FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 30 sep 2011, 11:20

lisander je napisao/la:Sloboda nas vec par utakmica **** u zdrav mozak, i sutra ce bit **** protiv, ma ne pamtim kad smo ih glat dobili
Malo manje da lajes !

Sloboda je trenutno jako slaba, nije ni bkizu onoj koja je pobjedivalja na Grbavici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 sep 2011, 11:22

Pobjeda u nedjelju će sigurno biti sa hendikepom...

Ali red je više da i mi damo nekom 4-5 golova, Sloboda je idealna za toga...

Samo treba ozbiljno ući u utakmicu i bez opuštanja...

Gušo će s gola na njih da galami...nema za'ebancije :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 sep 2011, 11:24

harry_90 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kad se sjetim 0:1 prosle sezone na Grbavici i cao titula :lol: :lol:
Vama treba 4-5 utakmica pa da bude 60 min aktivne igre , bar tako igrate na Grbavici ! Kakvih sam se sve padova nagledao od strane vasih igraca :lol: . I onda bol , ta nepodnosljiva , agonizirajuca bol , :lol: , pa zove klupu , a ovi zabrinuti daj nosila i doktora , pa tako jedno 15 puta na utakmici :lol: .
A kad dobiju prva izjava , igrali smo otvoreno i hrabro :lol: .
U nedelju petarda ! :D
Sta ces znaju se momci snaci,ali nije bitno valjanje bitan je krajnji ishod meca ;) da nam je ostala ekipa od prosle sezone koja vas je klepila na Grbavici nadao bih se nedjeljnom mecu makar bodu,a ovako ne nadam se nicemu,jer nesposobnost uprave nas je dovela do ovoga da sastav moramo krpit juniorima i kadetima .
Sloboda baš ima dobre juniore i kadete, uvjek su imali, to je za ovakve utakmice kad nemaš što izgubiti prednost, ti klinci uvjek budu motivirani, rastrčani, opasniji i ako ih malo podcjeniš zabiju ti gol, i frka.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 sep 2011, 11:26

Elegant je napisao/la:
lisander je napisao/la:Sloboda nas vec par utakmica **** u zdrav mozak, i sutra ce bit **** protiv, ma ne pamtim kad smo ih glat dobili
Malo manje da lajes !

Sloboda je trenutno jako slaba, nije ni bkizu onoj koja je pobjedivalja na Grbavici.
Male djece ima

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 sep 2011, 11:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Pobjeda u nedjelju će sigurno biti sa hendikepom...

Ali red je više da i mi damo nekom 4-5 golova, Sloboda je idealna za toga...

Samo treba ozbiljno ući u utakmicu i bez opuštanja...

Gušo će s gola na njih da galami...nema za'ebancije :D
Bojim se naše čuvene euforije, poslije eventualne pobjede u nedjelju. :roll:
Euforija je gora od gostovanja kod GOŠKA. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 sep 2011, 11:30

Da, al' u euforiji možes i lako uzeti, 3:0 u prvih pola sata i lagano odmaraš.

To bi bio idealan scenarij, da ne kažem za Medvjeda ili Palmu ili Lava.Ma sve u svemu tri boda i kikseve konkurenata i to je najbolji scenarij, to je za Oscara.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 sep 2011, 11:33

Sutra ce biti izuzetno izuzetno tesko, nadam se samo da postizemo gol u prvom poluvremenu...
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 sep 2011, 11:41

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sutra ce biti izuzetno izuzetno tesko, nadam se samo da postizemo gol u prvom poluvremenu...
FORZA ZELJO

U nedjelju. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 30 sep 2011, 11:43

ovakav optimizam pred slobodu nije zdrav... ljudi, pobjedili su nas 6 puta u zadnjih 8 utakmica... :?

al dobro... ja sam presretan i sa 1-0, neka bude ko alihodzic 2003. kad je zabio u 94. minuti :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 sep 2011, 11:51

tm84 je napisao/la:ovakav optimizam pred slobodu nije zdrav... ljudi, pobjedili su nas 6 puta u zadnjih 8 utakmica... :?

al dobro... ja sam presretan i sa 1-0, neka bude ko alihodzic 2003. kad je zabio u 94. minuti :)
Nemoj da čekamo pobjedu do 94 ko Boga te molim, onda se skroz moraš otvarati, to nikako ne dolazi u obzir, daj da sa mirom pojedem koju čokoladu i laganica odgledam neku lijepu akciju, zadovoljno, po mogućnosti da Ćola i Ramić odigraju za visoku ocjenu, to je najveća pobjeda, da njih dvojica dobiju još više samopouzdanja, to nam treba.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 30 sep 2011, 12:19

tm84 je napisao/la:ovakav optimizam pred slobodu nije zdrav... ljudi, pobjedili su nas 6 puta u zadnjih 8 utakmica... :?

Svaka čast tebi, ali kad ćeš više skontat da nije sve u statistici. Sve pada u vodu, kad imaš klub kakav je trenutno Sloboda. Tamo se ne zna, ni ko pije, ni ko plaća. Para nemaju, juniori im igraju, i ovo je glatka pobjeda za nas. Tri razlike minimum ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 30 sep 2011, 12:21

mozel neko poslat na pp onu sliku 1921 u onom nasem fontu ( ko' na transu) 8-) :)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 30 sep 2011, 13:07

S obzirom da je Torcida ultra desničarski okrenuta mislim da ova utakmica neće na dobro izaći. Evo vidim na facebook stranici Torcide "Veliki Hrvati" iz Srednje Bosne potenciraju priču o paljenju hrvatske zastave na Grbavici.Ovopriču će mnogi da "popuše" i eto belaja. Nadam se da će sve proći u najboljem redu. Mislim da je bolje bilo da je Ivica sredio prijateljsku sa Sturmom.
FEDERER= KLOC

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 sep 2011, 13:59

Sve i da je ta Sloboda od prosle godine , opet bi fasovali bar 2-3 , jos ovako kad je situacija kod vas losa a mi u usponu , ne pise vam se dobro . Nema se potrebe za strahom ili prevelikim oprezom , konacno smo poceli sa partijama koje obecavaju , ja licno, na tome temeljim svoj optimizam .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 sep 2011, 14:03

Ma sto ne bi bili optimisti,nista pretjerano,al nama su se izgleda konacno poslozile kockice kako treba,naucili smo i bunkere probijati,a da ne primimo go ;) :lol:

Al nemoj ziv bio slutiti da bude u 94toj,kod nas ti je u 35 vec nervoza raje,55 vec sjever(pojedinci) dobacuje,65 navija 300 ljudi 85 vec ih je pola kod lokomotive,a majkama igraca i blizoj familiji se vec uveliko stuca :lol:
tako da abd,prvo pol 1:0,pa ako bude jos extra,ako ne ja zadovoljan i sa 1:0

a sto se tice slobode od prosle sezone i uopste prosle sezone,valjda je svima jasno da je zavrsila kako je morala da zavrsi i to je to,da ne idem u detalje ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 30 sep 2011, 14:11

babilonTM je napisao/la:

Svaka čast tebi, ali kad ćeš više skontat da nije sve u statistici. Sve pada u vodu, kad imaš klub kakav je trenutno Sloboda. Tamo se ne zna, ni ko pije, ni ko plaća. Para nemaju, juniori im igraju, i ovo je glatka pobjeda za nas. Tri razlike minimum ! ;)
Druze zna se kod nas ko pije samo nema ko da to plati :D

ma sta se sikirate (pojedini) ovo vam je najsigurnija utakmica u ovoj polusezoni jos da se igra kod nas pa vi bi bili na konju...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 30 sep 2011, 14:12

Iker C je napisao/la:S obzirom da je Torcida ultra desničarski okrenuta mislim da ova utakmica neće na dobro izaći. Evo vidim na facebook stranici Torcide "Veliki Hrvati" iz Srednje Bosne potenciraju priču o paljenju hrvatske zastave na Grbavici.Ovopriču će mnogi da "popuše" i eto belaja. Nadam se da će sve proći u najboljem redu. Mislim da je bolje bilo da je Ivica sredio prijateljsku sa Sturmom.
Mislim da dijelimo isto misljenje. ALi takoder sam misljenja da bi najbolje bilo da se zabrani dolazak Torcidi na ovaj mec!!! Da se razumijemo, ovo ne govorim jer sam naklonjen vise na stranu BBB, vec zato sto je danasnja Torcida ultra desničarski nastrojena.

Sto se tice meca sa Slobodom, ocekujem kao prvo jednu veliku patnju nasih ako ne postignu rani gol. Svi dobro znamo kako Sloboda igra na Grbavici bunkeraski a znamo svi dobro kako se nasi snalaze protiv bunkeraskih ekipa. Mislim da bi me cak i pobjeda od 1:0 odusevila. Samo da se nastavi niz. Pozitivna stvar je, da je publika uz nase momke i to nam moze BITI VELIKI PLUS!!! Ocekujem makar pun jug, jbg ZASLUZILI SU :!: :!: :!:

SVI KAO JEDAN!!!! FORZAAAA ZELJOOOOO!!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2011, 14:18

Capt_Billy je napisao/la:
Iker C je napisao/la:S obzirom da je Torcida ultra desničarski okrenuta mislim da ova utakmica neće na dobro izaći. Evo vidim na facebook stranici Torcide "Veliki Hrvati" iz Srednje Bosne potenciraju priču o paljenju hrvatske zastave na Grbavici.Ovopriču će mnogi da "popuše" i eto belaja. Nadam se da će sve proći u najboljem redu. Mislim da je bolje bilo da je Ivica sredio prijateljsku sa Sturmom.
Mislim da dijelimo isto misljenje. ALi takoder sam misljenja da bi najbolje bilo da se zabrani dolazak Torcidi na ovaj mec!!! Da se razumijemo, ovo ne govorim jer sam naklonjen vise na stranu BBB, vec zato sto je danasnja Torcida ultra desničarski nastrojena.
Joj vam glupe price, ta najbolje da su doveli neku ekipu iz pozorista, igraju Zeljo i Hajduk i to je to.Kakvi su i sta njihovi navijaci nas ne treba da interesuje, ne znam cemu kuknjava.Poznajem par momaka koji dolaze iz Splita na tekmu i raduju se utakmici.Niti je na nama da brinemo o sigurnosti na tekmi niti bilo sta drugo, nase je da podrzimo svoj klub i gotovo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 30 sep 2011, 14:24

Evo malo isjecaka sa prijasnjih duela starih rivale Zeljeznicara i Slobode!!! :D :D :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 sep 2011, 14:25

Pogresno mislis,to je test utakmica,ako vec potenciramo osnivanje regionalne lige u smislu ozivljavanja
fudbala na ovim prostorima,prije toga moramo se suociti sa preprekom zvana organizacija iste.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, boki86, doncarlo, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lekqqq1921, MrkiMedo, Paromlinac, umrobihzbogtebe1946, WeekendOffender i 92 gosta.