AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
vecchie maniere
- Kontakt:
Re: AS Roma
Igramo protiv ekipe koja je virtualno prva na tabeli. Deset bodova ima Atalanta, samo šteta za njih što su krenuli sa –6. Tako da tekma neće biti nimalo laka....
VAMOS ROMA VAMOS L.E.
VAMOS ROMA VAMOS L.E.
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
-
Evil Genius II
po meni ce ovo biti najteza utakmica do sad jer evidentno je da smo najranjiviji protiv 'manjih' ekipa koje parkiraju bus ispred 16erca i sijevaju nam kontre na svaku nasu izgubljenu loptu (a bgm imamo ih podosta). ako tome dodamo i zavidnu formu atalante onda utakmica dobija jos vise na tezini ali vjerujem da 3 boda ne bi trebala doci u pitanje jer vrijeme je da se navijaci pocaste jednom pobjedom na olimpicu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Der_Bomber
- Kontakt:
Sretan rodjendan, IL CAPITANO!!! 35!

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Bojan Krkic na lijepu assistenciju zabija gol. Roma dosta dobro igra zadnjih 10 min, nekako Totti ima najvecu zelju za pogotkom.
Kako je lud ovaj komentatora, tip nije normalan koliko galami nakon gola
Pjanke dobar:)
Kako je lud ovaj komentatora, tip nije normalan koliko galami nakon gola
Pjanke dobar:)
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
more link?
Majstorija Osvalda,prelijepo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://www.facebook.com/juventustreamin ... 2544333196" onclick="window.open(this.href);return false;
- sarajlija89
- Kontakt:
Konacno dobra igra Rome...
Prvih 10-tak minuta nije to nagovjestavalo, a onda su se probudli i odigrali zaista dobro poluvrijeme. Majstorski gol Bojana, a onda i nastavak dobre igre i pritiska, sto je razultiralo i drugim golom Osvalda, nakon nesuspjesne offside zamke.
Na odnosu ranijih utakmica, vrlo dobra igra Rimljana..
Prvih 10-tak minuta nije to nagovjestavalo, a onda su se probudli i odigrali zaista dobro poluvrijeme. Majstorski gol Bojana, a onda i nastavak dobre igre i pritiska, sto je razultiralo i drugim golom Osvalda, nakon nesuspjesne offside zamke.
Na odnosu ranijih utakmica, vrlo dobra igra Rimljana..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Imal ko stream ?
- sarajlija89
- Kontakt:
Atalanta rano postigla gol u nastavku i cinilo se da ce biti problema za Romu nakon sigurnog vodstva od 2-0, ali su gosti ostali bez snage i osim toga gola, nisu nista pokazali. Roma kontrolisala igru i u finisu postigla gol, nakon asistencije Pjanica, za konacnih 3-1.
Jel iko primjetio osim mene...
Totti kad je izasao, nije nikome dao traku i Roma je pola sata bila bez kapitena na terenu, koji je to kralj.
Kakva su uopce pravila, moral biti kapiten na terenu ??
I sta je sa Kjareom???
Jel iko primjetio osim mene...
Totti kad je izasao, nije nikome dao traku i Roma je pola sata bila bez kapitena na terenu, koji je to kralj.
Kakva su uopce pravila, moral biti kapiten na terenu ??
I sta je sa Kjareom???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pa ja se ne sjecam da je Totti ikad prije kad je izlazio da nekome traku
Nije ba izasao pola sata prije kraja, mozda 20min da je ostalo
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa eto 20 - 25 minuta, poenta je da nije bilo kapitena
I sta kazete, Totti uvijek ovako?? Stvarno, prvi puta vidim, a pratim Romu kao i Juventus
ma nije dobar šta fali rossiju da je dao?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:

baresi#6 je napisao/la:ma nije dobar šta fali rossiju da je dao?
A fkt, jel moze bez kapitena na terenu, ja ono prvi puta vidim...valjda mora bit kapiten jbt
Mozda je zaboravio
Nebitno, bitno je da smo dobili i sad cekamo kiks Juveta, ostali su nebitni
Ma i Juve je nebitan, al eto da imamo sta cekat, skudeto je nas! 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja kolko znam utakmica nemoze poceti bez kapitena.sarajlija89 je napisao/la:
A fkt, jel moze bez kapitena na terenu, ja ono prvi puta vidim...valjda mora bit kapiten jbt
Vjerovato to nije sudija vidio,jer stvaro je to nemoguce da ekipa bude bez kapitena
Visca el Barça ! Mes que un club !
- sarajlija89
- Kontakt:
Kaze Admir da je vec vidjao, pa me to zbunilo
Njemu je to normalno
Nije sudija vidio, garant. Sad nek traze iz Atalante 0-3 da se registruje
U pocetku nisam bio siguran i sve sam cekao da zumiraju De Rossija, kad su to uradili... 
Nije sudija vidio, garant. Sad nek traze iz Atalante 0-3 da se registruje
Kari.a ovaj Osvaldo od igraca nema sta ...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.