Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
a jes krivo Edinu , jeste li mu upratili facu?
sreća, daju mu podršku ga oni pomoćni treneri ...
sreća, daju mu podršku ga oni pomoćni treneri ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
bo li mu Baloteli sve
Cek,zar se nije pokazalo da je Mancini uradio odlicnu stvar stavljajuci Ballotelila u prvu postavusanji je napisao/la:Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
i ja isto ...trebao je matere mi neće li otjerat ovo **** ...THC je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:ko da gledam dat će mu jazavac 4-5 minuta da ga ponizi ...
evo sta sam vam rekao , šugavac žabarski čitam ga ko bukvar ...
Postupio bi ko tevez
Steta sto Dzeko nije igrao, ovaj Blackburn je katastrofa od ekipe, mogo im je zabit 2-3 gola.
Dzaba mu Mancini pokvari prosjek. A forsiranje Aguera mu se obilo o glavu, ode prepona.
Dzaba mu Mancini pokvari prosjek. A forsiranje Aguera mu se obilo o glavu, ode prepona.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Nije to do Citya i Mancinija, Džeko je jedini krivac zašto nije igrao danas.
Ja u potpunosti razumijem trenera. Mogao je Edin i gore proći, jedna utakmica je 0 šta
ga je moglo zadesiti da je kod Fergusona ili drugog trenera koji se ne libi potisnuti zvijezdu.
Ja u potpunosti razumijem trenera. Mogao je Edin i gore proći, jedna utakmica je 0 šta
ga je moglo zadesiti da je kod Fergusona ili drugog trenera koji se ne libi potisnuti zvijezdu.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sanji je napisao/la:Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
Kakav "pravi klub"? U svim vecim klubovima bi mu isto bilo kao i u Citiju, jedino da predje u neki manji klub pa bi imao zagarantovano mjesto. Cak mislim da u MC ima dobru minutazu s obzirom na konkurenciju, mislim da je on Manciniju prvi napadac. Ali kada posaljes trenera u p.m. moras i ocekivati neke posljedice, ebi ga tako je to...
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 01 okt 2011, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Presto sam gledat tekmu od 80 minute al fakat taj potez mancinija je kretenski i Djeko dosta zbog njegove taktike "pati" se u igri jer zahtijeva da se vraca i tu se trosi ,mislim da ce Djeko doci do pravog izrazaja ili kad Mancini ode il kad Djeko ode u drugi klub
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
szlaja je napisao/la:Steta sto Dzeko nije igrao, ovaj Blackburn je katastrofa od ekipe, mogo im je zabit 2-3 gola.
da , eto koliko nema pojma ...sad će možda duži period biti bez njega ...
-
realan_coek
- Kontakt:
Kako luis suarez poludi kad ga gerard zamijeni pa ga odma nakon utakmice daglish hvali kako je dobar i niko ne spomene sto se suarez ljutio dzeko se podje ljutit odma pizdaroke jos je dzeko imao vise prava nego suarez da se ljutiJimmy from the hood je napisao/la:Nije to do Citya i Mancinija, Džeko je jedini krivac zašto nije igrao danas.
Ne bih se bas slozio,, City kad Edin igra, uopste nema igru (osim utakmica protiv Tottenhama), nema ubacaja, napadaci mogu dati gol samo svojom individualnom klasom, dok kod drugi clubova postoji nesto sto se zove timska igra....calcio je napisao/la:sanji je napisao/la:Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
Kakav "pravi klub"? U svim vecim klubovima bi mu isto bilo kao i u Citiju, jedino da predje u neki manji klub pa bi imao zagarantovano mjesto. Cak mislim da u MC ima dobru minutazu s obzirom na konkurenciju, mislim da je on Manciniju prvi napadac. Ali kada posaljes trenera u p.m. moras i ocekivati neke posljedice, ebi ga tako je to...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije zato sto Dzeko nije igrao. Ili kako bi neki rekli, Djeko.Dylan Dog je napisao/la:Cek,zar se nije pokazalo da je Mancini uradio odlicnu stvar stavljajuci Ballotelila u prvu postavusanji je napisao/la:Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
Nadam se da ce Dzeko ovo odmah zaboravit i fokusirat se samo na reprezentaciju. Nema smisla da razbija glavu proteklom sedmicom i hinjavim potezom zabara. Baloteli je labilan igarc, ne treba strahovat zbog njega. Mada bi volio da Balonja zaigra protiv neke jace ekipe ili cak Stokea, pa da vidimo klasu protiv jakih.
A sad, idem gledat malo Pjanica
A sad, idem gledat malo Pjanica
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Što to ima više prava? Demokratija je čudo.realan_coek je napisao/la:Kako luis suarez poludi kad ga gerard zamijeni pa ga odma nakon utakmice daglish hvali kako je dobar i niko ne spomene sto se suarez ljutio dzeko se podje ljutit odma pizdaroke jos je dzeko imao vise prava nego suarez da se ljutiJimmy from the hood je napisao/la:Nije to do Citya i Mancinija, Džeko je jedini krivac zašto nije igrao danas.
--
Kenny Dalglish
"I remember when i was player/manager, one player was really upset when he was left out
And that was me"
Ko to nije osjetio kao fudbaler, ne može ni adekvatno reagovati.
-
realan_coek
- Kontakt:
Ima vise prava zato sto ovaj je izasao kad je utakmica bila pri kraju svoj posao vec odradio dok ovoga vadi kad se najvise bori kad je bas ono haman da eksplodira je bilo trcao po citavom terenu al u svakom slucaju daglish je dobro reagovao sigurno jos vise motivisao suareza i ispravio gresku a ne drvlje i kamenje po svom igracu da se licno izvuceJimmy from the hood je napisao/la:Što to ima više prava? Demokratija je čudo.realan_coek je napisao/la:Kako luis suarez poludi kad ga gerard zamijeni pa ga odma nakon utakmice daglish hvali kako je dobar i niko ne spomene sto se suarez ljutio dzeko se podje ljutit odma pizdaroke jos je dzeko imao vise prava nego suarez da se ljutiJimmy from the hood je napisao/la:Nije to do Citya i Mancinija, Džeko je jedini krivac zašto nije igrao danas.
--
Kenny Dalglish
"I remember when i was player/manager, one player was really upset when he was left out
And that was me"
Ko to nije osjetio kao fudbaler, ne može ni adekvatno reagovati.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta god, Mancini je danas postavio dobru taktiku, protiv , moram naglasiti ocajno slabog Blacburna, i plus na sve to tim odigra ono , svi za jednog jedan za sve, sto me iznenadjuje jeru prijasnjim utakmicama su se takmicili u soliranju . Ovaj potez na kraju , da ga ubaci , ismije i dokazuje autoritet na njemu , samo pokazuje ko je djelimicno kriv, sto je Dzeku stalo . Ipak mozda mu je i bolje da malo odmori radi reprezentacije , pa dodje kod nas sa motivom , i u tim utakmicama zaigra onako kako svi ocekujemo .
Ps , Mancini abd da te slag strefi !
Ps , Mancini abd da te slag strefi !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ako si realan kao što ti u nicku piše onda ne smiješ tako govoriti.
Džeko apsolutno ništa nije pokazao i zasluženo je izašao vani. Umjesto njega je trebao ući Tevez, no ovaj je odbio da uđe i za to je dobio suspenziju, dvije sedmice čini mi se, što je presmiješno.
Suarez je nezasluženo izašao, momak je pogodio, trčao, borio se i u punoj snazi je zamijenjen kapitenom.
Džeko apsolutno ništa nije pokazao i zasluženo je izašao vani. Umjesto njega je trebao ući Tevez, no ovaj je odbio da uđe i za to je dobio suspenziju, dvije sedmice čini mi se, što je presmiješno.
Suarez je nezasluženo izašao, momak je pogodio, trčao, borio se i u punoj snazi je zamijenjen kapitenom.
To je smijesno jer City igra promjenjivo i tako svi mozemo reci da smo u pravu jer svi mozemo naci utakmicu u kojoj ovaj ili onaj igrac nije ili jeste igrao i reci da City zbog tog igraca jeste ili nije dobro igrao.sanji je napisao/la:Ne bih se bas slozio,, City kad Edin igra, uopste nema igru (osim utakmica protiv Tottenhama), nema ubacaja, napadaci mogu dati gol samo svojom individualnom klasom, dok kod drugi clubova postoji nesto sto se zove timska igra....calcio je napisao/la:sanji je napisao/la:Ovaj city je fuj club,,, najbolje bi bilo kad bi Edin presao u neki drugi "pravi" club,,,,, ovo sto se sad na kraju desilo necu da komentarisem, ucito da je namjerno ovo uradio Mancini, j.
bo li mu Baloteli sve
Protiv Bayerna je City bez Edina bio trodupla nula (sa Edinom se nekako i naziralo nesto iako ni tada nisu bili ni blizu Bavaraca).
Smijesno je pricati o tome jer spic nije taj koji odlucuje kako tim igra. To je posao onih iza spiceva.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahah ubacio ga u 89.min ?? koji mucki provokator 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Mostarska, RacioEmocionalan i 45 gostiju.