dadada...ma dzeko je igro super....nije imo srece...boze moj...samo nek nak nastaviomerbavarac je napisao/la:Dzeko imao nekoliko sansi, najbolja ona na pocetku utakmice kad je sam sebi stvorio sansu, nije ih iskoristio, steta. Vjerujem da ce biti bolje drugi put.
Na Eurosportu svake sedmice 5 utakmica Bundeslige Live.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Odlična tekma, spektakl kakav sam Švabe mogu prirediti, uvod u tekmu, priprema i ostalo. Utakmica brza i dinamična, milion kamera
Džeko, najzapaženiji, najviše udaraca prema golu kao i šansi, nažalost večeras nije uspio postići gol. Miske standardno dobar, prelijep gol... Wolfsburg nastacvlja gdje je stao...
4-IN-A-ROW
- bayernovac
- Kontakt:
Piši bh cabel netu E-mail na [email protected]jocker123 je napisao/la:joj j***** ti fudbal na pjesku..i oni prenose kuglanje sa LBJ i Durantom umjesto nase dijamantebayernovac je napisao/la:evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večerasna ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.
![]()
,hoce li sutra biti ista?
ja već jesam
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
deni_m1312 je napisao/la:eh ovo sad vazi samo za nicaZe
dobio sam one novine SUPER INFO sto ih dijele po cijelom gradu i na zadnjoj stranici ima reklama TELEKABELA u kojoj kazu da su oni otkupili prava za taj kanal kako bi mi koji vec imamao njihovu kablovsku mogli gledati a i oni koji nisu jos na kablovskoj da se prebace....tako da su ovo bas dobro uradili ,ne samo da su nas usrecili vec daju ljudima razloge da se prebce na kablovsku....ja bi da vec nisam.......WIN WIN SITUATION!!![]()
ZNACI ZENICANI SA KABLOVSKOM NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU
To jessssssssss... Evo bas se zavrsi utakmica...
isti slucaj sa mnom brate...J*** ti i pijesak i fudbal na pijesku...samo se nadam da ce moja kablovska uvrstiti taj Eurosport2 na kom ima prijenos Bundesligejocker123 je napisao/la:joj j***** ti fudbal na pjesku..i oni prenose kuglanje sa LBJ i Durantom umjesto nase dijamantebayernovac je napisao/la:evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večerasna ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.
![]()
koja ti je kablovska??nedzad je napisao/la:isti slucaj sa mnom brate...**** ti i pijesak i fudbal na pijesku...samo se nadam da ce moja kablovska uvrstiti taj Eurosport2 na kom ima prijenos Bundesligejocker123 je napisao/la:joj j***** ti fudbal na pjesku..i oni prenose kuglanje sa LBJ i Durantom umjesto nase dijamantebayernovac je napisao/la:evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večerasna ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.
![]()
@jocker123 kablovska mi je ASK...to ti je samo za Ilidzu, pa jos jednom pitam da li ima neko sa Ilidze da mi kaze hocel biti tog Eurosport2 kod nas...
ja sam im poslo mail,sutra cu zvati,moram gledat ibisha i saliha
jel i tebi ASK kablovska...i ja sam im poslo mail...ak ne odgovore zovem sutra da to srede...nema sanse da svaku tekmu gledam na netu, ode limitjocker123 je napisao/la:ja sam im poslo mail,sutra cu zvati,moram gledat ibisha i saliha
ma u mene bhcabel net,al dosta je vise odosmo van temenedzad je napisao/la:jel i tebi ASK kablovska...i ja sam im poslo mail...ak ne odgovore zovem sutra da to srede...nema sanse da svaku tekmu gledam na netu, ode limitjocker123 je napisao/la:ja sam im poslo mail,sutra cu zvati,moram gledat ibisha i saliha...ako nebude jedna ili dvije mjesecno na netu i to je to...
e brate i ja isto ja sam na missnet bihac isto gledao ebeni nogomet na pijesku bas beze stvarno sam razocaran sto nisam mogao pratiti tekmu a i barem jos 90% ljudi u bih je razocarano jer nije gledalo tekmu kakvi kablovski operateri takva i drzava ebemi ih u usta 
prije utakmice direktor bundeslige je rekao da ce se,eh sad ne znam jel rekao samo ova vecerasnja utakmica ili cijela sezona,prenositi u 180 zemalja u svijetu....a ima ih oko 200 ja mislim
ja nam drzave
ja nam drzave
pa jeli bar igrao dzeko na tom pijesku 
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Dzeko u prvih 50-60 minuta odlican, samo vidi se da je uticala ona povreda u pripremama-zadnjih pola sata je izgubio snagu.
Ono sto je pokazao u pocetku bilo je dovoljno da komentator par puta kaze Dzeko majstor
Mislim da ce aBd u nastavku biti jos jaci.
Ono sto je pokazao u pocetku bilo je dovoljno da komentator par puta kaze Dzeko majstor
Mislim da ce aBd u nastavku biti jos jaci.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Igro je Dzekson danas dobro samo i onaj golman mu je skino 2-3 dobra suta...a ebiga bice sljedece sedmice golova aBd 
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
- rob do bagro
- Kontakt:
pa dobro tek je prva tekma...nas dzekson je solidno odigrao uzmemol u obzir da je bio povrijedjen,a misimovic se pokazao je da je velemajstor 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
emir_ je napisao/la:Odlična tekma, spektakl kakav sam Švabe mogu prirediti, uvod u tekmu, priprema i ostalo. Utakmica brza i dinamična, milion kameraDžeko, najzapaženiji, najviše udaraca prema golu kao i šansi, nažalost večeras nije uspio postići gol. Miske standardno dobar, prelijep gol... Wolfsburg nastacvlja gdje je stao...
pa vidio si kad onaj komentator kaze dzeko je najbolji igrac wolfsburga u prvom poluvremenu...al ja volim kad se onaj svicarac odbi od dijamanta....pa hebote ode ko ping pon loptica...dzeko je najbolji nepa tu price...samo da golovi krenu...al vedo ce veceras da i za dzeku da gol...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
miralem444 je napisao/la:pa vidio si kad onaj komentator kaze dzeko je najbolji igrac wolfsburga u prvom poluvremenu...al ja volim kad se onaj svicarac odbi od dijamanta....pa hebote ode ko ping pon loptica...dzeko je najbolji nepa tu price...samo da golovi krenu...al vedo ce veceras da i za dzeku da gol...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter, Sheyi i 23 gosta.