Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Edin je prosjecan napadac, tako da on nije kriv sto su ga golovi stali, kad ce tako biti tokom cijele sezone. . . Pokoji bljesak i opet stagnacija. Svaka njemu cast, dobro se on i drzi sa svojom kvalitetom u ovako jakoj konkurenciji u ovako jakom timu . . .
Pogresno..adnan_hzsa je napisao/la:sam je dzeko kriv zadnjih 5 tekmi igra ocajno... umjesto da je igrao sve bolje i bolje on opet pcoeo sa padom u formi.
U debiju Nasrija vidio sam Misimovica sa svim onim silnim ubacivanjima prema Dzeki.. Cijela igra se svodila na probijanje po bokovima i ubacivanje na Dzeko sto je isti pretvorio u 4 pogotka.
Nakon te utakmice prica se vratila na staro i City igra isto kao prosle sezone... Meni izgledaju kao da svako pokusava postici pogodak i pokupiti slavu.. U zadnje 2 utakmice Silva je konstantno igrao ispred Dzeke iako treba da bude obrnuto...
ajde dajte kakav vettelov link .. .
-
Ibisevic82
- Kontakt:
@Goldy da ti ne kopiram cijeli tekst nebi bilo pregledno.U redu je ako je on tebi dobar svako ima svoje misljenje.Govoriti za Fergusona da ima kikseve zato sto mu je basel uzeo bod je vise nego smijesno.Ferguson ce biti 1.onoj grupi sa MU i moze da grijesi.Sto je najbitnije MU ima igru koja mu obecava da se nada.
Sto se tice Vicente-a.Vidis i sam sta radi sa Spanijom jer ima igrace za razliku od Besiktasa.Ima ih i Mancini ali iga nije ni 5% od one sto Spanija igra.Mislim da je i Real M.igrao najljepse poslije rata dok im je upravo on bio trener.
Da zaokruzim u jednu cjelinu.Ako je Mancini najbolji trener,ako ima love da kupi najbolje igrace,onda on jednostavno mora imati i rezultate.
Ja bi volio da ti budes u pravu i da na kraju ove sezone MC osvoji sve ali Bogami tesko.
Sto se tice Vicente-a.Vidis i sam sta radi sa Spanijom jer ima igrace za razliku od Besiktasa.Ima ih i Mancini ali iga nije ni 5% od one sto Spanija igra.Mislim da je i Real M.igrao najljepse poslije rata dok im je upravo on bio trener.
Da zaokruzim u jednu cjelinu.Ako je Mancini najbolji trener,ako ima love da kupi najbolje igrace,onda on jednostavno mora imati i rezultate.
Ja bi volio da ti budes u pravu i da na kraju ove sezone MC osvoji sve ali Bogami tesko.
link???
Ti ocito drugacije vidiš nego ostatak svijeta, Džeko je itekako veliki napadac to su potvrdili i rekli mnogi o njemu, a najviše njegovi golovi, iz ovih pohvala izuzet cu nas u BiH, da ne bi bilo nas je, pa ga hvalimo, a u Cityu bi se pogubio svak, kad se ne zna ni ko pije ni ko placa, možeš igrati super, pa završiti na klupi, a tek nešto slabije, gotov si. Jedna od zadaca trenera je i uspostavljanje komunikacije s igracima, a ovaj se s više igraca posvadao nego od njih napravio bolje igracejuveboy je napisao/la:Edin je prosjecan napadac, tako da on nije kriv sto su ga golovi stali, kad ce tako biti tokom cijele sezone. . . Pokoji bljesak i opet stagnacija. Svaka njemu cast, dobro se on i drzi sa svojom kvalitetom u ovako jakoj konkurenciji u ovako jakom timu . . .
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imal ko link dobar
dabogda izgubili sada
evo dobar sopcast na engleskom :
sop://broker.sopcast.com:3912/100806" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/100806" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
-
karameldar
- Kontakt:
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imal drugi link ovaj neradi hvala
http://scoretuga.com/lista/futebol.php? ... m=&ucat=18&#" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto Dzeko pa ti i ubuduce šutaj flaše i psuj treneru. 100 % ga je zbog toga ostavio na klupi.
Eto Dzeko pa ti i ubuduce šutaj flaše i psuj treneru. 100 % ga je zbog toga ostavio na klupi.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
mrsko nam haj tikarameldar je napisao/la:Hebo vas linkovi,ljudi google i trazite sebi!!
Ja ne vjerujem da ga zbog toga ostavio na klupi, pa što ga je poslije Tot. i sjajnih igara ostavio na klupi, jednostavno ovaj nonstop rotiraStivi_Dzi je napisao/la:http://scoretuga.com/lista/futebol.php? ... m=&ucat=18&#
Sest izmjena u timu u odnosu na utakmicu sa Bayernom,stvarno je strucnjak ovaj Mancini.Evo i Aguero se izgleda sjebo sad ce Dzekson u igru
-
robijasi zenica
- Kontakt:
a imal ko link da radi nece ni jedan da radi
Aguero se povrijedi, ali Mancini ubaci Nasrija.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ubacuje Nasrija umjesto Aguera,znaci Dzekina sansa da se i Baloteli povrijedi
Bogami onaj glavonja odlucio da Dzekson presjedi ovu tekmu na klupi 
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, DegaLouis, dubrovnik, General505, M1k3y, MiranGlasnic, Proximic i 61 gost.