Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 sep 2011, 01:37

losmi je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Da Di Maria je isfolirao,al' pogledajte koliko je sličnih valjanja bilo od strane Levanteovih igrača u prvom poluvremenu,išli ljudi na to da što više ispresjecaju igru...
Pa igrali ste protiv Levantea.Sta ste od njih ocekivali, da ce se mozda nadigravati sa vama? :) Njima je i bod ko kuca.Dobro,ponasanje Di Marie je vec vidjeno i od nas, ali ono guranje Pepea je stvarno bezobrazno.Tako ne bi trebalo da se ponasa igrac, koji nosi dres Real Madrida.Razumljivo mi je da ga velicate u utakmici sa Barcelonom, ali ne mogu da verujem da vam ne smeta, da se ovako ponasa vas igrac.
Šta da ti kažem,a što e znaš ? Lik je nabrijana budala :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 sep 2011, 01:53

Pa nije djabe Barca nudila ovce i novce za Pepea ... :D

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 24 sep 2011, 23:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:Pa nije djabe Barca nudila ovce i novce za Pepea ... :D
jes' nudila Messija,Iniestu i jos jednog igraca po izboru Realove uprave.Ne budali pa taj u Barci ne bi mogao ni vodonosa biti.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 okt 2011, 00:36

Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.

i u kosarci vas deremo :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 okt 2011, 00:58

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.

Nista novo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 okt 2011, 01:10

Donnie Darko je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Košarkaši Barcelone drugi su finalisti Super kupa Španije nakon što su večeras u košarkaškom El Clasicu savladali Real iz Madrida 74:70.

Nista novo.
ma pobjedivali smo ih i po 30 razlike :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2011, 10:35

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:

Nista novo.
ma pobjedivali smo ih i po 30 razlike :D

Ma frankovci nisu vrijedni paznje. Oni su talašika - teze prolazimo sa talijanskim timovima. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 01 okt 2011, 12:43

jes murinjo organizov'o madridsku cimburijadu 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 okt 2011, 13:25

T-MAC je napisao/la:jes murinjo organizov'o madridsku cimburijadu 8-)
Ima on recept :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 okt 2011, 00:18

Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
Meho Kodro
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 okt 2011, 00:18

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
I meni bilo ja sam plakao od smijeha kad sam čuo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 12:51

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Murinjo dobio dvije utakmice suspenzije u Super kupu za prst u oko Titi...smjesno
Inace taj neki Alonso sto je odredio kazne prosle godine zahtjevao da se Guardioli zabrani 2-5 godina voditi neki klub u Spaniji :lol: :lol: :lol: :lol:

Villartoooooooooooooo!!! :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 okt 2011, 01:30

''Nogomet je pun emocija, a katkad i provokacija. Neki put reagiraš, neki put ne. Ali u konkretnom slučaju smo bili isprovocirani. Da, možda sam postupio pogrešno, ali bila je to prirodna reakcija'', kazao je Mourinho.

ovaj Murinho je neprikosnoveni je.bac
Meho Kodro
Mes Que Un Club

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 okt 2011, 12:19

ko god je finale superkupa gledao na canal+ espana mogao je vidjeti kako je pogotovu u prvoj utakmici Vilanova provocirao Karanku i Chenda na klupi Madrida,ne kažem da je u redu udariti čovjeka u oko ali ovdje se snebivate i čudite ko da ga je Mourinho na qurac nabio,sama kazna saveza Mou 2 utakmice Vilanova jedna utakmica govori da je tu svašta bilo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2011, 01:24

Ljudi kao Murinjo se u nasim narodima zovu palikuce!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 okt 2011, 08:46

DANTES je napisao/la:Ljudi kao Murinjo se u nasim narodima zovu palikuce!
na neki otkačen način si u pravu on zna kako zapaliti atmosferu na svom stadionu [youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 okt 2011, 21:42

Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 30 okt 2011, 01:18

DANTES je napisao/la:Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
Ja kao neutralac jer ne volim niti jedne niti druge cu ti reci kao fanu Barcelone da grijesis :D
Naravno da ti svi traze dlaku u jajetu kada redom sve napucavas.Kada citavom svijetu "dohakaš" a oni sta god pokusali poduzeti ne mogu to promjeniti osim na neki nacin blatiti te iste majstore najbolje igre.
Igraci Barcelone su meni licno bas suprotnost tome navedenom.Skromni i ponizni momci koji vrijedno rade i prate samo sebe i svoj napredak.

Upravo zato i jesu najbolji !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 okt 2011, 01:24

Ne mislim samo na fudbalere vec na sve igrace sportske porodice. Kosarkase prije svega. Mada u pravu si ti. Ja ih simpatisem, ali malo su mi dosadili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 okt 2011, 01:26

Reuf je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ja kao simpatizer Barse cu vas pitati ovo: ''Ne cini li se vama bez obzira za koga navijali i volili, da ove nove, tj ove aktuelne generacije Barse, imaju veliku dozu podlosti, ljigavosti, arogancije i prepotencije (dobro ovo 2 zadnje s obzirom na rezultate i razumijem)? Tu prije svega mislim na Pikea, Pedra, Busketsa, Valdesa, Dani Alves, Gvardiolu, onda Navara, Rubija, Paskvala i dr, pa cak i Mesija u zadnje vrijeme. Da li se ja varam?''
Ja kao neutralac jer ne volim niti jedne niti druge cu ti reci kao fanu Barcelone da grijesis :D
Naravno da ti svi traze dlaku u jajetu kada redom sve napucavas.Kada citavom svijetu "dohakaš" a oni sta god pokusali poduzeti ne mogu to promjeniti osim na neki nacin blatiti te iste majstore najbolje igre.
Igraci Barcelone su meni licno bas suprotnost tome navedenom.Skromni i ponizni momci koji vrijedno rade i prate samo sebe i svoj napredak.

Upravo zato i jesu najbolji !
Ako si neutralan onda ovo nije tema za tebe
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Nešta nije jasno tu :? Ali ja ne želim niti mogu da ti zabranim da pišeš na forumu pa bih te zamolio da obrazložiš ovo da se mrze najbolji :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.