FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 29 sep 2011, 16:14

don_burza je napisao/la:
Spartak je napisao/la:Kao i obicno Bayern je supacki daodva gola zbog kojih se ne gleda fudbal. Najjaci su mi bili oni ocajni pokusaji suta sa distance zbog kojih se također ne gleda fudbal.

I onda je mrmot spakovo Milku u najlon
Burza kralju :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 29 sep 2011, 16:19

don_burza je napisao/la:
Spartak je napisao/la:Kao i obicno Bayern je supacki daodva gola zbog kojih se ne gleda fudbal. Najjaci su mi bili oni ocajni pokusaji suta sa distance zbog kojih se također ne gleda fudbal.

I onda je mrmot spakovo Milku u najlon
isfur
nekreativno
prepisano
ocaj :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 sep 2011, 16:54

effe_sa je napisao/la:Zbog posebnog stila igre Mario će uvijek imati kritičara, ali puno više ima simpatizera.
puno vise simpatizera? hoces da kazes da ti, klarks i hantro vrijediti vise od ostatka foruma :o pa to ni moja visost nije izgovorila iako se smatram prvijem u bosnjaka :lol:
de, bo, jes´ svjestan svoje nesvjesti(burza, jel´ se ´vako vice u beljini) :D
Klare je napisao/la:secer kad kritikuje, tu se nađe odmah njih 10 uz njega, secer kad hvali, tu je opet njih 20 :mrgreen: , zaista odakle mu ovakav utjecaj na ljude. :? , čak i njegove riječi ponavljaju.
mi smo samo realni forumasi koji smatraju da je previse iskesirat 35 milkana za covjeka koji je sasvim zasluzeno dobio vrlo yeben nadimak groscancenkiler(neki ga vicu i mario, die gurke) :evil: :evil: :lol:
ti si svadjalacki nastrojena tetkica(haman si ko mali jeo iz ciganske torbe) koja cvrsto vjeruje da stoput ponovljena laz postaje istinom i kao takav do besvjesti branis gomeza pripisujuci mu ono sto ni sam ne bi smio izgovorit
da, tetkica, jer kak inace objasnit to sto si pismenog, finog, zgodnog, pametnog, lijepog, pismenog, nacitanog, pravednog, postenog, pismenog, a prije svega lijepog monologa nacero na kaptulaciju :?
mene nijesi, a bome ni neces jer, zipa slucajnosti, i ja sam haliso iz te gurbeljske torbe 8-) tako da sam najjaci na jeziku - prosto nenadyebiv. zato, dokle god ga ti i tvoji podanici budete branili, iza coska ce izlijetati mr. secerius koji ce znati kako strajkeniti bek :evil:
ps
na listu gomezoljubaca dodajte i antona
pps
anton, odlican post 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 29 sep 2011, 17:26

najbolje bi bilo da se napravi neka interna anketa nas navijaca Bayerna o tome ko voli a ko ne voli Maria Gomeza,tj. oni koji ga cijene kao napadaca i oni koji ga pljuju kao napadaca,,pa da jednom zauvijek zavrse prepucavanja oko Marija..jer ima sigurno i nas koji niti ga previse vole niga ga mrze jednostavno ako zabije super,ako ne bit ce bolje drugi put.... ;)
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2011, 17:28

secer je napisao/la: puno vise simpatizera? hoces da kazes da ti, klarks i hantro vrijediti vise od ostatka foruma :o pa to ni moja visost nije izgovorila iako se smatram prvijem u bosnjaka :lol:
de, bo, jes´ svjestan svoje nesvjesti(burza, jel´ se ´vako vice u beljini) :D
Pa moja visost je zato izgovorila moj šećko....Znaš mene :D nego kad ćemo mi koju pametnu prohabetit, vrijeme da se i ja i ti malo uozbiljimo :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 sep 2011, 17:38

isakovich je napisao/la:najbolje bi bilo da se napravi neka interna anketa nas navijaca Bayerna o tome ko voli a ko ne voli Maria Gomeza,tj. oni koji ga cijene kao napadaca i oni koji ga pljuju kao napadaca,,pa da jednom zauvijek zavrse prepucavanja oko Marija..
slazem se. red bi bio da hronicno lijeni moderator geronima sastavi neku anketicu na kojoj cemo, vjerujem, izdominirati slabasne i u malom broju zastupljene gomezoljupce.
effe_sa je napisao/la:nego kad ćemo mi koju pametnu prohabetit, vrijeme da se i ja i ti malo uozbiljimo

sta je, ne ide ti starobosanski :D ka´e se ´promuhabetiti´(muhabet=razgovor).
na ovoj temi se gotovo pa nema sta napisati(moram se ubacivati i osvjezavati je da ne bi bila zakljucana :D ) jer bayo trenutno igra fudbal s druge planete, tj. nepobjediv je i to je cinjenica. mi cemo se braniti, tj. pisati onda kada bayo primi prvi gol.
tvoje postove ocekujem na temi bundesliga :)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2011, 18:20

secer je napisao/la:koji je sasvim zasluzeno dobio vrlo yeben nadimak groscancenkiler(neki ga vicu i mario, die gurke) :evil: :evil: :lol:
secer, qualix...ga zovu groscancenkiller, a neki kao secer2, genetsko mekinje... viču i mario, die gurke. :mrgreen:
Ne smijemo više ići s našim jezicima, bojim se da bi moglo doći do zavade, kao i prošli put kada zakuhasmo, a vidi slučajnosti opet ista meta, isto odstojanje :arrow: Mario Gomez. :D
A vrijedimo nas trojica, dakako da vrijedimo, a sad i anton, pa valjda je jasno da Gomez nosi pobjedu, ali eto može anketica, ali naši glasovi se pikaju trostruko, zato što najviše i znamo. :mrgreen: Zar nije pošteno :?:

E j.ebi ga effe, pa dokle više s tim kiksevima? :oops: :roll: :lol: :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 sep 2011, 18:28

opet ti s tim nikovima :D
zar ti ne rekoh da je i admin znao za prva dva(kako, zasto), a da sam treci koristio za vrijeme godisnjeg(zaboravio sifru) ali je i tu administracija bila upoznata. jah, gen. mekinje nisam ja, ne lazi. ustvari, tajpi svog jarana geronima.

sto se tice gomeza, cvrsto stojimo iza onog sto smo kazali :twisted:
mariano ´die gurke´ gomez je luzer koji ne umije zabiti van peterca.
jah, ne zaboravi gomin novi nadimak: martinel :lol: :lol:

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2011, 18:35

Pa dobro nema Gomo neke osobine lijepe za oko, izuzev fizičkog izgleda :mrgreen: , a mogao si primjetiti malo ironije u onih 5 tačaka, a nemoj sad da vam priredim nove šokove odbrojavanjem do 10. :mrgreen:

PS:Kakav je to Avatar, nisi valjda sebi danas kupio takve? :? :roll: :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 sep 2011, 19:01

to je ok, jer stvarno moras biti lud pa da ne shvatis kako se radi o ironiji.
salu na stranu, sto se tice gome, ima nasu podrsku sve dok zabija pa makar to bilo sa gol-linije. cim fulne ili ti cim nas kosta bodova, ima da mu yebemo od znj do frlj.
ja postujem i srecu(nemamo je svi :D ), postujem i nj. nosinu za gol(sto i napisah na poluvremenu ove zadnje tekme), a polako pocinjem pravdati i tih 30 milki :D jbg., to je sica za evropsku elitu koja, usput receno, ima slabiju statistiku od tvog ljubimca.
jupi radi odlican pos´o: menja li menja :lol: tako da nam je on jedina nada da nam gomo nece handriti po zivcima 8-)
te rotacije su nesto najbolje sto nam se moglo desit´.

sto se tice bermuda, reci cu ti jedno: sebi ruke od mojih gaciii :evil:
ustvari, zar nijesi primjetija da su to sefove(adminove) gaciii koje je drug seco dobio na poklon.
zato zipa da te admin ne zikne jer mu vrijedjas sta? gaciiiiii :lol:
ps
de, ziv bio, nastavi taj svoj niz do cenera :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2011, 19:57

secer je napisao/la:to je ok, jer stvarno moras biti lud pa da ne shvatis kako se radi o ironiji.
salu na stranu, sto se tice gome, ima nasu podrsku sve dok zabija pa makar to bilo sa gol-linije. cim fulne ili ti cim nas kosta bodova, ima da mu yebemo od znj do frlj.
ja postujem i srecu(nemamo je svi :D ), postujem i nj. nosinu za gol(sto i napisah na poluvremenu ove zadnje tekme), a polako pocinjem pravdati i tih 30 milki :D jbg., to je sica za evropsku elitu koja, usput receno, ima slabiju statistiku od tvog ljubimca.
jupi radi odlican pos´o: menja li menja :lol: tako da nam je on jedina nada da nam gomo nece handriti po zivcima 8-)
te rotacije su nesto najbolje sto nam se moglo desit´.

sto se tice bermuda, reci cu ti jedno: sebi ruke od mojih gaciii :evil:
ustvari, zar nijesi primjetija da su to sefove(adminove) gaciii koje je drug seco dobio na poklon.
zato zipa da te admin ne zikne jer mu vrijedjas sta? gaciiiiii :lol:
ps
de, ziv bio, nastavi taj svoj niz do cenera :lol:
Ja te htio pitat hočeš mi posudit bermude, nešto su mi sexyy, a ja imam jedne slične, doduše te moje su one za kupanja, one duže kupače...hmmm...slomih se dok ti objasnih :D :D :D al reko da mi ove daš da idem kod @tune na kupanje :) :) :) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 sep 2011, 20:24

U Bayernu već razmišljaju o produljenju ugovora s Heynckesom

Iako je nova nogometna sezona praktički još uvijek na početku, u Bayernu su toliko oduševljeni rezultatima trenera Juppa Heynckesa (66) da već sada razmišljaju da mu ponude produljenje ugovora...

Potvrdio je to za Kicker i sportski direktor bavarskog diva Christian Nerlinger.

- Naravno da nam je zamislivo da Heynckes ostane dulje od 2013. do kada ima ugovor. Zašto ne? Kada bude vrijeme, sjest ćemo i razgovarati o tome. Vrlo smo zadovoljni njegovim radom - rekao je Nerlinger.

Zadovoljstvo i ne čudi kad se pogledaju Bayernovi rezultati ove sezone. Nevjerojatno, ali istinito, klub iz Münchena već deset službenih utakmica zaredom nije primio gol! Manuel Neuer je sačuvao mrežu čistom u dvije utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, dvije utakmice u skupini A, te šest u šest bundesligaških dvoboja. Jedini je pogodak primio još u 1. kolu Bundeslige protiv Borussije Mönchengladbach (1-0), što je i jedini Bayernov ovosezonski poraz.

Njemački su mediji uoči Heynckesova povratka iz Leverkusena pisali da će iskusni stručnjak biti samo privremeno rješenje, ali Nerlinger to odlučno opovrgava.

- Zašto bi bio prijelazni trener? Heynckes je naša sreća i savršeni trener za Bayern - zaključio je Nerlinger.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 sep 2011, 23:05

slika

Uploaded with ImageShack.us

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 sep 2011, 00:10

Ovaj Gustavo mašina, svijumi. Fakat fra'er igra kao da ima preko 10 godina iskustva u najvećem takmičenju.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 30 sep 2011, 00:20

Ribery - beton :!:
-------------------------------
Je li nekome ovo poznato:
[youtube][/youtube]
oooooooooooooooooooooo-o-o-o-o-oooooooooooooo-oooooo :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2011, 00:23

Novi Bayern: Heynckes važniji od svih zvijezda

Nakon pobjede u drugom kolu Lige prvaka protiv Cityja s rezultatom od 2:0, Bayern je potvrdio svoju sjajnu formu ove sezone...

"Daily Mirror": Nogometna lekcija, "Gazzetta dello Sport": Pobjeda je potvrdila da je Bayern momčad koja je trenutno u najboljoj formi u Europi, "Marca": Bayern gazi sve pred sobom.

To su samo neki od naslova u stranim medijima.

Bayern je u zadnjih deset utakmica ostvario deset pobjeda uz impresivnu gol razliku od 28:0. Zaključak: Trener je važniji od svih zvijezda!

Heynckes - 35%

Vodi momčad za razliku od svog prethodnika Louisa van Gaala, oslanja se na povjerenje i bliskost i na taj način igračima pruža dodatnu motivaciju. On to čini da svaki igrač shvati koliko je to važno za uspijeh. Sportski direktor: "Heynckes nas je učinio da smo kompaktna i homogena momčad".

Primjer: Franck Ribery je ponovno onaj stari jer mu trener daje slobodu što nije bio slučaj pod Gaalom, uz to trener mu je dao da mora obavljati i obrambene zadatke!

Franck Ribery - 15%

Francuz trenutno igra kako jako dugo nije igrao. Koliko je timski i nesebičan igrač pokazuje činjenica da je zabio samo tri bundesligaška pogotka te dodao pri tome pet asistencija.

"Heynckes nam daje samopouzdanje a da ne govorim koliko imao poštovanja prema nama", rekao je Ribery.

Schweinsteiger - 10%

Bastian Schweinsteiger je Heynckesov "šef" u veznom redu a Philip Lahm istinski vođa na terenu.

Gomez - 10%

Gomez je zabio dva vrlo važna pogotka u utakmici protiv Man. Cityja. Ima sjajan učinak ove sezone, dvanaest golova u jedanaest utakmica.
"Ne smijemo popustiti, tada možemo pobjediti bilo koga", rekao je Gomez.

Neuer i obrana - 15%

Prošlo je već 928 minuta otkad je Manuel Neuer primio pogodak. Obrana je jača za Boatenga i Rafinhu. Philip Lahm je vraćen na lijevu poziciju na kojoj je sazreo u igrača svjetske klase.

Kroos i Müller - 10%

Nije neka novost ako kažemo da je Heynckes veliki obožavatelj mladog Tonija Kroosa, kojeg je trenirao dok je bio u Leverkusenu. Omogućio mu je da igra na njegovoj omiljenoj poziciji odmah iza napadača. S druge strane Thomas Müller pod Heynckesom sve više i više raste te ima vodeću ulogu.

Nerlinger - 5%

Sportski direktor zajedno s Rummeniggeom i Hennesom - izabrali su pravog trenera. Stoga to je bila dobra odluka!

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 30 sep 2011, 00:37

Saurman je napisao/la: Nerlinger - 5%

Sportski direktor zajedno s Rummeniggeom i Hennesom - izabrali su pravog trenera. Stoga to je bila dobra odluka!
GRESKA!!

Heynckesa je SAMO Uli doveo i niko drugi! vGaala je doveo Nerlinger a Klinsmana Rummenige! I nadam se da ce uskoro i Uli vidjeti, da mu Nerlinger nije ni do koljena, vec i dosta steti klubu! A i Rumenigeu je vrijeme da se povuce, dosta je pogreshnih poteza od 2002 (odkad je postao Direktor kluba) uradio. Da nije Uli-a, Bog zna gdje bi smo sad bili...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 sep 2011, 00:38

Ma Uli je Bog. Jedan nas tim da ima covjeka kao on u BiH bi se igrala LS
Thomas Müller - Fußballgott

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 30 sep 2011, 08:07

Gomezoljubci bi prosto izdomininirali slabasne hejtere. :lol:
Bilo bi fer da se uvazi Klarexov prijedlog da se najvecim nogometnim strucnjacima glasovi racunaju trostruko. Mada, znam da nema nista od toga, moderator je jedan od hejtera.
A pored toga, vidim da admin i secerhejter razmjenjuju gace. To ne moze na dobro izac'. :lol:
Jbg ljudi, tako nam grah pao. :twisted:
rase.king je napisao/la:Je li nekome ovo poznato:
Pa dje si rase, stari lafe?! :lol:
Naslusali smo se tog oo-kanja ove godine. Sto jes' jes'. 8-)

@Tune odlican post, il' sto bi moj rodjo iz rajvoSa rek'o: bruka dobar post. :mrgreen:
Najvise mi se svidja dio za Gomeza.
Vidim da polako i na ovaj forum uvodis nadimak ŠPEKmez. Neka, neka, u potpunosti mu odgovara. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 sep 2011, 15:38

Pranjic na zimu odlazi, jer kako on kaze nema smisla da cijelu sezonu grije klupu a i evidentno je da ga Jupp ne namjerava koristiti na terenu.
Tesko mu pada i to sto zbog neigranja nema poziva od strane Bilica.

Jucer je u prodaju pustena knjiga o Riberyu i njegovim seksualnim aferama. :twisted:
Navodno je pokrenuta tuzba i zahtjev od strane Riberya da se knjiga povuce iz prodaje.

Na kraju za nas sve jedna radosna vijest a to je da se Truba oporavio, ali koga briga kad nema razlike u odbrani koga god da stavis. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []