Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la karameldar » 01 okt 2011, 00:24

Dushi_Rob je napisao/la:
Buu je napisao/la:Znal neko kako je stanje sa kartama za Zenicu, ima li ih jos ?
Karte za Zenicu mozes kupiti svakoga dana od 08 - 16 sati na autobuskoj stanici Sarajevo !
Savjetujem ti da uzmes povratnu jer je ona nesto jeftinija nego da uzimas za pojedinacne pravce. Centrotrans je po meni najbolji autoprevoznik, mada i Prevoz Putnika ima dobre buseve ...
Nazovi ti sutra pa provjeri opet za svaki slucaj ...
Hahahahaha :lol:
YNWA!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 okt 2011, 12:21

Evo iz Francuske stizu informacije da je prodato oko 20 000 ulaznica sa imenima i prezimenima sa našeg govornog područja.Bit ce pakleno. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 01 okt 2011, 12:41

Megamon je napisao/la:Evo iz Francuske stizu informacije da je prodato oko 20 000 ulaznica sa imenima i prezimenima sa našeg govornog područja.Bit ce pakleno. 8-)
Ja mislim da ce to biti rekord sto se tice gostujucih navijaca u kvalifikacijama... :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2011, 12:43

Uopste me ne cudi taj podatak. Nakon Belgije, Svedske i Njemacke, ovo je standard :D

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 01 okt 2011, 12:51

ma daj ne budite smiješni kakvih ba 20.000 naših pa nisu francuzi moroni da puste toliko ulaznica u prodaju van francuske

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 01 okt 2011, 12:59

Identitet je napisao/la:ma daj ne budite smiješni kakvih ba 20.000 naših pa nisu francuzi moroni da puste toliko ulaznica u prodaju van francuske
interesovanje je veliko... zato je sve moguce ... ali ja i dalje ocekujem od 8 do 10 milja nasih .... :) sve preko ima pariz da gori hehe
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 okt 2011, 15:00

" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo nam treba protiv francuza ovakva igra ali citavu utakmicu a ne poluvrijeme ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2011, 15:13

kinder_jaje je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovo nam treba protiv francuza ovakva igra ali citavu utakmicu a ne poluvrijeme ;)
Da, tu smo imali veoma finu transformaciju igre. Komentator je tada rekao, kako BiH igra u prvom poluvremenu onako, kako to Löw ustvari zeli da inace igra Elf. Istina i Elf je imala dobre sanse, ali nam je bolje ovako igrati, nego da nas stisnu Francuzi. Momci su bili rastereceni jer je bila prijateljska utakmica. Slicno moraju pristupiti i u Parizu, lagano i leprsavo, ali sa stopostotnim zalaganjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 okt 2011, 16:48

kinder_jaje je napisao/la:
Pa ovu formaciju nebi postavila ni najveca budala i ti prizeljkujes nesto ovako :roll: :roll:
Pjanic i Misimovic krila :roll: ...Neprocijenjivo
slika
I pitamo se zasto primismo tristo golova dosad ...
Za sve mimo logike tu je neprevazidzeni Safet Susic alijas Pajdooooo!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2011, 16:52

Svako ko je gledao utakmicu je vidio, da Pjanic i Misimovic nisu igrali krila. Nekada grafika pred utakmicu i postava sa strane novinara nema veze sa slikom na terenu. Ali ako se ne razumije ova zadnja, onda se mora vjerovati u ovu prvu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 okt 2011, 16:54

Principatus je napisao/la:Svako ko je gledao utakmicu je vidio, da Pjanic i Misimovic nisu igrali krila. Nekada grafika pred utakmicu i postava sa strane novinara nema veze sa slikom na terenu. Ali ako se ne razumije ova zadnja, onda se mora vjerovati u ovu prvu.
Koji ste vi licemjeri majko moja...
Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem :o :o :o :o :o

PS.Moram onu gore sliku sto je okacih prepraviti!!!
Mislim da je prava grehota da se ne nadju ovakve inteligencije zajedno na jednoj fotki.. :roll:
slika
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 okt 2011, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2011, 17:08

Na desnoj strani je Ibisevic igrao i ponekad se ubacivao kao napadac. Pjanic koji je po toj postavi kao igrao lijevog krilnog, je cesce igrao sa njim na desnoj strani.
Za_raju je napisao/la:Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem
Da bas tako. Pjanic nije isao po lijevom krilu, nego vecinom je Salihovic isao na krilo, a tu se prebacivao sa DMa u fazi napada. Miske je igrao vise kroz sredinu. Ustvari su nasi igraci imali veliku slobodu kretanja, do gola je doslo jer je Jahic (lijevi bek) bio naprijed sa Dzekom i Pjanicem. Ali dobro zasto to uopste objasnjavati.
Za_raju je napisao/la: PS.Moram onu gore sliku sto je okacih prepraviti!!!
Mislim da je prava grehota da se ne nadju ovakve inteligencije zajedno na jednoj fotki.. :roll:
Lijepo uradjena fotomontaza. Mozda uradis i fotomontazu tabele grupe D. Bit ce ti bolje.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 okt 2011, 17:11

Principatus je napisao/la:Na desnoj strani je Ibisevic igrao i ponekad se ubacivao kao napadac. Pjanic koji je po toj postavi kao igrao lijevog krilnog, je cesce igrao sa njim na desnoj strani.
Za_raju je napisao/la:Onda su igrali Salihovic i Rahimic da se odmah smaknem
Da bas tako. Pjanic nije isao po lijevom krilu, nego vecinom je Salihovic isao na krilo, a tu se prebacivao sa DMa u fazi napada. Miske je igrao vise kroz sredinu. Ustvari su nasi igraci imali veliku slobodu kretanja, do gola je doslo jer je Jahic (lijevi bek) bio naprijed sa Dzekom i Pjanicem. Ali dobro zasto to uopste objasnjavati.
Nije majka klela sto je sin konckao nego sto se vadio...
Nemoj se bezze vaditi samo tones dublje covjek ili nije imao niti i ijednog krila ili su igrali Pjanic i Miske ato ti oipet doze da nemas krila i imas dva igraca manje u polju...
Koliko god ti kombinovao ovu formaciju nebi niko ni iz Jagomira izveo ...Caos
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 01 okt 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 okt 2011, 17:17

Principatus je napisao/la:Lijepo uradjena fotomontaza. Mozda uradis i fotomontazu tabele grupe D. Bit ce ti bolje.
Mislis da fotomontiram klubove tipa:
Stoke C
Lacio
Sevilja
Manchester C
Rangers
Hofenhajm
Roma
CSKA
Frajburg
ITD
???
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2011, 17:18

Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah. :D

Sto se mene tice diskusija zavrsena.
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 01 okt 2011, 17:26

Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah. :D

http://de.uefa.com/uefaeuro2012/standin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2011, 18:19

Za_raju je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ja se vadim? Iz cega? Sto sam objasnio, da svako ko je gledao ovu utakmicu, i ko nije bukvalac, zna da smo igrali drugacije nego na slici? Oplakah. :D

Kome je uspijeh ostaviti iza sebe na jedvite jade ili ti na genijalnost pojedinaca...
Rumuniju ,Bjelorusiju ,Albaniju,Luxemburg sa ekipom igraca koji dolaze iz ovih klubova Stoke C, Lacio, Sevilja, Manchester C, Rangers, Hofenhajm x 2, Roma, CSKA, Frajburg,Dinamo Moskow a ti igraci su i glavne poluge tih ekipa nek se odmah isjece ziletima da dzaba ne trosi vazduh i vodu.
Imali smo i prije igrace cak i nekih boljih klubova.Bajerna,Reala,Atletika,HSV,Yuventusa,Galate,Fenera pa smo rijetko koga ostavljali iza sebe.
A dosta od tih glavnih poluga ili slabo ili nikako ne igraju u svojim timovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 okt 2011, 18:21

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

Imali smo i prije igrace cak i nekih boljih klubova.Bajerna,Reala,Atletika,HSV,Yuventusa,Galate,Fenera pa smo rijetko koga ostavljali iza sebe.
A dosta od tih glavnih poluga ili slabo ili nikako ne igraju u svojim timovima.
LOL :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2011, 18:33

@Samo zvaljo potrefio slovo i cijeli post citira da bi krezonja dosao u izrazaj.Hoce to..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 okt 2011, 18:34

Idem u Pariz ali ne ocekujem puno (bar ne dok me ne ponese :)).
Naravno da se potajno nadam pobjedi kao i svi mi ali kad se sjetim sta su nam uradili na Kosevu i sta su nam tek Rumuni uradili u Rumuniji..... Razloga za strah imamo i trebamo imati.
Lux preskacem jer ne vjerujem da ce mocu da nas iznenade.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.