HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bparena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bparena » 30 sep 2011, 01:01

mma_hz je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Meni je samo sramota najveca,sto u Banjaluci derbi visokog rizika,ovdje gradski derbi visokog rizika,i glupa policija ne moze obezbijediti utakmicu kako bog zapovjeda!Kao da su svi retardirani od reda.Jbt gledam pregled utakmice u Novom Pazaru,sa Partizanom,oko Grobara(njih 300) jedno 100 sprecijalaca,i to pod punom opremom,robokap.Pa da vidimo koji ce mudonja krenuti na njih...

Za ovo nisu krivi ni Ultrasi,ni Zrinjski,vec drzava,organizatori utakmice,i prije svega policija,koje mora biti puno,puno vise.

A sto se ovog Pehara tice,bas hinjski odradjeno...Uzas.
sve si tacno rekao ,al si sa ovime sve usro....cuj nisu krivi ultrasi pa ko je utrcao ...sada treba njih opravdavati jer nije bilo dovoljno murije..mislim da si i sam svjestan kakvu si glupost ovdje napisao..cuj nisu krivi hahh... :oops: :oops:
Bas tako - drzava je i Zenica i Tuzla i ostali BH gradovi gdje se nacionalno ne ulijece u stadion. Sta drzava ima tamo gdje drzave nema. Umobolnici su krivi. ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 sep 2011, 01:07

MostaracVelezovac je napisao/la:Sportin. ba LAZE - Igrac Veleza NIJE udario navijaca Zrinjskog koji ga je napao na terenu - nego je pokusao da pobjegne od njega. Svinje se opet sluze propagandom Smiljka Sagolja da sebe opere.

Sve detalje pogledajte ovdje:

http://rodjeni.com/portal/?p=753" onclick="window.open(this.href);return false;
udario ga je par puta dok se pokusavao osloboditi,to samo corav ne vidi..zbog cega je onako na igraca Veleza krenuo onaj momak koji kao radi na osiguranju kad se rovcanin oslobodio..onaj u plavoj majici...kako je potrcao za igracem Veleza ,sreca pa ga nije stigao..pogledaj od 0.46 kako krece za njim ovaj u plavom..
i pogledaj Rovcanina kako odmah skida dres..naravno da mu br nebi vidjeli..sve se lijepo vidi..." onclick="window.open(this.href);return false;
ugl ja igraca ne krivim pa boris se za zivot bukvalno ...normalno da ces upotrijebiti sve sto imas na raspolaganju da se oslobodis...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2011, 01:54

MMA_HZ, slazem se da igrac na terenu u momentu kad mu prijeti lincovanje mase ima pravo da udari huligana koji ga pokusava prebiti - ali cak i ako vjerujem da bi Rovcanin bio u pravu i u tom slucaju - na snimku ako pogledas dobro vidis da je svinja uhvatila Rovcanina za nogu, da je ovaj trzao nogu i nije je mogao izvuci, i onda se okrenuo s desne strane i opet trzao i vidis ruke svinje na nogama da ga drzi za kopacku (bas se taj dio jasno vidi) i tada ulijecu 2 covjeka (vjerovatno ljudi iz Zrinjskog) da oslobode igraca i oni zakljanjaju sta se dalje desava ali se moze vidjeti da Rovcanin i dalje istim pokretima vuce nogu i pokusava da se oslobodi (isti pokreti tijela kao i na prvom dijelu kada se jasno vidjelo na kameri da ga onaj hajvan drzi za nogu). I cim je izvukao nogu oni izlijece napolje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 sep 2011, 01:58

DA , sad treba predstaviti igrače Veleža kao krivce jer su se branili.Dokle idu pojedini novinari- burekdžije.Treba izmjeniti u zakon i staviti da je nužna odbrana krivično djelo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 sep 2011, 02:29

Evo samo jedan primjer iz zivota kad se neplivac pocne gusiti,i onaj ko mu pridje da pomogne,ako nije dobar plivac postoji sansa da se obojica uguse,jer kad strah udje u kosti vise mozak ne kontrolira tijelo...tako isto i ovdje zamislite situaciju da vam neko drzi nogu ,a da 100 ljudi trci prema vama,u toj panici tijelo reaguje po nagonu..skoro je pisalo negdje u novinama da je lopov skocio sa petog sprata jer je vlasnica usla u stan u to momentu..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2011, 03:21

mma_hz je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Sportin. ba LAZE - Igrac Veleza NIJE udario navijaca Zrinjskog koji ga je napao na terenu - nego je pokusao da pobjegne od njega. Svinje se opet sluze propagandom Smiljka Sagolja da sebe opere.

Sve detalje pogledajte ovdje:

http://rodjeni.com/portal/?p=753" onclick="window.open(this.href);return false;
udario ga je par puta dok se pokusavao osloboditi,to samo corav ne vidi..zbog cega je onako na igraca Veleza krenuo onaj momak koji kao radi na osiguranju kad se rovcanin oslobodio..onaj u plavoj majici...kako je potrcao za igracem Veleza ,sreca pa ga nije stigao..pogledaj od 0.46 kako krece za njim ovaj u plavom..
i pogledaj Rovcanina kako odmah skida dres..naravno da mu br nebi vidjeli..sve se lijepo vidi..." onclick="window.open(this.href);return false;
ugl ja igraca ne krivim pa boris se za zivot bukvalno ...normalno da ces upotrijebiti sve sto imas na raspolaganju da se oslobodis...
ma vidi se da ga je udario ali dok je bio dole on na zemlji, sto znaci da ga je ovaj navijac stigo i oborio i sta sad treba se pstiti da ga idiot prebije?...pa normalno trebo mu je krampone u usta uvalit pa mu nece vise past na pamet da ponovi onako nesto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 sep 2011, 03:36

alo_bola je napisao/la:evo sa utakmice ...čestitke igračima veleža na zasluženoj pobjedi ,odlično su se branili i iz jedine šanse koju su imali dali su gol...

Realan si nema šta.
Popričaj sa Melherom malo o one tri fantastične parade pod stativu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 30 sep 2011, 04:26

Udario ga ili ne igrac Veleza, sta ima normalan navijac traziti na terenu, bilo ciji da je navijac, njegovo je da stoji/sjedi na tribini i navija i podrzava svoj klub, ja da sam igrac i bilo ciji navijac utrci i uzrokuje sranje i nemire vrlo rado bi ga tukao sve dok me ne skine policija s njega! Tako da bio navijac Veleza, Zrinjskog, Zelje, Slobode, Borca, bilo ciji ako uleti na stadion nije normalan i bolje da ga neko prebije da se nauci pameti, nego da on provodi svoj zakon i silu!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 30 sep 2011, 08:44

djeco moja ne budite naivni , uprave zrinjskog i veleza su u odnosima o kojima mi detalje i ne znamo, a vi se palite gonjajte, lozite...

sad u nedelju dobiva zrinjski , u kupu prolazi velez !

prekid utakimice :?: :arrow: razmislite malo o svemu , ne treba valjda sve nacrtat

da je nekom bilo do sranja napao bi ra koji je prolazio kroz centar mostara a ne ovako ...

sve je to puno dublje , ali raja se lože i lože :roll:

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 30 sep 2011, 10:38

195 je napisao/la:djeco moja ne budite naivni , uprave zrinjskog i veleza su u odnosima o kojima mi detalje i ne znamo, a vi se palite gonjajte, lozite...

prekid utakimice :?: :arrow: razmislite malo o svemu , ne treba valjda sve nacrtat

da je nekom bilo do sranja napao bi ra koji je prolazio kroz centar mostara a ne ovako ...

Dobit ce uprave oba kluba za ovaj scenarij oskara 100%

Dobit ce te u ne nedjelju al opet po pichki!!!

Nema te vi muda za ovo zadnje i hvala bogu nas nije bilo na stadionu, kad ste ko zna po koji put vasa muda pokazali, 200 ljudi na 20 igraca. BAS STE HEROJI, HRVATINE!!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 30 sep 2011, 10:43

195 je napisao/la:djeco moja ne budite naivni , uprave zrinjskog i veleza su u odnosima o kojima mi detalje i ne znamo, a vi se palite gonjajte, lozite...

Vidi ti slikara što bi on crtao. Daj mi molim te "nacrtaj" aplauz "normalnih i samozvanih mostaraca" sa zapadne tribine na linč Veležovih igrača? Bolesni ste sine, bolesni i to neizlječivo!
Nego, idi skidaj Slavena Musu, i recite da je to zbog slabih rezultata, a ne zbog njegove iskrene izjave, a veči je i mostarac i hrvat i sportista i čovjek, od svih onih koji su aplaudirali.
A nosio je Slaven Musa lentu protiv Veleža u prva dva derbija sa zavojima na glavi dok ste ih vi slušali preko radija, a ljudi koji sad vode politiku kluba nisu ni to činili.
I niko se ne loži niti se gonja! Od onih koje mrzite i za koje opravdavate da ih treba gaziti, gadjati i linčovati, kao i mnogo puta do sada dobijate samo : APLAUZ! Bravo, svaka vam čast.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 30 sep 2011, 11:20

sta cete vi napast , BUHAHAH , i u nedjelju ga primate , :) ;) ;)

kad ste tolike mudo-nje sto niste dosli kad smo pjevlai DODJITE PO SMRDLJIVE PICKE cc. :d
Cudnih huligana
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 30 sep 2011, 14:07

? " & " & је & & $ "?

$ " $ ? ја $ " :?
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 sep 2011, 15:04

& & ? 1926 je napisao/la:? " & " & је & & $ "?

5 utakmica i 10000 KM,ovo je i realna kazna,a ne kao Borac 3 meca. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 30 sep 2011, 15:57

haha gospon Vidačak je najfunny :D...da smo u nekoj "normalnoj" zemlji gdje sve funkcionise kako treba..ne bi ni postojali, tako da suti/te...ovako bar kod nas u vuk.o.**** postojite...vi kao osteceni haha... :D

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 30 sep 2011, 16:01

postoji li argumentirana priča ... ili samo ubit slomit sjebat ovo ono ? :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 sep 2011, 16:04

Devil je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:? " & " & је & & $ "?

5 utakmica i 10000 KM,ovo je i realna kazna,a ne kao Borac 3 meca. :roll:
samo koja je razlika, prekid i u bl i u mo, onda su trebali iste kazne dijeliti :roll:

ovako samo bezveze rade i vidi se traljavost..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 sep 2011, 16:06

Kevin je napisao/la:samo koja je razlika, prekid i u bl i u mo, onda su trebali iste kazne dijeliti :roll:

ovako samo bezveze rade i vidi se traljavost..
Razlika je u tome što su huligani krenuli na igrače direktno!

Još ono mučko đubre od predsjednika govori kako bi Velež trebao osuditi ponašanje Rovčanina koji se spašavao pred retardiranom ruljom. Pu!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 30 sep 2011, 16:09

Da utvrdimo gradivo sto se Rovcanina tice.

[youtube][/youtube]
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 30 sep 2011, 17:32

drakonska kazna nema šta...najveća ikad prema klubu u BiH...moralo je se prelomiti na nekome, a to je u ovom slučaju klub koji je svima trn u oku "HŠK ZRINJSKI MOSTAR"...normalno posle onog kretenluka je bilo za očekivati kaznu,ali bilo je i gorih stvari pa su kazne bile kud i kamo blaže..nema veze idemo dalje,sabrati se, dobiti komšinice u nedjelju i ostaviti ovo sve iza sebe...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.