HahahahahaDushi_Rob je napisao/la:Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
karameldar
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
YNWA!
- Megamon
- Kontakt:
Evo iz Francuske stizu informacije da je prodato oko 20 000 ulaznica sa imenima i prezimenima sa našeg govornog područja.Bit ce pakleno. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja mislim da ce to biti rekord sto se tice gostujucih navijaca u kvalifikacijama...Megamon je napisao/la:Evo iz Francuske stizu informacije da je prodato oko 20 000 ulaznica sa imenima i prezimenima sa našeg govornog područja.Bit ce pakleno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uopste me ne cudi taj podatak. Nakon Belgije, Svedske i Njemacke, ovo je standard 
ma daj ne budite smiješni kakvih ba 20.000 naših pa nisu francuzi moroni da puste toliko ulaznica u prodaju van francuske
-
necko_gradacac
- Kontakt:
interesovanje je veliko... zato je sve moguce ... ali ja i dalje ocekujem od 8 do 10 milja nasih ....Identitet je napisao/la:ma daj ne budite smiješni kakvih ba 20.000 naših pa nisu francuzi moroni da puste toliko ulaznica u prodaju van francuske
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
kinder_jaje
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo nam treba protiv francuza ovakva igra ali citavu utakmicu a ne poluvrijeme
- Principatus
- Kontakt:
Da, tu smo imali veoma finu transformaciju igre. Komentator je tada rekao, kako BiH igra u prvom poluvremenu onako, kako to Löw ustvari zeli da inace igra Elf. Istina i Elf je imala dobre sanse, ali nam je bolje ovako igrati, nego da nas stisnu Francuzi. Momci su bili rastereceni jer je bila prijateljska utakmica. Slicno moraju pristupiti i u Parizu, lagano i leprsavo, ali sa stopostotnim zalaganjem.kinder_jaje je napisao/la:[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa ovu formaciju nebi postavila ni najveca budala i ti prizeljkujes nesto ovakokinder_jaje je napisao/la:
Pjanic i Misimovic krila

I pitamo se zasto primismo tristo golova dosad ...
Za sve mimo logike tu je neprevazidzeni Safet Susic alijas Pajdooooo!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Svako ko je gledao utakmicu je vidio, da Pjanic i Misimovic nisu igrali krila. Nekada grafika pred utakmicu i postava sa strane novinara nema veze sa slikom na terenu. Ali ako se ne razumije ova zadnja, onda se mora vjerovati u ovu prvu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koji ste vi licemjeri majko moja...Principatus je napisao/la:Svako ko je gledao utakmicu je vidio, da Pjanic i Misimovic nisu igrali krila. Nekada grafika pred utakmicu i postava sa strane novinara nema veze sa slikom na terenu. Ali ako se ne razumije ova zadnja, onda se mora vjerovati u ovu prvu.
Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem
PS.Moram onu gore sliku sto je okacih prepraviti!!!
Mislim da je prava grehota da se ne nadju ovakve inteligencije zajedno na jednoj fotki..

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 okt 2011, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Na desnoj strani je Ibisevic igrao i ponekad se ubacivao kao napadac. Pjanic koji je po toj postavi kao igrao lijevog krilnog, je cesce igrao sa njim na desnoj strani.
Da bas tako. Pjanic nije isao po lijevom krilu, nego vecinom je Salihovic isao na krilo, a tu se prebacivao sa DMa u fazi napada. Miske je igrao vise kroz sredinu. Ustvari su nasi igraci imali veliku slobodu kretanja, do gola je doslo jer je Jahic (lijevi bek) bio naprijed sa Dzekom i Pjanicem. Ali dobro zasto to uopste objasnjavati.Za_raju je napisao/la:Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem
Lijepo uradjena fotomontaza. Mozda uradis i fotomontazu tabele grupe D. Bit ce ti bolje.Za_raju je napisao/la: PS.Moram onu gore sliku sto je okacih prepraviti!!!
Mislim da je prava grehota da se ne nadju ovakve inteligencije zajedno na jednoj fotki..![]()
Nije majka klela sto je sin konckao nego sto se vadio...Principatus je napisao/la:Na desnoj strani je Ibisevic igrao i ponekad se ubacivao kao napadac. Pjanic koji je po toj postavi kao igrao lijevog krilnog, je cesce igrao sa njim na desnoj strani.
Da bas tako. Pjanic nije isao po lijevom krilu, nego vecinom je Salihovic isao na krilo, a tu se prebacivao sa DMa u fazi napada. Miske je igrao vise kroz sredinu. Ustvari su nasi igraci imali veliku slobodu kretanja, do gola je doslo jer je Jahic (lijevi bek) bio naprijed sa Dzekom i Pjanicem. Ali dobro zasto to uopste objasnjavati.Za_raju je napisao/la:Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem
Nemoj se bezze vaditi samo tones dublje covjek ili nije imao niti i ijednog krila ili su igrali Pjanic i Miske ato ti oipet doze da nemas krila i imas dva igraca manje u polju...
Koliko god ti kombinovao ovu formaciju nebi niko ni iz Jagomira izveo ...Caos
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 okt 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Mislis da fotomontiram klubove tipa:Principatus je napisao/la:Lijepo uradjena fotomontaza. Mozda uradis i fotomontazu tabele grupe D. Bit ce ti bolje.
Stoke C
Lacio
Sevilja
Manchester C
Rangers
Hofenhajm
Roma
CSKA
Frajburg
ITD
???
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah.
Sto se mene tice diskusija zavrsena.
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah.![]()
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Imali smo i prije igrace cak i nekih boljih klubova.Bajerna,Reala,Atletika,HSV,Yuventusa,Galate,Fenera pa smo rijetko koga ostavljali iza sebe.Za_raju je napisao/la:Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah.![]()
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.
A dosta od tih glavnih poluga ili slabo ili nikako ne igraju u svojim timovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
LOLharishp je napisao/la:Imali smo i prije igrace cak i nekih boljih klubova.Bajerna,Reala,Atletika,HSV,Yuventusa,Galate,Fenera pa smo rijetko koga ostavljali iza sebe.Za_raju je napisao/la:Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah.![]()
A dosta od tih glavnih poluga ili slabo ili nikako ne igraju u svojim timovima.
@Samo zvaljo potrefio slovo i cijeli post citira da bi krezonja dosao u izrazaj.Hoce to..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Idem u Pariz ali ne ocekujem puno (bar ne dok me ne ponese
).
Naravno da se potajno nadam pobjedi kao i svi mi ali kad se sjetim sta su nam uradili na Kosevu i sta su nam tek Rumuni uradili u Rumuniji..... Razloga za strah imamo i trebamo imati.
Lux preskacem jer ne vjerujem da ce mocu da nas iznenade.
Naravno da se potajno nadam pobjedi kao i svi mi ali kad se sjetim sta su nam uradili na Kosevu i sta su nam tek Rumuni uradili u Rumuniji..... Razloga za strah imamo i trebamo imati.
Lux preskacem jer ne vjerujem da ce mocu da nas iznenade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.