RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

demamo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la demamo » 29 sep 2011, 17:07

nevezano je za sadasnju raspravu!
interesuje me ima li ikakav snimak slavlja sa musale sinoc!?
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 sep 2011, 17:21

Najgori su mi ovi što sa strane sada čestitaju , velika večina a prepoznat će se neki od njih. Vi ni nas ne volite ali eto mrzite Zrinjski malo više pa ćeifite sada. Ništa vi niste bolji od njih samo nas volite dok je po vašem , isti je mentalni sklop ulijetati u teren i presretati raju po Sarajevu ..i faliti se transparentima. .. uličarsko ponašanje je isto samo negdje obojeno u različite navijačke boje i sakriveno pod nacionalizmom .... popustite više sa Zrinjskim i nacionalizmom ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 29 sep 2011, 17:21

VELAGIĆ ME NERVIRA svojom izjavom..pa kako ga nije stid pravdati ovoga momka Pehara, a u tome mu pomaže i ss.ba sa ovim intervjuom...Velagiću idiote da je dečko pao ubili bi ga haman na mrtvo, ali ti trčiš da se uližeš Zrinjevcima. Za novinare ss.ba...jeste li očekivali da će Pehar reći: "jeste namjerno sam ga udario i opet bi"....pa naravno da će lizati što je posrao, kad je shvatio da je glup... da je Tarik pao oplakivali bi ovdje čovjeka jer bi ili mrtav ili u kolicima bio. FUJ!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 sep 2011, 17:39

Necromacer je napisao/la:VELAGIĆ ME NERVIRA svojom izjavom..pa kako ga nije stid pravdati ovoga momka Pehara, a u tome mu pomaže i ss.ba sa ovim intervjuom...Velagiću idiote da je dečko pao ubili bi ga haman na mrtvo, ali ti trčiš da se uližeš Zrinjevcima. Za novinare ss.ba...jeste li očekivali da će Pehar reći: "jeste namjerno sam ga udario i opet bi"....pa naravno da će lizati što je posrao, kad je shvatio da je glup... da je Tarik pao oplakivali bi ovdje čovjeka jer bi ili mrtav ili u kolicima bio. FUJ!
A sta ti ocekujes od Mrkve da kaze novinaru da kad uhvati Pehara da ce mu skakat po glavi? Neznas Mrkvu,ja ga znam i znam sta bi se desilo Peharu da se sretnu njih dvojica negdje na samo
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 sep 2011, 17:54

Velika je sreća što se ovaj incident nije desio kada su navijači veleža bili na tribini!
Mislim da bi se nemiri proširili na cjeli stadion, i da bi bilo i mrtvih glava!
Pehara ne samo da treba izbaciti iz reprezentacije zauvjek, već ga suspendovati iz svih takmičenja pod patronatom nsbih na duži period, i krivično ga goniti pred civilnim sudom!
Napokon neko treba pogledati i ova lica koja osiguravaju utakmice i zapitati se koja je njihova uloga?
Huligani ulijeću, a oni gledaju..biva, nije im jasno!
Svaka čast upravi zrinjskog, pojedinim igračima koji su sakrili bajru, i treneru musi koji je istinski sportista i veliki navijač veleža!
Kada je rekao da ga je stid, pomislio sam..dobrodošao u velež slavene!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 18:21

Moj aleme ti tek skonto sta se desilo na slici :lol: :lol: pa vidi se iz aviona na snimci sta se desilo igrac pokusava da se izvuce a ne da udari ,ako budu vako igrali i u Nedelju ocekujem pobjedu od 0:2 Veleža jer zrinjski je talasika pravo losi samo pitanje je kako ce igraci biti psihicki spremni .
Samo jedan klub Velež Mostar

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 29 sep 2011, 18:34

Ne mogu da shvatim te zivotinje od ljudi. Pa jeli njima IQ manji od broja cipela koje nose? Ne mogu da shvatim takvo ponasanje, pa rat je stao prije 16god. Zar su toliko glupi da ne vide da ih Hrvatska samo koristi za glasove na izborima. Zar se ne srame da se njihov grad naziva europski Belfast? Zar zele rat opet? Zar ne znaju da njima nikad nece biti bolje sa ovim sto rade, nego samo onima koji ih navode na to. Ne mogu da shvatim kakav mozak imaju ti "Ultasi", "Škripari" i ovi iz RS... Zar se treba mrziti cijeli zivot? Zato imate po 25-30 godina, ne radite nigdje, opijate se, nema te nikakav pogled na buducnost, na vlastiti zivot. Pitate se zasto? ZATO sto ne razmisljate sa svojom glavom, dopustili ste da neki maloumni politicari upravljaju sa vama. Zar vam nije bilo DOSTA 92-95?

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 29 sep 2011, 18:44

Necromacer je napisao/la:VELAGIĆ ME NERVIRA svojom izjavom..pa kako ga nije stid pravdati ovoga momka Pehara, a u tome mu pomaže i ss.ba sa ovim intervjuom...Velagiću idiote da je dečko pao ubili bi ga haman na mrtvo, ali ti trčiš da se uližeš Zrinjevcima. Za novinare ss.ba...jeste li očekivali da će Pehar reći: "jeste namjerno sam ga udario i opet bi"....pa naravno da će lizati što je posrao, kad je shvatio da je glup... da je Tarik pao oplakivali bi ovdje čovjeka jer bi ili mrtav ili u kolicima bio. FUJ!
I ti sad ovde nazivaš Mrkvu idiotom?Kako te bola samo stid nije?Ovo što je Mrkva napisao u prevodu na naš mostarski znači: Peharu više nije mjesto ni u Mostaru ni na sportskim terenima,nego na VITRINI!I na vitrini če biti!
Ovo za Zrinjski se slažem i tako i treba.I Iskreno mi je žao što im se ovo dogodilo, u nedelju prazne tribine, popušili su lovu,izgubili dobrog igrača,a mi imamo jedan derbi manje.Njihov problem je što njihovi navijači više vole u boj u boj za narod svoj,nego što vole klub.
Nego slavite,dobili smo u svim elementima. Dobili utakmicu u kojoj je najbolji igrač bio Melher.Opucali nam nisu po golu u 90 minuta. Sa navijačke strane,isto pobjeda,sve pjesme su nam bile navijačke,dok su ovi zvali u boj u boj,papanski. Sa huliganske strane opet pobjeda. Ovi njihovi huligani su bježali od zaštitara, a naši huligani kad smo došli na stajanje odbili isprovocirani napada specijalaca,nisu smjeli više priči. 3 -0

dominiRAmo brato!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 sep 2011, 18:49

Ma nema ovde vise rasprave, 3-0 za nas, u nedjelju dobiti, i u uzvratu se zajebavati ;)

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 29 sep 2011, 18:53

ma svinjski meda ne moze,zao mi ih..

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 sep 2011, 18:58

Što možete naprdivati, nevjerovatno.
Who dares, wins !

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 29 sep 2011, 19:07

moze li mi iko objasniti kako moze kup utakmica biti registrovana sa 0:3 . Sta bi bilo da je protivnik dobio prvu utakmicu sa 0:4 a u revansu kod rezultata 0:4 za goste (velez) domaci huligani utrce i prekinu utakmicu. bi li s tim svojoj ekipi osigurali prolaz dalje?
Moje licno misljenje prateci logiku je da se ovdje domaca ekipa izbacuje iz natjecanja i naravno zabranjuje joj se ucesce sljedecih godina.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 sep 2011, 19:17

Bola tako je, kako je... šta se sad zamarate tim glupostima. Da morate, ne bi.

Treba spomenuti da je Velež totalno dominirao u drugom poluvremenu, a da je prvo bilo siromašno s obje strane. Možemo biti zadovoljni i tim segmentom, nije gol pao iz vedra neba.
Who dares, wins !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 19:39

kimbo je napisao/la:Najgori su mi ovi što sa strane sada čestitaju , velika večina a prepoznat će se neki od njih. Vi ni nas ne volite ali eto mrzite Zrinjski malo više pa ćeifite sada. Ništa vi niste bolji od njih samo nas volite dok je po vašem , isti je mentalni sklop ulijetati u teren i presretati raju po Sarajevu ..i faliti se transparentima. .. uličarsko ponašanje je isto samo negdje obojeno u različite navijačke boje i sakriveno pod nacionalizmom .... popustite više sa Zrinjskim i nacionalizmom ..
Nema većina ovih ljudi veze sa navijačkim grupama, ne krade transparente, ne udara se nigdje, ovdje čestitaju ljudi koji dolaze na utakmice radi fudbala... i čestitaju Veležu, a ne RA...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 sep 2011, 20:42

da i ja prokomentiram ! , nek smo ih uzeli , UZELI smo ih u navijanju i u svemu TO JE TO BOLA . poseban pozdrav imaju ultrasi HAHAHAHAHHAHAH ko da su na koncertu razglas navili ,

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA ,
najvise mi je drago zbog mrkve nek je doceko da smo uzeli Zrinjski pod BB.
Peharu mater SKUTORSKU :) idemouou , u vrapcicima napravit spetakl to proslavit kako treba 19.10 :)=
gorilo sinoc zbog onog vrijedi zivit daj boze da se onako bude slavilo Ako uzmemo KUP ! :)
PROCVJETALA BIJELA LALA VELEZ NOSI KUP MARSALA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 29 sep 2011, 20:56

ANTIFA ! je napisao/la:da i ja prokomentiram ! , nek smo ih uzeli , UZELI smo ih u navijanju i u svemu TO JE TO BOLA . poseban pozdrav imaju ultrasi HAHAHAHAHHAHAH ko da su na koncertu razglas navili ,

Peharu mater SKUTORSKU :) idemouou , u vrapcicima napravit spetakl to proslavit kako treba 19.10 :)=
gorilo sinoc zbog onog vrijedi zivit daj boze da se onako bude slavilo Ako uzmemo KUP ! :)

prvo čestitam na pobjedi , igrao je zrinjski ko **** , nije ni velež nešto drama , ipak zasluženo iako je sama utakmica bila katastrofa.
2. kakav razglas kakav koncert , kakva vaša pobjeda u navijanju HAHAHAHAHAHA niste se čuli

stampy

Post Postao/la stampy » 29 sep 2011, 20:57

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 sep 2011, 20:58

Jao stručnjaka majko mila, pa normalno da su i jedni i drugi sebe bolje čuli nego grupu koja je udaljena 100 metara zračne linije... logika ćao...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 sep 2011, 21:01

um94 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:da i ja prokomentiram ! , nek smo ih uzeli , UZELI smo ih u navijanju i u svemu TO JE TO BOLA . poseban pozdrav imaju ultrasi HAHAHAHAHHAHAH ko da su na koncertu razglas navili ,

prvo čestitam na pobjedi , igrao je zrinjski ko **** , nije ni velež nešto drama , ipak zasluženo iako je sama utakmica bila katastrofa.
2. kakav razglas kakav koncert , kakva vaša pobjeda u navijanju HAHAHAHAHAHA niste se čuli

koncert , zelio bi da pozdravim istinskog vodju Marina Bogdana :!: :!:

vozdrica latini , bice bolje drugi put , slabi ste skroz 15 ljudi vam navija samo prema tome tisina 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2011, 21:31

hercegovina je napisao/la:moze li mi iko objasniti kako moze kup utakmica biti registrovana sa 0:3 . Sta bi bilo da je protivnik dobio prvu utakmicu sa 0:4 a u revansu kod rezultata 0:4 za goste (velez) domaci huligani utrce i prekinu utakmicu. bi li s tim svojoj ekipi osigurali prolaz dalje?
Moje licno misljenje prateci logiku je da se ovdje domaca ekipa izbacuje iz natjecanja i naravno zabranjuje joj se ucesce sljedecih godina.
Kani se logika jer logicno je da je navijacima mjesto na tribini a ne da trce po terenu ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.