nije trenutno dobro sracunato jer sam ja pogodio bio na penalima i reala i trabzonspor, i na kraju rezultat 25:24 za njih :/
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
u kupu izgubismo 1 razlike 
nije trenutno dobro sracunato jer sam ja pogodio bio na penalima i reala i trabzonspor, i na kraju rezultat 25:24 za njih :/
primjecena je greska jutros, sekretar kad bude online ce to ispraviti, bez obzira hvala na ukazanoj gresciDiNno je napisao/la:u kupu izgubismo 1 razlike
sta ti je rec pehDiNno je napisao/la:u kupu izgubismo 1 razlike
pa samo jedan razlike
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jedan, ali vrijedan.T-MAC je napisao/la:sta ti je rec pehDiNno je napisao/la:u kupu izgubismo 1 razlike
nije trenutno dobro sracunato jer sam ja pogodio bio na penalima i reala i trabzonspor, i na kraju rezultat 25:24 za njih :/![]()
pa samo jedan razlike
Sada se valja bazirati na ligaške utakmice, gdje smo u jako nezavidnom položaju jer još uvijek nismo ostvarili pobjedu (omjer 0-2-4). Odlična prilika za to je gostojuća utakmica protiv direktnih konkurenata za opstanak, FK Kockara, koji su fenjeraši u "cvajti". Come on, people, wake up!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Postavljeni parovi za kladionicu.Od sad cu parove postavljati PETKOM.Tad su svi tu i svi mogu odigrati,ranije slabo ko uprati.
Novost je to da ce se sutra kada zavrsi "poluvrijeme" (HT) i kad se budu cekale ostale utakmice otvorit ce se kladionica (ili nece biti ni zakljucana) pa cu postaviti iz svake lige 2-3 najzanimljivija para da se moze kladiti.Tako receno LIVE kladjenje
Vidjet cemo kako ce ici,kako ce se stvari odvijati
Onaj ko bude varao,promjenio rezultat automatski ce biti izbacen iz lige.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p1355272
a sada svi po tiket !
Novost je to da ce se sutra kada zavrsi "poluvrijeme" (HT) i kad se budu cekale ostale utakmice otvorit ce se kladionica (ili nece biti ni zakljucana) pa cu postaviti iz svake lige 2-3 najzanimljivija para da se moze kladiti.Tako receno LIVE kladjenje
Onaj ko bude varao,promjenio rezultat automatski ce biti izbacen iz lige.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p1355272
a sada svi po tiket !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da smo dobili 3:0.
Borimo se za CL, to je evidentno. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jes krenulo domaćine jbt
Liverpol samo jedan pogodio ,Sunderland nakon 5-6 minuta svi popadali
izgleda da nam se smješi jedno gostujuće kolo 
Liverpol samo jedan pogodio ,Sunderland nakon 5-6 minuta svi popadali
Nije gostujuće kolo već kolo Grizzliesa.Od početka sezone je tako samo su nas jednom neki sretnici uspjeli zaustavitJ.Goerges je napisao/la:Jes krenulo domaćine jbt![]()
Liverpol samo jedan pogodio ,Sunderland nakon 5-6 minuta svi popadaliizgleda da nam se smješi jedno gostujuće kolo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bravo meni i Edi za Leverkusen

...i meni jos jednom za Newcastle

...i meni jos jednom za Newcastle
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mozete se kladiti uzivo ! Odigrajte koji tiket,kombinaciju ovo ono
SVE DO : 19:40 !
Kvote ce se mjenjati iz minute u minutu !
http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... =52&t=4044
SVE DO : 19:40 !
Kvote ce se mjenjati iz minute u minutu !
http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... =52&t=4044
Volim te Celik ! ! !
Pobjeda zaredom broj 3 na gostovanju kod Blue Traina. Protivnicima ostala još jedna tekma (svi odigrali različito), a već imamo 0:2 tako da je sve riješeno.
Moji proigrali kako sam im zaprijetio da moraju početi zabijati.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Kazem ti ja ziceradis.p je napisao/la:Bravo meni i Edi za Leverkusen![]()
![]()
...i meni jos jednom za Newcastle![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Evo 3 gola u 3 utakmice za redom
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Johnyx95 je napisao/la:Pobjeda zaredom broj 3 na gostovanju kod Blue Traina. Protivnicima ostala još jedna tekma (svi odigrali različito), a već imamo 0:2 tako da je sve riješeno.![]()
![]()
FK Pjetlovi
Nesta struje Kan - Valensien

Roger Federer the greatest of all time!
Spartans FC ostvario 1. pobjedu u sezoni (Kockari ne mogu više ni teoretski preokrenuti). Sad je samo pitanje koliko golova će završiti u mreži domaćina (da li će ostati na 2, ili će ići na 3 ili 4
).
Trenutno koračamo prema sigurnoj zoni, dok u Kupu gajimo izvjesne ambicije.
I šta sad, hoće l' se utakmica nastaviti ili šta...? 
Ja sad gledam na livescore-u i ispred imena para i rezultata piše Susp.Edin TM87 je napisao/la:Nesta struje Kan - Valensien![]()
![]()
![]()
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Kockari preokrenuseClaus je napisao/la:Spartans FC ostvario 1. pobjedu u sezoni (Kockari ne mogu više ni teoretski preokrenuti). Sad je samo pitanje koliko golova će završiti u mreži domaćina (da li će ostati na 2, ili će ići na 3 ili 4).
Ja sad gledam na livescore-u i ispred imena para i rezultata piše Susp.Edin TM87 je napisao/la:Nesta struje Kan - Valensien![]()
![]()
![]()
![]()
1:1 zavrsio Caen,a dva njihova igraca su imala taj rezultat tako da je sada 2:2. Nama je u igri jos Valencia i Inter.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Još možemo pobjedit,a bod je siguran idemo Međedi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
e moj kapitenu...

A dragi bože, struje ih spasi. Da se igrala kako treba završilo bi 1:0. Pu yebem ti Francuze.the scouser je napisao/la:Kockari preokrenuseClaus je napisao/la:Spartans FC ostvario 1. pobjedu u sezoni (Kockari ne mogu više ni teoretski preokrenuti). Sad je samo pitanje koliko golova će završiti u mreži domaćina (da li će ostati na 2, ili će ići na 3 ili 4).
![]()
![]()
![]()
![]()
1:1 zavrsio Caen,a dva njihova igraca su imala taj rezultat tako da je sada 2:2. Nama je u igri jos Valencia i Inter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.