Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 sep 2011, 19:08

Nimla_RZ je napisao/la:E instalis'o sam Call of Duty: Modern Warfare 2
I uđem, sve normala, kad odjednom izbaci Error: IWNET_INVALIDVERSION
Tako nešto... Svakih 10 sekundi mi to izbaci, ne izlazi iz igre... Znal neko do čega je?! :roll:

Evo naštim'o sam samo da mi CoD MW2 radi samo kad isključim internet :mrgreen:
Čim upalim odma' mi se u igrici pojavljuje ovo IWNET_INVALIDVERSION
Kad sam updateovo to, nisam mog'o nikako ući u igricu :roll:
Čelik Zenica 1945

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 sep 2011, 19:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
kad_kako je napisao/la: Usjeo sam i ja uci ... odlican je gameplay i grafika, ali se ni meni nesvidja ova mapa Metro. Nije to po standardu na koji sam navikao u BFBC1 i BFBC2, jer je premalena ... nadam se da su ostale mape ogromne zato, jer to je sto cini Battlefield serijale sto jesu.

Ja, da budem iskren, igrat cu i dalje BFBC2. Tako sam igrao i BFBC1, kad sam uzeo bio BFBC2. Nisam od onih koji se samo fokusira na jednu igricu.
dobar je meni BC2, cak stavise kad sam igrao BF3 alphu, govorio sam ako bude takva beta i full verzija da cu ostati na BC2, jer nema onog osjecaja teamworka, sve me podsjeca samo na trci i ubijaj, niko ti nikako nije pomagao ni sekunde, al beta me pozitivno iznenadila bas je onako kkako treba, sad tesko da se vratim na BC2, jer je to konzolaska igra, losa uradjena za PC, hit detection katastrofalan, konzolitis na svakom koraku, al da sam medju tim koji igraju samo svaki novi bf, nisam, ja i dan danas igram bf 1942 koji mi je najdrazi BF ikada, kad ulazim u igricu pa na loading screenu se cuje muzika
[youtube][/youtube]
svi igraju ja ostanem slusati, tek kad zavrsi ja udjem igrati... pa onda BF Vietnam ne igram online, BF2 igram, to mi je takodjer jedan od drazih, jedva cekam full verziju, Wake Island, Back To Karkand, to je zivot, to je rat, to su mape, to je igrica, to je Battlefield, to je ono sto valja.

sto se tice mape metro, svi su se bunili, svi su trazili caspian border, al dice po ko zna koji put debelo razocaro, iako su poznati po tome sto slusaju svoje fanove. ali moze se igrati i ta mapa, jer ne znam kako sta treba.

imamo i mi problema, tesko se konektovati na server, kad udjes u origin, store ne radi, evo sad hvala Bogu proradio je, staces, ogromna navala, besplatna beta, pa citav svijet navalio
Igram citav dan danas Betu na XBOX360. Kako su kod njih serveri puno bolji to je zane povjerovati. Dok na PS3 mi veoma cesto se leg pojavi, i cak me kick iz igre.
Sto se tice gameplay-a, svidja mi se da za svaku pusku, imas dosta stvari koje moras posebno da otkljucas ... Ja trenutno forsiram assault, jer, nekako mi to najvise lezi. nisam se plaho sa ostalim kits naigrao. ali ima vremena ... pa cu za koji dan poceti i njih forsirati, taman da se uhodam sa svim ... najbolja partija mi do sada 19:3, uz skor od 4000 poena, + onda svi oni dodatni poeni za one rewards ...
Ova Metro je **** kad si napadac. Ako ti tim neigra timski, onda nema sanse da se osvoje ... pogotovo kad se udje u podzemnu zeljeznicu, gdje je sve tako usko, da nema uopste mjesta za manevrisanje. Jesi primjetio da za razliku u Alfi, da su malo izpremjestali one stanice sto se trebaju unistiti ... + ukinuli su tenk za napadace.
Zvuk me je odusevio. Tako realisticno zvuci. Pa onda ona supresion fire ... kad neko puca prema tebi, odmah ti se kao zamagli ekran, jer te trta uhvati. :D
Grafika, vjerujem, da ce u full verziji biti daleko bolja, jer se da primjetiti da su dosta kompresovali ovu Beta verziju, da bude samo 1.3GB, a ne Bog zna koliko.
Sve u svemu impresije su samo pozitivne.

A sad odoh nastaviti ...
Postovanje treba zaraditi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 sep 2011, 20:58

da vidis Caspian Border mapu....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 29 sep 2011, 22:04

QUARESMA 18<<< je napisao/la:da vidis Caspian Border mapu....
Gdje, kad, kako, sta ...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 sep 2011, 14:14

Arsenalisation je napisao/la:Ima li kakva pucacina vezana za 2.svjetski rat ili tako to...a da nije MoH ili CoD..? :( ili neka sa ulogom snajperiste ;) a da nije prezahtjevna...

1gb ram,512 graficka,3ghz... :roll:

Unaprijed hvala...
Zaradite sevapa... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 sep 2011, 15:00

kad_kako je napisao/la:
Gdje, kad, kako, sta ...
mapa predobra, ustvari malo je reci predobra, al brine me beta, ima bugova dosta, a ubrzo ce izaci i full verzija, ne znam kako ce to ea rjesiti, beta traje do 10. a full izlazi 25, za caspian border bar kod nas gamera na pc.u, kad ulazis na neki server s tom mapom, ima lozinka, i moras je znati, dice je stalno mjenja, pa moras pratiti na svakim stranicama koji je password, al posto ima malo servera maybe oko 30 sa caspian border mapom, a vecinom su svi puni, ako udjes jednom, pravi si sretnik

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 sep 2011, 15:08

imali ko link kakav da se skine football manager 2009 free
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 sep 2011, 16:40

Moze torrent za bf 1942
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 sep 2011, 16:53

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Gdje, kad, kako, sta ...
mapa predobra, ustvari malo je reci predobra, al brine me beta, ima bugova dosta, a ubrzo ce izaci i full verzija, ne znam kako ce to ea rjesiti, beta traje do 10. a full izlazi 25, za caspian border bar kod nas gamera na pc.u, kad ulazis na neki server s tom mapom, ima lozinka, i moras je znati, dice je stalno mjenja, pa moras pratiti na svakim stranicama koji je password, al posto ima malo servera maybe oko 30 sa caspian border mapom, a vecinom su svi puni, ako udjes jednom, pravi si sretnik
uuuuuuuu ... evo, cim sam procitao ovo ... stavio sam da mi se skida beta, sa Origin-a, da i ja iskusim CAspian Border na PC-u, barem ... e, haj ti meni na PP, salji sad te kljuceve koji su potrebni da bi se uslo na Caspian Border servere, jerja nemam pojma gdje bi to trazio, posto nisam u PC gamerskim vodama.

Zivio!

Edit: Da te upitam: Jesi li ti uspjeo aktivirati svoj "Battlelog"? jel on samo namjenjen za PC gamere, ili i za konzulase ... gdje da nadjem za XBOX360 ...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 sep 2011, 18:04

battlelog je za pc, mislim da je i za console

skini bf, i nadji neki server s caspian border mapom, ako budes sretan pa bude mjesta za tebe, udji, al pazi, ne ulazi preko mozile vec preko chroma ili internet explorera, kazu da je password

caspianborderserversareshutdown

[youtube][/youtube]

vidi, mozda spomene battlelog i console :)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 sep 2011, 23:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:battlelog je za pc, mislim da je i za console

skini bf, i nadji neki server s caspian border mapom, ako budes sretan pa bude mjesta za tebe, udji, al pazi, ne ulazi preko mozile vec preko chroma ili internet explorera, kazu da je password

[youtube][/youtube]

pokusat cu kasnije Caspian Border ... hvala na passu brate! ;)

Sto se tice Battlelog, za konzole ... nema za Beta-u, ali ce biti dostupna kad bude full verzija. Tu sam info nasao na Battlelog, kad sam se logao sa Origin racunom ...

jebote kako sam uzbudjen oko ove igrice, to je nevjerovatno. sve pokusavam da neuletim u neku euforiju, ali ide tesko pogotovo kako je izasla beta. hahahahaha.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 okt 2011, 01:22

Imal šta za F1 2011 ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 okt 2011, 03:14

[youtube][/youtube]

Opet ce te vi PC gameri izvisiti... vidi ovo brate: http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/" onclick="window.open(this.href);return false;

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: eRepublik - “Virtuelna BiH” treba pomoć

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 okt 2011, 08:26

pasha_the_one je napisao/la:Postanite predsjednik države, general ili popularan novinar.

slika
eRepublik je masovna online strategija nastala 18. novembra 2007. godine, kada je pokrenuta beta verzija. Tvorci ove igre su Alexis Bonte i George Lemnaru koji su uspjeli preko raznih investitora uložiti preko 2.75 miliona eura u ovu igru. U njoj se odvija projekcija realnog svijeta, gdje igrači, odnosno e-građani, mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati firme i pokrenuti ratove s ostalim državama.
Službena verzija (V1) eRepublika pokrenuta je sredinom oktobra 2008. godine, nakon godinu dana testiranja. Danas igra broji preko 125 hiljada aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju “Novog Svijeta”.

Posebnu draž daju novine unutar simulacije kroz koje građani mogu objavljivati svoje članke, što je posebno zanimljivo u vrijeme izbora, kad se pokreću prave predizborne kampanje stranka ili predsjedničkih kandidata, koje ni po čemu ne zaostaju za pravim kampanjama, pogotovo kad su u pitanju podmetanja i političke igre.

slika

U ovoj igri Vi možete postati general vojske, predsjednik države, predsjednik stranke, član kongresa, postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu ili pak popularan novinar. Trenutno virtuelna Bosna i Hercegovina broji tek oko 900 stanovnika što je veoma malo u odnosu na susjedne države koje broje preko 5000. Ovu igru ne čini pojedinac nego skupina ljudi koji rade zajedno na poboljšanju države. Našoj skupštini već na sljedećim izborima prijeti političko preuzimanje vlasti od virtuelne Srbije i Mađarske.
Iz tog razloga ste nam potrebni Vi!

Link za registraciju: eRepublik

Ukoliko ste odlučili da se registrujete, pogledate pozdravnu poruku, te se obratite uredu dobrošlice i pregledajte članke Ministarstva obrazovanja.
.......
BosnaE

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 okt 2011, 10:17

kad_kako je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Opet ce te vi PC gameri izvisiti... vidi ovo brate: http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/" onclick="window.open(this.href);return false;
ma znam sve ja to, BF 3 je trebalo da bude PC exclusive, a kao sto vidis sve se vrti da bude sto bolja na konzolama, niko ne spoinje PC verziju, jer se to posebno pravi za PC, staces, takav ti je Electronic Arts, oni ti upropaste i ono sto se ne moze upropastiti, svaki BF ti je bio PC exclusive, do BF Bad Company, danas ti vise raje igra BF 2 neg BC2, EA i DICE su trebali napraviti pravi BF 3 samo za PC, jer oni hoce da igraci da predju sa BF2 na BF3, al to je tesko.

EDIT: zaboravi na caspian border mapu, zaboravio sam ti reci da su je izbacili

ja nikako da se naviknem na BF, jednostavno nema onog Battlefield duha, il zbog ove mape, ne znam, sad je teze ozivljavati suigraca, moras ga po par puta "udarit" defibrilatorom, dok u bc2 jednom, cak ga i sa pola metra mozes ozivit :mrgreen: onda ne mozes napraviti svoj squad, da igras sa svojim frendovima, da vidis, idem ti ja preko mosta, kad moj saigrac lezi a proleti kraj mene, koji rofl
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 01 okt 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

VolimTz
Kontakt:

Re: eRepublik - “Virtuelna BiH” treba pomoć

Post Postao/la VolimTz » 01 okt 2011, 19:11

newton_heath_lyr je napisao/la:
pasha_the_one je napisao/la:Postanite predsjednik države, general ili popularan novinar.

slika
eRepublik je masovna online strategija nastala 18. novembra 2007. godine, kada je pokrenuta beta verzija. Tvorci ove igre su Alexis Bonte i George Lemnaru koji su uspjeli preko raznih investitora uložiti preko 2.75 miliona eura u ovu igru. U njoj se odvija projekcija realnog svijeta, gdje igrači, odnosno e-građani, mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, određivati ekonomsku politiku države, pokretati firme i pokrenuti ratove s ostalim državama.
Službena verzija (V1) eRepublika pokrenuta je sredinom oktobra 2008. godine, nakon godinu dana testiranja. Danas igra broji preko 125 hiljada aktivnih e-građana koji sudjeluju u razvoju “Novog Svijeta”.

Posebnu draž daju novine unutar simulacije kroz koje građani mogu objavljivati svoje članke, što je posebno zanimljivo u vrijeme izbora, kad se pokreću prave predizborne kampanje stranka ili predsjedničkih kandidata, koje ni po čemu ne zaostaju za pravim kampanjama, pogotovo kad su u pitanju podmetanja i političke igre.

slika

U ovoj igri Vi možete postati general vojske, predsjednik države, predsjednik stranke, član kongresa, postati biznismen sa firmom koja izvozi po cijelom svijetu ili pak popularan novinar. Trenutno virtuelna Bosna i Hercegovina broji tek oko 900 stanovnika što je veoma malo u odnosu na susjedne države koje broje preko 5000. Ovu igru ne čini pojedinac nego skupina ljudi koji rade zajedno na poboljšanju države. Našoj skupštini već na sljedećim izborima prijeti političko preuzimanje vlasti od virtuelne Srbije i Mađarske.
Iz tog razloga ste nam potrebni Vi!

Link za registraciju: eRepublik

Ukoliko ste odlučili da se registrujete, pogledate pozdravnu poruku, te se obratite uredu dobrošlice i pregledajte članke Ministarstva obrazovanja.
.......
Puna nacionalizma i debilizma. Propisno te iznervira. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 01 okt 2011, 21:29

Zanima me je li ko igra nba 2010, ili je igrao ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 okt 2011, 13:18

Eh, neko mi treba da mi kaže kod za aktivaciju starcrafta ili crack da mogu igrat skirmish... Imam isntaliranu igricu al samo mogu igrat campagin :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 okt 2011, 21:18

Instalir'o sam Call of Duty Black Ops i kad ulazim u igru samo mi crno stoji, šta da radim? :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 okt 2011, 21:25

Nimla_RZ je napisao/la:Instalir'o sam Call of Duty Black Ops i kad ulazim u igru samo mi crno stoji, šta da radim? :mrgreen:
Potrazi rjesenje na google. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.