Megamon je napisao/la:Rudar Prijedor-Sarajevo- 2 2,30.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Megamon je napisao/la:Rudar Prijedor-Sarajevo- 2 2,30.
SiguricaMegamon je napisao/la:Megamon je napisao/la:Rudar Prijedor-Sarajevo- 2 2,30.
Jimmy from the hood je napisao/la:Meni Roma sumnjiva, malo je reći.
Sretno u svakom slučaju.
2-0Jimmy from the hood je napisao/la:Znam da vodi, samo kažem da je sumnjiva. Ima još do kraja.
Ima li razlike kada ja opsujem žabarsko bavarskom divu sve,CoDe je napisao/la:A i vama žabarsko bavarski div jeb.o sve
Ja se ne bih gradio, nije puno love a trebali bi uzeti.TuborgGreen je napisao/la:Sta mislite dal da se ogradim veceras,ostala mi jos Benfica 1?nije puno,al dovoljno,35 km..
sta ces se graditi 35km ti dobitakTuborgGreen je napisao/la:Sta mislite dal da se ogradim veceras,ostala mi jos Benfica 1?nije puno,al dovoljno,35 km..
zastupnik FC Gubara.CoDe je napisao/la:Pa onako dodze ti isto i oni imaju porodicu i sve kao i vi . Kontaš malo ono nigdje veze da psujete pa me to malo povuklo remizirao pa šta jarane . Koliko ste puta padali ko i ja idemo dalje=
Jeb`em li im umrle, smećari bavarski.CoDe je napisao/la:Pa onako dodze ti isto i oni imaju porodicu i sve kao i vi . Kontaš malo ono nigdje veze da psujete pa me to malo povuklo remizirao pa šta jarane . Koliko ste puta padali ko i ja idemo dalje=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.