FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ko da su otac i sin, dje ih nadjose....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sjećam se njega. Jedan od prvih igrača koje sam zapamtio poslije rata. Zamalo je osvojio titulu prvaka Evrope, da je godinu dana ranije prešao u Dortmund bio bi prvak Evrope, isto tako, da je malo duže ostao u Bayernu također bi bio prvak Evrope, hehe, nije mu se poklopilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa ovakvim sastavom vi ni Hertu dobiti nemozeteomerbavarac je napisao/la:Vjerovatni sastav:
-------------------------------Rensing-------------------------------
----------Lahm---------------Buyten-----------------Badstuber------------Pranjic------------
------------------------------------------Bommel---------------------------------------
---------Altintop-------------------------------------------------------Schweini---------
------------------------------------Boumjohann---------------------------------
-----------------------Gomez-------------------------------Muller-------------------
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
RIBERY SLJEDECE GODINE IGRAC REALA ! ! !
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 37011.aspx
Kad vam se nudi 50 miliona vi odbijate, sad cemo vam ga uzeti za samo 25 mil. Vec ga vidim u bijelom dresu
Kad vam se nudi 50 miliona vi odbijate, sad cemo vam ga uzeti za samo 25 mil. Vec ga vidim u bijelom dresu
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
steta samo sto nece odmah doci,no i ovako je dobro...ja sam cuo da ce Perez ipak platiti 50mil.eura kako bi ostao u sto boljim odnosima sa upravom Bayerna...ma sto se mene tice nek ga plate koliko hoce samo da na nam dodje vec jednomHarrison je napisao/la:RIBERY SLJEDECE GODINE IGRAC REALA ! ! !
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo su samo jos spekulacije, ali ako je ovo istina, sto se mene tice bolje je da ide ove sezone. Na terenu ga nece biti nigdje, isto kao i Hargreaves kad je trebao prijeci u United.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
nemam.nick
- Kontakt:
Ribery će sigurno iduće sezone otići. Gdje će to biti, sada se, sa sigurnošću, ne može tvrditi.
pa reci ti to svojoj upravi...a sto se tice para Perez bi sad bio voljan izdvojiti 60ak miliona eura za njega samo kada bi ga Bavarska uprava odmah htjela pustitiomerbavarac je napisao/la:Ovo su samo jos spekulacije, ali ako je ovo istina, sto se mene tice bolje je da ide ove sezone. Na terenu ga nece biti nigdje, isto kao i Hargreaves kad je trebao prijeci u United.
Hahaha, to ce im Perez dati 25 mil.eura na kafu...JameS je napisao/la:ja sam cuo da ce Perez ipak platiti 50mil.eura kako bi ostao u sto boljim odnosima sa upravom Bayerna...ma sto se mene tice nek ga plate koliko hoce samo da na nam dodje vec jednom
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
to je nesto najgluplje da sad dogovori prelaz i ostane jos jednu sezonu u bayernu,nesto slicno ko ivica olic u hamburgu,
stvarno bi bilo bolje i za njega i navijace bayerna da ode odmah
pa normala ovako ce citavu sezonu samo razmisljati o Realu,a ipak treba da se koncentrise prije svega na svoju igrueno-barca je napisao/la:to je nesto najgluplje da sad dogovori prelaz i ostane jos jednu sezonu u bayernu,nesto slicno ko ivica olic u hamburgu,
u 18:30 se igra ako Bog da. Ma pobjeda i ništa drugo, inšAllah.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Timoščuk: Van Gaalu kvaliteta, čini se, nije najbitnija
Ukrajinski nogometni reprezentativac Anatolij Timoščuk prvi je pobunjeni čovjek u Bayernovoj svlačionici. Ustao je protiv trenera Louisa van Gaala, koji ga zasad drži na klupi...
- Ako je odlučio da mu neću igrati, znači da su mu druge stvari važnije od kvalitete – izjavio je 30-godišnji defenzivni vezni igrač, koji je u veljači ove godine, kao standardan igrač ruskog Zenita i ukrajinske reprezentacije, potpisao ugovor do lipnja 2012. godine.
- Došao sam u Bayern s pozitivnim namjerama, kao i s otvorenim srcem, dati sve od sebe za dobrobit kluba. Dokazivao sam to na svakom treningu. Činio sam sve što se činiti moglo, predano i odgovorno. Dao sam sve od sebe da bih postigao dobru formu – dodao je.
Ono što on smatra dobrom formom nije dovoljno dobro za ekscentričnog Nizozemca, koji u subotu slavi 58. rođendan.
- Anatolij je jedan od 25 Bayernovih igrača. Kao i svi ostali, mora mi pokazati na kojoj je poziciji najbolji. Dotad ga neću koristiti – rekao je ranije Van Gaal, a to je Ukrajinca posebno povrijedilo.
- Osjećam se i uvijek sam se osjećao defenzivnim veznim nogometašem. Igram na tom mjestu godinama i igram na tom mjestu najbolje. Kao zadnji vezni doveden sam u Bayern. Nema nikakvog razloga sjekirom razvaljivati vrata ako je ključ za bravu u džepu – filozofski je Van Gaalu poručio Timoščuk dan uoči Bayernova tešog gostovanja u Hoffenheimu.
Jürgen Klinsmann inzistirao je na dovođenju Timoščuka. Njemu se više sviđao od Marca van Bommela, Nizozemca kojeg je Van Gaal potvrdio kapetanom.
- Moj je kapetan nezamjenjiv na terenu – izjavio je ovog tjedna Van Gaal poslavši time jasnu poruku Timoščuku.
Ukrajinski nogometni reprezentativac Anatolij Timoščuk prvi je pobunjeni čovjek u Bayernovoj svlačionici. Ustao je protiv trenera Louisa van Gaala, koji ga zasad drži na klupi...
- Ako je odlučio da mu neću igrati, znači da su mu druge stvari važnije od kvalitete – izjavio je 30-godišnji defenzivni vezni igrač, koji je u veljači ove godine, kao standardan igrač ruskog Zenita i ukrajinske reprezentacije, potpisao ugovor do lipnja 2012. godine.
- Došao sam u Bayern s pozitivnim namjerama, kao i s otvorenim srcem, dati sve od sebe za dobrobit kluba. Dokazivao sam to na svakom treningu. Činio sam sve što se činiti moglo, predano i odgovorno. Dao sam sve od sebe da bih postigao dobru formu – dodao je.
Ono što on smatra dobrom formom nije dovoljno dobro za ekscentričnog Nizozemca, koji u subotu slavi 58. rođendan.
- Anatolij je jedan od 25 Bayernovih igrača. Kao i svi ostali, mora mi pokazati na kojoj je poziciji najbolji. Dotad ga neću koristiti – rekao je ranije Van Gaal, a to je Ukrajinca posebno povrijedilo.
- Osjećam se i uvijek sam se osjećao defenzivnim veznim nogometašem. Igram na tom mjestu godinama i igram na tom mjestu najbolje. Kao zadnji vezni doveden sam u Bayern. Nema nikakvog razloga sjekirom razvaljivati vrata ako je ključ za bravu u džepu – filozofski je Van Gaalu poručio Timoščuk dan uoči Bayernova tešog gostovanja u Hoffenheimu.
Jürgen Klinsmann inzistirao je na dovođenju Timoščuka. Njemu se više sviđao od Marca van Bommela, Nizozemca kojeg je Van Gaal potvrdio kapetanom.
- Moj je kapetan nezamjenjiv na terenu – izjavio je ovog tjedna Van Gaal poslavši time jasnu poruku Timoščuku.
Cudno mi sto nema na Bild.de a ni na fcbayern oni mi to odma odjavili, tako da znam da je ovo jos jedna u nizu spekulacija ... Barcelona stvara zvijezde ! Real trosi milione na zvijezde ! Veceras lagana pobjedaHarrison je napisao/la:RIBERY SLJEDECE GODINE IGRAC REALA ! ! !
Razvalit ce vas Hoffenheim aBd. 
Joooj sto mi ovaj Van Gaal ide na qrac ...**** mu Bommel sve sto ima ...Džaba doveli covjeka za 11 miliona ,mogli te pare dati na golmana ili desnog bocnog ...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Ma Tymo je za klasu bolji od Van Bomela, ali izgleda da se ovaj Van Gaal nece dugo zadrzati u Munchenu, budeli nastavio praviti ovakve greske !bavarac je napisao/la:Joooj sto mi ovaj Van Gaal ide na qrac ...**** mu Bommel sve sto ima ...Džaba doveli covjeka za 11 miliona ,mogli te pare dati na golmana ili desnog bocnog ...
**** mu Bommel mater...
Ljudi ja nigdje ne vidim na najavi na eurosport 2 za utakmicu...
danas ce bayern biti dosta oslabljen al ipak se nadam pobjedi,evo i klose se povrijedi **** i demichelis,al trebali bi abd to uzet danas

Bayern do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.