FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To svakako! 

- bistrikboy
- Kontakt:
Dodaj jos djecu koja nece morati kupiti kartu i eto te na 10000+,a ja licno mislim da ce se i godisnjih prodat' minimalno 2000partibrejker1921 je napisao/la:Samo 8.ooo karata u prodaju, uz 1500 sezonskih i polusezonskih, manje od 10.ooo. Očekivao sam više, iskreno, i idalje sam ubijeđen da će morati biti više ljudi u Dolini...

Taj igrac jucer sto je bio na treningu se preziva Rajkovic(valjda),i momak je na probi

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
10.000 je sasvim dovoljno, čak i previše za ovu ligu, ali kad je Željo u pitanju ništa nije previše. Samo se nadam lijepom vremenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- storm_raider
- Kontakt:
Dakle, zna li se definitivno hoce li biti prenosa...
Pitam cisto informativno, vidimo se na GRBAVICI !
Pitam cisto informativno, vidimo se na GRBAVICI !

Sport je lijek za tijelo i duh.
Sto se mene tice nek padaju i cuskije ja idemVirtu4l je napisao/la:10.000 je sasvim dovoljno, čak i previše za ovu ligu, ali kad je Željo u pitanju ništa nije previše. Samo se nadam lijepom vremenu.

- partibrejker1921
- Kontakt:
Daleko od toga da nije dovoljno, ali eto, valjda ono ponese čovjeka situacija pa lupeta neke cifre...Ipak očekujem 12-13 milja....

dajte ljudi zna li ko hoceli biti na TV-u sutra željo
- partibrejker1921
- Kontakt:
To ti niko ne može reći druže, jer se još ne zna. Vjerovatno će biti, ovi naši samo dižu sopstveni rejting, mislim da će biti...jocker123 je napisao/la:dajte ljudi zna li ko hoceli biti na TV-u sutra željo
- alan ford 26
- Kontakt:
Jel zna neko sta je sa onim tamnoputim igracem iz rijeke? Jel i on dobio nogu il je trazio puno para, il nikako nije ni dolazio?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
bice zeljo na bht 

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
pa i treba da dižu, nije realno da je prenos želje i tamo nekog širokog isto love, željo je ipak institucija, ima navijača po čitavoj bosni a i šire dok široki ima 8000 navijača tj. za njega navija grad široki koji ima oko 8000 stanovnika i svi koji prate ovu našu ligu prije će pogledati želju nego tamo neki široki i sl. bez obzira za koga navijaju, zato odriješite kesu jer je to ipak željo, a ovaj crnjo iz rijeke najvjerovatnije neće u želju jer rijeke ga daje na posudbu a ne prodaje ga, a i osim nije nešta zainteresovanpartibrejker1921 je napisao/la:To ti niko ne može reći druže, jer se još ne zna. Vjerovatno će biti, ovi naši samo dižu sopstveni rejting, mislim da će biti...jocker123 je napisao/la:dajte ljudi zna li ko hoceli biti na TV-u sutra željo
ZeljoTv - 12. emisija
U novoj epizodi donosimo razmišljanja managera Amara Osima pred utakmicu sa Širokim Brijegom, o rivalstvu sa klubom sa kojim je Željo u njegovom prošlom mandate vodio najžešće okršaje. Igrači su obećali da će ostaviti srce na terenu pa je to ujedno I najbolja pozivnica navijačima da posjete tribine stadiona Grbavica u nedjelju naveče.
[youtube][/youtube]
U novoj epizodi donosimo razmišljanja managera Amara Osima pred utakmicu sa Širokim Brijegom, o rivalstvu sa klubom sa kojim je Željo u njegovom prošlom mandate vodio najžešće okršaje. Igrači su obećali da će ostaviti srce na terenu pa je to ujedno I najbolja pozivnica navijačima da posjete tribine stadiona Grbavica u nedjelju naveče.
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Neizvjestan prijenos sutrašnje utakmice sa Širokim Brijegom
Zaključno sa četvrtkom, prodato je 1.080 godišnjih ulaznica, a za sutrašnji meč štampano 8.000 ulaznica...
U Plavom salonu stadiona Grbavica jučer je održana konferencija za medije na kojoj su prezentirane informacije o pripremama Željezničara za sutrašnji derbi kola protiv Širokog Brijega. Iako je na BHT-u 1 bio najavljen direktan prijenos ovog meča, vrlo je upitno da li će ga biti.
Naime, predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo nezadovoljan je ponuđenim uvjetima "Euromedije", koja je do sada bila posrednik u realizaciji TV prijenosa, pa je ostalo da se dvije strane danas pokušaju dogovoriti.
Direktor kluba Dželaludin Muharemović kazao je da je na sjednici Predsjedništva dogovorena daljnja saradnja sa producentskom kućom koja će nastaviti proizvoditi emisije "Željo TV" te da je, zaključno sa četvrtkom, prodato ukupno 1.080 godišnjih ulaznica za utakmice "Plavih".
Inače, za meč sa Širokim Brijegom, koji se igra sutra u 20.15 sati, štampano je 8.000 ulaznica.
ABA3.ba
Zaključno sa četvrtkom, prodato je 1.080 godišnjih ulaznica, a za sutrašnji meč štampano 8.000 ulaznica...
U Plavom salonu stadiona Grbavica jučer je održana konferencija za medije na kojoj su prezentirane informacije o pripremama Željezničara za sutrašnji derbi kola protiv Širokog Brijega. Iako je na BHT-u 1 bio najavljen direktan prijenos ovog meča, vrlo je upitno da li će ga biti.
Naime, predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo nezadovoljan je ponuđenim uvjetima "Euromedije", koja je do sada bila posrednik u realizaciji TV prijenosa, pa je ostalo da se dvije strane danas pokušaju dogovoriti.
Direktor kluba Dželaludin Muharemović kazao je da je na sjednici Predsjedništva dogovorena daljnja saradnja sa producentskom kućom koja će nastaviti proizvoditi emisije "Željo TV" te da je, zaključno sa četvrtkom, prodato ukupno 1.080 godišnjih ulaznica za utakmice "Plavih".
Inače, za meč sa Širokim Brijegom, koji se igra sutra u 20.15 sati, štampano je 8.000 ulaznica.
ABA3.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma nek nam omoguće prenos...
Što ne bi otišao na utakmicu ako si u Sarajevu ?
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
ma mislim da ce biti prenos 99%...
mogu otici al se ne mogu vratitiLog Out je napisao/la:Što ne bi otišao na utakmicu ako si u Sarajevu ?

ja vjerujem da ve biti oko 15k ljudi sutra navecer
i da se abgda vratimo starim putem slave
i da se abgda vratimo starim putem slave
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Na bezveznu utakmicu sam pješke išao u Vrapčiće,i to skoro sa drugog kraja grada a ti odustaješ samo radi toga što ne možeš da se vratiš.Toliko buseva,trolejbusa,tramvaja,taksija po Sarajevu i ti ne možeš da se vratiš.jocker123 je napisao/la:mogu otici al se ne mogu vratitiLog Out je napisao/la:Što ne bi otišao na utakmicu ako si u Sarajevu ?

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''