Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Zna li neko kada se pustaju u prodaju ulaznice za tekmu sa Luxemburgom??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
http://www.****/top-vijest ... i-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šok u Parizu! Iz Madrida stigla vijest - Benzema propušta Albaniju i BiH
Prvi napadač francuske reprezentacije Karim Benzema povrijedio je aduktor mišića na lijevoj nozi, te će sigurno propustiti meč protiv Espanyola u nedjelju, kada Real Madrid gostuje ovom katalonskom klubu u okviru španske Primere, zvanično je danas saopštila press služba Kraljevskog kluba.
"Nakon ljekarskih pregleda i rengentskih snimaka izvršenih na nozi Karima Benzeme, ustanovljeno mu je napuknuće aduktora mišića lijeve noge." kaže se u navedenom saopštenju.
Benzema, koji se jučer našao na Blancovom spisku za mečeve protiv Albanije i BiH, ipak će u ponedjeljak put Pariza na okupljanje francuske reprezentacije, a naknadno će doktori najboljeg francuskog fudbalskog tima ustanoviti da li postoji bilo kakva mogućnost da fudbaler Reala zaigra u ovim, za Francuze ključnim, kvalifikacionim mečevima.
Francuski selektor Laurent Blanc pored Benzeme na raspolaganju ima napadače Gameira, Gomisa, Remya i Meneza.
Prvi napadač francuske reprezentacije Karim Benzema povrijedio je aduktor mišića na lijevoj nozi, te će sigurno propustiti meč protiv Espanyola u nedjelju, kada Real Madrid gostuje ovom katalonskom klubu u okviru španske Primere, zvanično je danas saopštila press služba Kraljevskog kluba.
"Nakon ljekarskih pregleda i rengentskih snimaka izvršenih na nozi Karima Benzeme, ustanovljeno mu je napuknuće aduktora mišića lijeve noge." kaže se u navedenom saopštenju.
Benzema, koji se jučer našao na Blancovom spisku za mečeve protiv Albanije i BiH, ipak će u ponedjeljak put Pariza na okupljanje francuske reprezentacije, a naknadno će doktori najboljeg francuskog fudbalskog tima ustanoviti da li postoji bilo kakva mogućnost da fudbaler Reala zaigra u ovim, za Francuze ključnim, kvalifikacionim mečevima.
Francuski selektor Laurent Blanc pored Benzeme na raspolaganju ima napadače Gameira, Gomisa, Remya i Meneza.
Thomas Müller - Fußballgott
Iskreno receno Jaha je ofalio malo je reci.Dok ga je Bajevic drzao pod svojim okriljem igrao je konstatno i dobro.secer je napisao/la:slazes li se da ne trazim puno kada zamolim da prvo procitas post koji zelis komentarisat´, pa tek onda napises komentarNEZALAGANJE je napisao/la:Prvo kad govoris o Mujdzi i tome da ga je Ribery prolazio kako hoce,onda treba da znas da je Ribery kvalitetniji igrac(pa to ne cudi),da je fudbal kolektivna igra(time i zatvaranje protivnika,a imace ko ako budu igrala 2 def vezna,svi znamo koja)kao i da se Mujdza tek bio oporavio od povrede nakon koje je tesko dati 100% odmah!!![]()
riberi jeste kvalitetniji i zbog toga napisah da nj. moraju cuvati dvojica: bek i krilo.
sad, znajuci safta ali i gledajuci nj. s-pisak, znamo da ce tu desnu stranu pokrivati mujdza i pjanic. posto od pjane nema hajra u odbrani, mujdza je taj koji ce biti ostavljen na milost i nemilost riberiju.
dakle, do safta je.
kazes da beku mora pomagati zadnji vezni? jah, otvori francuzima autoput kroz sredinu terena![]()
zaboravljas da oni osim bilala imaju i nasrija, benzemu i jos 3k zvijezda koje jedva cekaju da im se ukazu takve prilike.
ok, nem´re vranjes, ali sta je sa jahomScof1eld je napisao/la:naravno.. u ovim historijskim utakmicama treba staviti vranjesa od prve jer momak je zaduzio bh dres
pandza ce riberya strpat u mali djep![]()
koliko se sjecam, a sjecanje me dobro sluzi, jaha je bio odlican u kvalama za sp, ili
Ali su mu se desile povrede a i on je u defanzivi pravo ofalio.U Splitu protiv Hajduka nije mogao meda a u jos dosta tekmi je ispadao.Recimo ovu zadnju vile ga nosile da sudija ne dosudi penal protiv njihove ekipe koji je Jaha pa skoro napravio.Plus jako puno gresaka defanzivni.
Mogu reci steta,jer je vazio za jednog igraca koji moze da igra sve ijednu poziciju u repci.Ali trenutno po pokazanom to bi moglo fatalno za repku.P.S Da ne govorimo da u godini dana nije sastavio tri meca svih 90 minuta.
Jednostavno nije to taj Jaha iz onih kvalifikacija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da hoce Bilala iskrenuti glezanj makar na dvije hefte.don_burza je napisao/la:http://www.****/top-vijest ... i-bih.html
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sheringham
- Kontakt:
Nema sta pametan si. Ovih tvojih par postova treba staviti u srednjoskolske citanke kao ociti primjer dobrog argumentovanja. A kada to narod prihvati kao velike misli jednoga sjajnog mislioca trebalo bi se recitovati na nekim dogadjajima visokog znacaja. Ja mislim da ce to i stranci prihvatiti. Ruski predsjednici ce ispoljavati svoje oratorske sposobnosti protkane tvojim mislima. Ameri ce tvoje misli citati za Dan zahvalnosti. Da ja ovako dobro argumentujem ja bi izdao knjigu. Novcano bi obezbjedio i sebe i praunuke i njihove praunuke. Znas cuo sam jednu izreku. Ne pogadja u samu srz problema kao tvoji postovi ali mislim da ce posluziti. Ljudi male pameti rijetko se boje da ne budu dosadni.Arnelinho je napisao/la:To je taj odgovor u nedostatku argumenata.sheringham je napisao/la:Kao prvo ja ti nisam ubacio ni jednu jedinu rijec koju ti nisi napisao. Zato i jesam citirao da se ti ne bi mogao vaditi na to. Ti meni pak opet stavljas neke rijeci u usta.
Opet si napisao bruku izmisljotina i nekih teorija koje samo ti razumijes. Pises mi o cigarama i ne znam o cemu jos ne.
Posto vidim da se osjecas kao dijete kome je otet slatkis prekidam svaku daljnu diskusiju s tobom.
Ja sam se bojao da ne budem dosadan. Zato nisam vise htjeo da se raspravljam sa nekim ko se ne boji biti dosadan. A nikako zbog nedostatka argumenata.
Znaci nemas odgovora , ti iz svojih nekih psiho nedostataka citavo vrijeme zauzimas stav na pogresnoj strani!!!!harishp je napisao/la:Ok necemo onda tvojim nacinom govora ili odgovora kako rece seljacki.Za_raju je napisao/la:Pa komt o rezonu onda na jednu poziciju zove 5 igraca,Pjanic,Misimovic,Ibricic,Medunjanin,Stilic da nije povrijedzen i Alispahic bi bio tu?harishp je napisao/la:I Vranjes i Subasic su bas dobijali sansu.Raja hoce Papca e pa eto Papca ali zato Subasic valja da priceka,Mujdza igra u kvalitetnijoj ligi i klubu od Vranjesa trenutno.
Jahic je tek od neki dan nakon godinu dana poceo ''malo ozbiljnije''igrati a nije ni mladji nesto previse od ovih nabrojanih.To jest nije nikako.
Kako tu neko nekome ne uzima poziciju od gore navedenih a recimo Vranjes otpada zbog Mujdze ili Subasic zbog Papca itd?
De nam sad to malo objasni ali bez onih seljackih , nepoveznaih zamajavnja ili ti izbjegavanja odgovora!!!
Evo ti odgovor,caps lockiran da opet po ko zna koji put nebi postavio pitanje.
KAD SVI BUDU ZADOVOLJNI SA POZIVIMA IGRACA U REPCI TAD CEMO VJEROVATNO OSVOJITI PRVENSTVO SVJETA!!!!!!!!!!!!!!!
Ti citavo vrijeme trljas qrac a misis da je vagina!!!
Nemoj molim te vise na moje postove replicirati...ADIO
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nemas odgovora,nevjerovatno!!!!!.
Pa bas ti je ono odgovor na sva tvoja pitanja i zakeranja.
Ako nisi skontao onda yebiga,ne vrijedi uopste ulaziti s tobom u diskusiju.
Ali vjerovatno da jesi cim kobajagi izigravas uvrjedjenu mladu.
Pa bas ti je ono odgovor na sva tvoja pitanja i zakeranja.
Ako nisi skontao onda yebiga,ne vrijedi uopste ulaziti s tobom u diskusiju.
Ali vjerovatno da jesi cim kobajagi izigravas uvrjedjenu mladu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 sep 2011, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sa papcom i bez bapca je kao sa soli i bez soli
Što se tiče mojih riječi, bez ikakve skromnosti, hvala i ja mislim da trebaju.Bolje konstruktivno filozofirati nego destruktivno spamati.sheringham je napisao/la:Nema sta pametan si. Ovih tvojih par postova treba staviti u srednjoskolske citanke kao ociti primjer dobrog argumentovanja. A kada to narod prihvati kao velike misli jednoga sjajnog mislioca trebalo bi se recitovati na nekim dogadjajima visokog znacaja. Ja mislim da ce to i stranci prihvatiti. Ruski predsjednici ce ispoljavati svoje oratorske sposobnosti protkane tvojim mislima. Ameri ce tvoje misli citati za Dan zahvalnosti. Da ja ovako dobro argumentujem ja bi izdao knjigu. Novcano bi obezbjedio i sebe i praunuke i njihove praunuke. Znas cuo sam jednu izreku. Ne pogadja u samu srz problema kao tvoji postovi ali mislim da ce posluziti. Ljudi male pameti rijetko se boje da ne budu dosadni.
Ja sam se bojao da ne budem dosadan. Zato nisam vise htjeo da se raspravljam sa nekim ko se ne boji biti dosadan. A nikako zbog nedostatka argumenata.
Što se pak izreka tiče, ne znam, sam prosudi koliko ima istine u njima, mada ja vjerujem da male.
Ja ću ti navesti rečenicu jednog slavnog govornika : "Govor koji ne ostavlja bez argumenata nije govor" (malo sam preformulis'o).Sad se ti zapitaj, da li je taj čovjek bio dosadan (riječ je o Ciceronu) ili je uspio svakog drugog govornika ostavljati bez argumenata? Sam presudi i ne moraš mi odgovarati ovde, zadrži mišljenje za sebe...
Inače je znao držati govore svakodnevno po mjesec dana...
Na moju žalost, našao sam diskutovati sa nekim ko bi htio pričati o meni, a ne o sportu, čiji postovi se svode na 90% opisa svakodnevnice i 10% naznake da je ovo sportski forum i kad sam pristao na takvu igru, taj neko je ostao bez riječi.
Hvala, nadam se da nećeš odgovarati, toliko od mene, a vjerujem da tvoje riječi isuviše mnogo govore o tebi, ja bar nisam toliko uvreda izgovorio koliko si ti napisao i sarkastično probao izvrnuti svaku moju pojedinačnu riječ, pravdajući se da si "me stavljao pod znake navodnika" a odmah nakon toga, u tumačenju, okretao riječi kako tebi odgovaraju.
Hvala i dovidjenja.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
sheringham
- Kontakt:
Ne moze pametan popustit koliko budala moze zategnuti.
Hvala i tebi. Vise te necu komentarisati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo.
Hvala i tebi. Vise te necu komentarisati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo.
- Principatus
- Kontakt:
Oho vidi cova je jos ziv.bh hrvat je napisao/la:sa papcom i bez bapca je kao sa soli i bez soli
Papac je odigrao i jednu i drugu utakmicu jednostavno cool. Hladno i precizno.
Vidim secer nam je zabrinut.
Mene jedino brine sto Sejo ne igra, kako bi nam valjao. A ovo sto je sad Benzema mozda povrijedjen: Nikad nismo imali ikakve velike koristi od povreda u protivnickoj ekipi.
Nek nasi budu zdravi, na nivou i borbeni, sigurni bez straha, vise nam ne treba, pa sta bude bit ce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam bas nesto dobro upucen, igra li Salihovic protiv Lux/Fra ?
Sejo u kickeru na klupi za sutrasnju tekmu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Pa koliko znam Pape mu nije uputio poziv ili?harishp je napisao/la:Sejo u kickeru na klupi za sutrasnju tekmu.
Aktuelno nisam informisan sta se desava u svijetu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja totaalno odsjecen od svijeta ovih zadnjih 7 dana, bili na ekskurziji, tako da nemam uopste nikakvih informacijaPrincipatus je napisao/la:Pa koliko znam Pape mu nije uputio poziv ili?harishp je napisao/la:Sejo u kickeru na klupi za sutrasnju tekmu.
Aktuelno nisam informisan sta se desava u svijetu.
Nadam se da ce igrati, treba nam
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Prvo kad govoris o Mujdzi i tome da ga je Ribery prolazio kako hoce,onda treba da znas da je Ribery kvalitetniji igrac(pa to ne cudi),da je fudbal kolektivna igra(time i zatvaranje protivnika,a imace ko ako budu igrala 2 def vezna,svi znamo koja)kao i da se Mujdza tek bio oporavio od povrede nakon koje je tesko dati 100% odmah!!Druga stvar je nas mentalitet,zbog kojeg,po mom misljenju,kasnimo i za susjedima milion godina...Uvijek izdizemo protivnike do nebesa,ma kakvi oni bili...Da se razumijemo,nisam ni za onu drugu varijantu omalovazavanja protivnika,vec za onu maksimu da cu sve sto imam pokazati na terenu...E tako rade nasi susjedi i boli ih k.u.r.a.c ko je s druge strane,vec gledaju sebe i vjeruju u sebe,pa sta se desi,desi se....Prestanimo vise s tim strasenjem,ako hocemo da napredujemo.....Respektovati,ali pokazati ono sta MI znamo!![/quote]
svaka ti dala za ovaj post nekad davno sam i ja isto to rekao i sve dok ne bude tako predavat cemo se vec prije pocetka tekme
svaka ti dala za ovaj post nekad davno sam i ja isto to rekao i sve dok ne bude tako predavat cemo se vec prije pocetka tekme
Danas sam u autu slusao neki radio koji je javio da je Sejo poceo sasvim normalno trcati i da ne osjeca vise nikakve bolove...Znaci da bi Sejo trebao dobiti naknadni poziv jer je do Francuza jos dovoljno vremena da i zaboravi kako je uopste bio povrijdzen... 
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
NO PYRO NO PARTY
Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
PodloDushi_Rob je napisao/la:Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.