Jarane mozda lik zivi u Brezi,Kaknju ili slicno, pa se ne moze bas pjeske vratiti, a ni dati 50,60 maraka za taksi!Log Out je napisao/la:Na bezveznu utakmicu sam pješke išao u Vrapčiće,i to skoro sa drugog kraja grada a ti odustaješ samo radi toga što ne možeš da se vratiš.Toliko buseva,trolejbusa,tramvaja,taksija po Sarajevu i ti ne možeš da se vratiš.jocker123 je napisao/la:mogu otici al se ne mogu vratitiLog Out je napisao/la:Što ne bi otišao na utakmicu ako si u Sarajevu ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ewo ja kupio godisnju kartu za jug..broj 727..mashalla..
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Napisao sam da ako je u Sarajevu treba otići na utakmicu,dotični ne reče da nije iz Sarajeva.tanzla je napisao/la: Jarane mozda lik zivi u Brezi,Kaknju ili slicno, pa se ne moze bas pjeske vratiti, a ni dati 50,60 maraka za taksi!
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
gras nema buseva poslije 11 prema ilijasu,i to samo sa sutjeskeLog Out je napisao/la:Napisao sam da ako je u Sarajevu treba otići na utakmicu,dotični ne reče da nije iz Sarajeva.tanzla je napisao/la: Jarane mozda lik zivi u Brezi,Kaknju ili slicno, pa se ne moze bas pjeske vratiti, a ni dati 50,60 maraka za taksi!

Zašto su nam izbrisali temu Željo TV?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma seru ja cu bit na utakmici svejedno mi je ali sta glume nek puste ljudima da gledaju jbt hoce sad svi para nekih a svi nam igraci kostaju ko cjena prenosa...glumci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Vidi fakat. Jarane one emisije nabijaju komplekse ovim levatskim "klubovima", a ovaj forum pošto ide njima na ruku (ko da ih ko fol "privuku" da budu normalni građani države) odgovorni skontali da se briše. Nema veze, vrlo brzo će ovaj forum imati samo jednu temu iako ni trenutno nije daleko od toga.Virtu4l je napisao/la:Zašto su nam izbrisali temu Željo TV?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jbg, mislim da jedan ovakav projekat zaslužuje svoju temu, ali eto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bice prenos 100% sad sam bio u hramu fudbala ,karata nema jos tek sutra u 16.00h zbog falisifikovanja
uglavnom nema veze ko bude htjeo ici ici ce bez obzira na prenos.
uglavnom nema veze ko bude htjeo ici ici ce bez obzira na prenos.
Ne trebaju nam dvije teme, sve sto imamo o Zelji reci mozemo i ovdje, pustite kompleksase.
Evo vec je momak rekao da ce biti prenosa.
Sutra se,uz punu Grbavicu, nadam zasluzenoj pobjedi od 3:1.
Evo vec je momak rekao da ce biti prenosa.
Sutra se,uz punu Grbavicu, nadam zasluzenoj pobjedi od 3:1.
Il regno del Diavolo!
e da pitam imal neko da je sa Ilidze hocel biti kakvog okupljanja na Ilidzi i kad ce se krecat.....ako neko zna zamolio bi da napise ..... pozz i vidimo se sutra na GRBAVICI....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Sutra 3 boda uzimamo akoBog da...Široki OK ekipa,ali bodovi ostaju na Grbavici...ocekujem minimalno 10.000 na tribinama i pobjedu na terenu....a onda u Gradačac po nova 3 boda...samo u kost-nema labavo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
i bit ce 10.000drop je napisao/la:Sutra 3 boda uzimamo akoBog da...Široki OK ekipa,ali bodovi ostaju na Grbavici...ocekujem minimalno 10.000 na tribinama i pobjedu na terenu....a onda u Gradačac po nova 3 boda...samo u kost-nema labavo.

nadam se da bi nas moglo biti i na betonskom dijelu tribine jug, cak mozda i na istoku, tj. preko 10 000....svejedno bitno je da dobro odigramo i da osvojimo 3 boda, i da idemo put gradacca, gdje bi onda isli po 3 boda i po kandidaturu za titulu, mozda cak u ovoj ligi bi u tom slucaju osigurali prva 3 mjesta i evropska takmicenja iduce godine, sve u svemu sjajan start treba ovjeriti protiv sirokog...VIDIMO SE NA GRBAVICI
da je od zvijezde barem bod izvucimuamer10 je napisao/la:nadam se da bi nas moglo biti i na betonskom dijelu tribine jug, cak mozda i na istoku, tj. preko 10 000....svejedno bitno je da dobro odigramo i da osvojimo 3 boda, i da idemo put gradacca, gdje bi onda isli po 3 boda i po kandidaturu za titulu, mozda cak u ovoj ligi bi u tom slucaju osigurali prva 3 mjesta i evropska takmicenja iduce godine, sve u svemu sjajan start treba ovjeriti protiv sirokog...VIDIMO SE NA GRBAVICI
-
- Kontakt:
šta je vama doć 10 hiljada toliki grad još pobjeda nakon 500 dana,ako širokom može protiv sturma 7-8 hiljada uz toliko stanovnika i protiv zrinjskog onda bi vas trebalo 40 hiljada bit
i sta se dogodilo oko ovog TV prenosa
Hoce li ili neće biti

kratko i jasnomatetaraba je napisao/la:šta je vama doć 10 hiljada toliki grad još pobjeda nakon 500 dana,ako širokom može protiv sturma 7-8 hiljada uz toliko stanovnika i protiv zrinjskog onda bi vas trebalo 40 hiljada bit

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
slažem se s tobom, a to se može reći i za čelik, slobodu i pogotovo borac jer i to su veliki gradovi a samo jedan klub u gradu pa opet ne znam je li ikad bilo preko 7-8000 izuzev čelikamatetaraba je napisao/la:šta je vama doć 10 hiljada toliki grad još pobjeda nakon 500 dana,ako širokom može protiv sturma 7-8 hiljada uz toliko stanovnika i protiv zrinjskog onda bi vas trebalo 40 hiljada bit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.