prvenstvo je najbitnije i tu nam treba pobjeda ,a za uzvrat po meni sve je otvoreno. bitno je da nema imperativa i pritiska a imam osjecaj da ce u takvoj situaciji odigrati dosta dobro,sto se mene tice sad bi dao kup za tri boda u nedjeljuzmaj_Bosne je napisao/la:Mislis da nesto mozemo vise uradit u uzvratnoj? Mislim da su uspjeli dati gol onda bi rekao sa sigurnoscu da smo u sledecem kolu ali ovakav rezultat protiv Borca nam ne ide na ruku. Zna i Borac zatvorit igru tako da ocekujem uzvratnu 1:0.astra1922 je napisao/la:zavrsilo je i meni ne izgleda lose.rezultat je kolko toliko aktivan i nista jos nije gotovo.bitno da nije bio uvjerljiviji poraz i da ekipa psihicki pane,sve u svemu dobro je
A u nedjelju ako bogda tri bobe su nase
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
milanovic je ostao tu je trenira samo sto slabo dobija sansu,iskreno i sto je dobio sanse nije je iskoristio,predvidam da na polusezoni ode ko metakBosanski zmaj je napisao/la:Sta je sa Slobodanom Milanovicem je li i on dobio otkaz zajedno sa Kojicem,vidim da ga u posljednje vrijeme nema u sastavu ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.
Kako saznaje ****.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.
“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za ****.ba.
Razgovori su vođene u Shoping centru Džananović u Zenici, a ukoliko obuče dres Zeničana Damjanović će biti još jedno veliko pojačanje Čelika, koji se organizaciono, ali i rezulatatski vraća na staze stare slave.
Kako saznaje ****.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.
“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za ****.ba.
Razgovori su vođene u Shoping centru Džananović u Zenici, a ukoliko obuče dres Zeničana Damjanović će biti još jedno veliko pojačanje Čelika, koji se organizaciono, ali i rezulatatski vraća na staze stare slave.
ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibicaemir_dj je napisao/la:Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mi bi mogli muslimovica primolit da odigra do polusezone... bio bi na od koristi a ni njemu ne bi bilo lose...astra1922 je napisao/la: ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica
Ljudi,Muslimovic je Messi za nasu PL.koji bi to minus bio da on zaigra za bilo koga od nasih.Bolje mu je samo trenirat i čekati pravu ponudu nego da igra kod nas u Bosni.
zmaj_Bosne je napisao/la:Evo prekinuta utakmica u BL, sada su utrčali u teren duhovi prošlosti![]()
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
igraci se nemole vec placajuemir_dj je napisao/la:mi bi mogli muslimovica primolit da odigra do polusezone... bio bi na od koristi a ni njemu ne bi bilo lose...astra1922 je napisao/la: ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica
jasno, ali njega bi teko bilo i primolit da igra za bilo koji klub u bih bezobzira na placanje...Fatko je napisao/la:igraci se nemole vec placajuemir_dj je napisao/la:mi bi mogli muslimovica primolit da odigra do polusezone... bio bi na od koristi a ni njemu ne bi bilo lose...astra1922 je napisao/la: ma dosta je se vise prasine diglo oko damjanovica,vrijeme mu je da potpise negdje sad ce kraj polusezone.kad nije dosao nama sretno mu u celiku,nas vezni red ionako je ko sibica
jos dva dana do utakmice sa borcem.obje ekipe su kompletne svi igraci spremni.znaci sad je red na nas navijace simpatizere i sve gledaoce da dodemo u sto vecem broju i da damo podrsku nasim igracima da pobijede ovu utakmicu jer onda bi sve bilo lakse.ocekujem 4000 lagano
vjerujem da ce nam se igraci oduzit pobjedom.sretno zmajevi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pratim zvijezdu vec 5-6 godina, al ova situacija oko kluba i desavanja u banjaluci i mostaru sve me vise tjeraju od bh fudbala.znam da kod nas nije bilo ekscesa i da ih je tesko ocekivat ali treeba se upitati cemu sve ovo.pratiti patnju nasih fudbalera da zabiju gol iz 10 cistih 100% situacija, pa gledati sudijske kradje i sva ta mesetarenja, sve je to postalo previse prljavo i bojim se da ovaj fudbal u nas ide u propast.jadne su i ove nase pobjede , a jadniji su samo porazi.astra1922 je napisao/la:jos dva dana do utakmice sa borcem.obje ekipe su kompletne svi igraci spremni.znaci sad je red na nas navijace simpatizere i sve gledaoce da dodemo u sto vecem broju i da damo podrsku nasim igracima da pobijede ovu utakmicu jer onda bi sve bilo lakse.ocekujem 4000 laganovjerujem da ce nam se igraci oduzit pobjedom.sretno zmajevi
![]()
ebiga ko voli neka izvoli.neces biti jedini koji vise ne prati zvijezdu.mi smo ne tako davno imali po 5000 gledalaca a danas 1000. to ti je pravo mjerilo 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....
-
BranaVidara
- Kontakt:
**** Damjanovica, daje kakvog spica dovest.... prilika ima samo nema ko dat gol.moranjak je napisao/la:eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....
dovest cemo nagodinuBranaVidara je napisao/la:**** Damjanovica, daje kakvog spica dovest.... prilika ima samo nema ko dat gol.moranjak je napisao/la:eto damjanovic ode u celik a nasi neka samo gledaju i zijevaju...samo nek oni dovode polovnjake iz srbije koji pojma nemaju o fudbalu....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kada bi Misimovića doveli nista vise ne bi napravili prije svega bez golmana i napadača koje praktično nemamo.Zadnja tri gola iz slobodnjaka,dobar bi bar jedan odbranio i desetine prilika neiskoristene dobar napadač bi bar trećinu dao i time bi bili drugi,treći od vrha a ne otpozadi.A ovo se sve vidjelo da nam fali kroz pripremne,a Jović je to dobro znao i zna.
ma izdrzat cemo do polusezone,valjda je i sef vidio sta je uzrok ovog stanja na tabeli,vjerujem da vidi bolje od nas ipak je skolovan.eno leotar doveo igraca iz gane a mi nismo mogli iz bosne puuzvjezdas je napisao/la:kada bi Misimovića doveli nista vise ne bi napravili prije svega bez golmana i napadača koje praktično nemamo.Zadnja tri gola iz slobodnjaka,dobar bi bar jedan odbranio i desetine prilika neiskoristene dobar napadač bi bar trećinu dao i time bi bili drugi,treći od vrha a ne otpozadi.A ovo se sve vidjelo da nam fali kroz pripremne,a Jović je to dobro znao i zna.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u nedjelju nam sudi muamer burekovic neznam dali nam je on sudio gdje ove i prosle sezone.mozda neko zna. 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ljudi u nedilju svi na stadion sad treba zvijezdi podrska kao nikad do sad da se pobijedi taj borac....lesinare treba strpat tamo u kavez i malu gresku ako naprave nek ih istjeraju van....
sudio nam je utakmicu protiv olimpika 1-0 kad smo dobili, kad je iskljucio hamzu i onog s..pka hirosa iz olimpika.nije vise ni do sudija ,jer danas sam bio na treningu , pa nasi igraci ne mogu zabiti gola i kad golmana nema na golu.jadno i cemerno.daj boze da dobijemo na takticku varijantu,trenera jovica ali dabogda kceri da te beg uzme.astra1922 je napisao/la:u nedjelju nam sudi muamer burekovic neznam dali nam je on sudio gdje ove i prosle sezone.mozda neko zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.