi gledamo ligu prvaka na bht i ftv...
e tamo je jos gore od nove, dvica je zakon za sve televizije na balkanu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.