FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
..."Odlučeno je da susret starih rivala na ''Grbavici'' u nedjelju vodi Semir Kaplan iz Stoca. Pomagat će mu Dalibor Hrstić iz Ljubuškog i Siniša Janjić iz Bijeljine. Četvrti sudija je Vladimir Dominković iz Orašja. Na pozicijama delagata odnosno kontrolora suđenja naći će se Krunoslav Džijan iz Boka i Milorad Sofrenić iz Bijeljine."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Eto razloga da "vatreni navijač" Želje Semir Kaplan "pomogne" našem klubu i da se sjati ohoho provokatora da se naslađuje s tim... sreća pa ću biti na utakmici...ellaxaz je napisao/la:..."Odlučeno je da susret starih rivala na ''Grbavici'' u nedjelju vodi Semir Kaplan iz Stoca. Pomagat će mu Dalibor Hrstić iz Ljubuškog i Siniša Janjić iz Bijeljine. Četvrti sudija je Vladimir Dominković iz Orašja. Na pozicijama delagata odnosno kontrolora suđenja naći će se Krunoslav Džijan iz Boka i Milorad Sofrenić iz Bijeljine."
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?Number1 je napisao/la:eto nam hamzića![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ništa, dva penala za nas! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma sta ce nam taj pitaradi11 je napisao/la:Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?Number1 je napisao/la:eto nam hamzića![]()
jutros sam ga vidio ispred stadiona dal sa namjerom je bio tu ili slucajno vrijeme ce pokazatiadi11 je napisao/la:Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?Number1 je napisao/la:eto nam hamzića![]()
e je.biga lik otiso nesto da pojede u dejton vi odmah ...lottdogg je napisao/la:jutros sam ga vidio ispred stadiona dal sa namjerom je bio tu ili slucajno vrijeme ce pokazatiadi11 je napisao/la:Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?Number1 je napisao/la:eto nam hamzića![]()
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 30 sep 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?[/quote]
jutros sam ga vidio ispred stadiona dal sa namjerom je bio tu ili slucajno vrijeme ce pokazati
[/quote]
ew je.biga lik otiso nesto da pojede u dejton vi odmah ...
[/quote]
ma ja ga ne bih volio vidjet prije bih dao bukvicu priliku da se kali nego njemu koji je rupa od golmana al eto
jutros sam ga vidio ispred stadiona dal sa namjerom je bio tu ili slucajno vrijeme ce pokazati
ew je.biga lik otiso nesto da pojede u dejton vi odmah ...
ma ja ga ne bih volio vidjet prije bih dao bukvicu priliku da se kali nego njemu koji je rupa od golmana al eto
Ajmo se manit šupljaka, dolazi Hajduk i red je da ga dostojanstveno docekamo i ispratimo (sa par golova u mrezi
) !
Da pokažemo ko su "gospoda" u gradu i državi! Naprijed četo plava!
Da pokažemo ko su "gospoda" u gradu i državi! Naprijed četo plava!
Osim - drugo ime za Želju !
- bistrikboy
- Kontakt:
ja se samo nadam da ce hajduk biti zadnji yu-velikan koji ce nam gostovati za rođendan...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kako ste vi nezahvalni Bože sačuvaj.
Pa sjetite se da do prije dvije godine Kreševo s nama nije htjeo igrat prijateljsku a ne neki Hajduci, Dinama, Sturmovi, Istanbuli itd. Kad sa Dinamovim "navijacima" (ne mislim pravim) nije bilo belaja (jes da ih je bilo malo al bar nisu provocirali) nece biti ni s ovim. Samo bez provokacija treba i sve ce biti OK. Inace vec nekoliko godina sam zaredom u Splitu na moru i bio sam na dosta Hajdukovih utakmica i upoznao sam dosta Torcidasa. Fini momci, al kad ih naljutis zajebani u pm i po meni puno gori i od Delija i od Grobara zajedno. Sve ko fol mirni a onda kad buknu ubise, polomise, popalise
Nego da mi prvo Slobodu rijesimo pa cemo lako za Hajduk mene vise ovih strah sto im juniori i kadeti igraju, al mi smo napokon usli u formu i nadam se barem tri gola u njihovoj mrezi.
Nego da mi prvo Slobodu rijesimo pa cemo lako za Hajduk mene vise ovih strah sto im juniori i kadeti igraju, al mi smo napokon usli u formu i nadam se barem tri gola u njihovoj mrezi.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Komsije de naucite Nyemu muska i zenska imena , ja stavio sliku Alisson Stoke na profil kad me on dodaje u raju 
Ma lazni profiliHZ_ilidzaa je napisao/la:Komsije de naucite Nyemu muska i zenska imena , ja stavio sliku Alisson Stoke na profil kad me on dodaje u raju
Buraz mora se priznati da imaš ukusa što se tiče žena, nema je bolje na svijetu, uhhh....HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsije de naucite Nyemu muska i zenska imena , ja stavio sliku Alisson Stoke na profil kad me on dodaje u raju
Al što se klupskog opredjeljenja tiče tu si ga fulo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zar nije potpis'o za vucove ?lottdogg je napisao/la:jutros sam ga vidio ispred stadiona dal sa namjerom je bio tu ili slucajno vrijeme ce pokazatiadi11 je napisao/la:Opet suplja ili mozda nesto bude od toga?Number1 je napisao/la:eto nam hamzića![]()
Za zivot cijeli!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
9. KOLO
02.10.11. 18:30 FK Željezničar - FK Sloboda ---:---
10. KOLO
15.10.11. 15:00 GOŠK - FK Željezničar ---:---
11. KOLO
22.10.11. 15:00 FK Željezničar - FK Velež ---:---
12. KOLO
29.10.11. 14:30 FK Slavija - FK Željezničar ---:---
13. KOLO
05.11.11. 13:30 FK Željezničar - FK Sarajevo ---:---
14. KOLO
19.11.11. 13:30 FK Kozara - FK Željezničar ---:---
15. KOLO
26.11.11. 13:00 FK Željezničar - FK Leotar ---:---
Raspored za poželiti...
02.10.11. 18:30 FK Željezničar - FK Sloboda ---:---
10. KOLO
15.10.11. 15:00 GOŠK - FK Željezničar ---:---
11. KOLO
22.10.11. 15:00 FK Željezničar - FK Velež ---:---
12. KOLO
29.10.11. 14:30 FK Slavija - FK Željezničar ---:---
13. KOLO
05.11.11. 13:30 FK Željezničar - FK Sarajevo ---:---
14. KOLO
19.11.11. 13:30 FK Kozara - FK Željezničar ---:---
15. KOLO
26.11.11. 13:00 FK Željezničar - FK Leotar ---:---
Raspored za poželiti...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Minimalno 19 boba i zagarantovano 2 mjesto do pauze.
Sloboda, teska teska pobjeda od 1-0, vidjeceteMU'MIN T.M. je napisao/la: 9. KOLO 02.10.11. 18:30 FK Željezničar - FK Sloboda ---:---
10. KOLO 15.10.11. 15:00 GOŠK - FK Željezničar ---:---
11. KOLO 22.10.11. 15:00 FK Željezničar - FK Velež ---:---
12. KOLO 29.10.11. 14:30 FK Slavija - FK Željezničar ---:---
13. KOLO 05.11.11. 13:30 FK Željezničar - FK Sarajevo ---:---
14. KOLO 19.11.11. 13:30 FK Kozara - FK Željezničar ---:---
15. KOLO 26.11.11. 13:00 FK Željezničar - FK Leotar ---:---
Raspored za poželiti...
Gosk, neocekivano lagano 0-2 za nas
Velez, ocekujem laksu pobjedu nego protiv slobode 3-1
Slavija, teska pobjeda protiv nabrijanog protivnika 2-1
Sarajevo, ako ne remi, onda nasa pobjeda
Kozara, glat pobjeda
Leotar, glat pobjeda
6 pobjeda 1 remija, 19 bodova
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Kakve su ovo bombe za Hamzica, nadam se da je supljak, kakav on i golman, nista bolji od Karica, a to nam ne treba vala
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Da nije malo preoptimistično ovo.tm84 je napisao/la:Sloboda, teska teska pobjeda od 1-0, vidjeceteMU'MIN T.M. je napisao/la: 9. KOLO 02.10.11. 18:30 FK Željezničar - FK Sloboda ---:---
10. KOLO 15.10.11. 15:00 GOŠK - FK Željezničar ---:---
11. KOLO 22.10.11. 15:00 FK Željezničar - FK Velež ---:---
12. KOLO 29.10.11. 14:30 FK Slavija - FK Željezničar ---:---
13. KOLO 05.11.11. 13:30 FK Željezničar - FK Sarajevo ---:---
14. KOLO 19.11.11. 13:30 FK Kozara - FK Željezničar ---:---
15. KOLO 26.11.11. 13:00 FK Željezničar - FK Leotar ---:---
Raspored za poželiti...
Gosk, neocekivano lagano 0-2 za nas
Velez, ocekujem laksu pobjedu nego protiv slobode 3-1
Slavija, teska pobjeda protiv nabrijanog protivnika 2-1
Sarajevo, ako ne remi, onda nasa pobjeda
Kozara, glat pobjeda
Leotar, glat pobjeda
6 pobjeda 1 remija, 19 bodova
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tiagofaria25 i 48 gostiju.